Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

1.  
    mene pa zanima al bo dieta neuspešna,če zmešam skupaj rdečo peso in stročji fižol (piše da ni živil dovoljeno mešati)pa če spustim čaj iz obroka.pliz povejte zlo me zanima.
    •  
      CommentAuthorcarrie
    • CommentTime21. Aug 2011

Jaz bom živila mešala. Naprimer ob mesu bom pikala stročji fižol in peso. Ker sem navajena ob mesu jest zelenjavo in mi na kraj pamet ne pade da bi najprej pojedla meso, nato skodelico fižola in nato peso. Itak se v želodčku vse pomeša :bigsmile: Sem že prakticirala to dieto in mešala živila in vseeno je bil napredek opazen :wink:
  2.  
    samo ali čaj,če ga spustim kaj vpliva?
    :tooth:
    •  
      CommentAuthorcarrie
    • CommentTime21. Aug 2011

Jaz bom izpustila marsikaj. Naprimer za zajtrk bom pila belo kavo kot običajno in nato čez kakšno uro pojedla kos sadja. Arašidovega masla pač ne maram in tudi prepečenca ne bom jedla. Ne bom jedla vanilijevega sladoleda in slane krekerje nadomestila z wassa ker sol zadržuje vodo in ne naredi nič kaj dobrega telesu če s soljo pretiravamo. Večerjo in kosilo bom zamenjala, ker mi je osebno boljše če je kosilo obilnejše in večerja bolj skromna. Lp
  3.  
    hvala za pomoč,kajti rada bi shujšala do birme,ki je čez mesec velika sem 163 cm in tehtam 66 kg.
    •  
      CommentAuthorEucika
    • CommentTime22. Aug 2011

No jaz sem se diete držala striktno in po 11dneh izgubila 5.2 kg, HANA menim da bo tebi in carrie na tak način tudi uspelo saj je vnos kalorij v telo še vedno minimalen. Pa ne pozabit še malo migat zraven.

Drugim pa sporočam da je oblekica naročena fotke padejo 16.9., še imam kar nekaj časa da se izklesam:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorcarrie

ČESTITKE!! :clap:
    Js morm ravno enih 5 kg se znebit tko da upam, da čez dva tedna tud js sporočim veselo novico :)

Pridna si bla, komaj čakam fotke :thumbup:
  4.  
    danes zjutraj sem se že stehtala in opazila sem , da sem izgubila 1 kg :crazy::clap:
    •  
      CommentAuthorEucika

:cheer::clap::clap::clap:

Držim pesti še za naprej! Poročajte kako vam bo šlo jaz bom nadaljevala dokler se ne bom držala že celih 31 dni.
  5.  
    hello vsem :)
    samo,da vam sporočim,da je stanje že -3 kg wi wi :bigsmile:
    torej,jutri začnem nov ciklus,ker pavze ne mislim delat se namreč ne znam kontrolirat:cry:
    tako da nadaljujemo polni optimizma :wink:
    en lep pozdravček iz morja,ki pa nas čisto nič več ne osveži,če vam kaj pomaga :cool:
    •  
      CommentAuthorEucika
    • CommentTime23. Aug 2011

Bravo beyba! Js sem pa danes čisto brez volje in energije pa tko slabotna. Vročina ali zrd diete.... hmm... no po večerji bo bolše!:bigsmile:
  6.  
    Eucika..samo stisnit zobe in potrpet,boš vidla ki potem ko bojo vidni rezultati se bomo z veseljem spomnile na te dneve muk in bile ponosne na to kar smo dosegle ;)
    Sicer pa meni je vagica odštela še 1kg tko da wii wii se ze kr veselim roj.dneva :)
    Poročaj mi kako ti gre in POZITIVA vedno*
    •  
      CommentAuthorEucika
    • CommentTime24. Aug 2011

Koprčanka dans sem ugotovila da sem manj lačna če sem več na sončku... pa še lepo barvo mam :wink:

še 0.6 kg manj imam, tko da veselo naprej!Včeri sem mela eno čustveno krizo ampak kolegice in eni sončki na temle forumu me vedno napolnijo s pozitivno energijo in ljubeznijo do sebe!
    Čestitam za izgubljeni kilogram:clap:
  7.  
    zanima me ali lahko zamenjam pri 7 dnevni dieti kemičnega razkroja ,ribo namesto mesa?
  8.  
    včeraj sem že kupila obleko za birmo a ko sem zagledala moje pdvečne kg na rokah nogah... sem z veliko mulo sklenila da je čaz za hujšanje...kajti za ta pomemben dan moram biti lepa.KOMAJ ČAKAM.
    :clap::cheer::crazy::jumping::swingin:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime25. Aug 2011

Kaj birme niso spomladi?
    Vsaka motivacija je dobra za uspeh.
    A.
  9.  
    no ja res je, da so birme ponavadi pomladi a naš župnik se je spomnil da bo raje naše generacije spustil k birmi prej (7., 8. in 9. razred),ker pravi da bo lažje prej ker se drugače težje učimo za šolo in še za birmo.nwm ampak meni je všeč.drugače bi šla k birmi šele v devetem ampak grem že v osmem.:heart:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime28. Aug 2011

Bravo zupnik.
    •  
      CommentAuthorEucika
    • CommentTime3. Sep 2011

In je še katera na DKR?
    • CommentAuthorhannah
    • CommentTime14. Sep 2011

Jaz sem od danes naprej na tejle dieti, nameravam se je držati dokler ne dosežem svojega cilja, ki je -10kg.
    Je še kateri so-mučenik z mano? :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorulala
    • CommentTime14. Sep 2011 urejeno

hej, hannah..sicer nisem, jo pa poznam..fajn je..splača se..ampak res upoštevaj proste dneve vmes, da se ti telo ne navadi na tako malo hrane in boš težo tudi lažje ohranjala..uspešno!! in fauš za sladoled zvečer! :) (jaz sem sicer jedla vanilijeve jogurte, pa je blo tudi ok..mmm)
    • CommentAuthorhannah
    • CommentTime14. Sep 2011

se mi zdi da mi bo tale dieta odgovarjala, ker mi ponavadi najbolj paše jesti ravno zvečer, tu so pa večerje najbol ''konkretne'' :bigsmile:
    no ja, pol dneva je za mano, za enkrat super kaže hehe :cool:
    hvala za lepe želje, upam da mi res uspe :wink:
    • CommentAuthornaty01
    • CommentTime20. Sep 2011

Hej hannan...
    Jaz sem ta "somučenik", ki se od danes naprej trudim s to dieto.;-)
    Kako kaj napreduješ? Ti uspeva? Za mano je kosilo (haha, full močno), zaenkrat mi ratuje...tokrat mi kora ratat! ;-))
    Moj cilj je - 10 kg, kot tvoj. naj nama uspe! ;-)))
    si z mano?
    lp
    • CommentAuthorhannah
    • CommentTime21. Sep 2011

o naty01 , usaj še ena sotrpinka :)
    ja sem s tabo seveda ;)
    zaenkrat mi gre kar ok, trenutno -3kg po 7 dneh, s čimer sem zelo zadovoljna,ker se nism držala diete 100% (nisem jedla vseh živil na spisku, malo priredila kakšno stvar, ups) :D
    ampak če bo šlo takole naprej, bo tole odlično :)

Držim pesti tudi zate :cool:
    • CommentAuthornaty01
    • CommentTime24. Sep 2011

hej....zaenkrat je vse dobro šlo, zdaj pa je tukaj vikend...:-(( jej, me je že strah! ;-)) poskusili bomo, pa sporočim, kako je šlo...lp
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):