Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

 1.  
  kaych! podzravljena.čestitam za tistih 10 kil,žal pa si verjetno take konstitucije da se ti teh minus 10 kil ni tak fejs poznalo,se bo pa naslednja vsaka verjemi.
  kajti meni se tudi še 15 ni poznalo,vsaka naslednja pa ko da bi me bilo 1/5 manj:)
  jaz bi mogoče rekla da premalo ješ!
  ker se je telo navadilo na male količine pa še pridno telovadiš in se je zablokiralo in ne gre naprej.
  meni se je to tudi zgodilo,v nedogled pa ne moreš zmanjševat a ne.
  jaz ti predlagam da dva,3 dni poješ malo več recimo: sadje dopoldan,(si nardiš sadno solato za zajtrk),potem še vmes pojej za malico kak jogurt,(malo več obrokov da pospešiš prebavo),potem recimo kosilo kot si napisala nilč narobe,popldan pa bi še jaz dala zraven vsaj lahko večerjo:recimo tel.juho ali solato z kakim sirčkom(malo proteinov da dobiš za miošice itd)
  ti moraš malo prelisičiuti telo z dodatnimi kaloriji,da pol po teh pardih dneh spet malo zmanjšaš in bodo šle kile naprej. moraš spodbuditi metabolizme,kot napisano si pojedla 2 največ 3 obroke.
  zato se ti je ustavilo.pač telo se navadi ćez določen čas da je to to kar dobi,se malo upre in se odloči da je dovolj in nebo več hujšalo.
  ko so meni kile stale sem se potrudila več pojesti zjutraj(predvsem sadja,loč dieta) pa malo več hrane kot prejšnej dni recimo.to sem delala tak 3 dni,potem sem spet zmanjšala in so se kile ulile.
  tak da mislim da moraš več pojesti da boš pol lahko manj in bojo se kile topile.
  definitvno nisi debela,imaš par kilc viška ki bodo šle,verjemi,najbolj pomembno pa je da vztrajaš.in da to traja in da če ni razlattov 2 tedna ni panike,bo 3.teden samo nadaljevati je treba.uspelo ti bo,v to verjamem!
  mogoče bi kakšno loč.dieto posvojila:) jaz sem z njo ogrooomno shujšala,pa hrana je zakon,pa vsak 4.dan sem se posladkala tak da sploh ni občutka odpovedovanja.
  vsakemu po svoje seveda,želim vam dosti sreče
  • CommentAuthorkaych
  • CommentTime10. Jun 2011
   
  hvala za nasvete, bom poskušala več majhnih obrokov naredit,
  sam problem je, da sploh nisem več lačna, in ko nekaj pojem mam občutek slabe vesti, in potem začnem telovadit kot zmešana :/
  potem pa se še kdo najde, ki mi reče res bi lahko malo shujšala.. in use pade pod podn :/
 2.  
  Boli te rit za druge:)
  lačna pa nisi ker si na stopnji ko si tak zmanjševala da ne čutiš konkretne lakote.prisili se pojesti več trenutno ker če boš tak nadaljevala se ti zna vse skup zagnusiti pa te spet nazaj vrže v slabe navade ker pač človek samo tolko prenese ne:)
  KAJCI ne sekiraj se resno,pa naj te opazke drugih ne bolijo.očitno so močni in oni tak perfektni?:)ne ne niso.
  veš kaj reči nazaj: jaz lahko kdajkoli shujšam, ti pa nikole neboš lep človek odznotraj navzen:)če pa so še grdi pa vprašaj:honey,have u seen the face?:)
  haha,nič se na druge ozirat,pa ne mej slabe vesti ob zdravi hrani,saj pa moramo jesti da preživimo!!!pa tudi telesu ne delaš usluge z tem.
  za lakoto pa ti predlagam tak: probaj več vode naenkrat spit da malo povečaš prostornino želodca,recimo 05l naenkrat. ker se ti je očitno želodec fejs skrčil in ker tak malo ješ in ne čutiš lakote je dokaz da ti je telo nekako zablokiralo vse skup a ne ker teoretično bi moglo hujšat. prelisiči ga,malo več pojej med vikendom,pol pa v pond. naprej.paa tole na tešče...nevem no saj itak je vrede telovadit na tešče samo ko maš tak okrjen jedilnik ti se lahko zvrti pa se bognedaj poškoduješ.probaj kak kivi,dva pojesti,pa pol pojdi telovadit.
  pazi nase,ker je zdravje bolj pommebno od izgleda,predvsem pa moraš uživati v hujšanju ne da se mučiš a veš...

  pa tudi verjetno hočeš shujšat za več kot pet kil in jih obdržati!poglej kake bolj dolgoročne diete ali pa si svoj plan prehranjevanja postavi,preštudiraj kallorij pa pazi da ne bo telo stradalo.(pod 1000,800 več ni ok),pa ne hoteti hitro hujšat,saj strij tudi nočeš a ne...počasi počasi,boš vidla da bo šlo,to je zdaj samo trenutna kriza.
  pa še enkrat: ne oziraj se na druge in kaj pa mislijo da lahko tvoj izgled šinfajo? ti pa zabrusi nazaj nas si pa oni zobe alikajkoli nimajo ok,popravijo.pa kaj je folku res da se tak vtika v ljudi in še neznancu bi si eni drznili nasvete talat a sami so zamaščeni.predvsem bolj tipi.sami majo beer bauch do neba pa nazaj a gledajo pa srnice v revijah:) kam gre ta svet s temi dvojnimi merili a ne:)
  držte se vsi,pa po pameti,pa malo se izobraziti v tej smeri..
  lp
  •  
   CommentAuthorAicha
  • CommentTime10. Jun 2011
   
  Kaychi marinolinka ti je odgovorila, dodala ne bom nic.
  A.
  • CommentAuthorbrezlj
  • CommentTime5. Jul 2011 urejeno
   
  Tud pri men se je zgodil podobno. Najprej so kilogrami hitro leteli dol, potem pa kar naenkrat nič več. Pa sem velik prebrala in ugotovila, da hitro izgubiš res odvečne kilograme, tisti kilogrami, ki ti dejansko pomagajo pri pridobivanju samozavesti pa nikamor nočejo več. Na tej točki je potrebna predvsem vztrajnost. Zdaj ti bo verjetno teža za kratek čas obstala, potem pa se bo kar naenkrat spet začel premikat na bolje. Ne pričakuj pa, da bo Wellneo dieta in s tem http://www.wellneo.si/hujsanje/ zdaj še tako hitro, kot je bilo pred spremembo desetih kilogramov. Naj ti to postane predvsem način življenja (tak, kot ga imaš danes, le z malo več hrane), pa bodo rezultati res odlični in se boš na to spominjala kot na izkušnjo, ki ti je dala več notranje moči in tudi samozavesti.
  • CommentAuthormaria553
  • CommentTime26. Dec 2013
   
Dodajte vaš komentar
 • Uporabniško ime Geslo
  V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
 • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):