Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorvztrajna
    • CommentTime21. Jul 2010

Zdravo!
    Stara sem 23 let. Tudi sama sem dala skozi že več diet, po katerih sem shujšala tudi do 37kg v 3 - 5mesecih. Ampak se je vselej vse vrnilo. Saj veste, kako je. :( Leto dni nazaj sem imela še 60kg, zdaj jih imam neverjetnih 97kg, ki sem jih pridelala v pol leta. Zdaj pa sem kar nekaj mesecev razmišljala, da moram nekaj spremeniti. Odločila sem se, da nočem več nobene diete, rada bi spremenila način življenja. S tem mislim na prehranjevanje, gibanje in razmišljanje. Moj cilj je, da bi spet shujšala na 60kg, ampak tokrat počasi, v roku 1 - 1,5 leta. Aja, visoka sem 164cm. :) Zelo vesela bi bila kakšnih nasvetov in podpore.
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime22. Jul 2010

Poglej na instinktivna dieta.
    Ta je odprta zanimiva diskusija.
    Aicha
    •  
      CommentAuthormams

Vztrajna, jaz sem na dobri poti v spreminjanju tega vsega - malo me je dopust zafrknil, ampak se sploh ne sekiram in nisem (čisto) obupala. Vztrajno nadaljujem dalje, kot, da se ni nič zgodilo.
    Od ogljikovih hidratov jem (občasno) samo sladoled, ostalo sem skoraj v celoti črtala, razen PZ zadev dvakrat tedensko. Deluje.
    Pijem veliko vode in spet se veliko gibam. Definitvno prava formula za uspeh, verjemi.

Pazi se skritih sladkorjev v določenem sadju, predvsem pa pravilo kombiniraj hrano.
    Srečno.
    • CommentAuthortia

Pozdravljena vztrajna.....

Te čisto razumem.....tudi sama sem ila pred tremi leti zelo buckasta-okrog 80kg/visoka sem 161cm, pa sem lepo shujšala na 62 kg s jajčno dieto v 7 mesecih..potem sem jedla normalno in sem res malo bolj pazila kaj dam v usta, a so kile le malo nihale 2+ - in tako je ostalo do letošnjega decembra, ko sem dobila hudo alergijo(še zdaj ne vejo na kaj) in sem dobila tablete medrol....no in sem se kar na hitro začela rediti...grozno...za zjokat...nabirala se mi je voda v telesu, apetit pa sem imela tako močan, da sem jedla in jedla in jedla in pristala na 88,7 kg.....danes sem četrti dan na dieti...in že misel na to, da malo pojem in občutek, da nisem skoz napihnena, mi dajejo upanje, da sem na dobri poti....
    seveda bom spremenila način življenja...malo-veliko manj bom jedla, telovadila bom 3 krat tedensko, kar prej nikoli nisem in z lastnim prepričanjem bom dosegla, da hrana ni najpomembnejša stvar v mojem življenju...a ne?

za katero dieto pa si se ti odločila hujšat?

Lep dan ti želim in prosim poročaj o svojih dosežkih...lepo bi bilo imeti kakšno spodbudo s strani sotrpinca:bigsmile:
    Lep sončen pozdrav in glavo po konci...saj ti bo uspelo!!!!!!!

Tia :bigsmile:
    • CommentAuthoradmin999
    • CommentTime19. Dec 2010

Vabimo vas na www.korakihujsanja.blogspot.com
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):