Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

  •  
   CommentAuthorPetra
  • CommentTime8. Nov 2006
   
  1.)Uporabljate Slovenski pravopis. Zloraba CAPS LOCKA ni zaželena.

  2.)Ne žalite drugih uporabnikov foruma. Vsakdo ima pravico do svojega mnenja; če se z njim ne strinjate, to izrazite z argumentirano repliko. V primeru, da uporabnik po opozorilu moderatorja ne preneha z neprimernim izražanjem, mu lahko le-ta onemogoči aktivno sodelovanje na forumu.

  3.)Ne uporabljajte neprimernih izrazov (kletvice itd.) V primeru, da uporabnik po opozorilu moderatorja ne preneha z neprimernim izražanjem, ga je moderator dolžan odstraniti, da bi zagotovil kvaliteto objav.

  4.)Ne ponavljajte vedno istih tem - če imate občutek, da je vprašanje nekoč že bilo zastavljeno, pobrskajte po starejših sporočilih.

  5.)Vsebinsko enaki odgovori v posamezni ali podobnih temah niso zaželeni. Imeli jim bomo za smetenje.

  6.)Nezaželjeno je posnemati uporabniška imena, podpise ali avatarje drugih uporabnikov..

  7.)V primeru, da tema zaide iz naslovnega sporočila (off-topic), jo moderator lahko zaklene. To stori tudi za primere, ko je število odgovorov preveliko in postane branje oteženo (v tem primeru se debata lahko nadaljuje v novo odprti temi).

  8.)Moderator foruma si pridržuje pravico do brisanja sporočil, ki so v nasprotju s tematiko foruma, splošno moralo, ki uporabljajo žaljiv jezik in ki so v nasprotju s pravili in uredniško politiko foruma, brez kakršnegakoli opomina.