![]() | forum.SMSdieta.si |
Niste prijavljeni (Prijava) |
Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.
V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.
Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.
Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

. Novembra sem se striktno držala jedilnika, decembra tudi še nekje do Božiča, potem je šlo vse narobe... Jezi me, da sem popustila, čeprav so kg-ji kar kopneli (-10kg). December sem očitno vzela preveč resno za veseli mesec.
hmmm pa ti bo to vredu za obrok

To je še hitrjše kot pri meni.

Jaz lahko rečem da je tale dieta zame zakon
Dieto zaključim 16. Maja.In to se mi niti ne zdi več tako daleč 
komi čakam da vam bom lahko tud jaz kakšno lepo številko zaupala
sicer pa se je tudi mene tale dieta že prikupila, pa tudi sama sebe presenečam kako uspešno se uperam vsem mogočim skušnjavam
pa tele vaši komentarji mi tud moralo dvigujejo, saj ni lepšega kot vidt zadovoljne ustrajna "sotrpinke"

Naslednje tehtanje bo 31. na 2. vodni dan pa vam takrat sporočim rezultate. Moja bolezen se nadaljuje, se nisem še čisto pozdravla, malo pa je boljše. Mori me samo do da ne smem laufat,...vse kar je fizičnega napora do nadaljnega odpade (dokler se ne pozdravim, ali ugotovijo kaj za hudiča mi je)
Zadnji teden pa aktivno preživljam prosti čas z obiskom trgovin, ker si morem kupit kavbojke, ki ne bojo predrage da mi ne bodo spet preširoke
Aktivno ja, uspešno pa ravno ne, ker očitno se kavbojk pod 60e pri nas ne dobi
Jaz se pa kar mal neumno nardim ko mi nekdo reče a si shujšala ane, sam počutim se pa super
Držim pesti za vse, kar tako naprej! Jaz sem z vami

Kok ste kej po enem tednu shujšale približno? In kdaj se splača tehtat in pa merit cm?