Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

•  
      CommentAuthorBoidensty
    • CommentTime26. May 2010

Mene pa zanima ali laho dieto izvajam brez arašidovega masla in brez gavde sira.Zanima pa me še če ta dieta res deluje,namreč poskusila sem že nešteto diet pa mi ni uspelo.Hvala že v naprej.:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorBoidensty

Prosim če mi odgovorite čim prej.
    •  
      CommentAuthordany

Zdravo slončicašpela :bigsmile:
    Dieta deluje, vendar moraš potem paziti, da ne pridobiš kg nazaj, ko končaš z dieto. Glede a.masla in gauda sira, pa mislim, da ni panike, če to dvoje izpustiš.
    Ko si že omenila diete in da ti ne uspe...te lahko potolažim samo, da nisi edina. Jaz pri sebi opažam, da si bi morala v glavi poštimat. Ker mi diete kar uspevajo, ko se jih držim, pa kaj ko potem pride vse nazaj, ker se potem dobesedno bašem s sladkim. Strmeti bi morali za tem, da se zdravo prehranjujemo, pa kaj ko to ni tako enostavno in nimamo v sebi odgovornosti do telesa, ki bi nam bilo hvaležno, da bi kaj pozitivnega naredili....

Ups, sem malo zabluzila :shamed:

Ajd uživaj in naj ti čim več gre dol :wink:

Ciao.
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime26. May 2010 urejeno

Slončicašpela veliko je bilo že napisanega o tem kaj se sme in kaj ne. Arašidovo maslo lahko spustiš, ravno tako sir, vendar učinek ne bo isti. Zakaj? zato ker ima vsaka učinkovina pri tej dieti svoj pomen. Tudi zamenjave niso priporočljive.In nikjer ni napisano da mora bit gavda sir. Lahko je tudi sirček ali lahka skuta (namesto sira.)
    Sir je pa lahko kateri koli, ki ti je okusen in je manj masten.
    Mislim pa da ti bo uspelo, ker dieta deluje. Veliko uspeha in drži se!!!!!

Lp kozoroginja:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorBoidensty
    • CommentTime29. May 2010

EJ,ful hvala obema za te lepe stavke in nasvete,z dieto začnem jutri in komaj čakam rezultate!!!!:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorBoidensty

JOJ,pozabila sem prašati,če je keri že uspelo kšne kile dol spravt,pa v kolkih dneh,hvala!!:peace:
    •  
      CommentAuthorVandolina

Ja normalno da smo shujšale vse, ki sm na forumu. Ene več, ene manj, kolikor nam je uspelo.:bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile:
    •  
      CommentAuthormams
    • CommentTime30. May 2010

Jaz sem toliko, da me mož prejšnji teden ni spoznal, ko je prišel domov.:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorBoidensty

Spet jaz,zanima me koliko telovadbe je priporočljive in zanima me še če je kera shujšala več kot 5kg v enem tednu in če so ji kile hit gor šle?
    •  
      CommentAuthorVandolina

:bigsmile:
    •  
      CommentAuthortehtnica

Jaz sem pet kil v enem mesecu, ne v enem tednu. Sem pa že v letih in kg ne gredo več tako hitro dol kot pri 18, 20 letih. Mlajši si, hitreje gre.
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime30. May 2010 urejeno

Slončica špela, v enem tednu ne shujšaš 5 kg. To ko piše na raznih dietah da shujšaš v recimo 3 dneh 3,4 ali 5 kil je lari fari, povrhvsega pa še ne zdravo. Če pa že? potewm takoj ko začneš jest normalono dobiš nazaj toliko ali pa še več. Jojo učinek. Hujšaj počasi z dieto ki si si jo zbrala in uspeh bo tu. Nadaljevanje pa je pač tako, da paziš kaj ješ tudi v bodoče.
    Jaz sem s to dieto v 21 dneh shujšala nekje 8 do 9 kg. Sem se pa držala kot je napisano. Tudi pavze sem imela in tudi včasih grešila. Zaradi posebnih okoliščin pa sem zdaj po enem letu dobila nekaj kilc nazaj. Imela sem tudi 9o dnevno, ki jo priporočam.
    Lep pozdrav kozoroginja:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAicha

Sloncicaspela:
    jaz se postim ze 60 ur in sem lazja za 2 kilograma.
    Pila sem samo vodo, Donat in kavo (z mlekom :shamed:)
    In nocoj sem pojedla 4 albert kekse brez sladkorja, ker sem cutla, da mi ni dobro.
    Torej v petih dnevih ne mores shujsati 5 kilogramov.
    Oz. ce nic ne jes lahko, ampak takoj ko zacnes jesti dobis vsaj polovico gor.
    In se to je, da po treh dneh posta (ali nizkokaloricne diete) se zacnejo razkrajati tvoje misice.
    Mascoba pa ostaja.
    Tako, da ti priporocam dieto po pameti.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorBoidensty

hoj,MORAM POVEDAT DA SEM ZUTRI IMELA DIETNO HRANO,POTEM PA KOT PONAVADI SEM SE SPET NAŽIRA KER PREPROSO NISEM MOGLA ZDRŽAT.JURI BOM SPET ZAČELA S TO DIETO IN UPAM DA MI BO TO USPELO.KOMAJ ČAKAM DA BO TEHTNICA POKAZALA KAJ V MINUSU!!!FINO BI BILO ČE BI KERA KAJ MI ZA SPODBUDO NAPISALA KAJTI RES JO POTREBUJEM!!!!:shocked::cry:
    •  
      CommentAuthorBoidensty

Hvala!
    •  
      CommentAuthorDaisy*

Najprej si moraš v glavi razpucat kako in kaj,me tukaj ti lahko povemo kaj vzpodbudnega,ampak na koncu je od tebe odvisno kaj boš dala v usta.
    Vsak začetek je težak..kar pogumno!:wink:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime31. May 2010

Vsi sno zaceli enkrat.
    •  
      CommentAuthorBoidensty

hvala:)
    •  
      CommentAuthorDaisy*

In,kako ti gre danes Slončicašpela?
    •  
      CommentAuthorBoidensty

kar v redu hvala,če zvečer ne bo deževalo grem teč.:boogie:
    •  
      CommentAuthorVandolina

Slončicašpela kar pogumno, nič ne stokaj, na hladilnik si zalepi eno svojo sliko, ko imaš največ kilc in eno ko si bila šlank, pa je vspodbuda tu.:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
  1.  
    ojla;še ena nova ki upa na uspeh.Jutri prvega začnem.Sem po četrtem porodu in grem iz 83kg do nekje ...............65??????upam???? pomagajmo si!
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime1. Jun 2010

bo slo.
    A
  2.  
    Ja upam da bo šlo,se mi pa zdi da je začetek najtežji,potem pa če so rezultati.........:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime1. Jun 2010

Pocasi pa sigurno.
    Ce gre vsem bo tudi tebi.
    Aicha
  3.  
    Hvala Aicha,kako pa ti napreduješ?Jaz sem prvi dan uspešno prebrodla pa tud lačna nisem;upam da bo tako tudi naprej ;rekreiram pa se z otroci
  4.  
    :bigsmile:
  5.  
    Hvala Aicha,kako pa ti napreduješ?Jaz sem prvi dan uspešno prebrodla pa tud lačna nisem;upam da bo tako tudi naprej ;rekreiram pa se z otroci
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime1. Jun 2010

Jaz sem na vzdrzevanju in gre.
    Mogoce bi se malo ciljano vadila?
    Aicha
    • CommentAuthorerika100
    • CommentTime2. Jun 2010

Pozdravljene.
    Hujšam z DKR in po 4 rundah imam 5 kg manj. Presrečna. Zdraven še orbitrek 30-40 min na dan + savna 2x na teden. Lp, Erika.
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime2. Jun 2010

Bravo.
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime2. Jun 2010

Dobrodošla Štirje moji
  6.  
    Ojla hvala za dobrodošlico Vadolina;ali si še na dieti?Erika BRAVO kar tako naprej!Meni je tudi danes 2 dan uspelo in res sploh nisem lačna pa ne vem ali je to psiha ali pa res tako dobra dieta??tehtala se bom pa po enem tednu!!!!!!
    • CommentAuthorjabka
    • CommentTime2. Jun 2010

Bravo, punce!:cheer: Kar tako naprej, pa obveščajte nas o rezultatih.

Erika, ali je ena runda pri tebi 1 teden ali več?

štirje moji, te smem nekaj vprašat: pomeni tvoj nick, da si štirikrat mamica?
  7.  
    zdravo jabka ne razumem pa tvojega vprašanja!:wink:
    • CommentAuthorjabka
    • CommentTime2. Jun 2010

ej, zdaj pa ne vem, ali me ti malo zezeaš?

Nick, torej vzdevek štirje moji me malo matra. Pa gruntam: ja kaj pa se tukaj zdaj skriva?
    štirje moji ... pa začne delati domišljija:bigsmile:
  8.  
    ja jabka ŠTIRI otroke imam aje to kaj..........vzdevek pa je tak kot mi prišlo na misel tisti trenutek ko sem se registrirala !veš meni otroci in mož pomenijo VSE:heart:
    • CommentAuthorjabka
    • CommentTime3. Jun 2010

vau ... lahko samo to rečem.
    Bravo mama, moj poklon.
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime3. Jun 2010

Stirje moji lepo je, da so ti tvoji otroci in moz vse, ampak imeti moras rada tudi sebe.
    Ker le tako ti bo uspelo shujsati.
    Aicha

P.S. Jaz imam moje neizmerno rada ampak ves sebe in svoje zdravje imam bolj.
    Ker ce ne bom imela sebe in ne bom zdrava jim ne bom koristila.
    A.
    • CommentAuthorjabka
    • CommentTime3. Jun 2010

:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
  9.  
    Aicha ja to je vse res,moram pa dodati tudi to, da na sebe nisem in ne mislim pozabiti. Kar se pa tiče hujšanja moram pa dodati da do sedaj nisem imela problemov,ker pa sem vse otroke rodila s CR pa sedaj četrtič nisem smela kar nekaj časa telovadit pa tudi dojenje še traja so se čez zimo kg kar nabirali:angry:diete se držim in počutim se ok:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime3. Jun 2010

:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
  10.  
    kako pa gre vsem ostalim;poročajte; kje ste uuuuuu:wink:
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime3. Jun 2010

malo dol pa malo gor, tako gre meni že en lep čas, upam, da bo kmalu boljše. :bigsmile:
  11.  
    Vandolina oj:boš vidla če se držiš diete gre res lepo dol ampak enim malo hitreje ostalim pa malo:angry:vse bo ok boš vidla saj si tudi takole pomagamo:swingin:
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime3. Jun 2010 urejeno

Štirje moji, si pogledala slike v albumu? Poglej si slike?!:bigsmile:
    • CommentAuthorerika100
    • CommentTime3. Jun 2010

Moja runda je tri dni diete in en dan potem prost. Zdaj se mi zdi da sem šele dala v 6 brzino, ker mi na rundo gre dol 2,5 - 3 kg. Razumljivo da ni to takoj ta 4 dan, se vagam vsak 6 dan. Energije pa mam toliko preveč, preveč, .. in moj marito zaspi, ma porca vaca.

Lp, Erika.
    • CommentAuthorerika100
    • CommentTime3. Jun 2010

In mama-štirje moji, jaz jih imam 3, pa še psa. Moja vaga je šla sam gor in gor dokler sem imela vse tiste tri in še psa pa še moža tako zelo zelo rada, da sem seveda od preveč ljubezni nase čisto pozabila, kar se mi je zdelo popolnoma samoumevno. Vse je bilo pošlihtano, spucano, oprano, speglano, vsi zadovoljni, ker so imeli popolno deklo. jaz sem pa jedla in jedla. In en dan mi je prvi sin razlagal, da tako debele mame nima nobeden v vrtcu. Pa se vprašaš; kaj hudiča delam narobe. No saj ti če čas kapne, da pač propadaš. In potem sem staknila ta forum in JAZ sem začela. Končno enkrat zase, samo zase. Ni več vse pospravljeno, nimajo vedno vsi vse pri riti, ma meni kile padajo. E.
    •  
      CommentAuthorDaisy*
    • CommentTime3. Jun 2010

:clap:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime3. Jun 2010

:clap::clap::clap::clap: