Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorNana
    • CommentTime8. Nov 2006 urejeno

Pozdravljeni!
    Zanima me,kako je s pitjem tekočin v času diete,zlasti pitje kave in čaja?Ali kavi lahko dodam mleko in koliko se smejo ti napitki sladkati?Hvala za odgovor.
    Lep pozdrav!
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime8. Nov 2006

Živjo Nana,

pitje kave omeji na eno do dve skodelice na dan, sladkorja nikakor ne smeš uporabljati (priporočam ti sladkorno nadomestilo npr. saharin in natreen). Tudi mleku se je bolje izogibati, če pa res ne moreš piti kave brez mleka pa ti svetujem, da uporabiš manj mastno mleko.
    Nesladkan čaj lahko piješ v neomejenih količinah.:wink:

lp,
    Petra
    • CommentAuthorAngelina
    • CommentTime11. Dec 2006

Vem, da pitje vode priporočate čez cel dan, še posebej med obroki. Se lahko pije tudi voda z okusom? Najpovem še, da pijem vodo, ki ima res malo okusa, ne gre za sladki okus (ne vem, če lahko povem znamko vode - da ne bom delala reklame).
    No, na še eno vprašanje pa vidim, da ste mi že zgoraj odgovorili - pitje nesladkanega čaja v neomejenih količinah. To je super!
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime11. Dec 2006

Živjo Angelina,

brez problema lahko piješ vodo z okusom, saj ti tisti dve kaloriji, ki jih ima okus vode res ne bosta škodili:wink:.
    Enako je s čajem, lahko piješ katerikoli čaj, samo da ne bo sladkan.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorxaja
    • CommentTime14. Dec 2006

Petra!
    Mene pa zanima kako se pripravit do tega da pijes... jst enostavno pozabim pit ...ker pijem sam takrat kadar cutim zejo ...tako da se velikokrat zgodi da v celem dnevu popijem samo 2dcl tekocine .. tudi v poletnih mesecih ... enostavno... mi ne gre...
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime15. Dec 2006 urejeno

Živjo Xaja,

ja vem kaj misliš, sama sem namreč imela podoben problem. Rešila sem ga tako, da sem si kupila litrsko steklenico in jo sama doma malce "polepšala" (nanjo sem narisala ribice in morje itd). Potem sem si jo postavila na mizo in vsakič ko sem jo pogledala (kar je bilo kar pogosto ker sem bila tako ponosna sama nase in na moje čičke čačke:shamed:) sem spila iz nje požirek. Na začetku sem si določila mejo, da moram sprazniti eno na da, kasneje sem povečala na dve na dan- torej dva litra vode na dan.

Upam, da sem ti bila v pomoč,
    Lp,
    Petra
  1.  
    Živjo Petra!
    Mene zanima kaj lahko pije. Sama sem se navadila da ne pijem več coca-cole ampak vodo. Ali mora biti ta voda brez okusa? Lahko pijem vovo zaharmony? Ali pa s pipe? Nekje sem slišala da je dokazano da kava pomaga pri hujšanju če je brez sladkorja. To drži?
    Že vnaprej hvala
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime21. Dec 2006

Živjo Petruškica,

piješ lahko vodo, vodo z okusom, zeleni čaj in kavo, vse brez sladkorja. Lahko si stisneš tudi pomaranče ali grenivko in si narediš naravni sok.
    Pomembno je, da ne piješ sladkih in gaziranih pijač.
    Vesele praznike:wink:
    Petra
    • CommentAuthorxaja
    • CommentTime21. Dec 2006

Petruškica!
    Ma drugače ti pa priporočam da si v tuš-u nabaviš čaj iz sušenega sadja pakiran je v 1kg embalaži ... pa ti zagotavljam da je tako okusen da ne bos potrebovala nobenega sladila... ker men so bili grenki čaji smrt za pit... ta je pa presenetljivo zelo dober in okusen ( ker drugače so čaji večinoma samo obarvana voda z vonjem okusa pa nobenga )... mislim da so kombinacije jagoda malina( men osebno bomba) hawai coctail..pa še ena dva..
    Upam da ti bo kaj lažje...

p.s.
    men je zdej celo voda dobra... tista brez dodatkov...
    lp
    :bigsmile::bigsmile::bigsmile:
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime22. Dec 2006

Živjo Xaja,

lepo, da je naš forum s pomočjo tebe in Bederc postal že prava mala skupnost. Suprca:wink:.
    Vsem še enkrat želim lepe praznike,
    Petra
    • CommentAuthorxaja
    • CommentTime22. Dec 2006

klub lepo popolnjenih deklic...:)
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime23. Dec 2006

Živjo,

hihi ja smo popolnjene, ampak to je čist fino. Kam bi pa prišli, če bi bile vse punce suhice:wink:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorxaja

Petra!
    A veš smo nekoč tko debatirali z enimi znanci pa se je en tko hvalil z ploščisami na trebuhu ... sej res da je tip natreniran ... pa sem mu rekla da raj spim na jogiju k pa na radijatrju... k moj dragi je pa mel bošija ... pa je bil prec mir kar se tiče tega... sploh pa tiste ful suhe lahk uporabijo namest klopotcev k jim kosti tok šklepetajo...
    :devil:
    Mi smo lepe takšne kot smo všeč sebi... mnenje drugih ni pomembno... glavno je da se me dobro počutimo v našem tesu z kilo več ali manj...
    • CommentAuthorbederca

Xsaja se strinjam s tabo!
    Vsakega od nas na sebi nekaj moti,gotova pa ima vsak nekaj kar mu je tudi na sebi zelo všeč in ko bomo sposobni najti veliko takih stvari bomo srečni.:wink:
    Če bomo do sebe prestrogi nas bo na nas vedno nekaj motilo-vsega pa ne moremo popraviti.Tiste stvari,ki jih pa lahko jih pa le dajmo-če se bomo potem počutili bolje.

lp
    • CommentAuthor19
    • CommentTime24. Dec 2006

kej pa alkohol..študentje ne moremo brez tega..
    • CommentAuthorxaja
    • CommentTime25. Dec 2006

19!
    Pravila so postavljena ... na teb je sprejmeš al pa ne ... sicer pa tud gre med prazniki brez alkohola ...
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime26. Dec 2006

Živjo,

odlično Xaja,:wink:. Mislim, da se lahko prav tako zabavamo tudi brez alkohola. Pri meni namesto alkohola gostje dobijo sadni koktali (brez alhkola, samo zmiksano sadje, malo sadnega soka). Lepo jih še malce okrasim in to je to. :bigsmile:

lp,
    Petra
  2.  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime23. Mar 2009

:devil:
    • CommentAuthorimmoncoli
    • CommentTime15. Aug 2009

CommentAuthorVandolina

ja
    • CommentAuthorimmoncoli

CommentAuthorAicha
    • CommentTime16. Aug 2009

Da mi je vedeti kaj to pomeni.
    • CommentAuthorphetry
    • CommentTime25. Sep 2009

myspacemyspacemyspace Okay so my computers acting up :/ Soo I was wondering if someone could go to interpals, click on a profile, any one profile, then click their pictures and send me the link in an answer. Cause I'm trying to look at my friends pic and it won't work! Not even if I like open in a new window or whatever so I'm thinking if I type in the url it might work. Thankssss! :]

#1 <a href=http://www.youtube.com/watch?v=wmaPuVvat-s>warcraft gold guide</a> <a href=http://www.youtube.com/watch?v=jwrbG1hJFEw>fap turbo</a> <a href=http://www.youtube.com/watch?v=r11ltMmao5Q>unlock iphone</a>
    • CommentAuthorphetry
    • CommentTime29. Sep 2009

I tried this several times, even with the lowest quality but the green bar just stays at 31 or 32 percent if I'm lucky. I once even took a nap and it was still at the same place. Can someone please help.. Thanks a bunch.

#1 <a href=http://www.youtube.com/watch?v=wmaPuVvat-s>wow class guides</a> <a href=http://www.youtube.com/watch?v=jwrbG1hJFEw>fap turbo forex robot</a> <a href=http://www.youtube.com/watch?v=AwkRBC6qzcE>unlock iphone 3gs</a>
    •  
      CommentAuthorVandolina

Poskušal sem to večkrat, tudi z najnižjo kakovostjo, ampak zeleni vrstici ostal le na 31 ali 32 odstotkov, če sem srečen. Nekoč sem celo vzel spanca in je še vedno na istem mestu. Lahko nekdo prosim pomoč .. Najlepša hvala.

# 1 <a href=http://www.youtube.com/watch?v=wmaPuVvat-s> wow razred vodnikov </ a> <a href = http://www.youtube.com/watch?v=jwrbG1hJFEw > FAP turbo forex robot </ a> <a href=http://www.youtube.com/watch?v=AwkRBC6qzcE> odklepanje iphone 3gs </ a>
    •  
      CommentAuthorAicha

Sedaj pa primer: Drugi stavek: I once even took a nap and it was still. Prevedeno: nekoc sem celo zadremal (take a nap) in ne vzel spanca.
    Toliko o prevajalniku in zanesljivosti.
    Vsekakor se ne uporablja za pisanje kaksnih pomembnih dopisov ali pisem.
    Ne leti kritika nate Vandolina samo o tem sem pisala in sedaj je tu primer.
    LP Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina

Me ne zgane, vem pa vsaj približno zakaj se gre. Tudi to je vredu.:bigsmile::shamed::sad::shocked:
    •  
      CommentAuthorAicha

Ja v pomoc pa zna biti.
    A.
    • CommentAuthorcandy 55
    • CommentTime15. Oct 2009

Ne vem kje naj sprašujem o tem kaj in koliko lahko pijem pri tem Javornem postu.?
    Sem prebrala ,da samo vodo pa eventualno črno kavo brez vsega .
    Kaj pa zel.čaj brez vsega ,limonada ,voda navadna .????

Sem ga kupila v DM .Za 250 ml 4,55 evrov. Kupila sem 3 flaške !
    V lekarni je bilo 0,5 l 19 pa nekaj . 1 l pa 35 evrov.
    V eni trgovini kjer imajo razne zdrave in natur zadeve pa podobno kot v lekarni.
    Mislim pa ,da je tisti boljši kot on v DM.!
    Bom kar s tem nardila post .
    Rekla je tam ,da je obogaten z palminim oljem in še in še ...skratka prodajajo.
    Je rekla ,da tukaj zraven nerabim vitaminskih dodatkov,da je tolk obogaten.
    Kaj pa sedaj ? A moram jemat vitaminčke ?
    Hvala vnaprej za nasvete !:bigsmile:
    • CommentAuthorcandy 55

Glede tega posta se bom tukaj oglašala ! OK.:cool:
    •  
      CommentAuthorVandolina

+Vodo lahko piješ kolikor hočeš, pa črno kavo, kaj več pa tudi ne, saj moraš piti veliko te tekočine, ki si jo boš pripravila iz sirupa in limon.

Kakšen sirup pa si kupila, ta za hujšanje je v litrski embalaži (kovinski ploščati škatli ) in 1/2 litra (v enaki embalaži ), ostali po 250 ml pa so za prehrano. Počakaj s tem postom,
    bom jutri dobila ta listek in ti točno prepišem dol, če bo treba ga nesi nazaj in vzemi tega od 1 litra.

Lp Vandolina
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime15. Oct 2009 urejeno

•  
      CommentAuthorVandolina

Evo Candi55 gornji link ti piše o tem sirupu za hujšanje
    •  
      CommentAuthorVandolina

•  
      CommentAuthorVandolina

Tole je točen naslov in tudi dieta je gor predpisana.
    • CommentAuthorcandy 55

V tisti trgovini je rekla,da ko imaš ta post se čez nekaj časa nardi obloga na jeziku ki ni glih prijetna.
    Nekje 10 ,12 dan izgine počasi ta obloga in to je znak ,da je telo se očistilo vseh raznih strupov.
    To je dober napotek oziroma navodilo .!

Pa hvala za zgornje linke !:cool::cool::cool:
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime16. Oct 2009

Candy55 v gornjem linku, če si ga dobro prebrala piše vse, o oblogi na jeziku, ni ni omembe vredna in vse o tem postu. Preberi si še enkrat
    temeljito.
    • CommentAuthorcandy 55

Ja zdaj si bom prebrala ker včeraj res nisem bila pri stvari preveč.
    danes sem šla takoj ko sem prišla domov spat .Čist sem bila na konc z energijo.
    Otroci bolani,služba in še ....
    2 urci in je že boljše .Je kar mož nadaljeval varstvo tamalih 2 .
    Hvala.:cool:
    • CommentAuthorcandy 55

Ja še to sem pozabila : sem videla v DM napitek iz tiste gobe Kambodža ali kako že .
    Prodajajo v l in 0,5 l steklenicah ,že narejen .Stane pa se mi zdi 2 evra l. Nisem sigurna .:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime17. Oct 2009

Bom pogledala.
    A.
    • CommentAuthorcandy 55
    • CommentTime18. Oct 2009

Piše,da lahko pijem čaj pri tem postu.in vodo ....
    Kaj pa zjutraj kakšnih 3 dcl donata na tešče.? Sam to bi in ostalo po navodilih !:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime18. Oct 2009

Menda bi ja lahko Donat.
    A.
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime19. Oct 2009

Donat lahko, drugače samo pijačo in zeliščni čaj, Candy55 vse to ti piše na tistem navodilu, daj no preberi si ga že enkrat!!!!!!!!
    • CommentAuthorcandy 55

Sem . !!!!
    Vprašala sem samo glede Donata ! halo.:devil:
    • CommentAuthorcandy 55

Pripravit se moram kot se šika .
    Saj moram dol dat še vsaj 10 kg. In pol pač sprašujem.!OK .:cool:
    •  
      CommentAuthorAicha

OK.
    Kar.
    Kdaj zacnes?
    A.
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime19. Oct 2009 urejeno

Oprosti, Candy55 sem malo čorava
    • CommentAuthorcandy 55
    • CommentTime20. Oct 2009

Vredu .Oproščeno !
    Danes sem začela s tem ,da sem že včeraj pojedla 3 jabolka samo.
    Ker na linku piše ,da je fajn telo malo pripravit. Da kak dan prej zmanjšamo količino hrane .
    Zaenkrat gre super .
    Pa brez čilija .Limonca in ta sirup.Zjutraj na tešče pa donat vmes pa voda in kakšna kavica brez vsega uleti.
    Bomo videli .Vstrajala bom čim dlje !

Hvala Aicha !
    Nadaljujem svoj boj.:wink:
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime20. Oct 2009

Držim pesti, da ti rata, bljak.:bigsmile::sad::neutral::shamed::shocked::devil::devil::devil: