Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

•  
      CommentAuthorminaa
    • CommentTime15. Feb 2010

poskušam kupovati sam sveže ,če pa ni na izbiro sveže potem brez vesti kupim zamrznjeno
    rada imam maline ko jih pogrejem in prelijem po sladoledu,,mnjam
    ;)
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime15. Feb 2010

Ne vem kako bi pojedel zamrznjeno ne da bi ga polil po sladoledu.
    Saj namesto borovnic pa res lahko pojes nekaj drugega.
    Samo meni ni sedaj pozimi za jest sadje, ki mu pri nas ni cas. Jaz jem bolj po makrobijoticno to sadje.
    Kar raste pri nas in tisti letni cas. Izjema so melone in lubenice.
    Aicha
    •  
      CommentAuthordany
    • CommentTime16. Feb 2010

Hvala Aicha za odgovor. Saj jaz bi tudi eno pakrianje študentske hrane spravila kot malo malico. Bom se malo brzdala naslednjič, ko me zgrabi.
    Uh danes pa OH. Si bom zvečer kar krofe privoščila :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorprimorka

Jaz imam pa rada zmrznjeno jagodičevje. Mmmm! Sveže je taako drago, da te na rit posede, to je pa za sprejemljivo ceno pa vedno okusno. Si ga samo pogrejem, pa včasih s pol žličke meda posladkam. :tongue:
    •  
      CommentAuthorAicha

Primorka bom poskusila.
    Aicha
  1.  
    čez vikend je imel tuš jagode po 0,98? za košarico,špar pa 2,25? za košarico
    zdaj imam najrajši pomaranče in jabolka....za tamalo pa vsakega pomalo
    vsak dan drugačno sadje:shamed:
    •  
      CommentAuthorprimorka

Ja, in najbolj grozno je, da drago plačaš, notri pa pol plesnivih, ki se jih v trgovini ne opazi! Se mi je že dostikrat zgodilo! Grr.
    •  
      CommentAuthorTalita

Tudi to se dogaja.
    •  
      CommentAuthorVandolina

Tudi v Lidlu so imeli poceni jagode, sedaj so okoli 1 eura 1/4 kg.
    •  
      CommentAuthorAicha

No midva sva vceraj v Mercatorju kupila kornflakes, pa so notri bile neke letece zivali.
    Aicha
    • CommentAuthorGrenivka

Cel dan sem čakala, da boste debatirale tudi kaj o pustu, pa nič. Malo iz nagajivosti vam pošiljam nekaj pustnega vzdušja- Pa lep pustni večer vsem.
    • CommentAuthorGrenivka

No zdaj pa še slikca!
  2.  
    mnjam,mnjam,mnjam......
    Grenivka......sem v 5 dneh požrla vsak dan po 4 krofe
    videt jih ne morem.....to je 20 krofov,pa še velik drugih stvari zraven
    res sem požerušček,še dobro da sem šla na dieto KR....3 dan za menoj :bigsmile:
    • CommentAuthorsandrica
    • CommentTime16. Feb 2010 urejeno

Verjeli ali ne, niti enega krofa nisem pojedla pa tok jih mam rada, sej to je to, mami kupi 6 pakiranih, ko zacnem neznam nehati, tako da je bolje da jih nisem vohala :))) imam pa vsaj minus na tehtnici :)))

grenivka a to si ti spekla? njami :) si po koncu diete zagotovo privoscim enga big meka, sarmo in krof za duso :)))
    •  
      CommentAuthorAicha

Njami Grenivka.

Ampak tudi jaz nisem nobenega pojedla.
    Aicha
    •  
      CommentAuthordany
    • CommentTime17. Feb 2010

Grenivka lepe skodelice imaš :wink:
    Sem vzdržala vse te dneve brez krofov, no razen včeraj, ko sem imela OH. Bi lahko samo enega, pa sem jih štiri :sad:
    Pa še svoje dneve imam, tako da sem napeta kot žaba. Ne vem kako bo kaj tretjega marca, ko bom šla na tehtnico :cry:
    Vendar ne bom kar obupala. Saj je še veliko dni in lahko greh v naslednjih dneh malo popravim. Sem včeraj malo listala po knjigi 90DLD in bom morala porcije kar lepo zmanjšati. V okviru dnevov sicer nekih napak ne delam, le porcije so še prevelike. Torej naprej v boj :boogie:
    •  
      CommentAuthorAicha

Saj ves, ce porcije ne zmanjsas ne bo nic.
    Pocasi, ker traja nekaj casa in bos ko bos pojedla kar lacna ampak se navadis.

Aicha
    •  
      CommentAuthorkatja07

hej, punce!
    Evo mene! Vidim, da me me niste nič pogrešale :cry:... Vidim pa tud da ste pridne ble in se pridno držite dietke še naprej :bigsmile:
    No, jaz sem na smučanju pridno grešila in še pol do konca tedna, pa pol še celo včeraj zvečer, ko sem bila že pridno cel dan na sadju me je premamil en krof... Sicer sem 2kg težja kot sem bila pred smučanjem, ampak se ne sekiram, ker bi bilo lahko še slabše. Počutim se še vedno dobro, obleke so mi še vedno prav, tako da je ta teža po moje samo teža v želodcu, ker sem se do sitega najedla, kar se prej cel mesec nisem... Danes začenjamo spet jovo na novo. Tudi s telovadbo, ker se mi je KONČNO noga opomogla od poškodbe in že lahko skačem! Do naslednjega meseca imam željo prit pod 68kg. Tako da še -5kg. Sicer sem pa zelo optimistična.

Držte se!
    •  
      CommentAuthorTalita

Če boš pridna, bosta ta dva kilograma šla hitro dol.
    •  
      CommentAuthorNaya_Lyn

Pozdravljeni =) kako ste kaj? mene zanima katera je sladoled za večerjo na OH dan in katerega si privoščite? Jaz si ponavadi kupim vanilijo ali jogurt, se mi zdi da je bolj pametno kot kakšna čokolada. Sem opazila da imate diskusijo o jagodah, tiste iz spara za 2 eura so ble odlične! Sem jih imela včeraj za zajtrk :) v sedemnajstih dneh se (še) nisem pregrešila, čeprav me kdaj prime da bi pojedla kakšno kinder country, ali 2, 3 :) se pa že veselim 1. vodnega dneva ko bo na vrsti tehtanje in merjenje...sporočim rezultate. No točno čez en mesec bom pa na polovički, kaj pa je to, mala malca, pffff :confused: :confused:
    •  
      CommentAuthorVandolina

Naya_Lyn jaz si poleti privoščim 3-4 kepice sladoleda, ali pa kornet, ali mini lučke. Pri sladoledu nisem izbirčna, rada imam stračatelo, pa
    lešnik, vanilijo, pa sploh vse sladolede po vrsti. :shamed::shamed::shamed:
    •  
      CommentAuthorNaya_Lyn

Vandolina tudi jaz imam rada vse sladolede po vrsti, od sadnih do kremnih, najboljši je melonin...mmmm, pa kivi, ananas, ma sploh ni sladolednega okusa ki nebi bil dober :) hihi
    •  
      CommentAuthorAicha

No boljsi so sadni.
    Joj sladoled, njami.
    Samo sedaj mi ne lezi ko je hladno.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorminaa

krofi,krofi...mnjam moram povedati da je prvič da za pusta nisem pokusila krofa
    ker bi jih kar takoj lahko naštela 20 al pa še več v teh pustnih dneh
    jutri je moj 16 dan in se nisem nič pregrešila,,,sem pridna
    imam občutek da sem kr neki shujšala,pa tud drugi opazijo,3 marca se tehtam prvič
    Sladoledi vsi dobri razen sadnih,namreč rada mam čokoladne okuse,sadni bi lahko bil
    v skrinji celo leto nebi me premamil:)

kr vstrajno naprej,saj nam nič ne manjka,jemo pijemo in se veselimo minusu na tehtnici:)
    •  
      CommentAuthornancy 555
    • CommentTime18. Feb 2010

Moj sadni dan gre proti koncu:devil:
    Veselim se jutrijšnjega meseka, dušenih bučk, solate:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime18. Feb 2010

Moj sadni tudi!!
    •  
      CommentAuthorminaa
    • CommentTime19. Feb 2010

danes sem bila v savni inbazenu,nisemimela časa za večerjo.Ko sem prišla dam je bla ura mal čez 21h in jaz seveda nism mogla,zmučena in lačna sm mogla sežt po enem sedviču k sm itak mela mesni dan,,,kaj mislite da je to grozno narobe
    Drugače imam pa še en problem....prebava se mi je zaustavla od kar sm na dieti ,,je mela kera te problm.
    • CommentAuthorEucica
    • CommentTime20. Feb 2010

Pozdravljene!

Jaz sem pa nova tukaj in danes je moj 2. B dan :bigsmile: Sem kar ponosna nase po težkem sadnem dnevu.Moram vam povedati da ste super!Podpirate druga drugo in zato je hujšanje 100% lažje, ko veš da je še nekdo v tem in zato bi se vam z največjim veseljem pridružila.

Minaa: mesa(B) in kruha (OH) se naj ne bi kombiniralo ampak ti kar korajžno naprej:wink:
    Jaz drugače opažam da se mi je prebava pospešila :confused: mogoče bo pomagalo če v svoj jedilnik vneseš še več zelenjave
    • CommentAuthorjoze

ojla jest po 2 letih danes štartam ponovno prvič sem v 3 mesecih shujšal iz 118kil na 90 brez problemov-prvih 14 dni je blo groznih pol pa ....................je kr samo dol padal
    jedej sem tudi kruh-sicer zelo male končke vendar vedno koruzni,ajdov polnozrnat....
    upam da nama z mojo polovičko rata OBA sva na dieti
    :shamed:
    • CommentAuthorjoze

ojla mal gledam komentarje za nazaj
    ČOKOLADA ena vrstica;pri meni jedilne; Oz. sladica MORA BITI obvezna zaradi alergij, ki jih lahko "fašeš".
    • CommentAuthorjoze

za prebavo;laneno seme ZDROBLJENOoz. zmeto čez noč namočiš v jogurt in zjutraj poješ.čez to lahko popiješ grenko kavo
    uspeh zagotovljen
    • CommentAuthorEucica

Hej!
    Joze: če ti je prvič ratal ti bo drugiž zahotovo spet. Moja mama je bila tudi na tej dieti in je shujšala 17 kg u prvem mesecu samo 4.Je pa veliko grešila . Sama bi rada izgubila 10 ....
    bomo videli kako bo šlo.
    •  
      CommentAuthornancy 555

Joze, koliko si se pa zredil nazaj v teh 2 letih?:shocked:
    • CommentAuthorjoze

zredil sem se nazaj ker nisem ločeval to je pa res
    pa še nekaj je, nor sem na cuker-če bi bil alkoholik bi imel sigurno že zdavnaj cirozo jeter
    čokolada in na sploh sladkarije se mi sedajle vozijo pred očmi-to bo prvih 14 dni ko je res kriza, potem bo pa O.K.
    • CommentAuthorjoze

pa še neki je bistveno pri tej dieti-GIBANJE- ni nujno Šmarna gora samo hoja vsak dan vsaj 1/2 ure, toliko da "zasvicas" pol pa pod tuš......ko prerojen.
    vidmo pa kakšno je vreme že cel mesec.........mogoče je to moj izgovor......
    men bo ratal teb Eva(eucica)pa tud teh 10 kil .......šala mala-ženske imate itak nek konplex da morte bit ko linda evangelista, ki je grda k smrt.mal za šalo mal zares-kakšen odbijač mora bit
    •  
      CommentAuthorAicha

Minaa nisi prva, ki se ji je prebava ustavila.
    O tem smo ze dostikrat pisali.
    Zjutraj na tesece in na eks pol litra Donata.
    Zjutraj na tesce 1/4 zlicke soli v 1,5 dcl tople vode na eks.
    Cez noc namocene slive 10 kom (jaz jih namocim ze popoldan mi bolj pomagajo).
    V skrajni sili si kupis odvajalni caj.
    Najboljse pa je redno pitje Donata, ce ga lahko pijes.
    Aicha
    • CommentAuthorjoze

pa še nekaj je res. midva sva z mojo boljšo polovico oba bolj okrogla.oz prijetno zaokrožena in mene to ne moti.
    Za kuharijo-pri naju kuhava oba- je enostavneje če sta na dieti oba, saj ob tem kuhanje ne predstavlja problema, pa še moralno podpirata en druzga.
    :devil: vem samo to da moram shujšat saj greva okrog 1 maja v toplice,da slučajno Ljubljano ne zalije ob mojem odhodu v bazen
    •  
      CommentAuthorAicha

Joze jaz se "skidam" iz cokolade in sladkarij ze od 7.1.
    Vedno boljse mi gre.
    In ugotavljam, da ne vem ce nisem imela take tezave s tezo samo zaradi tega ker sem zrla sladkarije.
    V nenormalnih kolicinah.
    Aicha
    • CommentAuthorjoze

opažam, ko gledam za nazaj, da solate sploh ne solite pooljite in okisate-halo kako moreš to jest- mislem a nimamo sami sebe radi a kaj?
    jaz uporabljam olivno ali BUČNO olje in balzamični kis-zmerno seveda.
    Bučno olje je ravno tako dobro za prebavo:shocked::shocked::shocked:
    • CommentAuthorjoze

aicha se strinjam če gledaš neko drugo dieto po krvnih skupinah , pri moji odsvetujejo sladkor v vseh detajlih (A+):cry:
    •  
      CommentAuthorVandolina

Dobrodošli "ta novi".

Jože, moja solata in tudi solata drugih je čisto normalna, samo malo manj olja je gor.
    •  
      CommentAuthorAicha

Joze saj vsi damo na solato kar priada, samo ne pisemo.
    Priznam jaz vcasih pojem kar tako surovo en list.

Tudi jaz sem skupina A+, sem nekaj casa hotela jesti tako, ampak ne grez brez paradiznika in jajcevcev.
    Aicha
    • CommentAuthorjoze

ma ja solata gor solata dol-če me kateri napačno razumel se oproščam
    zanima pa me nekaj

a kaj gledate kdaj nazadnje jeste pa te fore, da po18 uri ne pa to...... a se to ob današnjem tempu ko prideš s službe da držat a vi prakticirate po svoje
    midva z ženo imava kosilo od 16-17 ure večerjo pa približno ob20 uri.
    po novem prigrizki in gazirana pijača ob TV odpade,denar se "špara" za dopust-vse je za neki dobr
    •  
      CommentAuthorAicha

JAz ne gledam kdaj jem.
    Ker ce sem nocna mi ne znese, ko sem popoldan tudi ne.
    Pa ce grem spat ob 12 potem tudi ne morem jesti ob 18 uri, ker je potem se 6 ur do odhoda v posteljo.
    Ja grickalice odpadejo.
    Aicha
  3.  
    V PRVO KO SEM ZACELA Z TO DIETO SEM IZGUBILA V SLABEM MESECU 12 KG.AMPAK SEM MORALA PRENEHATI ZARADI NOSECNOSTI.SEDAJ SE MI JE NABRALO DOBRIH 20 KG VISKA.KI JIH NEMOREM NIKAKOR SPRAVITI DOL.UPAM DA MI TOKRAT RES RATA.
    •  
      CommentAuthorAicha

Ce bos pridna bo.
    A.
    • CommentAuthorjoze
    • CommentTime21. Feb 2010

zanima me kako je s suhimi slivami in figami- pred dvema letoma jih nisem jedel-nasploh suho sadje, saj sem začel sredi sezone svežega sadja-sedaj pa mi to bolj diši kot neka "sveža" jabolkain pomaranče.

Kako je s suhim sadjem-krhlji,suhe banane,fige, kivi....

pa še nekaj kaj pa orehi in lešniki, ki naj bi imeli veliko sicer pozitivnih lastnosti na organizem.-npr. če te prime lakota
    • CommentAuthorEucica

Jas sem zasledila po drugih forumih da jedo na sadni dan tako suho sadje kot oreške (tako da za sadni dan si jih le privošči)

Mene pa zanima če lahko v rižoto dam tudi zelenjavo kot so korenje ,grah,šampinjoni(če ti sploh spadajo pod zelenjavo ) seveda tudi v okviru Škrobnega dne.
    • CommentAuthorjoze

jaz v rižoto dam -VEDNO ko je škrobni dan- malo graha in korenja, pa ena četrtina knorr kjušne kocke da ima sploh okus in to je to-njami njami-z gobami nimam oskušenj, če ti paše dodaj ene par koščkov za okus
    pa malo paradižnika v tubi da je barva-oz polovička svežega...

na koncu dekoriramo z malo origana in peteršiljčka..........da se oči spočijejo.......
    pa skleda solate

to je to- če mi je 2 leti nazaj ratal 30kil ni hudič da tudi sedaj ne vsaj 20kg.
    KAR KORAJŽNO

včeraj sem se hotel stehtati pa imava očitno preveliko hišo-tehnice ne najdem, tako da bodo moje merilo hlače, ki sem si jih kupil pred 2 letoma, ko sem bil "šlang" in vitalen kot en 20 letnik HAHAHAHA
    •  
      CommentAuthorVandolina

Eucica seveda daš lahko v rižoto vso zelenjavo, ki ti paše. Jaz dam v rižoto (ječmenova kaša je tudi zelo dobra) tris paprike, malo graha in malo gobic, malo vegete, peteršilja,seveda tudi pelati nesmejo manjkati in jed je odlična. Ne paradižnik iz tube, pelati so bolj zdravi.