![]() | forum.SMSdieta.si |
Niste prijavljeni (Prijava) |
Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.
V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.
Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.
Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.
, ma jaz bi ti rekla takole: Hujšaš zase, za svoje dobro počutje. Celo življenje ne boš mogla biti na dieti, pa kaj če tri dni ješ normalno. Boš pač nadoknadila kasneje. Če še pri cerkvenem postu velja, da so tudi osebni prazniki prazniki in se takrat ne posti, mislim, da moramo tudi v dietnem življenju imeti praznike. Hujšanje je pač projekt, ki ne traja samo en teden ali samo 90 dni in, če smo prestrogi sami do sebe, se nam s časom priskuti in pristanemo spet na začetku. Zaradi parih dni ne boš vrla 2 meseca stran. Jej zmerno, čimmanj sladko in mastno, kar pa si vzameš naj ti bo v užitek in ne slabo vest. Jutri pa lepo z dieto naprej.

Nevem od kod obseg je zelo manjši telovadim redno.Vmes sem se ga že čisto znebila zdaj se je pa spet pojavil,a mi zna kdo to pojasniti! Drugič pa sem slabe volje zaradi tega,ker vem, da bodo zdaj kilogramčki kopneli počasneje.Tako sem glasna ko rabi kdo drug motivacijo. Danes sem pa čisto dawnn nevem kaj mi je 

Hujšam že 6. dan in sem shujšala 2.3 kg. Tut moja tašča je mela včeri roj. dan pa smo šli na kosilo. Najboljše pohane perutke, šampinjoni,... kremšnite, flancati.... Jao, samo gledala od strani, nič probala...
Res pa je da sem sama doma pojedla svoje kosilo, že prej: 2 zrezka in paradižnikovo solato. Tako da nisem bla lačna

Rajš vam svoje slikice ne pošljem. A je kje kaka, ki res rabi hujšat, tak kot jaz?? 1,65 cm, 97,9 kg...no, zdej mam 94kg, gredo počasi kg dol, samo kje je še 83 dni . . . .

Danes pa sem vesela, zlooooo
shujšala sem namreč v 9 dneh iz 97,7 kg na 93,7 kg.
Drugač pa jaz tut nisem nič žejna in zelo malo pijem. . .
Upam, da bom sčasoma se navadla in bom pilaaaaa . . . .vodooo ja :))
Eucica, Hvala za tolažbo v zvezi z mišicami, ti verjamem...
Se vidi a ne?
- vode seveda, jaz tudi pozabljam pit, sem si danes v mesto s sabo vzela plastenko vode, pa nedotaknjeno prinesla nazaj
Se že kar malo psihično pripravljam nanj, priznam
Vas sporočim rezultate.
je to fejst narobe?
jaz se še kar držim, vsi že opazijo, da so mi obleke prevelike in tudi fajn se počutim. do konca imam še 9 dni...

vse ostale so odnehale
se ne držim več tako strogo kot na začetku... včasih pojem kaj ''nedovoljenega'' npr. mešam sir in meso... samo malo za okus. danes imam vitaminski dan. tehtala se nisem že od začetka 3. meseca. upam, da se bo poznalo kaj tudi na tehtnici, če ne pa vsaj pri centimetrih.