![]() | forum.SMSdieta.si |
Niste prijavljeni (Prijava) |
Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.
V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.
Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.
Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.
popila sem samo 1 l vode in 1 skodelico zelenega čaja z limono. od vode se mi kar meša... ampak se bom mogla 3. mesec bolj potrudit, ker se mi zdi, da voda vpliva saj malo na kg. upam da je teža ista kot pri tazadnjem tehtanju, ker če ni mam občutek, da me bo kar mal minil use skup. ampak ker sm si zadala nalogo, da pridm čez ločevalno dieto bom to tut naredila. 3. mesec se pa res ne mislim čisto nič kršit. upam da mi bo uspelo :D

hvala bogu.

Zraven si nabijem muziko in gre vse skupaj lažje, traja pa ene pol ure vse skupaj. Vsak dan prehodim najmanj 5 km, včasih vmes še malo laufam, če imam kaj volje, 2x na teden grem na kakšen okoliški hrib (500 - 700m), enkrat na dva tedna si privoščim plavanje in savno ...kar aktivno. Treniram zares zelo veliko ker se "bojim" odvečne, mlahave kože. Zraven pa uporabljam še mleko za čvrsto kožo, baby olje in gel za prsi in dekolte. Ta mi sploh pomaga ker sem v enem mesecu zgubila 7 cm okoli prsi in je treba ukrepat!!

37 postov za prebrat in to samo ker me en dan ni bilo. Grrrrrr

In vem da to kar sem jest zgubila v enem mescu je cist prevec in nezdravo, to je blo pomoje tudi zarad vseh nezaužitih sladkarij, ker jih enostavno obožujem
Na 168cm bi rada imela 50 - 53 cm. Ampak sem si dala čas do 1.6., dieta se mi pa konča 4.5.
.
.

ur) sem razmisljala: