![]() | forum.SMSdieta.si |
Niste prijavljeni (Prijava) |
Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.
V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.
Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.
Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.
Niti ni bilo tako hudo, kot sem mislila da bo. Vidim, da vas ima dosti probleme s pitjem vode, mogoče bi vam šlo bolje, če bi pile vodo z okusom npr. z limono, sicer ne vem če se to sme ampak mogoče bi vam pomagalo. Pa še eno vprašanje imam..za kosilo sem jedla piščanca, kaj potem ga moram jesti tudi za večerjo ali lahko jem kakšno drugo meso? LP Dida

In polno bajto in vrt ljudi - tako da mislite name, prosim lepo

(Ni pa rečeno, da kakšni za 40 eur niso kvalitetni, torej ni potrebno za njih odšteti 100 eur.) Pa pejte malo na sprehod, ali s kolesom. S športno uro pa boste opazili, da če grabite listje okoli hiše, urejate okolico, popravljate stanovanje, greste na sprehod...itd, porabite kalorije. Torej za tiste, ki ne marate šport oz. tek, raje začnite z lažjim vsakdanjim delom. Recimo jaz sem s kolesom izgubila 8 kg v mesecu in pol, enkrat pa 5 kg s pomočjo športne ure. Takrat sem vsak dan pospravljala, redno sesala, šla 4 okoli hiše, malo v goz..itd, nisem sedela in ležala, kajti to je prepovedano oz. s tem kurite zelo malo kalorij.

, mi je že uspelo zmanjšati težo za 6,8 kg v tem mesecu.
(oz krompir in fižol) npr. med kosilom in večerjo
jeeeeeeeeeeej
Tako da upam da bom v naslednjem mesecu zgubila še ene 4-6 kg pa sem na konju!
Iz omare sem že zvlekla stare kavbojke ki so mi po dveh letih spet prav in še veliko veliko ostalih oblačil
Počutim se super in se že veselim zadnjega meseca moje diete!
Pri tej dieti je isto kot s punco ali ženo - fajn je, da je opoldne in zvečer ista

-upam samo na uspehe.
in vidim vse povsod samo hrano ampak upam da mi bo uspelo speljati do konca in jutri je pa tehtanje me je kar groza ker nimam nobenega občutka da bi se full poznalo ampak me je danes kolegica videla po dolgem času in je rekla da sem fulll shujšala, mal pred tem pa še moj dragi mož da sem full zgubila ampak zdaj ne vem ali je to samo motivacija za na prej in za ta dan da ga preživim al kaj. no bomo vidli jutri pri tehtanju sporočim kako mi je šlo prvi mesec.

Če bi pa pa v teh treh dneh kaj zamrdala, bi se pa potem zagotovo sto na uro v torek sekirala in sama sebe ne bi mogla razumet, zakaj je blo treba - toliko se že poznam.