Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthoredita
    • CommentTime5. Feb 2011

pozdravljeni vsi ki sodelujete v ta cvek.jaz se pa moram pohvaliti sem pa januarja zacela z to dieto danes mi je 34-ti dan in sem shujsala 9kg dieta mi gre super sploh mi se nic ne je da bi rekla da imam kako zeljo po kaksni cokoladi ali kaj drugega zadovoljna sem s samo sabo ker sem pred 7 meseci rodila sem se kar dosti zredila tako da sem se sama sebi gnusila imela sem 83kg zdaj pa jih imam 74.5 full sm vesela da mi kilice grejo tako hitro dol svetujem vam da probate ker ni tezko zelim vam sreco da vam bo ratalo se drzat 90 dni l.p
    • CommentAuthorsandrica
    • CommentTime5. Feb 2011

Edita pozdravljena, vse cestitke in le tako naprej, pridruzi nam se v skupini locevalna dieta :)
    •  
      CommentAuthorTalita
    • CommentTime12. Feb 2011

He, he, tudi jaz sem Edita! Uradno. :bigsmile:
    • CommentAuthoredita
    • CommentTime13. Feb 2011

hvala punce me veseli edita zdaj sve ze dve ihihi nevem kako naj se upisem na locevalno dieto pa bi se z veseljem pridruzila l.p
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):