Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorfrfa
    • CommentTime31. May 2010

Pozdrav vsem.Sem prvič ko se oglašam v forumu dijet.Tudi sama imam tako kod vse ,ki birade shujšale veliko neuspešnih diet za sabo.Vsakič ko sem začela sem mislila da bom shujšala po hitrem postopku,vendar vsakokrat neuspešno.Spet sem se lotevala ,da začnem s kakršno koli dieto,ne preveč navdušena.Slučajno sem pri prijateljici dobila vroke knjigo od g. Vide Petrovčič.Nesla sem domov in po nekaj dneh kar tako izradovednosti začela čitat.Vedno bolj me je začela zanimati insem jo prebrala v celoti.Zelo zanimiva,tako ,da sedaj že hujšam 14dni in sem zelo zadovoljna.Izredna motivacija,preprosta priprava in nisi lačna.Sem si rekla ,če je lahko g. Vida,zakaj še nebi vendarle jaz.JEM zelenjavo na vse mogoče načine,meso in sadje.Ogljikove hidrate sem vceloti črtala,kar sem mislila,da bo nemogoče, vendar gre breznjih in jih ne pogrešam.GRE ,SE ŽE POZNA.Se že pozna,se ne tehtam,kot svetuje g. Vida ,ampak opažam na oblačilih.Poskusite ,ne bo vam žal.
    • CommentAuthorjabka

meni se pa tehtanje ne zdi napačno.
    da eno orientacijo.
    • CommentAuthorfrfa

Pozdrav.Jaz sem se zmeraj tehtala ker sem mislila da bom vsak dan za 1kg lažja.Pa sem bila razočarana,zato,senetehtam več kod enkrat na teden.
    • CommentAuthorjabka
    • CommentTime1. Jun 2010

Pa je knjiga kot priročnik, z vsakodnevnim jedilnikom, ali govori le na splošno o nekih izkušnjah hujšanja?
    Verjamam, da ti lahko pomaga. Včasih rabimo bergljice, kajne? Tako kot tale forum.
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime1. Jun 2010

Sem brala clanek o tem v Jani.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime2. Jun 2010

Jaz tudi.
    • CommentAuthorjabka
    • CommentTime2. Jun 2010

Aicha in Vandolina, kaj pa vidve pravita, se po vajino splača poiskati to knjigo in jo predelati?
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime2. Jun 2010

:bigsmile::bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime3. Jun 2010

:bigsmile:
    Ce jo dobis zastonj v knjiznici.
    Samo mislim, da je Perovciceva jedla po locevalni.
    Aicha
    • CommentAuthorGagalina
    • CommentTime3. Jun 2010

Imam dve knjigi doma od g. Vide Petrovčič. Moja mama je po tej knjigi shujšala 16 kg. Vse pa je tudi z obresti dobila nazaj.

Jaz bom takole rekla, vse kar človeka motivira hujšat in se več gibat je dobrodošlo. Pri tem pa moraš bit vztrajen do konca življenja. Če nisi, se vse vrne in si se za manj trudil. Torej vaš pogled(tistih, ki hujšate) na DIETE, naj bo kot NAČIN ŽIVLJENJA in ne kratkoročni cilj. Zaradi mene morate spremeniti prehranjevalne navade vaših domačih. To pa sama vem, da je težko, ker se moja mama vedno znova prilagaja očetu. Jaz menim, da je to velika napaka. Dober zdaj, enim to tudi paše.Se mi zdi pa velika napaka žensk in njihovih moških, da te ženske ne podpirajo in da jim je neka jebe... hrana bolj pomembna od zdravja partnerja. Torej bodite vztrajni v kakeršni koli situaciji ste že. Kakršna pametna literatura ne škodi. Pa ne pozabite, da če ne jeste dovol se vam metabolizem upočasni. Brez gibanja pa si lahko naredite več škode kot koristi. Hujšanje je dolgoročno obdobje in nikar ne obupate, če boste prvi mesec ali teden izgubili zelo malo.

Jaz že zdaj hujšam skoraj 3 mesece in sem izgubila skoraj 9 kg. Ni nevem kaj, sploh za tako časovno obdobje. Po drugi strani pa je bolj zdravo počasi hujšati. V tem času je meni v glavi naredilo klik in se prehranjujem bol zdravo. Niti na pamet mi ne pride pojest kako pico, burger, kebab al kaj druga. Zelo uživam, ko jem zdravo. Seveda se tudi veliko gibljem, hodim na sprehode, nordijska hoja, kolesarim in dvigujem uteži. Menim da je pomladni in poletni čas idealen za hujšanje, zaradi svežega sadja in zelenjave, ki si jo lahko pridelamo.
    • CommentAuthorGagalina
    • CommentTime3. Jun 2010

Petrovčičeva je bol mal jedla. Dvomim, da je njen način prehranjevanja pa tist res zdrav način.
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime3. Jun 2010

Ne vem za ga. Petrovcic.
    Ampak Gagalina pravilno razmisljas.
    Ko sem brala tvoj post sem ugotovila, ko si napisala, da ti niti na pamet ne pride, da bi pojedla kaksen burger, pico ali kebab, da jaz tega sploh ne jem.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime3. Jun 2010

:clap::clap::clap:
    • CommentAuthorfrfa
    • CommentTime11. Jun 2010

Pozdravljeni.Z veseljem se spet oglašam,na vaše komentarje.Moje hujšanje je po sistemu Vide Petrovčič zelo uspešno.Ona se ni prehranjevala po ločevalno,ampak je iz prehrane izločila ogljikove hidrate prvi mesec.Vnadaljevanju pa se je držala zdravega prehranjevanja.Poskusila sem že zelo veliko diet,vendar ni bilo rezultata.Iz radovednosti sem si nabavila njeni knjigi in verjemite ,da sem dobila motivacijo ,da začnem hujšat.Počutim se krasno,saj mi kg počasi kopnijo.Ne čutim nobene lakote,ker se mi sladkor ne poviša.Sočasno pa vsak večer grem na tekaško stezo za 20 minut.Zdaj sem si zadala cilj ,da shujšam in mi bouspelo.Sama sebe sem prepričala,da sem edina,ki si lahko pomagam-sama.Če je lahko Vida še bom jaz.ČAO.:bigsmile::swingin::swingin:
    •  
      CommentAuthortehtnica

Čestitke! Držim s tabo!
    • CommentAuthorfrfa

Hvala za čestitke tehtnica in začni hujšat,če je potrebno:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorVandolina

:bigsmile:
    • CommentAuthorGagalina
    • CommentTime16. Jun 2010

Frfa tudi jaz ti čestitam. Želim si, da ti uspe za vedno.
    •  
      CommentAuthorminaa
    • CommentTime16. Jun 2010

frfra čestitam ti.Tudi jaz si bom to knjigo nabavila,da si jo preberem.
    Da vidim o čem piše.
    Koliko časa se že tako prehranjuješ in koliko si shujšala???
    • CommentAuthorfrfa
    • CommentTime17. Jun 2010

Hvala vam vsem za čestitke.To je dodatna vspodbuda za naprej.Mina, jaz se držim te diete 1mesec in mi je uspelo shujšati za 4 kg.To je prvič,da mi je uspelo tako dolgo vstrajat.Po neštetih poiskusih sem omagala po tednu ali dveh.Poskusi,ne bo ti žal.Jem veliko zelenjave,gobe,meso,morske sadeže,čisto juho.Zjutraj paspijem sok 1grenivke,med obroki pa spijem slim vital jogurt.Moja večerja ,ki pa se je še nisem naveličala pa je paradižnikova solata z bučkami čebulo veliko začimb in rio mare.Resnično nisem lačna.V nedeljo grem na zabavo in upam da bom toliko močna ,da me dobrote ne bodo premamle.Povem po zabavi.To bo preizkušnja ali mislim resno ali ne.ČAO.:swingin::swingin::swingin::swingin::thumbup:
    •  
      CommentAuthorAicha

Saj vem da sem nekje zasledila naslov knjige ampak vseeno prosim, da mi ga napises.
    Sicer sem pa 2 tedna nazaj brala neke stare intrvjuje z njo in izgleda dobro.
    Tako, da se je lotila pravega nacina za hujsanje.
    Aicha
    • CommentAuthorfrfa

AICHA lep pozdrav.Jaz sem ravno pred nekaj minutami napisala tebi,čenemaraš špinače.Nisi bila preveč navdušena.Naslov knige je Skuhajmo skupaj.Na zadnji strani pa je el. naslov.www.planetvida.net in www.orbis.si ČAO.:swingin::swingin:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime18. Jun 2010

Hvala.
    Imam rada spinaco.
    A.
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):