Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthornada
    • CommentTime1. Sep 2010

živjo,

želim shujšati, pa ne "znam". če povem po resnici - nimam prave volje. navdušila sem se nad dieto z jajci. Tako, da bom v ponedeljek začela z dieto. Upam, da mi z vašo podporo uspe.

nada
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime1. Sep 2010

Dobrodosla
    • CommentAuthortajgica
    • CommentTime1. Sep 2010

Pozdravljena Nada :-)))
    Tudi jaz nisem imela prave volje za hujšati, sem probala tudi to jajčno dieto, pa mi ni odgovarjala, ker sem se slabo počutla, pa lačna sem bila skoz. Sedaj sem pa odkrila dieto z lubenico in mi zares ugaja.. res da je moj drugi dan šele, vendar nisem nič lačna.. pa še lubenica je za jest, k jo obožujem..upam da se bomo skupaj spodbujale. pozdravček.. :bigsmile::bigsmile:
    • CommentAuthorsandrica
    • CommentTime1. Sep 2010

Nada pozdravljena,

moje prvo vprasanje je kolilko kilogramov imas za izgubiti in koliko si stara? ce imas vec kot 8-10 kg ti osebno priporocam locevalno dieto, saj ne stradas, jes prav vse in locujes med seboj beljakovine, skorb in ogljikove hidrate. ce nisi izbircna in ce imas rada vse, predvsem pa sadje in zelenjavo ti priporocam to. traje sicer 3 mesece ampak bolje je pocasi hujsati in lepo zgubiti odvecne kilograme kot pa v 15 dneh na hitro potem pa se hitreje dobiti vse to nazaj. odlocitev je seveda tvoja, ampak menim da za vecje stevilo kilogramov potrebujemo vec casa. jaz nimam velikih tezav s kilogarmi jih je pa imela moja mami. ce ti gibanje predstavlja problem pa je locevalan tudi super, saj hujsas dalj casa tako da se lahko tudi postopoma navajas na gibanje ( 1. teden vsak dan npr. 45min hoje, drugi teden hitra hoja, potem lahkoten tek itd. ) ce si pridna lahko v 3 mesecih shujsas tudi do 20 in vec kg ( seveda ce jih imas toliko za izgubiti).

malo si se preberi in pa poisci podporo v disusiji katere dieto bos prakticirala in si bos s sotrpinkami dajala nasvete, spodbudo, ti bodo vse z veseljem odpisale in te spodbujale.

srecno in veliko izgubljenih kilogramckov.

lp sandra
    •  
      CommentAuthorana_ancy
    • CommentTime5. Sep 2010

pri meni je pa tako da čes teden izgubim recimo 1 kg, ki ga potem čes vikend pridobim nazaj !:devil:
    odločila sm se da od danes naprei začnem z dieto in športanjem..želim izgubit namreč kar 10 kg !!
    bomo vidl kko mi bo šlo an =)
    • CommentAuthortajgica
    • CommentTime5. Sep 2010

Hej ana_anchy..jst grem tudi jutri na dieto z lubenico.. sem se jo že mal ta tedn držala ( 3 dni), ampak je bil dns Ribniški sejem, pa tolk dobrot.. Katero dieto boš pa ti izvajala? sporoči kako ti gre... pozdravček
    •  
      CommentAuthorana_ancy
    • CommentTime5. Sep 2010

hm zanimivo se mi sliši, ker sama tudi obužujm libenico =)

3 dni..pridna =) in ali je viden kakšen rezultat?...

ker sem nova na tem forumu moram priznati, da me je kar malo presenetila vaša prijaznost =)
    • CommentAuthortajgica
    • CommentTime6. Sep 2010

ja malo se mi že pozna na trebuhu, drgač pa mislim da se je telo sedaj bolj prečistlo. Mi je pa všeč zato ta dieta, ker res ne stradaš, ampak si lepo obroke porazdeliš čez cel dan. No me veseli, da ti je všeč na našem forumu :-))) Držimo pesti zate
    • CommentAuthortajgica
    • CommentTime6. Sep 2010

:clap::clap::clap:
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):