![]() | forum.SMSdieta.si |
Niste prijavljeni (Prijava) |
Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.
V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.
Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.
Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.
.......ugotovila sem, da sta bila krivca dva: vino in pozna večerja.......nič se ne smem prekršit, sem kar hitro kaznovana......danes je polna luna in kolikor toliko sem zdržala samo ob vodi.......jutri pa veselo na tehtnico!

na morju sem se imela suuuper!! imam pa samo en problem...na morju družba ...itd...in sem spila ooogrooomno piva...in jedla malo več kot bi lahko...
...seveda so vidne posledice. od piva sem dobila majčkeono trebušček in pridobila 1,5 kg...
nisem zadovoljna s sabo!!! zato imam od ju3 naprej STROGO, STROGO, STROGO dieto in seveda telovdaba!!!!ju3 bi morala imeti škrobni dan ampak ker sem imela dans beljakovine sem jedla pico, sladoled...tako da bom imela ju3 vodni dan da se prečistim malo,...potem pa začnem naprje z škrobnim,...ali bi bilo boljše če začnem z beljakovinami? a bi bilo tako prav? da bi imela ju3 vodnega čeprav sem si en teden koz pregrešila...? pa potem strogo dieto dalje? aja pa Mogicasi hvala za tvoje nasvete za vnaprej mi bodo prišli prav!

ali ima še katera s tem izkušnje,.....res sta ta dva dneva najbolj mučna, 

motivaijo rabim...
ju3 imam sadni dan odločena sem da se bom držala ... nekaj me še zanima...danes smo 8.8...in jaz z dieto zaključim 11.9 ... a je možno v tem času izgubiti 10kg če se res držim diete kot se moram?! če vem da lahko, sem 1oo prepričana da se bom diete držalaa!!!