Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorLeyla
    • CommentTime15. Aug 2010

Sem nova na forumu. Pred 13 dnevi sem se lotila ločevalne (ne prvič) in sem danes stipila na tehtnico, "kao" da se razveselim, ampak nič, niti dag se ni premaknila. Kaj je narobe? Sem premalo motivirana? :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorBoidensty

Leyla,
    vztrajaj naprej počakaj še kakšen teden da se telo navadi na nav način prehranjevanja,potem pa boš presenečena ponavadi so razultati vidni še le po 3tednih.
    •  
      CommentAuthorAicha

Leyla zaradi manj motivacije ne shujsas vec.
    Pocasi, telo se mora navaditi na nov sistem prehranjevanja.
    Aicha
    • CommentAuthorLeyla
    • CommentTime16. Aug 2010

Hvala za spodbudne besede. Sem se odločila, da bom vztrajala, čeprav sem full jezna na tehtnico. Danes je moj 14 dan in upam, da se bo RES kaj premaknilo v minus. LP
    • CommentAuthorMajcy
    • CommentTime26. Aug 2010

Pozdravljene!
    Pred nekaj leti sem po porodu z ločevalno shujšala 8kg v 1,5 meseca. Res sem se strogo držala,pa še doma sem bila,da sem lažje kuhala.

Pred dvema tednoma sem se ponovno lotila diete, skupaj z možem. Rada bi shujšala 5kg,a nekaj ne štima. Shujšala sem 1,5kg.Zdaj vmes sem se enkrat pregrešila na 3.dan,naslednji dan sem pa imela sadni dan.Pa so kg takoj skočili nazaj na 60.Kriza!Razočaranje!

Ker začnem delat ob 6h zjutraj,vsatenm ob petih,tako,da te 4 ure pojem 1.2 sadeža,ob 10 pa že imam malico-kosilo,po predvidenem dnevu.Vzamem s sabo že pripravljeno. Ker bi drugače imela prvi obrok komaj ob 15 ali celo 16h. Ko pridem domov, imam ob 16h večerjo,po tistem pa več nič ne jem. Zakaj ne gredo kg hitreje dol? Mislite, da je kriva prezgodnja ura ? ob 10h? Ali kaj je napaka?

Prvič so šli kg hitreje dol,ampak sem jedla kosilo šele ob 12h.
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime26. Aug 2010

Mogoce, ker si starejsa in kilogrami gredo pocasneje dol.
    Poglej pod diskusijo Koristni nasveti.
    Kaj pa ce bi doma pojelda sadez pa ob destih sadez in ob 13 kosilo?
    Lahko to izvedes?
    Aicha
    • CommentAuthorMajcy
    • CommentTime27. Aug 2010

Hm...verjetno je res tu napaka. Lahko bi jedla zjutraj ob 6 sadež,pa ob 10h sadež,pa recimo potem ob 12h kosilo.To bi še šlo. Samo me bodo čudno gledali,ker je ob 12h smena,jaz pa na malici,kjer je smena.... :(
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime27. Aug 2010

Ce gre poskusi pa kaj...
    Aicha
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):