Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

•  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime19. Mar 2010

Marjetka odvisno koliko moras shujsati.
    Ce samo 2-5 kg potem je to bolj dolgorocen projekt, ker tako malo kg bolj pocasi zgubis kot ce moras zgubiti vec kg.
    Mogoce ti ne ustreza dieta.

Jaz sedaj ze 4 dni jem:
    zajtrk: kosmici, sadje
    kosilo: solata meso
    vecerija: meso, solata

Porcije so polovicne in se sadje cez dan.
    Je pa za moje pojme cudno ker popijem vsaj 2 litra vode dnevno, prej tega nisem pocela.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina

eucica, knjiga je spet, tam kjer bi morala biti!!!!
    • CommentAuthorEucica

Vandolina hvala :wink:
    • CommentAuthornrl
    • CommentTime20. Mar 2010

eno pomoč potrebujem danes tašča vabi na kosilo in bo zelo dobro, samo zanima me če lahko na proteinski dan jem za kosilo polnjene bučke z mletim mesom, bom pa zvečer pol rajši kakšenj jogurt pojedla da ne bo preveč greha če se ne sme prosim čimprejšnja pomoč
    • CommentAuthorEucica

Nrl seveda lahko saj to je meso in zelenjava samo da še ni notri kakšnega sira .Kot prilogo pa seveda jej zelenjavo.Brez slabe vesti si lahko.
    • CommentAuthornrl

o super komaj čakam in ne ni nič sira
    • CommentAuthorEucica

Pa jajc tudi ne :wink:
    • CommentAuthorDida

Mene pa zanima, če lahko na OH dan jem namesto sladice pico(seveda samo s paradajzom in rukolo) za večerjo? Me je namreč fant povabil na pico. :D
    •  
      CommentAuthordany

Dida: lahko :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorminaa
    • CommentTime21. Mar 2010

punce pomagajte...

Jaz sem v petek bila povabljena na kosilo in sem seveda mislila, da se bom lahko vseeno držala diete,
    ker bo zihr kaj tazga, kar bom lahko jedla in ni bilo tako.
    V soboto je mela moja tašča rojstni dan in spet isto,,nisem se držala.
    Danes pa grem k sestri na kosilo,ker sta se z možem zaročila in sta povabila,,,kaj naj naredim?????...
    čisto sem zabluzila,,kako naj to porihtam in se naprej držim, da ne bom 2 mesca stran vrgla.
    Prosim svetujte mi.
    •  
      CommentAuthorprimorka

Upam, da me ne bodo ostali križali :smile:, ma jaz bi ti rekla takole: Hujšaš zase, za svoje dobro počutje. Celo življenje ne boš mogla biti na dieti, pa kaj če tri dni ješ normalno. Boš pač nadoknadila kasneje. Če še pri cerkvenem postu velja, da so tudi osebni prazniki prazniki in se takrat ne posti, mislim, da moramo tudi v dietnem življenju imeti praznike. Hujšanje je pač projekt, ki ne traja samo en teden ali samo 90 dni in, če smo prestrogi sami do sebe, se nam s časom priskuti in pristanemo spet na začetku. Zaradi parih dni ne boš vrla 2 meseca stran. Jej zmerno, čimmanj sladko in mastno, kar pa si vzameš naj ti bo v užitek in ne slabo vest. Jutri pa lepo z dieto naprej.
    •  
      CommentAuthorminaa

primorka HVALA TI sam to sm rabla,POTRDITEV in podporo,ker sm enakega mnenja
    sam vseeno je lažje če ti kdo stoji ob strani in ti pove točno to kar si želiš slišat,,,:)
    tako da jutri spet začnem,ker ta "dieta" je zakon

pozdravčki vsem hujšaricam,pa lepo nedeljo
    • CommentAuthorjoze

pozdravček vsem, še sem z vami na dieti, samo nisem tako dejaven na forumu kot nekatere
    kilce kopnijo, res pa je da se ne morem striktno držati zapisanega, tako da ponavadi namesto popoldanskega obroka oz, večerje jem sadje.Počutim se FENOMENALNO- da bog da da mi pade še ene 15 kil dol-ah ne 10 bo dovolj če ne bom že kar pocukran

Imejte se pa se še kaj oglasim-VSTRAJNOST JE LEPA ČEDNOST,tudi če je uspeh manjši.:tongue:
    • CommentAuthorEucica

Joze lepo da si še vedno z nami sem te že malo pogrešala :wink:

Jaz pa sem zdajle u nekakšni psihični krizi glede moje diete.Ne spomni se kdaj sem bila na zadnje tako suha moj ITM je 20.2 .Učeraj sem bila v shoppingu ker so mi vsa stara oblačila odločno prevelika.Sedaj imam dosti manjših hlač ki mi preprečujejo da bi se pregrešila.Sem pa slabe volje zato ker sem dobila celulit !!!:sad: Nevem od kod obseg je zelo manjši telovadim redno.Vmes sem se ga že čisto znebila zdaj se je pa spet pojavil,a mi zna kdo to pojasniti! Drugič pa sem slabe volje zaradi tega,ker vem, da bodo zdaj kilogramčki kopneli počasneje.Tako sem glasna ko rabi kdo drug motivacijo. Danes sem pa čisto dawnn nevem kaj mi je :sad::sad::sad:
    •  
      CommentAuthorminaa
    • CommentTime22. Mar 2010

vidim da nihče nč ne piše,Eucica men je res žal saj jst tud ne vem od česa bi se ti to pojavlo
    k lih zdj bi se ti mogu manj poznat in če še telovadiš še manj ga met
    Če si kupiš kako kremo proti celulitu,mogoče ti bo kaj pomagala
    Greš v lekarno pa vprašaš po najboljši kremi
    Jst mam tud celulit pa se nč ne sikiram zarad tega,pač to ma vsaka ženska
    sam da se nekaterim bolj pozna nekaterim pa skoraj nič
    probaj se počutit dobr v svoji koži in celulita ne bo opazit:)
    • CommentAuthorlauramaya

Ojla. Pa sem vas le našla. Mene pa zanima, če je blo kteri na začetku diete zvečer slabo,sploh na beljakovinske dneve??:sad: Hujšam že 6. dan in sem shujšala 2.3 kg. Tut moja tašča je mela včeri roj. dan pa smo šli na kosilo. Najboljše pohane perutke, šampinjoni,... kremšnite, flancati.... Jao, samo gledala od strani, nič probala...:tongue: Res pa je da sem sama doma pojedla svoje kosilo, že prej: 2 zrezka in paradižnikovo solato. Tako da nisem bla lačna
    •  
      CommentAuthornancy 555

Primorka, prav si povedala !:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
    •  
      CommentAuthorVandolina

Točno tako je, kot pravi Primorka.:bigsmile::cry::cry::bigsmile:
    • CommentAuthorpeti

ojla,
    eucica-poglej,prvo kar ti rečem je,da ne moreš bit žalostna, če bodo kg počasi šli dol, če pa si napisala,da se ne spomneš kdaj si bila nazadnje tako suha.se pravi ,da si že zmagala:bigsmile:
    uspelo ti je!!!in če bodo pač šli bolj počasi dol pa kaj,saj si že zdaj sigurno super.okostnjak pa tudi ne moreš bit:wink:
    in kar se tiče celulita...daj no smo pač ženske in očitno smo tudi s takimi napakicami SUPER!!!!
    GLAVO POKONCI,ker si nam lahko samo za vzgled,glede na to kako skrbiš zase.pa korajžno!!!:smile:

primorka-kar se tiče tvojega komenterja pa se popolnoma strinjam:bigsmile:
    • CommentAuthorEucica

Peti hvala !

Nevem zakaj sem bila včeraj takšne volje danes se mi vse zdi svetlejše .Danes sem imela na sebi nove (dosti manjše) kavbojke in so že padali komplimenti.Opazila sem da sem se takrat ko se še telo ni navadilo na dieto in sem bila utrujena,počutila bolj suho in se zavedala da hujšam. Zdaj se je telo že čisto navadilo.Nisem utrujena in sadni dnevi so mi kot vsi drugi-noben problem.

Hvala punce se opravičujem da sem vnesla malo tegobe na forum.Ampak tukaj vedno najdem motivacijo.Zakon ste :grouphug:
    • CommentAuthorsonchyyy

prosila bi vas za pomoč...ju3 imam škrobni dan....in imam problem da delam čist cel dan na sejmu in bom imela max pol ure časa za malico....in zdai nevem kaj naj jem...za vse druge dni bi imela nekaj idej...za škrobni dan pa nimam pojma...imate ideje kakšne?nekaj kaj lahko imam sabo...pa se hitro poje...in ni packavo...help please
    • CommentAuthorEucica

Krompir popeči v pečici.Vsami ga sabo po vrhu pokapljaj še malo kečapa.
    • CommentAuthorsonchyyy

saj to je glih...če je kaj poleg krompirja (ki mrzel ni več okusen), ali kakšnih enolončnic, ki bi jih lahko vzela z sabo...

sem že razmišljala, da bi imela seboj pač samo sadje in bi jedla celi dan sadje...za večerjo ko bi prišla domov pa bi pojedla krompir ali nekaj...nevem:/
    • CommentAuthorlauramaya
    • CommentTime23. Mar 2010

Joj. sem šla gledat slikice.... Ene maste pa take postave, da če jaz shujšam 40kg, ne bom mela take. :cry: Rajš vam svoje slikice ne pošljem. A je kje kaka, ki res rabi hujšat, tak kot jaz?? 1,65 cm, 97,9 kg...no, zdej mam 94kg, gredo počasi kg dol, samo kje je še 83 dni . . . .:shamed:
    • CommentAuthorlauramaya

sonchyyy, kaj pa ko bi si zelenjavco skuhala (grah, korenje, koruza, krompir,....) in iz tega naredila solatko, zraven pa košček kruhka in maš ??:confused:
    •  
      CommentAuthorAicha

Eucica celulit pomeni, da si hujsala v misice in ostala ti je mascoba.
    Vec bo treba telovaditi, jesti vec proteinov in na racun kaksnega pridobljenga kg bo celulit mogoce izginil.
    Pa saj imas normalne ITM>
    Aicha
    •  
      CommentAuthorminaa

Hvala punce,res je primorka mi je dala pravi nasvet:)
    lauramaya,,če si bolj močne postave imaš večjo šanso da
    pri tej dieti zgubiš več kilogramov in kar hitro bojo kg
    šle dol ,nikar se ne obremenjuj ampak uživaj ob tem kar ješ
    a kg bojo vidno padali navzdol,da boš lahko sam ponosna
    Lahko si tudi ti suha boš videla,sam ne obupaj če ti npr
    po teden dni nebi šlo niti pol kg dol,to se telo pripravlja
    da bo kr nalepem zgubilo par kg......vso srečo
  1.  
    Helloooo!

Evo se mene da se vam javim po skoraj mesecu dni vzdrzevalne diete..vse poteka tako kot je prav, ceprav se vcasih malo "pregresim" in kaj zmesam skupaj, se mi ne pozna nic na kilogramih, zgubil sem se dodatnih 3 kg med vzdrzevanjem, sedaj pa tako stoji na 103 kg, mogoce niha deko gor ali dol, drugace ne dobivam nic nazaj..ov jeee.. res pa da se vedno ne jem kruha,sladkarij..naj spomnim na zacetku locevalne sem jih imel 129kg.

Komaj cakam se 2 meseca da se zopet lotim locevalne, in upam da pridem na zastavljenih 90 kg..:):):)

Lp,Policeman
    • CommentAuthorEucica

Aicha u mišice zagotovo nisem shujšala pridobila sem jih. To mi vse tehnica pokaže.Kar se pa proteinov tiče pa tko več kak je pri ločevalni.

S prijateljico sva ugotavljale da zadnje čase ne popijem praktično nič več vode max. 3 dc na dan.To pa ni dobro! Mogoče je to razlog, da se je porušilo ravnovesje v izgubljanju maščob v mojem telesu ,zato pa celulit.Zdaj bom začela več pit pa bomo videli, če bo bolše.Ampak, če nisem in nisem žejna :confused:

Telovadim pa dosti verjemi 1 h orbitreka na dan plus pilates(20min).
    • CommentAuthornrl
    • CommentTime24. Mar 2010

dobro jutro, bučke so bile krasne v soboto, ja in bil je jajček notr pa sem šele potlej vprašala taščo če je notri slučajno kakšen jajček. potem sem se pa sekirala ko sem zvedela ampak me je primorka lepo pomirila.
    lauramaya tud jst mam isti problem kot ti imave isto kg in isto sve velike, ampak ne bove obupale a ne. Jst sem bla vsa vesela ku sta mož pa svakinja rekla da se mi že poznajo izgubljeni kg, tako sem dobila boljšo motivacijo za naprej.
    Zdej bi imela pa eno vprašanje, danes imam proteinski dan in me zanima če je katera že jedla kalamare na ta dan namreč nekaj jih imam še v skrinji pa sem študirala če bi naredila polnene s salamo, brez sira more biti a ne (čeprav sem nekje v rinini knjigi zasledila da lahko ješ na ta dan sir) no ne vem potem bi jih pa na ponvi popekla ker v pečici bi bili pomojem preveč čigumi
    •  
      CommentAuthorminaa

policeman90 ČESTITAM, shujšaš že lahko sam je treba bit tako močen
    in še naprej se držat,da ne bodo kg povrnjeni,,,bravo,samo tako naprej
    in zastavljeni cilj bo dosežen
    • CommentAuthorTANJAK

Živjo....po dolgem času se znova javljam kajti sem povratnica po enem letu...iz 68 kg sem šla nazaj na 78kg...Sama sebi sem odveč, vse cunje so premajhe ...tako da sem se odločila da jutri zopet zastavim 90 dni....seveda mi bo Vaša pomoč prav prišla.....Jutri začnem....
    •  
      CommentAuthorAicha

Tanja dobrodosla.
    Eucica samo pomislila sem ker nikoli ne ves.
    Saj ves orbitrek ni vse ampak ce je se pilates bi moralo drzati.
    Prisili se, da pijes, jaz tudi ne pijem dosti edino sedaj ko sem tukaj sem pa kar zejna in popijem ze dopoldan 2 litra.
    Vode.
    Jaz sem se danes gledala v ogledalu in tudi imam celulit se mi zdi, da vec kot prej ali pa ker doma nimam taksne svetlobe pri ogledalu.
    Bom poskusila sedaj malo tect ko pridem domov, za pilates pa se nisem ne morem lezati na trdem in tudi ne smem.
    Aicha
    • CommentAuthorpeti

ojla punce,
    eucica-3dcl na dan ni nc.veš kaj naredi.natoči vodo v 1,5l plastenko in zadaj si, da jo spiješ do kosila eno in po kosilu do večera se eno.lepo po 2dcl v kozarcu.jst tko pijem od kar mam težave z mehurjem in se počutim boljše.pa itak pitje pripomore pri dieti in boljše se počutiš.:smile:

lauramaya-samo pogumno!!!!sigurno ti bo uspelo.in kje piše,da ne boš pršla do želene teže in postave.in daj no ,saj če shujšaš 40kg te bodo mogli podpret s kakimi palicani,da boš lahko stala pokonci:wink:
    jst sm isto velika kot ti,pa sem mela 73kg,pol sm pršla na 63,pa sem zdaj na 65.je že res,da mam manj kg kot ti,razlika je pa v tem,da maš ti voljo,kot vse punce tle,da kaj narediš iz sebe.jst pa sem dobra za delit nasvete,sama pa žau nimam take discipline.:cry:
    • CommentAuthorEucica

Hah!

Eucica pa je dans zbrala pogum in šla namesto na orbitrek laufat.:bigsmile:
    3 km, pa nič hodla umes.To je res neki čist drugega.Sem postala rdeča v obraz .Tko da bom zdaj lepe dneve kr lepo izkoristla.Orbitrek mi ni bil več noben iziv,tu se pa lepo namatram.Čez kako urco še malo pilatesa pa sem gotova za danes.:bigsmile:
    •  
      CommentAuthormams

Tako, sreda kot sreda, ampak zame dan za tehtanje - ob sobotah in sredah.Od zadnjega tehtanja sem se "zredila" 30 dag - lepi vrag, bemtiš. Držim se vsega, pa še fizično aktivna sem dosti bolj kot pred tremi tedni, ko sem lepo hujšala. Kaj me zdaj meče ?
    Ne smem obupat, vem. Ampak bi kar nekaj pojedla zdaj. Mogoče me pa mal menstruacija heca, bomo videli, če jo bom predčasno dobila, drugo res ne vem, kaj bi še lahko bilo. Bravo Eucica, za laufanje, jaz moram zbrat pogum, hodim že hitro in na fitness grem, pa doma imam leg magic, za laufanje pa moram mal premislit, kako me bodo v našem malem kraju gledali, ko bo štiridesetletna koza kar naenkrat premetavala rit in joške po cesti.Zihr bodo komentirali "a nima druzga dela doma...) No ja, se bodo že navadli, če se odločim za tek. ( tukaj pride kar nekaj smeškotov, od kislih pa do smejočih, pa jih ne najdem, ne vem, kaj sem ušpičila)...
    • CommentAuthorEucica
    • CommentTime25. Mar 2010

mams ne sekiraj se .Mišice so težje kot špeh in če se ne pozna na hlačah se sigurno nisi zredila.:bigsmile:
    Sploh pa kg bol malo povejo.Za sosede se pa ne sekiraj.A veš kok so mene gledali.Mislim vsaj toliko bi lahko bili uvidevni in nebi tko očitno bulili. Pa se ne sekiram ker prijatelje imam tko al tko v mestu.Tule pa ... nwm z nobenim nisem na isti valovno dolžini.:shamed:
    • CommentAuthorTANJAK

No evo...kot sem rekla danes začnem...volja je velika, zato se zaenkrat počutim enkratno...sem si v službo prinesla 2 pomaranči za zajtrk.....verjetno bodo prvi dnevi hudi ampak enkrat sem to že dala čez zato bom tudi tokrat ane?????Doma imam tekalno stezo ampak samo za nabiranje prahu...tudi tole bo treba spremenit...no punce se že skor počutim vitko...ha ha ha:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAicha

Mams jaz sem tudi hodila po mraku i sedaj bom tudi.
    Oz. ko pridem domov.
    Ne sekiraj se.
    Aicha
    • CommentAuthorlauramaya

Ojla, dekleta. Vidim, da maste vse močno voljo za hujšanje. Jaz sem mela včer sadni dan, pa kr nisem mela volje za nič, tut za sadje jest ne...:cry: Danes pa sem vesela, zlooooo:jumping: shujšala sem namreč v 9 dneh iz 97,7 kg na 93,7 kg.:cheer: Drugač pa jaz tut nisem nič žejna in zelo malo pijem. . . :confused:Upam, da bom sčasoma se navadla in bom pilaaaaa . . . .vodooo ja :))
    •  
      CommentAuthormams

Živjo bejbe,

ekola, kupila sem si superge, z odsevniki - aicha,misli mi bereš, kot da bi vedela, da boš omenila mrak,tudi jaz imam namen danes začet laufat po rahli temici, da me stare tercialke ne vidijo:bigsmile: Eucica, Hvala za tolažbo v zvezi z mišicami, ti verjamem...
    Poleg tega pa mi meso smrdi in sem že nekaj po netu stikala za vegi varianto ločevalne - jao, kake probleme si delam.Mi pa dogaja sto na uro s tem hujšanjem, vsem doma grem že rahlo na živce. Če ne bojo pridni jim bom kuhala moj jedilnik...:hungry:
    Sem pa vesela, da mi smeškoti spet delajo:clap: Se vidi a ne?
    Lauramaya, čestitam za tvoj uspeh, napijeva se pa lahko skupaj:boogie: - vode seveda, jaz tudi pozabljam pit, sem si danes v mesto s sabo vzela plastenko vode, pa nedotaknjeno prinesla nazaj:confused:
    • CommentAuthorAjna

Ojla!

Hvala vsem za nasvete, navodila, pomoč... Čas mi ne dopušča, da bi vas redno brala in klepetala, se bom pa vsake toliko obrnila na vas z vprašanji.
    Pri proteinskem dnevu se naj ne bi mešala živila; če ješ meso za kosilo, ga moraš tudi za večerjo, ali? Kaj pa sir in jajca (za kosilo sir, za večerjo pa regratovo solato z jajci)? Lahko ali ni zaželeno?

Sicer mi pa uspeva, v ponedeljek imam 1. vodni dan. :smile: Se že kar malo psihično pripravljam nanj, priznam :shamed: Vas sporočim rezultate. :smile:

Lepo bodite!
    • CommentAuthorEucica

Jaz imam danes B dan pa sem za malico poleg sadja pojedla še eden probiotični jogurt :confused: je to fejst narobe?
    •  
      CommentAuthorVandolina

Anja, za kosilo regratova solata in 2 jajca, za večerjo pa regratova solata in 1 jajce.
    Ni pa "dovoljeno" jesti za kosilo jajca, za večerjo sir, ker se beljakovin ne meša.

Če želiš jesti sir, lahko za kosilo in večerjo spet. Imam en dober recept, skuhaš zelenjavo (cvetačo, korenček, brokoli) zelenjavo naložiš v pekač in
    na to narežeš mocarelo, zapečeš v pečici, da se sir stopi. Zelo dobro in imaš še za večerjo.

Lp Vandolina

:bigsmile:
    • CommentAuthorAjna

Vandolina, hvala!:wink:
    • CommentAuthorDida
    • CommentTime26. Mar 2010

Zdravo punce! Vidim, da ste bile pridne! No, da še jaz malo pojamram...Danes je moj prvi vodni dan in sem že lačna! Hehe. No, držite pesti, da mi uspe ;)
    •  
      CommentAuthorminaa

Dida...naredi si dan aktiven pa boš sploh pozabla na hrano.
    •  
      CommentAuthorminaa
    • CommentTime26. Mar 2010 urejeno

Pubce ste slišale za te tbl
    sm na vizita.si zasledila
    da še danes dajejo zastojn
    da jih je že veliko na ta način
    shujšalo
    Acai Berry
    Colon Cleanse (BREZPLAČNO)
    Naj mi katera svetuje.,ali bi naročila al je to kaka finta
    •  
      CommentAuthorniks

živjo!
    spet se malo oglašam, vidim da ste vsi zelo pridni :bigsmile: jaz se še kar držim, vsi že opazijo, da so mi obleke prevelike in tudi fajn se počutim. do konca imam še 9 dni...:cheer::clap::crazy::swingin: vse ostale so odnehale :confused: se ne držim več tako strogo kot na začetku... včasih pojem kaj ''nedovoljenega'' npr. mešam sir in meso... samo malo za okus. danes imam vitaminski dan. tehtala se nisem že od začetka 3. meseca. upam, da se bo poznalo kaj tudi na tehtnici, če ne pa vsaj pri centimetrih.

vztrajajte še naprej :bigsmile::bigsmile:
    nove članicam pa lep pozdrav :surprised:
    • CommentAuthorTANJAK

No včeraj sem premagala prvi dan in počutim se krasno..ja sej vem da sem komaj na začetku ampak imam polno energije in volje da mi tudi tokrat rata....kar se pa vode tiče pa sem tuji jaz tista ki ni nikoli žejna...kakšen nasvet kako spraviti dol 2 l vode na dan??????:cool: