Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

•  
      CommentAuthorJuliysan
    • CommentTime22. May 2007

Živjo !
    Najprej vsem lep pozdrav :smile:
    Najprej naj vas pohvalim, da ste zelo super, da se vspodbujate , zato sem se tudi sama odločila da se prijavim na forum.
    Najprej naj vam povem, da sem se odločila za 90 dnevno dieto in upam da premagam tudi to ,saj mi več al manj vse uspeva po načrtih, ampak se bojim, da bo nastala kriza :). Pred 9 mesci sem nehala kadit in sem se zredila za norih 25 kg:cry:,uteho sem iskala v sladkarijah :( .Sedaj pa sem se seveda odločla za 90 dnevno ločevalno dieto,ker se mi zdi primerna.in želim kar fajn shujšat.Danes preživljam 4 dan diete...torej sadni dan. Sedaj večer me malo mantra, ampak vem da bom zmogla :wink:samo VOLJA je potrebna in vse se da dosežt !!!

LP vsem in želim vam uspešno hujšanje !
    kjer je VOLJA je tudi CILJ dosežen :wink:
    •  
      CommentAuthoraisha
    • CommentTime22. May 2007

Juliysan, ravno pred nekaj urami je bil na pop tv en prispevek o dietah, kjer je govoril možakar, kako uživa ob 90-dnevni dieti, saj praktično lahko ješ veliko stvari, le kombinacija je tista.

Tako da, tukaj te bomo vzpodbujale, ti kar napiši, če imaš kako vprašanje, posebej pa si dobrodošla, ko bo (upam, a čim man) nastopila kaka kriza, da te malo potolažimo.

Sadni dan-nekoč sem se kar stresla ob tej misli, da bi jaz morala cel dan jesti sadje in zelenjavo...pa me poglej danes, uživam, ko lahko jem sadje...če me zamika kaka sladka stvar, si narežem več vrst sadja na krožnik in potem počasi jem in zraven uživam..posebej takrat, ko mi je zapaslo kaj sladkega, sem si rekla, pa sej je v sadju tudi na nek način sladkor, sicer ni to tortica, ampak premagala pa sem skušnjavo...

Za sladkarije pa imaš poseben dan in vedno si govori, da boš zdržala do tega dne in se takrat malo pocrkljala...sicer pa si lahko kako sladico že sama pripraviš, anmesto sladkorja uporabiš fruktozo, anmesto navadne čokolade jedilno (ki jo po novem tudi jaz obožeujem) in imaš že takoj malo manj sladek obrok po štetju kalorij, ampak tisto željo po sladkobi pa le potešiš.

Le pogumno.!

LP
    Aisha
    • CommentAuthorJST MIJA
    • CommentTime23. May 2007

Živijo,
    Sm nova članica hujšanja z ločevalno dieto. Danes je moj 6 dan in moram priznati da mi misli uhajajo k hrani.
    Ni mi jasno, ko večina od vas piše da ni stradanja. Jst se poskušam iz večine držat diete: zjutraj dva sadja, malica sadje, kosilo (kar pripada tisti dan), malica sadje, večerja (kot kosilo, seveda manjaša porcija), ampak jst sm lačna. Ne zdi se mi vredu da sem cele dneve na sadju, ali lahko čez dan prigriznem kaj drugega kot sadje (ja nisem glih fan sadja in zelenjave)?

Aja, pa še nekaj, jst se zjutraj ne morem upreti beli kavi z medom in sojinim mlekom, a je to fejst narobe? In ali lahko čez dan spijem še kako kavo z mlekom?
    Hvala za odgovore že vnaprej, in vsem skupi uspešno hujšanje.

P.S. Sem pa že zgubila 2 kili.:bigsmile::bigsmile::cheer:
    •  
      CommentAuthorPetra

Živjo vsi :bigsmile:,

vsem iskrene čestitke, ker ste zelo pridni in uspešno hujšate :wink:. Torej ČESTITAM in kar tako naprej :thumbup:.

Jst Mija: čez dan lahko poješ tudi kak jogurt ali riževe vaflje. Kar pa se bele kave tiče, jaz bi ti svetovala, da se izogneš medu.
    Želim ti uspešno hujšanje še naprej :wink:.

lp,
    Petra
    •  
      CommentAuthormyna

živjo..
    jst mam spet eno vprašanje,kar se tiče oreškov-suhega sadja,,ali to lahko ješ za zajtrk,ker jaz sem to danes jedla in me je strah da nism pregrešila ..
    lp ,,,pa hvala vam za spodbude,ki jih vsak dan rada preberem...
    •  
      CommentAuthoraisha

MYNA, v bodoče se temu suhemu sadju za zajtrk izogibaj.
    Privošči si sveže sadje, saj ti bo dovajalo/odvajalo vodo, poleg tega pa boš zaužila vitamine, ki jih potrebuješ skozi celotni dan.

LP
    Aisha
    •  
      CommentAuthorJuliysan

aisha tnx za vspodbudo :wink:
    No sej dieta mi je všeč ker je vredu jedilnik,pa tudi kombinacija se mi zdi vredi.
    No naj vam povem da sem se odločla že na začetku, da si danes privoščim VODNI dan pa čeprav je moj 5 dan diete, saj vem da sem se preveč zredila in mi nebo škodlo prečiščevanje :smile:.Tako da danes pijem samo vodo ,sedaj me je malo kriza zgrabla in sem si skuhala kavo...upam da ni nič narobe če jo pijem z mlekom.

LP Juliysan

Kjer je VOLJA je tudi CILJ dosežen :wink:
    •  
      CommentAuthoraisha

Juliysan, mleko uporabljam čim manj mastno in bo ok.

Me veseli, da imaš voljo.

LP
    • CommentAuthorKarlina

Ojla punce!

Myna spraševala si ,če lahko za kosilo ješ meso za večerjo pa mlečne izdelke,jaz bi ti raje priporočala ,da ješ isto za kosilo in isto za večerjo samo ,da je zvečer polovična porcija.Sama se držim navodil iz knjige 90-dnevna ločevalna dieta in v njej jasno piše,da to kar jemo za kisilo naj bo še za večerjo.Če boš jedla različno bo mogoče manj učinka pri hujšanju ali kaj bodo kile šle počasneje dol.Za oreške bi pa rekla takole,za zajtrk raje pojej sveže sadje ,tako kot ti je že Aisha svetovala.Naprimer v knjigi je navedeno,da oreške lahko poješ za malico,če si lačna vendar nekje 8komadov,napr.8 indijskih oreškov.Meni je to malo zato jih jaz pojem kar enkrat več je pa res ,da nikoli za zajtrk ali malico,jem jih samo na sadni dan ,ker imam takrat ponavadi krizo.
    Lep dan še naprej in veliko izgubljenih kilogramov
    Karlina
    • CommentAuthorbucika

Živjo dekline:)
    Kako ste?
    Moja dieta se bliža h koncu,danes je moj 87 dan. Zadovoljna sm s svojim novim,malo boljšim izgledom in počutim se zelo dobro. Čeprav na tehtnici še nisem dosegla svojega cilja:(
    Verjetno se bom odločila še za ''en krog'' po majhni pavzici.
    Lepo se imejte in uspešno hujšanje še naprej

LP
    • CommentAuthorKepica

Pozdravljeni!
    Vceraj sem pricela ze 100-tic z 90-dnevno dijeto. Nikoli nisem prislja dlje kot 1mesec. Ze nekaj casa razmislajm, od cesa je vse odvisna moja odlocitev za dijeto; nisem zadovoljna s svojim videzom, ne morem obleci oblek izpred dveh let, ljudje me zmerjajo... Mislim, da je najvec pripomoglo k moji odlocitvi odziv ljudi do "debelih" ljudi. Ravno zaradi tega sem dobila slabo mnenje o sebi. Grdo povedano - gabim se sama sebi. Ne morem izbrisati nestetih zaljivk ali komentarjev iz glave...ali lepotic na spletnih straneh, ki stradajo... Tolikokrat se vprasam-kako pa one zdrzijo?

Zanima me, kaj je vas motiviralo ali pripeljalo do tega, da ste se odlocile za dijeto in kako je z dolgorocnim nacrtom?
    • CommentAuthorkaka_kaca
    • CommentTime23. May 2007 urejeno

Najprej en lep pozdravček vsem ki se ukvarjate z ločevalno dieto, tudi sama sem na tej dieti in to že 57 dan. Zaenkrat sem izgubila 15 kilogramov in povem vam da to z lahkoto v nasprotju z drugimi dietami.
    Vsa umetnost te diete je da ločuješ hrano pa tudi če se kakšen dan prekršiš ni nič hudega. Zato vse katere ste se in se boste lotile diete kar pogumno naprej, kajti dieta ni noben bav bav, postala vam bo pravi užitek in čez čas sploh ne boste več razmišljale da ste na dieti. Pa še to glede kilogramov res je da na začetku gredo teško dol ampak ne obupat, tudi med dieto se bo teža kdaj pa kdaj ustavila pa nič hudega bo pa pol šlo hitreje .
    :thumbup:
    Kepica pa še zate en nasvet nikoli se ne smeš gabiti sama sebi tudi sama sem še zmeraj čeprav sem izgubila 15 kilogramov še zmeraj okrogla, pomembno je kakšen si človek po duši, kaj bi bilo če bi bili vsi suhi?
    Najprej začni cenit sama sebe šele potem se loti diete kajti tako ti ne bo uspelo, pa ne mi zamerit na komentar.
    Kaj pa me je motiviralo da sem pričela z dieto? Pravzaprav mišljenje če je ta dieta res tako učinkovita da z njo lahko sujšam, kajti dala sem tako kot ti mali miljon diet ki pa niso bile učinkovale.
    Ta deluje poskusi pa se boš tudi sama prepričala v to.
    Lep pozdrav vsem.

:cheer:
    • CommentAuthormiky

Živijo punce.
    Vesela sem ker je od včeraj toliko komentarjev.Dobrodošlica novim in svaka čast starim.
    Za Kepico: jaz sem si pred dieto napisala na list- na dieti sem ker sem debela in nisem zadovoljna sama s sabo, ker me moti ko me vprašajo ali sm noseča,na morju se ne počutiti kot nilski konj,...
    Zdaj tega lista niti ne pogledam ker sem ponosna da sem se spravla na dieto. kaka-kaca zate pa velik aplavz-kapo dol.
    čauči
    • CommentAuthormiky

:clap:
    •  
      CommentAuthorMina
    • CommentTime23. May 2007 urejeno

Čir!!!!

Joj Kepica, ti se boš pa morala začeti malo bolj spoštovat, ker če se sama ne spoštuješ oz. se nimaš rada te tudi drugi ne bodo imeli. Če nisi zadovoljna s sabo, se nehaj smiliti sama sebi in naredi nekaj na temu, da boš zadovoljna. Ne vem, loti se diete, če si lačna jej sadje in zelenjavo, pojdi na aerobiko, pilates, plavanje, na sprehod. Če si boš postavila neki cilj in si ga boš zeloooo močno želela doseči, ga boš tudi dosegla. Dokler pa pač ne shujšaj, pa skušaj ugotoviti kaj so tvoje dobre stvari in skušaj to poudariti.

Sicer ne vem koliko si želiš shujšati (jaz 5 kg)in ali se lahko primerjam s tabo, vendar ti bom na svojem primeru povedala kako sem se začela bolj ceniti sebe. Kar na lepem sem spoznala, da če se smilim sama sebi ni nič boljše. Padeš samo v depresijo, počutiš se praznega in osamljenega in potem postane hrana najboljši prijatelj. In začarani krog se nadaljuje. In sem si rekla, ne Mina ti si pa veliko več vredna, začela sem početi stvari, ki sem si jih želela pa si jih v bistvu nisem nikoli upala oz si nisem vzela časa. Hodim na tečaj jahanja, vsak dan grem na dolg sprehod, pa če je treba tudi sama, ker včasih nisem nič delala sama. Še za shopping sem potrebovala prijateljico zraven. Doma telovadim, pazim kaj jem, vsak obrok si zapišem. Uživam v majhnih stvareh. Vsak večer in zjutraj se namažem z gelom za celulit. Kupim si parfum ali kakšno mikico, čevlje, pač takšna oblačila, ki mi bodo prav tudi, ko bom shujšala, ker sem prepričana da bom. Zato ti svetujem, da postaneš sebi najbolj pomembna in da se začneš razvajati. Dokler pa ne shujšaš pa poudari kar je lepega na tebi, predvsem pa v tebi npr. lepi zobje, lasje, oči, polne ustnice, nohti, lep karakter,... Sicer pa jaz nisem bila nikoli neka lepotica oz huda bejba, pa sem vedno zelo privlačila ljudi, ker ljudje imajo ob sebi radi karizmatične in nasmejane ljudi, pozitivce. To pa moraš imeti v sebi in ne na sebi. Upam, da te nisem užalila in, da bo kaj pomagalo.

Mina
    •  
      CommentAuthoraisha

Kepica, se podpišem pod Minin post.
    Ne misli, da so ti komentarji slabi,ampak realnost je pač takšna.
    Mi, prijatelji, domači ti lahko 24 ur na dan govorimo, da boš zdržala, pa če nimaš sama volje, se boš kmalu zlomila.

Veš, kolikokrat so meni rekli na kaki fešti: ti kar jej, tebi se ne bo tako poznalo: prevod, ti si že itak okrogla, 1kg gor ali dolj.
    Kaj je mene spravilo k hujšanju? To, da me je motilo, da sem vlekla na sebe cunje, z konfekcijsko številko 46, da sem vedno trebuh skrivala za ohlapnimi oblačili, da mi je bilo poleti sram iti na plažo....in kar je najpomebnejše, da začnem malo bolj zdravo živeti.

Kot drugo, jaz nekoč sadja nisem pretirano marala. Sedaj obožujem dneve, ker ga začnem s sadjem in imam občutno več energije.
    Večino od kuhane zelenjave sem gleda v loncih samo od daleč, danes je na mojem krožniku prav tako veliko zelenjave.
    V kavo sem si dajala po 2 veliki žlici sladkorja, jedla sem ocvrte jedi.
    Amapak, zredila sem se sama in noben drug mi ne bo pomagal hujšati.

Ne glede na to, koliko kg imaš, smo na tem forumu vse enake.....vse želimo shujšati in si poglobiti svojo samozavest.
    Mene je od začetka držalo gori sledeče: malo sem prebrala forum in videla, koliko se ene punce trudijo, da izgubijo po 5 kg, nekaterim gredo kilogrami hitreje dolj in ni lepšega, kot čez nekaj časa napisati, da ti je uspel začrtan cilj, da si prišel na želeno telesno težo. In videla sem, da nisem samo jaz tista nesrečnica, ampak nas je toliko...in da zakaj nebi jaz zmogla se držati ene diete, nekatere so po cele dneve odsotne, imajo družine, delo na vrtu, pa jim kljub temu uspe.
    Saj noben ne zahteva od tebe, da delaš dnevno 100 trebušnjakov in se potiš kot nora, prav tako noben ne zahteva, da stradaš samo ob vodi, da se ti vse megli pred očmi...
    Glede na to, da si si izbrala ločevalno dieto, ne vidim tukaj nič tako strašnega....tiste jedi, ki jih imaš rada, še vedno lahko ješ, le da malo skombiniraš--prav tako ta dieta dopušča en dan, ko se lahko malo razvajaš.
    Jaz sem s to dieto shujšala veliko pred leti, ampak sem zaradi zdravljena s tableti dobila vse nazaj. Pa se ne smilim sama sebi, amapkm tako je, vzela sem se v roke in delam.
    Če imam krizo, se pregrešim, pa tako sprehod podaljšam za kakih 10 minut ali pretičim malo več na kolesu.
    Če nimam dneva, da bi hujšala, si ga pa naredim.
    Jaz sem trenutno na sadni dieti, če boš prebrala jedilnik, boš videla, da je mnogo bolj stroga dieta kot ta ločevalna, pa mi vseeno uspeva, kljub temu, da imam veliko pritiskov v službi in nasploh.

Malo več napiši o sebi, koliko kg želiš izgubiti, zakaj vedno izgubiš voljo in če rabiš pomoč oziroma nekoga, ki ti bo stal ob strani, sem ti na voljo tudi privat, ker vedno pravim, da je v družbi boljše:)

Upam, da sem te vsaj malo dvignila k pozitvnim mislim.
    • CommentAuthorKepica
    • CommentTime24. May 2007

Waw! Ne morem vam opisat cudovitega obcutka, ki sem ga dozivela, ko sem prebrala, da ste mi napisale komentar-da me razumete in spodbujate... HVALA!!! ;)
    Glede moje samopodobe in samokritike-kako bi ve mislile o sebi, ce bi vam VSAK ki ima kaj za pripomnit, o vam povedal nekaj slabega. Starsi me ne razumejo, prijateljice pa imam vecina ZELO suhe (kaj pa one vedo o prekomerni tezi). Zdravnica mi je povedala, da si moram uredit zivljenje, saj me stres pripelje do hladilnika in nezdravega nacina prehranjevanja. Zal je stres faktor, ki spemlja 24/7 in ne vem tocno, kako se bom s tem spopadla.

Danes je 3.dan moje 90-dnevne dijete. Ni ravno neke panike. Hodim na aerobiko, vozim se s kolesom, jem v skladu z jedilnikom in pijem veliiiiiko vode. In ze imam motivacijo-ce zdrzim 1 mesec si privoscim manikuro :)

O sebi mislim dobro in slabo. Sem zelo zadovoljna kaksna sem, le s svojim videzom nisem. Morda pa mi rata se priblizat idealni tezi (55kg). Lep pozdrav vsem!!!
    •  
      CommentAuthorPetra

Živjo Kepica,

veš takole ti bom rekla, jaz tukaj pomagam urejati forum in vodim celotno zadevo (ohh kako se hvalim sama sebe :bigsmile:, seveda so mi tudi določene uporabnice v veliko pomoč :wink:)pa nisem suha in tudi nikoli ne bom. Imam tudi jaz okrogel trebušček, stegna itd. Pa kaj? Jaz se dobro počutim v svoji koži in me ne zmoti, ko me sodelavec v službi kliče lubenica. Pustim ga naj ima svoje veselje, ker z vsako besedo, ki mi jo rečejo ljudje pa se tudi ne bom obremenjevala.
    svetovala bi ti, da se osredotočiš na dele svojega telesa, ki so ti všeč (vse punce, ki imajo par kg preveč imajo lepe prsi itd.), pa naj bodo to roke, oči, ustnice, podplati, saj je vseeno; no in potem ko boš zunaj in te bo kdo prizadel, se samo spomni na svoje npr. roke in si reci :" Pha ona ima pa grše roke kot jaz". Mogoče se vam bo vse skupaj zdelo smešno ampak takšne stvari pomagajo :wink:.

Kepica, želim ti vso srečo pri hujšanju in skupaj z temle forumom in njegovimi uporabniki ti bo zagotovo uspelo :thumbup:.
    lp,
    Petra
    • CommentAuthorKarlina

Dobro jutro punce!

Kako rada preberem vaše komentarje in mišlenja.In z vsemi nasveti in mišlenji se strinjam z vami.Pri hujšanju moraš bit vstrajen,nič se ne zgidi čez noč.Vstrajnost pa naredi človeka bolj močnega in ,ko ti uspe to kar si pač zadaš, postaneš še bolj samozavesten.Res pa je,da se moraš za dieto odločit in si želet,sicer kaj hitro odnehaš in popustiš.
    Ko sem začela z 90-dnevno ločevalno dieto sem si dala cilj ,da shujšam 8kg.Mislim ,da je bilo kar več,kot 40 dni ,ko nisem shujšala nič.No zdej se pa moram pohvalit ,da sem se tehtala in imam 3kg manj.Še 5kg in bo ok.To je lepa nagrada za ves moj trud in dobra motivacija za naprej. Je pa res ,da lažje oz.hitreje izgubijo kg tisti, ki imajo 20kg preveč kot napr. tisti z 5kg viška.
    Kepica, čisto te razumem,vem ,da je hudo ,sploh ,če si deležen kakšnih komentarjev o debelih ljudeh.Ti ljudje,ki to govorijo so primitivci, ki so zakompleksani brez samozavesti in potem na račun drugih hočejo, da so opazni in si mislijo kaj so.Sej sploh ne vem kako bi to povedala, ker me takšni ljudje ful razkurijo.
    Nikoli nisem ljudi sodila po videzu ampak po tem, kakšni so kot osebnost in kako so pozitivni ,prijazni.Sama se trudim, da sem dobra do ljudi,vedno nasmejana in pozitivna.To se opazi saj delam s strankami in prav rada slišim, ko me pohvalijo in rečejo, da ful dobro zgledam .Pa mam tut nekaj kil preveč.Hočem ti povedat Kepica, da sprejmi sama sebe ,ni prav ,da se sama sebi gabiš ,če maš nekaj kil več ne pomeni ,da si slab človek. Nekateri se s kilogrami sprijaznijo nekateri se pa odločmo ,da bomo shujšali. Ker nisi zadovoljna s svojo zunanjostjo začni z 90-dnevno ločevalno dieto in boš tudi shujšala .Nekaj boš morala pač delat na tem ker brez nič ni nič.Na tem forumu so punce ful pozitivne in ,če ti pade motivacija ti jo hitro dvignejo.To je odlična pomoč,sama sem ful vesela, da sem odkrila tale forum.Sigurno ti bo uspelo,če vse tukaj hujšamo(ene hitreje druge bolj počasi) boš tudi ti,samo lotit se je treba.
    Tudi jaz sem ti na voljo tako kot tudi vsem ostalim ,da vas vspodbujam in stojim ob strani.
    Čavči in lep dan še naprej
    Karlina
    • CommentAuthorMaja T.
    • CommentTime25. May 2007

Dobro jutro,

danes je 20 dan moje diete, izgubila sem 3 kg, čeprav sem vmes enih 3x pošteno grešila.
    Sem pa bla presrečna, da sem na dobri poti, ko sem zjutraj stopila na tehtnico!
    Še 5 kg in bom na konju!!!

JUPI
    • CommentAuthorKepica

Čestitam Maja T. Danes je moj 1. sadni dan in po pravici povedano sem izgubila 2kg in NISEM LACNA :) Jaz imam namen izgubiti vsaj se 10kg in upam, da mi bo v nesladnjih 3,mesecih to supelo. :)
    Se enkat cestitam vsem, ki vam "ratuje" ;)
    Lp
    • CommentAuthorKarlina

Živjo vsem skupaj

Čestitke Maja T.,res super.Zdaj sva pa na istem, tudi jaz imam cilj shujšati še 5kg. Jutri bi sicer morala imet sadni dan pa ima partnerjeva nečakinja rojstni dan in bo piknik, tako da bom imela kar proteinski dan nato pa bom dieto nadaljevala.Včasih je treba tudi malo grešit in se razvajat,tako kar pozabim ,da sem na dieti ,je pa res ,da to ne sme priti v navado in ne sme biti prepogosto.
    Maja t. lepo se imej upam, da bova kmalu dosegle svoj cilj .Potem pa greva na tortico(hecam se).
    Lep pozdrav vsem puncam.
    Karlina
    • CommentAuthorMaja T.
    • CommentTime28. May 2007

grrrrrrrrrr, kako sem jezna!!
    kdo mi je rekel, da sem morala včeraj pojesti vse kar sem vidla?????
    pica, sladoled, jagode!! pa to sploh nisem smela včeraj jest!!!
    mast, sem sama na sebe jezna!!!!
    • CommentAuthorKarlina
    • CommentTime28. May 2007

Čao!
    Ja tudi jaz sem včeraj jedla vse kar je blo možno.Še zdaj mi je slabo ,ko pomislim na vso hrano ki sem jo zbasala vase.Res ,da sem se pregrešila bom pa zdaj naprej spet bolj pridna malo več migala pa bo spet vse ok in bo šla spet kakšna kila dol.Pa sej včasih moramo mal grešit tako kot pri hrani ali kakšni drugi stvari je vsaj življenje bolj pestro.Saj ,če bom samo o hrani misla kaj in koliko smem pojest se mi bo še zmešalo.Res pa je ,da ne sme prit to v navado.Pol pa to nikamor ne pelje.
    Lepo se mejte in uživajte življenje.
    Karlina
    • CommentAuthormiky
    • CommentTime28. May 2007 urejeno

Živijo!
    Slišim da je nekdo grešil. Jaz se sicer držim jedilnika ampak jem v velikih količinah. Danes je mož za zajtrk jedel nutelo in nisem se mogla upret da nisem še jaz malo odgriznala. Imam pa sadni dan.

Posted By: KarlinaPa sej včasih moramo mal grešit tako kot pri hrani ali kakšni drugi stvari je vsaj življenje bolj pestro.

Zdaj gremo pa naprej.
    Aja, danes je moj 12 dan diete pa sem shujšala 5 kg.:jumping:
    Čauči
    • CommentAuthoranjaaa
    • CommentTime29. May 2007

No tako..
    Kot sem obljubila, se javljam zdaj, ko cutim, da sem spet pripravljena na malo vecji red pri prehranjevanju, ki ga ta dieta vsekakor omogoca.
    10 dni je minilo, kar sem jedla enkrat tako, drugic drugace, vcerajsnji dan pa je bil pa polomija na celi crti (8 kosov kruha,5 jabolk, čokalada...) in odlocila sem se, da temu naredim KONEC!!!
    Sploh ne razumem, zakaj pride obdobje, ko lahko pojem take nenormalne kolicine hrane in ko sploh nimam obcutka sitosti!:shamed:Kaj je ze tista bolezen?Kompulzivno prenajedanje?Thats me..:cry::cry:
    Kakorkoli..2 kili, ki sem jih z drzanjem diete izgubila, sta se seveda vrnili (kako se nebi?) in zdej zacenjam vse od zacetka. Danes bom mela vodni dan, da spravim ves ta kruh iz sebe, potem jutri pa beljakovince.
    Bom porocala, kk bo slo in upam na vaso podporo.
    Pozdravcek

A.

p.s Pikaaaa, soimenjakinja, kje si? Se se drzis? Kako si?
    pp.s Karlina, tebi zdej kilce grejo dol? Hope so, ker delujes ful pridna. :wink:
    • CommentAuthorpikaa

Jutro

Anjaaa ma gre =) mal so se kile ustavle ampak dons je že bolš =) hehe, ei trenutm mam ful tko obveznosti u šol k se trudm za prov dobr uspeh =) pa nism lih nevem kok za računalnikom, sam se trudm kokr tok redno spremljat forum. Punce & fantje tko vm rečm tut če se pregrešite/mo se nav svet podru zarad tega, itak maš pol nasledn dan sadn dan ali vodn pa je isto =) tko bi jz nardila če bi gdaj kj uzela kar nebi smela. Jz mam še 2 tedna =) pol pa konc pa začnem z vzdrževanjem.

LP pa pridni bit :*
    • CommentAuthorKarlina

Pozdravček

Ja anjaaa meni se že pozna ,da je šlo nekaj kilc dol,res vstrajam ,gre pa res tako počasi ,da moram bit res karakter.Še 5 kg moram dat dol in odločila sem se, da dokler jih ne izgubim bom jedla tako tudi če bo 90 dni mimo,šele potem bom začela z vzdrževanjem telesne teže se pravi po knjigi Naslednjih 90 dni.V tem obdobju ,ko sem jaz shujšala 3 kile so punce shujšale po 10 ali več kil.Mogoče sem jaz čudno grajena.No sam ,da je volja pa vspodbuda ,ki mi jo tukaj dajete pa bo že kakšen rezultat.
    Želim vam veliko izgubljenih kilogramov
    Karlina
    •  
      CommentAuthorJuliysan

ŽIVJO !
    No jaz se vam javljam , danes je moj 11 dan diete, in kot sem si zamilsa vsakih 10 dni tehtanja, je danes na tehtnici pokazalo 5kg manj :wink: juhuuuu !!!
    No morem povedat, da je ta dieta res svetovna in da, sem večkrat že poskušala z dietami in res ni bilo takšnega učinka, to pa je seveda MEGA svetovna dieta, le držat se moreš in ne delat prekrškov !Svaka čast tistim ki so jo sestavili !

draga "anjaaa"
    Tudi mene napade kakšen dan ko sem požrešna in bi pojedla tako rekoč volka :tongue: zato ti svetujem, da prebereš kakšne članke , ki predstavljajo čemu vse smo izpostavljeni pri debelesti in se z tem psihično pripraviš na to dieto, ki pa je seveda super ker imaš tudi sladkarije v dieti, , svetujem ti da spiješ veliko vode saj ti le ta da občutek sitosti, probaj " NE " misliti na hrano , tako da si reci " morem in vem da bom "zdržala !!! ti moreš premagat hrano, ne hrana tebe ! Res ti povem, da sem po 10 dneh zgubila 5 kg, danes sem seveda ful vredi volje zaradi pozitivnega rezultata :wink: sama imam približno načrt zgubit 20 kg , in upam si rečt, da bom z veseljem delala na tem , saj so že prvi dnevi pozitivni...

LP vsem

Kjer je VOLJA je tudi CILJ !!!
    •  
      CommentAuthorPetra

Živjo Juliysan,

vse ČESTITKE za uspešno hujšanje :wink:. Kar tako naprej :thumbup:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorelektra

hej!
    tudi jaz sem se odloila za 90dnevno locevalno....hja enkrat ze delala to zadevo, zdrzala sicer samo pol, pa vseenoo vsem v spodbudo zadeva res deluje pobralo me je cca 10 kg...ke rpa dieta ni hipokaloricna, ni slo sam za odvajanje torej izgubo vode iz telesa ampak dejansko toplenje tistega nezazelenega "špehca"....torej vsem puncam, želim veliko ustrajnosti in uzitkov ob tem ko nekaj naredite zase :)))

lp, tanova :)
    • CommentAuthorelektra

p.s. vsem ki stran oblikujete vse pohvale, sem prav navdušena :) you rock!!!!:clap:

see ya:rolling:
    • CommentAuthorKepica

Pozdravljene!
    Danes je 7.dan moje dijete. Mislim, da sem na zecetku malo pretiravala, ker sem se malo prevec strogo drzala navodil. Namrec odpornost mi je zelo padla, zdaj me je pa se virus ujel.
    Ali je mozno, da je moje telo tako zelo reagiralo na novi jedilnik? Navadno jem meso vsaki dan, pa zdaj sem tudi po 18h nehala jesti. Ali je to zaradi gripe?
    V enem tednu sem izgubila 3kg.
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime30. May 2007

Živjo,

Elektra: najlepša hvala za pohvale :wink:. Želim ti čimbolj uspešno hujšanje :thumbup:.

Kepica: če telesu prepoloviš vnos kalorij, to krepko občutiš - zaspanost, pomanjkanje energije, padec odpornosti. Z dieto spremeniš način prehranjevanja in telo je zmedeno. Želim ti čimprejšnje okrevanje :thumbup:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthoranjaaa

Cau punce!

Juliysan..hvala ti za spodbudne besede in vse cestitke za uspesno hujsanje!:clap:
    Jst sem potem vceraj ugotovila, da je bil za prenaziranje "kriv" PMS-takrat bi sploh pojedla vse, kar vidim uzitnega okrog sebe. Jao..:shamed: Res ne vem,kaj narest glede tega..S povecano tezo se borim ze od 7. razreda osnovne sole in mam zaradi tega tud zlo tezave s samozvestjo. Res bi rada ze enkrat rekla, da sem zadovoljna sama s sabo in da mi ni treba hujsat..Pa sej, mislim da nas je takih kr precej..:neutral:
    Petra, a slucajn ves, a ma tista hipnoza, o kateri je bilo govora v isti oddaji preverjeno, v kateri so govorili tudi o smsdieti,kak ucinek? Jst bi se mogla nujno resit tega prenaziranja..ko sploh nisem vec lacna, pa se vedno jem, samo zato ker je "fajn" in ker je dobro..:cry:
    Drugace pa sem s tekom in aerobiko, ter locevanjem, ponovno nekaj izgubila, tako da sporocam tudi jaz, da se locevanje zelo zelo obnese. Samo vztrajen je treba bit..:smile:

Pozdravcek in veliko uspeha se naprej!

Anja
    •  
      CommentAuthorPetra

Živjo Anjaaa,

hmmm glede hipnoze je moje mnenje sledeče; osebno ne verjemam v hipnozo (ja da si odsoten to že, samo nikakor pa ne verjamem, da če ti človek reče ne jej, da po hipnozi pač ne boš jedel). Je pa res, da lahko hipnoza deluje kot placebo, in sicer človeško telo začne verjeti v takšne stvari. Mislim, da so takšne stvari presneto drage, toda če si lahko privoščiš poskusi :wink:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorDETO
    • CommentTime30. May 2007 urejeno

CAU.TUDI JAZ SEM NOVA TUKAJ.NAJ NAJPREJ VSE LEPO POZDRAVIM.DANES SEM ZACELA Z DIETO PA ME ZANIMA KAKO JE S PRSMI PO DIETI.ALI JIH FUL ZGUBIS.
    •  
      CommentAuthorPetra

Živjo Deto,

kot prvo bi te opozorila, da ne pišeš z velikimi črkami, saj to v računalniškem žargonu pomeni, da vpiješ :wink:.
    Kar pa se tvojega vprašanja tiče, od vsakega posameznika je odvisno kam in koliko bo shujšal. Tako da bi ti zelo težko rekla, kaj se bo zgodilo s tvojim telesom pri hujšanju.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorKarlina

Živjo
    Anjaaa tudi jaz jem kot volk pred pms-jem ,to že od nekdaj verjetno ima večina žensk težave s tem, nekatere jedo takrat veliko čokolade jaz pa vse povprek sam da je užitnopa ne vem kako si naj pomagam.Rada bi ti povedala še nekaj glede samozavesti, oz jaz bi temu rekla, da zaradi naše samopodobe,ker nismo zadovoljne s svojim videzom nam primankuje samozavesti.Vendar samozavestna si lahko še zaradi drugih stvari napr. svoje izobrazbe,oz.dela ki ga dobro opravljaš ...(moške dela samozavestne,če majo dober avto,to ne morem razumet)vse te stvari nas dopolnjujejo in nas delajo samozavestne.Jaz osebno se rada dobro oblečem,vedno si kupim dober parfum ta me res naredi samozavestno ,to ful čutim,nadenem si nakit in grem med ljudi se zabavat,to moramo delat ne sedet doma.Jaz sem imela obdobje gledanja telenovel in sem bila pol še bolj zakompleksana ,ko sem gledala tiste presušene igralke ,no ene so res lepe .Nikoli ne bomo ustrezali vsem ljudem to sigurno drži,zato poišči in ispostavi tiste stvari na sebi ,ki so ti všeč in bodi ponosna na njih tako boš postala bolj samozavestna.Ponosna si lahko že na to da delaš nekaj dobrega za sebe ko pridno hujšaš.Boš vidla za vsako kilo manj boš bolj samozavestna,sploh takrat ,ko si moraš kupit nove hlače številko manjše,meni se je to zdelo ful dobro .Sej bo anjaaa čas vse prinese.Ne vem koliko si stara ne bi te rada kej užalila z leti vse pride.
    Punce uživajte
    Karlina
    • CommentAuthorelektra

hojla...

dans 1. dan....hahah no use je super do vecera bomo vidl :) drgac pa punce, jz sm nora na cedevito...a je to zlo narobe prakticirat enkrat dnevno med dieto ???????
    hvala in lep dan vsem :)
    •  
      CommentAuthorLEjikA

Pozdravček še z moje strani

Tud js sm nova na forumu... no ja, berem ga že od samega začetka diete, ampak še nisem uspela nič napisat. danes je moj 9. dan diete. tud men se je zgleda zgodilo podobno kot kepici, da mi je padla odpornost ter sm dobla angino. no, zjd sm na antibiotikh še nadaljnjih nekaj dni, pa tud grešila sm kr nekajkrat (zdelo se mi je, da potrebujem neko bol konkretno hrano kot pa sadje) in to zelo! :sad:
    Morm povedat, da sem ena tistih, kjer je prej moralo bit na jedilniku vsak dan meso, sadja pa skoraj nič. še vedno mi sadje ne diši najbol, ampak zelenjavo pa obožujem :)
    na tehtnico še raje nism stopla, ker vem, da bo lepše čez kakšen teden videt da je šlo mal več dol - vsaj upam, da bo šlo!:shamed:

mam pa tud eno vprašanje - morala bi imet beljakovinski dan, ampak sm jedla za kosilo pasulj (torej škrob, ki bi naj bil šele jutri) :angry: je torej bojle da izpustim beljakovinski dan in nadaljujem danes s šrkrobnim dnem ter jutri z OH ali je morda bolje drugače (dans beljakovine za večerjo, jutr pa škrob)?:confused:

hvala za pomoč ter uspešno hujšanje vsem :bigsmile:
    • CommentAuthorKarlina
    • CommentTime31. May 2007 urejeno

Živjo!
    LEjikA jaz bi ti predlagala da nadaljuješ s tistim dnevom ki bi sledil,se pravi beljakovinskega si spustila zato nadaljuj s škrobnim.Jaz imam knjigo 90-dnevna ločevalna dieta ,kjer piše ,če spustiš oz.,če se pregrešiš nadaljuješ naslednji dan z tistim dnem ,ki bi sicer sledil.
    Lep dan
    Karlina
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime31. May 2007

Živjo Elektra,

nič ni narobe, če piješ cedevito, pazi le, da bo brez sladkorja :wink:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorelektra

HOJLA....
    punce kle ns je pa velik "soimenjakinj" kok cool :bigsmile: jz sicer se nism tok dalec z dieto, sele 2.dan.:cheer:..se pa res pocutm veliiiikkooo bolje....sam kava z mlekom sicer brez sladkorja...te pa nemorm skenslat....bo ze bo ze :) se bom v bodoce bolj potrudla....hehe....
    me zanima a kksna zravn telovadi....ce je komu v spodbudo, pilates je zakon....pa telescek se res oblikuje....

sicer pa vsem en lep pozdrav z velikkkk sooooooonckaaa:))

anja:swingin:
    •  
      CommentAuthorTmala

heiiii...kako smo?
    jz mam danes zadnji dan diete..šlo mi je super. nisem se prekršila..imela sm vse 3 vodne dneve...in zdej se počutim odlično:) zdej me pa nekaj zanima, zakaj se ne sme nadaljevati tko naprej ?
    mam tudi drugo knjigico o ločevalni samo sm se ful navadla na tak način prehranjevanja.
    še nekaj me zanima, dneve ( sadni...prot..)
    se zdej lahko meša da niso enako urejeni?Lp in lepo vztrajajte dalje;)
    • CommentAuthormiky

Tmala: prosim napiš kolk si shujšala.
    pozdravček vsem
    •  
      CommentAuthorTmala

shujšala pa sm..17 kg...:) in zdej sm zadovolna..in sm se odločla da bom delala naprej z drugo knjigo ( 90 dni po lč.)
    tko, je treba ohrant kar sm pridobila ane;)
    srečno vsem!!:jumping:
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime1. Jun 2007

Živjo Tmala,

med dietami je potrebno imeti vsaj par dni pavze, da si telo malce opomore.
    Hmmm kar pa se razporeditve dni tiče pa ne bi vedela. Kot si že sama napisala najbolje bo, če se držiš jedilnika knjige 90 dni po ločevalni dieti :wink:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorelektra
    • CommentTime2. Jun 2007

olla...
    Petra lepo bi te prosila za nasvet...Ali je na beljakovinski dan dovoljeno pojesti hrenavko???? res me zanima ker nimam cist predtave o tem kok je to zdrava/nezdrava/koristna/nekoristna hrana...??????

lp, a
    •  
      CommentAuthorMina
    • CommentTime2. Jun 2007

Oj!!!!

Ker Petre očitno ni, ti jaz povem, da lahko ješ hrenovke na beljakovinski dan, pa jajca in ribe tudi.

LPM