Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

•  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime27. Jun 2010

Svecano odpiram diskusijo.
    Aicha
    •  
      CommentAuthormams

Aplavz:cheer::clap::cheer::clap::cheer::clap::cheer::clap::cheer::clap::cheer::clap:
    •  
      CommentAuthormams

Torej,

ko se dopusti malce umirijo, se dobimo ( čeprav jaz ne vidsim neke potrebe po tem, ker se imamo prek interneta prav fino in vprašanje, kako bo potem:wink: )
    Ampak, take so želje, torej prav. Prevzela sem koordinacijo, ker je Aicha ful v službi ( kar ne pomeni, da jaz nisem, ampak lažje med službo kaj uredim, kot ona)

Dobili se bomo v drugi polovici avgusta ( med 15. in 25.).
    Najprej povejte, ali vam ustreza med tednom ali morda sobota. Rezervirati si moramo itak ves dan.
    Povejte tudi ostale želje, napišite razmišljanja, pobude... ko bomo vse skupaj premleli, bom vedela, pri čem smo in bo izi bizi dalje.

Važi?:bigsmile:
    • CommentAuthorerika100

1. petek 20. ali 27. ( ker mam vsaj do 16 uejeno varstvo za vse tri )
    2. mams nisi napisala kje naj bi bilo to srečanje
    3. finance?
    4. sam pijačka - pijačke ali tudi hrana?
    5. do kdaj ( načeloma do 18 bi bilo zame ok )

do nadaljnjega lep pozdrav
    •  
      CommentAuthormams

Zbiramo mnenja in predloge, erika. Ne mudi se. Je treba slišati malo več predlogov.

Kraj: Ljubljana ali Trojane.

Vse ostalo bo stvar dogovora.
    •  
      CommentAuthorAicha

Predlagam:
    -kraj, tja kamor se da priti z vlakom (mogoce niso vse voznice)
    -cel dan (si rezerviramo)
    -pijaca in po zelji hrana
    -meni ustreza datumsko od 14. do 17. avgusta.

Aicha
    • CommentAuthorerika100

TROJANE? !
    •  
      CommentAuthormams
    • CommentTime28. Jun 2010 urejeno

Erika, pogovor, razprava, izmenjava mnenj itd... naj bi nekako potekala tako, da bi vsak argumentirano povedal kaj in kako in zakaj ne...
    Načeloma si tvoj glasni vzklik "TROJANE!?" s klicajem in vprašajem na koncu lahko razlagam v skladu s prakso postavljanja takšnih in drugačnih ločil na koncu besed, stavkov, povedi... Nisi pa napisala do konca, kaj te je pri Trojanah tako zelo zmotilo:bigsmile:

1. Trojane so ob avtocesti

2. Na Trojanah je super gostišče (ne mislim krofarne) s posebno sobo za srečanja

3. Na Trojanah so zelo prilagodljivi v primeru da bi hoteli (dietično) jesti

4. Na Trojanah se lahko gre na daljši sprehod do potoka pod hribe, v primeru, da bi se odločili za športno-rekreativno srečanje (saj vendar hujšamo)

5. Do Trojan imaš npr ti : 119 km, od tega 114 km po avtocesti, to je 1h14 min vožnje, od tega 1h7 min po avtocesti, stroškov imaš 21evrov, 85 centov, od tega 11evrov 85 centov (Petrol), 10 evrov pa cestnine.

Takole. Draga moja, kadar "delam" nikoli ne govorim na pamet, vedno prej premislim, preverim itd... Tudi Trojane si nisem izmislila med kakanjem na veceju.

Ker me je pa Aicha spomnila, da morda vse nimajo lastnega prevoza, bo treba zadeve še naprej peljati, razmišljati, preveriti, če se lahko kdo s kom pelje...
    Začetni predlogi pa ostajajo : Ljubljana, Trojane

Če imaš svoj predlog, prosim lepo, časa imamo dovolj, z veseljem bom "obdelala" tudi tvojo varianto. Takoj danes med pavzo za kavo.

:bigsmile:
    • CommentAuthorjabka
    • CommentTime28. Jun 2010

opsa, dobro ste tole zastavile!
    mamsi, bravo!

Če priznam, me je malo presenetilo. Sama sem si predstavljala naše srečanje kot kratek klepet ob kavici. Pa vidim, da druge to drugače vidite. Ja, saj je res prav! Da ne pridemo od daleč le za urico ali dve.

Nimam zdajle nobenih idej. Mi je kar vse v redu. Le to bi želela, da bi ti mams, z vsem tem ne bila preveč obremenjena. Ne dejansko in ne v psihičnem smislu. Me bomo vesele, da se srečamo, spoznamo, rokujemo, objamemo... saj ne potrebujemo veliko. Če bomo pa več uric skupaj, je pa že prav, da gremo malo na sprehod.

Ljubljana, Trojane, meni je oboje v redu. Ne vem, od kod ste punce, če bolj iz zahodne Slovenije, bi Ljubljana bila boljša. Jaz sem iz osrednjega dela, in karkoli že določimo, mi je v redu.

Priznam pa, da bi mi ljubše bilo čez teden, tako da sem za vikend lahko z družino. (Še sploh zdaj, ko so počitnice)
    Ampak, če bo drugim težko vzeti prost delovni dan, ni problema, potem pa sobota. - Ampak glas dajem za čez teden.

Zdaj šibam.... se še oglasim.
    • CommentAuthorerika100

Ok, Nova Gorica. Vlak, avtocesta, gostilen kolkr češ, Perla, Park, ...
    •  
      CommentAuthormams

Odpade. Nova Gorica mislim. Ker niti približno ni blizu osrednje Slovenije.
    •  
      CommentAuthormams

Jabkić, tudi jaz dajem svoj glas za med tednom, bomo pa videli, kako bo z drugimi, ok?
    In ne, ne skrbi, ne bom se obremenjevala preveč. Pa tudi hodit nam ne bo treba, če ne bomo hotle.
    Pa suhih sliv jest tut ne.:wink:

Sem pa razmišljala, da bi kako zelno župo udarle???:bigsmile::updown:
    • CommentAuthorerika100

A tako!
    In zakaj samo LJ al pa Trojane? Kaj pa Nov mest al pa Ribnca?

Mams rekla si, obljublja si, da boš citiram - z veseljem bom "obdelala" tudi tvojo varianto - . In kje je zdaj veselo obdelovanje? ponavadi napišeš cel referat,. men pa nakloniš sam tri stavčice.

:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::tongue:
    •  
      CommentAuthorBinko

Jaz sem za Ljubljano oziroma Trojane...nekako sredi Slovenije...pa še najbolj dostopno je. Kdaj...kateri dan...težko rečem, odvisno je od datuma ker delam zelo različno. Bi se vam pa vsekakor rada pridružila, če bo le čas dopuščal :smile:
    • CommentAuthorerika100

Do sedaj nas je 6 kandidatk. Ene za ljubljansko sprehajanje, druge za trojanskega konja.:cool:
    • CommentAuthorerika100

Aja, in ena celo za NG, ki pa odpade brez obdelave!:cry:
    • CommentAuthorerika100

Mams kje si dobila smajlija za oblizovanje?
    •  
      CommentAuthorAicha

Erika oprsoti ampak za tiste iz Stajerske je NG predalec.
    Smiselno se mi zdi, da se dobimo na sredini SLO in zame je to Ljublajna(ali Trojane).
    Ljubi Bog saj sploh ne vem kje je Ribnica kaj sele, da bi morala do tja priti.

:devil::devil::tongue::tongue:

Torej jaz sem tudi bolj za medtedensko srecanje ampak vseeno smo vse vec ali manj v sluzbah.
    Definitivno pa bi bilo boljse v soboto kot nedeljo.
    Ali petek popoldan.

Jabka od kod si ti?
    Aicha
    • CommentAuthorerika100

A dej no Aicha, pri nas je tako lepo.
    Vi nimate pojma kako je v mediteranskem svetu. Ptički pojejo, črički žvrgolijo, nebo je modro jasno, brez oblačka. Lahko vohaš morje, al pa vzihuješ ob pogledu na Apenine.

In kaj bomo vidli v Lj - beton. In kaj v Trojanah - nič. :tongue:

jabka je iz osrednjega dela Slovenije.
    •  
      CommentAuthorDaisy*

Jaz sem tudi kandidatka,osebno bi mi najbolj ustrezalo po 19.8,dan in kraj pa mi ne predstavljajo problema.
    •  
      CommentAuthormams

Erika, lahko ti napišem referat, vendar mislim, da ni potrebe -
    lahko pa za malo več denarja dobiš več muzike - zrihtam avtobus, ki bo pobiral od Budincev do Nemškega ruta, bi znalo bit strašno lepo in zabavno, pa se ves dan vozimo naokrog, v klimatiziranem avtobusu, pijemo vodo in zobljemo bio jabolka..

Tudi ni problem zrihtati čudovitega dneva na bregu Kolpe, kar pri meni na dvorišču, naprimer... AMPAK :) Če smo rekli nekje na sredi... erika, daj no, saj si ja ekonomistka, boš pa že preračunala približno sredino SLO ..no ja, da ne bo pomote, lahko se dobimo tudi v Vačah, direktno na GEOSSu ...

Kakšna nova Gorica neki...potem že raje izberem Budanje, pa grem še sošolko iz srednje šole obiskat:bigsmile::devil::bigsmile:

Erika, nihče ni rekel, da iščemo najlepšo turistično destinacijo v Sloveniji, pogovarjati smo se začeli o destinaciji glede na prikladnost za dostop, za vse...
    Če pa mi date žegen za ves dan, pa da limitiramo porabo na osebo (recimo 20, 30 evrov all inclussive) potem pa ja...
    PA SAJ ŠELE ZAČENJAMO RAZPRAVO.
    Dajte mal uživat v pregovarjanjih, ful je fino,

ko se začnemo po kurje menit in kokodakat:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
    •  
      CommentAuthorprimorka

Oprosti erika, sem primorka in to severnoprimorka in v mestu betona brez zgodovine je definitivno manj za videt kot v stari Ljubljani! In kot so ti že lepo povedali, ni v središču Slovenije. Zdaj čakam kakšno pametno izjavo, da je središče v Vačah ali natančneje v Slivni ...

Sicer pa sem kandidatka, navijam za Ljubljano oz. nekaj, kamor se da z vlakom. Lažje bi mi bilo za vikend, če že lahko zbiram.
    •  
      CommentAuthorprimorka

Haha mams, isto razmišljanje ob istem času. :bigsmile::bigsmile:
    •  
      CommentAuthormams

Primorka, ok, upoštevam tvoj vlakec - od kje ga rabiš? Mislim, a bi morala do Lj prestopat ali imaš direktnega? Ker tudi če gremo kam ven iz LJ, te lahko še vedno jaz ali kdo drug počaka z avtom na postaji:bigsmile:
    •  
      CommentAuthormams

Uf, šele zdaj vidim, no erika, Novo mesto je pa lep izbor, ker je tam res lepo, ob Krki sedet, pa mal čvekat... ampak, jeb***a , ni nekje na sredi.... se pa da z vlakom prit, to je res.
    •  
      CommentAuthorprimorka

Ne, ne v Ljubljani je itak moj začasni domek. Tako da bom najbrž iz Lj štartala na izbrano lokacijo.
    •  
      CommentAuthorVandolina

Uh kakšna huda tema.
    Jaz navijam kar za Ljubljano! To je sredina Slovenije.:grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::hugging:
    • CommentAuthorerika100

primorka, toliko da ti je jasno. Ti sploh ne spadaš več v naš krog!
    pa kako moreš hvalit neko lublano, ma ma ma
    za se zjokat, ma ma ma
    Po Čavnom visokim prebivam, la la la... To si poj, sej se boš spomnila, dej, ni še vse zgubljeno, dej, bo, bo, ...

Mams, NG je zakon res. Zdaj se splača it vsaj v Perlo, preden jo zaprejo in obiskat HIT, preden vse črke dol padajo. In v MIP po pršuto, preden jih spet po črnih kanalih razvozjo.
    In kaj da ni na sredini SLO, ma čisti center je.JAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

In Budanje ma špica, še 5 min in prideš k meni na kofe. Črno, kapučino, maciato, povej! E, vidiš, organizirano je že, torej:
    bus s klimo, štiri ****
    bio jabka s kislico pa kavo
    repete
    repete
    repete
    repete...
    v NG
    JJJJJJJJJJEEEEEEEEEEEEEEEEEE.

Done.
    •  
      CommentAuthorAicha

Kaj pa Lendava?

Mislim, da bom jaz morala tudi z vlakom prisopihat.

In res ne gremo v shopping in ogledovat znamenitosti.
    Ker drugace; predlagam New York ali pa Abu Dhabi.
    Lani nas je Diana, ki ni vec z nami povabila k sebi, pa nismo mogle.
    Imela je piknik.
    Torej...
    Aicha
    • CommentAuthorerika100

ma čaki. Ma sej smo se zmenle.
    Kaj bomo pa delale ko bomo skupaj, spet čikuli čakuli o dietah.
    MA NE!!
    Ma gremo žurat kam. Kamorkoli, da bo luštno in da se nasmejemo. Kislo župo in glodanje jabk pustimo doma. GREMO V LIFEEEEEEEEEEEEEEEE!
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime29. Jun 2010

Ja ni slaba ideja.
    Naj bo zabava.
    Oz. kruha in iger.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorAicha

Ce bi jaz bila bogata, poudarejk je na ce, potem bi imela veliko bajto ali hiso ali vikend ob morju.
    In bi vas vse povabila k meni, imeli bi catering kaksne fancy jedi,, ker bi seveda vse bilo ob morju bi se vozile z mojo jahto malo ob obali in pile kaksne super coctaile.
    Bil bi tudi prevoz organiziran.
    Ker pa o organizaciji nimam pojma bi vso organizacijo prepustila mams.
    Lahko noc sweet dreams.
    Aicha
    •  
      CommentAuthormams

Rešeno.
    Sam še bogata moraš biti,
    jaz pa prevzemam organizacijo že zdaj:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorVandolina

Kaj če bi šle v Beograd, da se nebomo pričkale, kam....
    •  
      CommentAuthormams

:cheer::cheer::cheer:

Jaaaaa, dopoldne sončit na Ado, zvečer pa na ćevape na Skadarlijo in poslušat Ko te ima taj te nema:crazy::crazy::crazy:
    • CommentAuthorerika100

No vidte, nekaj se je vseeno izcimlo in zameorjenih kislic in biojabk, in ja Trojan?! Mislim.

Aicha, ti bogata si že.
    No zdej pokaži svoje čare Mamsi, in nam daj kruha in iger.Ave!
    •  
      CommentAuthormams
    • CommentTime29. Jun 2010 urejeno

Pa kaj imaš proti Trojanom???

Najboljša pustna bajkerska fešta je bila prav na Trojanah, pa se ni nihče iz vesoljne Slovenije pritoževal. Še Dornberčani in Brici ne. Da o Prekmurcih ne govorim.:cool:
    • CommentAuthorerika100

VSE!
    ma nehaj že s temi Trojanami! Tam ni nič. K goli otok.
    Aja, aja, sej res, ti rabiš miiiiiiiirrrrrrrrrrrr, tišinoooooooooooo, mirrrrrrrrrrr.
    No jaz pa NE. In veš zakaj - ker sem MLADA.
    • CommentAuthorerika100

ijej si zadela, sem brika.
    •  
      CommentAuthordany

Ojla punce :bigsmile:

Malo spremljam tole debato in ugotavljam, da erika100 noče sprejeti kompromisov, mams pa odločno vztraja pri svojem. Nobena ne odstopa od svojega :wink:
    Predlagala bi, da erika100 organizira srečanje v divjem žur duhu mams pa za ostale, ki si pač želijo bolj umirjeno srečanje. Saj leta niso važna, kam katera želi it. Važno je kaj kdo pričakuje od srečanja: umirjeno ali divjo varianto :cool:

Držite se punce :boogie:
    • CommentAuthorjabka

haha, ti mladiček ti, :wink: erika ... ko sem prebrala tole tvoje zgoraj, sem se tako zadovoljno zleknila v naslonjač in si rekla: Pismo, sem srečna, ker sem stara!

Res, častna. Imam vse, ne rabim nič! Mi je vseeno, če na Trojanah ni nič, ali pa kje drugje. Na srečanje bi prišla samo zato, da vidim vas, da vas spoznam.
    Zelo rada bi na tem srečanju videla tudi kozoroginjo, pa nancy 555, pa tehtnico ...

Oja, zeljna juhca ... :hungry::hungry::hungry: mljask, mljask
    :wink:
    • CommentAuthorjabka

O, pa še to!

Aicha, sprašuješ, od kod sem. Najbolje, da rečem kar Osrednja Slovenija (se bomo natančno kar v živo zmenile). Ni mi problem priti kamorkoli, kje okrog Ljubljane pa lahko še poberem katero.

Erika, NG si pa tako privlačno opisala, da jo bom enkrat kar sama tja mahnila. - In mi boš pokazala, kje se pije dober kapučinček. O.K.?
    •  
      CommentAuthorAicha

Jabka osrednja SLO je zame kaj pa vem kje, ker si pa enkrat omenjala Hajdino sem mislila da si kje okoli Ptuje (ki ni osrednja SLO), samo zato, da bi me ce si iz Ptuja mogoce pobrala v MB ker bom jaz verjetno brez avta avgusta.
    Ce bo srecanje v LJ bo Kozoroginja z lahkoto prisla Nancy pa ne vem od kje je.
    Ta trenutek bi mi ustrezal kar en park in kasna voda ali metin caj.
    Vandolina kaj pravis ti?
    Aicha
    •  
      CommentAuthormams
    • CommentTime29. Jun 2010 urejeno

Erika, sem uganila ja, da si brika, najbrž ne rabita psa pri bajti:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
    No, pa šalo na stran, bi rekel pokojni Ježek in zapel Cincamarinca.:tooth:

Aja, Sploh ne vztrajam pri Trojanah, samo enkrat sem jih na začetku omenila, kot iztočnico za te konstruktivne debate, ki se lepo razvijajo.
    In sem še enkrat prebrala VSE in hudiča ja, ne najdem, kje sem napisala, da rabim mir, tišino... daj, bodi tako prijazna, Eroksonka in mi označi, da bodo moje betežne starčevske oči našle in se bo moj senilni stari um mogoče spomnil:rasta:

Jabka, a mi spet bereš misli ( do zadnje povedi, mislim) ?:smoking:

Tudi jaz lahko USPUT, na poti od doma, ki je na skrajnem jugu Slovenije, poberem najmanj dve hujšarci in jih peljem na kraj dogodka.
    Lahko pa pridem koga pobrat kamorkoli. Ful rada vozim z našopano muziko; sicer poslušam, glede na moja leta, rapsodije in opere, če je pa bolj vesel dan, si pa kakšno arijo iz muziklov privoščim:trompet:
    • CommentAuthorerika100

O kristus, če mi jaz dušica vedela, da sem zadela forum za POLSEDNJE POČIVANJE, bi pa še mal več napisala. HHHAAAA

jabka, ma kakšen mladiček. Vsi MORAMO biti mladi, živi dokler le moremo, saj mrtvi smo vsa prostali čas. Ni problema za kapučinček!

In mams, mamsika, piki miki, jaz mam psa, psico bolj točno. In veš zakaj? Da si res nobeden lump ne upa priti BLIŽE.
    • CommentAuthorerika100

Mams, mislim Trojane,.. ma dej tja vozijo sam stare mame in ate na mehke krofe, ker nimajo zob!

In LJ. Razen prešerna, in Mačka, in Kratohvila, in mičkenga mičkenga centrička ni NIČ. jaz sem vse tisto prehodila 400000 krat. garant - v vročem in mrzlem. In vse je glih.
    aja včasih so pri magistratu meli gej bar. a si mislila tja?
    Al pa v dramo. tam je bolj tema, se da zadrnjohat prav lepo. 15 - 20 min rabi moja stara mama tam ob 14.00 pa je k nova. lahko tudi v koloseja, sej majo tekoče stopnice, in če jih prav lepo vprašaš ti dajo tudi bolj potihoma muziko. Sam tam je mams, mcdonalds. A jej, ......a ne ne lahko lahko, je mehko vse.

Ja ja ja v knjižnjico, točno. Ma terna. Tišina, tema lej lej, in čisto potiho lahko srebraš kislico.

ma mams, ne ne prosim ne postani stara, sej si še mlada, polna elana in volje, manager ne vem kako, dej udari eno za žur. Bojo sej bojo dali bolj potihoma, bom jaz rekla.
    • CommentAuthorerika100

Dany, ma jaz nisem nič divja. vedno samo kulturno ustvarjalna.
    •  
      CommentAuthordany

erika100: Saj nisem nič slabega mislila z izrazom divja :wink: eni pač so po naravi bolj živahni eni pa bolj mirni. Tako je bilo, tako je in tako bo.
    Z mams imata nek svoj dialog in ni potrebno posredovanje, imam občutek, da pa se kljub temu dobro razumeta :wink:

Lep preostanek dneva želim vsem :cool:
    •  
      CommentAuthormams

You're crazy, hey, hey
    You know you're crazy, oh my!
    You're fuckin' crazy, oh child
    You know you're crazy
    Ay,ay,ay,ay,ay,ay,ah,ah,ah,ah, yeah!
    Woh yeah, oh yeah, oh yeah, oh yeah
    Oh na,no,na,no,na,no,na,no,na,no,no,no
    No,no,no,no,no,no,no,no,no,no,no,no,no
    No,no,no, no, no, no, no,no,no,no,no,no
    no,no,no! Oh no, oh no, oh no, oh no, Oh no, ow! -Woooh, yowl!

When I was younger
    I knew a Motherfucker like you,
    and she said,
    'You don't need my love,
    You wanna sati-satisfaction,' Bitch
    You don't need my love,
    You've got to find yourself another
    Another piece, another piece
    Of the action

You're crazy, hey, hey
    You know you're crazy, oh my!
    You're fuckin' crazy, oh child