Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

•  
      CommentAuthorlollipop
    • CommentTime7. Dec 2010 urejeno

Tema za vse,ki se želimo pogovarjati o vzdrževanju teže..Jaz lahko povem svojo izkušnjo...Aicha že dobro pozna mojo zgodbo,in ve da so me 14 dni lahko bi rekla hranili starši.Za večerjo.In jutri se tehtam..čeprav sem se na skrivaj že danes ni nisem opazila razlike..Jedla pa sem velikoo.Npr.
    Z: jogurt s sadjem,oreščki ali kosmiči,kruh z namazi,sirom..
    K: tuna s kruhom,prepečencem,kakšne enolončnice pa zrezki (zelenjavni) pa testenine in riž ali pa jogurt
    v: je pa odvino,če je bilo kosilo bolj obilno,je bila večerja manj - drugače pa velika količina rib,enolončnic,zrezkov,riža,pa tudi jogurt z kosmiči se spomnim..Enkrat sem se prekršila priznam in sem pojedla pol velike begete s narezki (sir,pršut) pa potem še 3 ježke,pa celo kinder čokolado (kjer jih dobiš 8),pa tofifeje,3 kose bele pite...Ampak vrjemite,da sem naslednji dan hodila najmanj 2 uri.
    In ko sem se tehtala: nič..rezultat enak..
    Ugotovila sem,da je potrebno jesti vse - in se tudi prekršiti..Jedla sem v kar velikih količinah (slike na dnevnik prehrane in telesne aktivnosti)..pa s sladicami ne pretiravati (čeprav jaz sem)..Skratka ničemur se ni treba odpovedovati, in jesti vmesne obroke - malico: sadje,jogurt,oreščke,kaj sladkega (sem se naučila od Aiche)..Ali pa imam v času po hujšanju srečo v prehranjevanju (prej je nisem imela)..Pa vaše mnenje za vzdrževanje?
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):