Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

•  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime25. Jul 2010

Sem tudi jaz 2 dni nazaj brala.
    Vem kaj pocnejo "pro ana" stran poznam ze dolgo.
    Katastrofa.
    Pa, da starsi nic ne morejo narediti. Je en zdravnik rekel, da jih tezje izvleces iz krempljev anoreksije kot trdih drog.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorkatja07

ja zmajchy in aicha... sem tud jaz obiskala to stran..... FUJ. ena je napisala, da bruha. in ko gre kri je zihr da je prazna. pa dobila sem super nasvet, da ne smem čokolade jest ko hočem bruhat, ker se stopi in se vleče in pol ne veš če si spravu ven vse al ne... res ogabno in žalostno. Rajš ostanem taka kot sem za vse večne čase kot pa da sem taka kot one.

Jaz vem, da se anoreksija obravnava kot bolezen...ampak nekatere od teh punc še niso anoreksične ampak ŽELIJO bit. kakšna je to bolezen pol???
    • CommentAuthorzmajcy

ja bolane so res sam tja u glavo ne pa drgam :) punčke še rastit niso začele pa že mislejo d so debele.če bojo tko nadaljevale še 18let navjo dožvele. jz se spomnem k sm pred leti bla na klinik za motnje hranjenja in je bla zravn mene ena punčka stara 10 let.pr 10 letih je ona govorila d je debela in da hoče shujšat pa je mela punčka 30kil.sej pol si pa njeno matko pogledu pa nč bolša ni bla.tko da če hočjo starši svojm otrokam pomagat morjo pru mal pr seb poštimat u glav pol pa pr otrocih.
    •  
      CommentAuthorAicha

Jap se stinjam.
    Aicha

To s cokolado je pa dobra fora.
    Jaz ce vcasih pojem cokolado potem pa zaradi GERB-a (refluksna bolezen) bruham se mi zdi da je to kri.
    In me je bilo groza.
    • CommentAuthorMogicasi
    • CommentTime26. Jul 2010

Noro je že vse skupaj s tem hujšanjem! Če pogledate malo nazaj, je ves ta plaz o hujšanju oz. anoreksijo, sprožila modna industrija in te pretirano suhe manekenke (začelo se je s Twigy)......sem zadnjič gledala na tv oddajo, kjer izbirajo super model, vse zelo suhe.....pa so eni rekli, da je odpadla iz nadaljnjega tekmovanja, ker se je za 1 kg zredila in je predebela (!?). Dokler bo po svetu takšno mišljenje o lepoti ženske in dokler bo modna industrija v glavnem na trg pošiljala konfekcijske številke tja do 38 in tu pa tam kakšno številko čez 40, tako dolgo bodo mlada dekleta obsedena s pretiranim hujšanjem - mediji pač naredijo svoje! V revijah so fotografije retuširanih lepotic, z isklesano postavo, bog ne daj, da fografi zalotijo kje kakšno s sledovi celulita.......groza, kako si je sploh drznila pokazati noge......
    Upam le, da se bo kmalu kaj spremenilo........še vedno mislim, da so pravi tisti kilogrami, ob katerih se človek dobro počuti, pa če imaš 5 kg gor ali dol......je pa res problem, ko greš v trgovino s konfekcijo!

Sicer pa včeraj sem bila na rojstnem dnevu kolegice, bila sem pridna......nič sladkarij.....imela sem beljakovinski dan.....pridno sem jedla meso in solato....vendar groza, danes pol kg več:sad:.......ugotovila sem, da sta bila krivca dva: vino in pozna večerja.......nič se ne smem prekršit, sem kar hitro kaznovana......danes je polna luna in kolikor toliko sem zdržala samo ob vodi.......jutri pa veselo na tehtnico!
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime27. Jul 2010

A ja zato ima Zara samo S, M, L, in nic vec od stevilk.
    Pa v L se komaj spravim.
    Aicha
    • CommentAuthorMogicasi

Juhu.....cela kilca dol, po vodnem dnevu..... trikrat sem se stehtala, ker nisem verjela ...........zdaj pa naprej po ustaljenem tiru.....to ti da voljo za naprej.....
    ja pa še luna bo imela 14 dni močan vpliv na izgubbljanje teže, saj je v padanju.......zato punce moje - zdržimo do konca!
    Jaz imam še 51 dni!
    Glede oblačil pa..... saj ni samo Zara, vse trgovine so pristale na tako malih številkah.....razen C.A, tam še dobiš normalno številko,
    sicer pa, poglejte po trgovinah, se vidi, da niso prilagojeni potrebam potrošnikov, na obešalnikih jim ostajajo samo male številke.......ali pa veliki "šotori", ki jih nihče ne obleče.

Naredimo si sončen dan! :clap::thumbup:
    • CommentAuthorgajazala

Lepo pozdravljeni!

vsi ste pridni in vztrajni jaz sem pa šele včeraj začela, ampak imam namen iti vseh devedeset dni...upam, da bodo kile odšle, ker jih je ....zelo preveč...

lep pozdrav in veliko uspeha vsem še naprej:boogie:
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime29. Jul 2010

Pozdravljene novinke.

Lep pozdrav vsem ostalim Vandolina
    •  
      CommentAuthorsandrika
    • CommentTime30. Jul 2010

heiiliow! po enem tednu iz dopusta se vam zopet javljam :bigsmile: na morju sem se imela suuuper!! imam pa samo en problem...na morju družba ...itd...in sem spila ooogrooomno piva...in jedla malo več kot bi lahko...:cry::devil:...seveda so vidne posledice. od piva sem dobila majčkeono trebušček in pridobila 1,5 kg...:devil: nisem zadovoljna s sabo!!! zato imam od ju3 naprej STROGO, STROGO, STROGO dieto in seveda telovdaba!!!!ju3 bi morala imeti škrobni dan ampak ker sem imela dans beljakovine sem jedla pico, sladoled...tako da bom imela ju3 vodni dan da se prečistim malo,...potem pa začnem naprje z škrobnim,...ali bi bilo boljše če začnem z beljakovinami? a bi bilo tako prav? da bi imela ju3 vodnega čeprav sem si en teden koz pregrešila...? pa potem strogo dieto dalje? aja pa Mogicasi hvala za tvoje nasvete za vnaprej mi bodo prišli prav!
    lp
    • CommentAuthorMogicasi
    • CommentTime31. Jul 2010

Sandrika, me veseli, da si se imela lepo na morju, ne moreš verjet, kako hitro pridejo kilogrami gor, da pa spraviš 1,5 kg dol pa traja celo večnost......se mi zdi, da plavanje ne pomaga kaj dosti, mogoče če bi res plavala kilometre in kilometre....
    sicer pa, ne vem ali si ti vse skupaj malo pobrkala ali pa samo narobe napisala , pišeš "ker sem imela danes beljakovine sem jedla pico, sladoled"....te dobrote pridejo na OH.....beljakovine pa meso, ali jajca, ali ribe, ali sir in večerjo isto.
    Jaz bi ti predlagala, da narediš "pa res ta prav" VODNI DAN, zdrži, zdajle je luna v upadanju in se bo ful poznal.....potem pa začneš od začetka z beljakovinimi, sledi škrobni dan, ogljikovi hidrati, sadno zelenjavni (če zdržiš samo sadni dan), itd.
    Poskusi se res držati reda.....se mi zdi da je red najvažnejši, tudi če se kakšno malenkost pregrešiš vmes (mogoče pol kozarčka piva ali dobrega vinčka pri kosilu), ne bo se tako poznalo, kot če vse skupaj pobrkaš......
    Jaz sem ravno danes 1,5 meseca, dol sem vzela skupaj 4 kg, kar je za mene zelo velik uspeh, (pa vmes sem tudi šla malo gor)..........sem že v tistih kritičnih letih, ko se kar nabira in nabira, dol pa zlepa ne gre......kako prijetno se je pripogniti, obleči hlače, ki so mi sedaj že skoraj prevelike (malo te motiviram, če bo kaj pomagalo).....držim pesti, da prideš v stari tir, saj ni tako hudo, samo navadit se je treba.......pa srečno ločevalno pot sandrika in vsem ostalim!:thumbup:
    • CommentAuthorKatie
    • CommentTime1. Aug 2010

Pozdravljeni!

Danes je moj 1.dan ločevalne diete :) če priznam, sem bila že parkrat, pa malo shujšam (ampak se zelo zelo težko držim), pa opustim :shamed:

Ampak zdaj sem odločena, da mi uspe.

Rada bi shujšala okoli 15 kg.

Še začenja danes kdo?

Lep dan........
    • CommentAuthorMOJCY
    • CommentTime1. Aug 2010

Lep pozdrav vsem na forumu!

Katie tudi meni je danes prvi dan in upam, da nam uspe.

Veliko volje vsem!
    • CommentAuthorMogicasi
    • CommentTime1. Aug 2010

Držim pesti, mora vam uspeti......če imate v glavi "pošlihtano", potem ni problema!
    Če kdaj, se da poleti zdržat.........samo komplicirat ne preveč in misliti, kakšne revice smo, ker smo na dieti......sploh nismo revice - vse lahko jemo , samo ob določenih dnevih!
    Samo pomislite, katera dieta vam dovoli jesti pice in sladkarije, pa sladoled !?

Lep pozdrav vsem in dober start Katie in Mojcy!:clap::thumbup:
    • CommentAuthorMOJCY
    • CommentTime1. Aug 2010

Hvala za vzpodbudo Mogicasi!

Lep pozdrav!;))
    • CommentAuthorKatie
    • CommentTime1. Aug 2010

Se strinjam, vse je v glavi. Pa tudi s tem, da nismo revice. Jaz sem ravno razmišljala - pred kakšnimi 5imi leti sem imela okoli 83 kg, zdaj jih imam 72. In kljub temu, da se zdaj nisem nič pazila (letos sem že imela enkrat 68 kg), jih imam skoz okoli 72-73. In ni hudiča, da mi ne bo uspelo spravit še par dol :)))

S takšnimi motivatorji, kot ste vi, pa nama bo itak uspelo, a ne Mojcy?
    • CommentAuthorMOJCY
    • CommentTime1. Aug 2010

Motivacija, volja in poštimano v glavi in veselo topljenje kilogramov.

Zdaj pa piščančji zrezek in paradižnikova solata.

Uživajte!:swingin:
    • CommentAuthorMOJCY
    • CommentTime3. Aug 2010

Za mano so trije uspešni dnevi diete.Jutri bo verjetno malo težje, ker je sadni

dan ampak bomo že zdržali.

Vsak večer prekolesarim na sobnem kolesu 15km, da se malo pohvalim.

Upam,da tudi ve kaj sporočite kako kaj napredujete?

Lep pozdrav vsem!;)))
    • CommentAuthorMogicasi
    • CommentTime4. Aug 2010

Pridna si Mojcy, jaz se trenutno ne morem nič hvaliti........v nedeljo sem imela zelenjavni dan......dobili smo obisk, peklo se je na terasi........ ne nisem jedla mesa,
    ampak pečeno zelenjavo, kjer se je peklo meso, seveda naoljena plošča (jedla sem pečene jajčevce, bučke, papriko) zraven pa mešano sezonsko solato, pa pol dcl piva z limonado.....pa izgleda, da
    je bilo to narobe.....drugi dan 0,70 dkg več.......ta teden se trudim spraviti dol pridelano čez vikend......strašno sem občutljiva, bog ne daj, da se ne držim strogo napisanega.....
    sem že kaznovana. Ja, mislim, da to spada k dieti, vzponi in padci, pa tudi to bom preživela, saj vem, da se mora v bližnji prihodnosti jeziček na tehntnici premakniti navzdol..........

Mmmmmmmm, danes pa 2 trikotnika pice za kosilo in zvečer SLADOLED!!!! Nora sem na sladoled in komaj čakam večer! :hungry:

Ugotavljam, da tudi pijem premalo čez dan....res se moram potruditi in malo več misliti na pijačo......in čakam, da pridem na tehtnici čez mojo "magično številko"....

Ja še to, v Rini sem brala članek o dveh zakoncih, ki sta imela 90-dnevno, pa pravita, da nista imela sadnih in vodnih dni.....:surprised: ali ima še katera s tem izkušnje,.....res sta ta dva dneva najbolj mučna,
    pa tudi po sadnem oz. zelenjavnem dnevu vidim, da se teža nič ne premakne (sladko sadje itd., pa tudi lubenica, ki je kar nekaj pojem v tem dnevu, verjetno ni najboljša . visok GI))....

Lep pozdravček vsem!
    • CommentAuthorbrezlj
    • CommentTime4. Aug 2010

Sem tudi sama na ločevalni dieti, hkrati pa sem se vpisala na fitnes. Je v bistvu kar težko zdržat napore na fitnesu ob tako "slabi" hrani, ampak je pa zdaj treba malo trpeti, če je bilo tako luštno nekaj let. Slišim pa na fitnesu, da je zelo priporočljivo, če vzameš kreatin, ker naj bi zelo pomagal pri regeneraciji. Zanima me, če ima kdor koli kakšne informacije, če slučajno jemanje kreatini izniči vse pozitivne lastnost diete in telovadbe - izgubljanje kilogramov.

Hvala za informacijo.
    • CommentAuthorMOJCY
    • CommentTime4. Aug 2010

Mogicasi imam prijateljico,ki samo ločuje hrano in je tudi ful shujšala samo malo bolj počasi

gredo kile dol.Na sadni dan pa tudi ne smeš ravno pretiravati s količino sadja.

Meni je uspelo zdržati štiri obroke po dva majhna sadeža pa ogroooomno čaja in vode in ful trme.

Lep pozdrav.
    •  
      CommentAuthorsandrika
    • CommentTime8. Aug 2010

heilow! zopet se vam javlam ;):P am...stanje je takšno...po morju sem drugi dan rekla da bom imela VODNI dan...pa mi ni ravno uspelo saj sem jedla malo mesa...ampak to en košček pa sem vseeno bila zelo jezna sama nase ...tako da sem potem imela naslednji dan res vodni dan in spet sem prišla na 80 kilogramov!! ;) sedaj pa kilograme samo držim...ker se diete več ne držim kot bi se morala...danes OH dan...za kosilo pa sem pojedla en ražnjiž in 2 krompirčka pa seveda celo skledo solate mmm :P:D ja...nevem kaj je z mano narobe. sedaj ko se mi že tako lepo pozna..pa samo 10kilogramčkov še izgzbim za enkrat...pa je idealno!! pa glih sedaj sem obupalaaaa!! :cry::cry::cry::cry::cry:motivaijo rabim... :cry: ju3 imam sadni dan odločena sem da se bom držala ... nekaj me še zanima...danes smo 8.8...in jaz z dieto zaključim 11.9 ... a je možno v tem času izgubiti 10kg če se res držim diete kot se moram?! če vem da lahko, sem 1oo prepričana da se bom diete držalaa!!!:cool::bigsmile::tongue::bigsmile::cool::tongue:
    prooosim prooosim za hiter odgovor :bigsmile:
    lp
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime8. Aug 2010

Ne ni mozno na zdrav nacin.
    A.
    • CommentAuthorzmajcy
    • CommentTime8. Aug 2010

helow :)
    kako ste kaj.spet se mal javlam po dovgih časih.smo mel mal dopusta :) morm se pohvalt da sm se cev dopust kr pridno držala dietke edino kar sem se "pregrešila" je blo to da sem preskočila en sadni dan. naslednjo nedeljo končam z ločevano dietko in sem si zadala cilj da morem do konca septembra še z eno dietko zgubit 8kg.k sm mal po netu brskala sem se odločla za dieto brez oh - beljakovinsko dieto, s katero naj bi kr hitr zgubila te kilce.zej me pa zanima če je kira že probala to dietko in mal vaše mnenje o njej.
    • CommentAuthorsd29c
    • CommentTime9. Aug 2010

Živjo!

Jest dons SPET!!? začenjam z ločevalno dieto. Upam, da mi bo tokrat uspelo se držat diete. Sam neki mi povejte: kdaj kus kus, polenta?
    Hvala!
    •  
      CommentAuthormams
    • CommentTime9. Aug 2010

Po rinini knjižici je polenta na OH dan. Prav tako kuskus.
    Si probala bulgur namesto kuskusa? Odličen je.
    • CommentAuthorsd29c
    • CommentTime9. Aug 2010

A ti isto skuhaš al kako? Bom zihr probala.
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime9. Aug 2010

Kje dbis bulgur?
    • CommentAuthortadlarson
    • CommentTime10. Aug 2010

Pozdravljene,
    že kar nekaj časa je minilo odkar sem bila z vami na ločevalni dieti, ker mi je forum zelo ušeč in ker iščem sotrpina za hujšanje sem se ponovno obrnila na vas, s katerimi si lahko delim dobre in slabe dneve, uspehe, greške,recepte in še mnogo več.

Včeraj sem nekako začela z to dieto, če jo kdo pozna ali je bil na teji dieti, bi ga zelo lepo prosila, da napiše svoje izkušnje.

Lep pozdrav,

ps hvala Aicha za povabilo.
    • CommentAuthortadlarson

Gre se za dieto sauth beach.

lp
    •  
      CommentAuthorVandolina

Hej punca kje si se potepala???
    • CommentAuthorzmajcy

vandolina u hribah sm bla :) drug hodte na morje jz pa u hribe :) sej sebtembra bom pa tut jz na račun kopanja pršla sam mal je treba še shujšat da bom sexy u kopalkah :D
    • CommentAuthorMogicasi

Pozdravljena tadlarson, tudi sauth beach, (ki temelji predvsem na beljakovinah) sem že preizkusila, oz. začela, pa mi ni šla dobro od ust......motilo me je predvsem, da so popolnoma izločeni OH in sadje....
    poleti skoraj ne morem zdržati brez sadja, .......pa brez sladoleda.... zato mi 90-dnevna najbolj ustreza..
    Preizskusi, mogoče ti uspe....jaz sem jih že kar nekaj dala skoz, pa nobeno nisem dolgo zdržala,....je pa res, da pri tisti dieti, pri kateri na hitro shujšaš, dobiš hitro tudi gor kilograme...

Mams, kaj je to bulgur, bi probala, pa ne vem kje ga dobim oz. kaj sploh to je in kako se ga pripravi.....
    :cool:
    • CommentAuthorMogicasi

Sandrika živjo,
    sem ti mislila napisat, da izgleda da ima vsaka pri 2 mesecih diete krizo, pa vidim, da se je pri tebi že prej začela in se ti že dalj časa vleče (mislim, da od 20.julija)......praviš, da rabiš motivacijo, da bi še do konca shujšala 10 kg (!?).......
    mislim, da je ravno to narobe, ker se preveč obremenjuješ, da moraš shujšat toliko in toliko kg. Tudi sama sem včasih delala isto napako kot ti....priporočam ti, da si vesela vsakega kilograma, ki si ga izgubila.....boš
    imela dosti več motivacije, kot da se kar naprej obremenjuješ, če boš še spravila celih 10 kg dol.....pomisli, kako je že sedaj fajn, ko si se znebila tistih kilogramov, se dosti lažje gibaš, oblečeš kakšno cunjico, ki jo
    prej nisi......ne se preveč preobremenjevat, če narediš prekršek, se potrudi, da boš drugi dan bolj pridna.....veseli se, če po prekršku ne greš gor s težo, ker bodo potem lažje kopneli kilogrami......

Sicer pa, kje pa piše, da moraš imeti toliko in toliko kilogramov, kdo so tisti, ki nam ukazujejo, kaj je idealna teža......važno je, da se ti v redu počutiš taka kot si......
    Če ti do 11. 9. ne bo uspelo shujšati 10 kg (v kar tudi jaz dvomim) - pa kaj, jih boš pa do 11. 12......saj boš takrat tudi vesela, če boš shujšala...

Drži se do konca kolikor se da.....rekla si, da si jedla na OH ražnjič in 2 krompirčka, saj sama veš, da je bila to napaka, vzela bi si krožnik krompirčkov in solato, pa bi bila ravno tako sita, oz. še bolj, saj se ražnjiča in 2 krompirčkov sigurno nisi najedla.

Ne vem, če sem te s tem ravno motivirala, vendar to so dejstva, še enkrat ne se preveč obremenjevat in veseli se vsakega dekagrama....pa bo šlo navzdol - če ne do septembra pa do decembra!
    Pa lepo se imej in hrabro naprej! :thumbup:
    • CommentAuthortadlarson
    • CommentTime11. Aug 2010

hoj,

no morem reč da sm že kar lačna in da nevem če bom zdržala 14 dni čisto brez oh-jev.
    Pa saj čez teden kar gre, sam vikendi, pa še drug teden grem na dopust tako da bo kar kriza.
    No upam da mi bo uspelo, bi vas pa prosila za kakšen recept za malco v službi, da si lahko pogrejem ali da pojem hladno, recepti v knjigi so mi mal čudni,
    glede na to, da so bol ameriški recepti in sestavine.

Pa še nekaj sem že gledala na spletu ampak nekako ne nejdem npr. rada bi vedela koliko oh vsebuje določena zelenjava, sadje,....

Lep pozdrav in uspešno hujšanje vam želim.

Aja vandolina ti si že stara znanka še iz prvega kroga moje diete, ene 3 leta nazaj, kako ti gre si obdržala okleščeno postavo.
    V glavnem lepo te pozdravljam saj si ti res carica.

lp.
    • CommentAuthortadlarson

Hoj,

še nekaj a tabela rezultatov pa ni več aktualna?????
    • CommentAuthormogwai329

živjo,

sem nova na forumu in iščem sotrpine na ločevalni dieti :)))
    naj se malo pohvalim, danes je moj 14. dan diete, od takrat sem izgubila okoli 2 kg (ne vem točno, ker sem se samo enkrat vmes tehtala), drugače pa 3 cm okoli bokov, 3 cm okoli beder in 6 cm okoli pasu! tudi počutim se dobro, lačna nisem. sicer nimam ravno veliko kg za zgubit, max. bi bil kakih deset, mogoče osem, da bi imela idealno težo. diete pa se skoraj popolnoma držim, tud telovadim pa hodim na sprehode.
    JUHU!!! skupaj do idealne teže in dobrega počutja :)))
    lp
    • CommentAuthorMogicasi

Bravoo mogwai329!!!!!
    V 14 dneh si veliko izgubila, ti si pridna, ker televadiš....jaz nisem ravno podvržena telovadbi.....pa gre bolj počasi, samo da gre.....
    lep pozdrav!

:cheer::clap:
    • CommentAuthorADRIANA
    • CommentTime12. Aug 2010

Pozdravljene!!

Lani poleti sem se lotila ločevalne diete in shujšala 29 kg... do danes sem si jih pridelala nazaj 8! In se seveda lotila prejšnji teden ponovno ločevalne! Ampak ne gre nikamor... niti grama! Res pa je da imam sedaj službo ki ima velikokrat več kot normalni delovni čas in povrhu še sedim, tako da se tolažim s tem da se ne gibam dovolj!
    Lani sem vsak dan naredila 5km hitre hoje, letos mi pač ne znese vsak dan :(
    A mislite da je to krivo ali bi mogoče morala poskusiti drugo dieto?
    • CommentAuthorbrezlj
    • CommentTime12. Aug 2010 urejeno

Adriana, poskusi hujšanje z jogo. Sama sem začela tudi z jogo in mi pomaga. Čaprav vsak misli, da je to tako počasna telovadba in zato brez veze, deluje kar precej mišic. Poleg tega pa ti joga ne bi vzela veliko časa, jo je pa možno obiskovat tudi v večernih urah, ko skoraj zagotovo nisi več v službi.

Poročaj, če bo kej pomagalo!
    • CommentAuthorADRIANA
    • CommentTime12. Aug 2010

Pozimi mamo tudi mi jogo in body pumping. Tako da komaj čakam konec septembra da začnem :) Body pumping je super zadeva pa še pozno zvečer :)
    hvala!!!
    • CommentAuthorzmajcy
    • CommentTime20. Aug 2010

kje ste zdej vse????
    • CommentAuthorsd29c
    • CommentTime24. Aug 2010

Čau!

Jest sm včeri spet (:(( začela z ločevalno, pa me sam neki zanima:

kam spada stročji fižol? Verjetn ne med zelenjavo, al kako?

Hvala!
  1.  
    čau,
    nova sem na forumu, danes začela z ločevalno dieto.
    malo sem si jo priredila in sicer sem slišala (in brala),da je edina pomembna stvar, da ločuješ beljakovine od OH in da do 12.ure ješ sadje. Baje 4 ure po beljakovinah (ki jih ne smeš mešati med seboj) ne smeš jesti nič in 3 ure po zaužitih OH prav tako. Ravno tako ne smeš piti vsaj 2 uri po obroku in 10min. pred obrokom.
    pozna katera takšen način ločevanja?
    kakšno mnenje?
    lp
  2.  
    sd29c:
    na netu piše, da spada stročji fižol med nevtralna živila.
    • CommentAuthorsd29c

vanjavanja:
    mnenj in različic je veliko, men se zdi samo to pomembno, da ločuješ živila. Sam se mi pa zdi, da je najboljš da shujšaš, da maš res natančen načrt kaj na določen dan lahko ješ. Glede obdobij pa mislm, da je logično, da ne ješ vsake pol ure, obdobja morajo biti malo daljša, da vsaj malo občutiš, da hujšaš!

Jest mam dons skuhan stročji fižol, ga bom pa pojedla, mam pa OH dan dan, če pa pade še kakšno mnenje, pa tok boljš.
    •  
      CommentAuthorAicha

Stročji fižol je zlenjava, suhi pa Š.
    sd29c tako da lahko pojes se kaj zraven.
    A.
  3.  
    kaj naj naredim s paradajzi, ki spadajo pod sadje?
    kako naj jem paradižnikovo salato z dodanimi kumarami,čebulo in prapriko, pa poleg kos zrezka? :cry:
    :confused:
    • CommentAuthorzmajcy

vanjavanja po rinini knjigi naj bi bil paradižnik zelenjava ker na oh dan ješ paradižnik z testeninami pa mislim da je še v en parih receptih paradižnik tako da brez problema ješ. drugače pa pozdravljeni vsi novinci,želimvam velik uspeha.sam voljo je treba met in se vse doseže.vstrajajte pa bodo kg kar zginili.lep dan vsem :)
  4.  
    zmajcy hvala:)
    še posebej za vzpodbudne besede :thumbup:
    lp