![]() | forum.SMSdieta.si |
Niste prijavljeni (Prijava) |
Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.
V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.
Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.
Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

,uteho sem iskala v sladkarijah :( .Sedaj pa sem se seveda odločla za 90 dnevno ločevalno dieto,ker se mi zdi primerna.in želim kar fajn shujšat.Danes preživljam 4 dan diete...torej sadni dan. Sedaj večer me malo mantra, ampak vem da bom zmogla
samo VOLJA je potrebna in vse se da dosežt !!!

,
. Torej ČESTITAM in kar tako naprej
.
.Tako da danes pijem samo vodo ,sedaj me je malo kriza zgrabla in sem si skuhala kavo...upam da ni nič narobe če jo pijem z mlekom.
, seveda so mi tudi določene uporabnice v veliko pomoč
)pa nisem suha in tudi nikoli ne bom. Imam tudi jaz okrogel trebušček, stegna itd. Pa kaj? Jaz se dobro počutim v svoji koži in me ne zmoti, ko me sodelavec v službi kliče lubenica. Pustim ga naj ima svoje veselje, ker z vsako besedo, ki mi jo rečejo ljudje pa se tudi ne bom obremenjevala.
.Posted By: KarlinaPa sej včasih moramo mal grešit tako kot pri hrani ali kakšni drugi stvari je vsaj življenje bolj pestro.
Kaj je ze tista bolezen?Kompulzivno prenajedanje?Thats me..

juhuuuu !!!
zato ti svetujem, da prebereš kakšne članke , ki predstavljajo čemu vse smo izpostavljeni pri debelesti in se z tem psihično pripraviš na to dieto, ki pa je seveda super ker imaš tudi sladkarije v dieti, , svetujem ti da spiješ veliko vode saj ti le ta da občutek sitosti, probaj " NE " misliti na hrano , tako da si reci " morem in vem da bom "zdržala !!! ti moreš premagat hrano, ne hrana tebe ! Res ti povem, da sem po 10 dneh zgubila 5 kg, danes sem seveda ful vredi volje zaradi pozitivnega rezultata
sama imam približno načrt zgubit 20 kg , in upam si rečt, da bom z veseljem delala na tem , saj so že prvi dnevi pozitivni...
. Kar tako naprej 
. Želim ti čimbolj uspešno hujšanje 
Res ne vem,kaj narest glede tega..S povecano tezo se borim ze od 7. razreda osnovne sole in mam zaradi tega tud zlo tezave s samozvestjo. Res bi rada ze enkrat rekla, da sem zadovoljna sama s sabo in da mi ni treba hujsat..Pa sej, mislim da nas je takih kr precej..

.
.

je torej bojle da izpustim beljakovinski dan in nadaljujem danes s šrkrobnim dnem ter jutri z OH ali je morda bolje drugače (dans beljakovine za večerjo, jutr pa škrob)?
.
jz sicer se nism tok dalec z dieto, sele 2.dan.
..se pa res pocutm veliiiikkooo bolje....sam kava z mlekom sicer brez sladkorja...te pa nemorm skenslat....bo ze bo ze :) se bom v bodoce bolj potrudla....hehe....
.