Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

•  
      CommentAuthormams
    • CommentTime9. Sep 2010

:shocked::shocked::shocked::shocked::shocked:

A dej zmajčy, ne ga srat...:wink:
    • CommentAuthorzmajcy
    • CommentTime9. Sep 2010

ka sm pa zej nardila mams :)
    me zanima kje je kaj jabka??kako ji gre kaj z trebušnjaki in orbitrekom :D
    •  
      CommentAuthormams
    • CommentTime9. Sep 2010

Ma zmajčika jedna, ne morš met tok mal kil....:trompet:

Jaz sem danes fasala kazen za svoje grehe preteklih dveh mesecev..poleg tega, da sem na strogi dieti še dve uri intenzivne vadbe s trenerjem, pa jutri enako... ampak, ne vem, kako bom, ko sem pa reva vsa lačna in komaj premikam noge:cry:
    • CommentAuthorzmajcy
    • CommentTime10. Sep 2010

mall?? to je vlik glede na to da sm mejhna 163cm.idealna teža po itm je od 49 do 65 kg tko da bo 55 ravno pravšna :) če bi pa še kaka men bla se pa tut neb prtožvala :D zej se pa počas domov odpravlam.dost je blo dopusta.me prov zanima kaj bo moja najhujša sovražnca tehtnca zu3 pokazala :)
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime10. Sep 2010

Zdržala sem podaljšano luno in rezultat je 2,5 kg manj. Počutim se pa super.:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
    • CommentAuthornrl
    • CommentTime11. Sep 2010

:clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::swingin::swingin::swingin::swingin::swingin::swingin::boogie::boogie::boogie::boogie::boogie:
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime11. Sep 2010

Hvala, tudi jaz sem zadovoljna.:bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile:
    • CommentAuthorvinks
    • CommentTime12. Sep 2010

Pozdravljeni
    Po zelooooo doolgem času se vam javljam cca 1.letu in bi rada povedala da sem v času ločevalne diete izgubila 16 kg, res je pa da se nisem popolnoma nič gibala( razen toliko kolikor je bilo potrebno za preživetje). Kasneje cca od maja 2010 pa do danes pa sem izgubila še dodatnih 11 kg. Tako da tehtam fenomenalnih 59 kg. Sploh si nikoli nisem mislila da jaz lahko tehtam tako malo.To sem pa dosegla samo z rekreacijo, spremenila sem mišljenje, kupila opremo ta tek in pohodništvo v gore in akcija. Vsem ki pa pridno vztrajate pa želim veliko uspeha, čim manj slabe volje, in čimboljših rezultatov

Vinks
    • CommentAuthorescada
    • CommentTime12. Sep 2010

Čestitam, le tako naprej :). Najpomembnejši del hujšanja je kot že milijonkrat dokazano močna volja in želja po spremembi načina življenja- to pa je tudi edino, kar zagotavlja dolgotrajni uspeh.
    • CommentAuthorsd29c
    • CommentTime14. Sep 2010

Punce, kdaj se jutr začne luna??
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime15. Sep 2010

Bravo Vinks.

Polna Luna za hujšanje začne 23.9. ob 11,17 uri.
    • CommentAuthorputka
    • CommentTime16. Sep 2010

Ojla!
    Že nekaj časa zbiram korajžo, jemljem zalet, da selotim te slavne ločevalne diete. Vem, da deluje, poznam veliko ljudi, ki so pridno shujšali po tem načinu. Moj problem je motivacija. Vedno si govorim, še tole damo čez, pa še tole fešto...., pol pa zares. Ampak ta dan nikakor ne pride na vrsto. Rabim nekoga, ki me bo mal v rit sunil, pa mi povedal par krepkih. Zdaj, konec septembra, se mi zdi spet primern, da bi bila okol novega leta ravno čez dieto. Mamo pa drug teden eno poroko, tko, da sem spet tam.... Čestitke vsem, ki vztrajate, upam, da se vam kmalu pridružim.
    • CommentAuthorvinks

Glede lune eno vprašanje
    A to hujšanje po luni pomeni da 23.9 ob 11.17 ure dalje ne ješ nič in piješ vodo do drugega dne iste ure??. Do pričetka lune se pravi do 11.17 min pa lahko še poješ kaj malega npr.sadje??

lp
    Vinks
    •  
      CommentAuthorVandolina

Da draga Vinks, točno tako!

Putka, sliko daj v album, da te bomo lahko..... malo okregale, če neboš pridna.
    • CommentAuthornrl
    • CommentTime23. Sep 2010

ooo danes pa polna luna jst pa čist vsa bolna :cry:, ampak upam da bom nabrala moč da preživim današnji dan, čepra bom vsake toliko časa dodala v svoj čaj - namesto vode lekadol plus c, upam da ne bo preveč velika greška. No punce zdržmo tale dan:smile::smile::smile::smile:
    •  
      CommentAuthormams

Vandolina, kaj imaš ti eno preganjavico, da moramo vsi slikce gor lepit???? :cry:
    • CommentAuthorzmajcy

helow!!dans je pa lunca :) morm vam povedat da sm kupla u trgovin ašičev čaj in ga dnevno spijem cca 2litra in se morm prov silt da lhka kej jem.mislem d tale čaj kr fajn apetit zavira.glede kilc sm pa že na 59 :) jejjjjjjjjjj.še 4 pa sm zmagala.lep dan vsem
    •  
      CommentAuthorsandrika

no po dooolgem času se vam zopet jaz javljam!! ;) z slabimi rezultati!! :cry: 11.9 bi morala zaključiti dieto... jaz sem jo že mesec prej. nisem več vstrajala!!:devil: iz začetnih 88 kilogramov(stara 17 let in velika 160cm) sem shujšala na 80kg v 45 dneh... sedaj... 82 kg!!!! v malo več ko enem mesecu! groza rees!:cry::cry::cry:
    zelo sem razočarana nad seboj!!!:cry::cry: odločila sem se, da tako pač več ne gre. sama s seboj nisme prav nič zadovoljna! hočem postati samozavesna!! ju3 bom začela z dieto na novo, upam da mi tokrat RES USPE! :cry::cry::cry::cry: rada bi prišla na 63 kilogramov!!! moja večna želja, ki se nebo izpolnila če nebom vstrajala!
    ...rabim pa en nasvet... mislite da mi bo čez ZIMO USPELO SHUJŠATI 20KG? jaz nisem ravno prepričana.... prosim če je kdo izmed vas takšen ki mu je to uspelo... prosim da mi pove , da bom vrjela dalahko tudi jaz zmorem. seveda se pa sedaj tudi več gibljem...v šoloiz postaje do postaje... dnevno prehodim kakšno uro. potem še doma... športna vzgoja v šoli... manj jem, ... sedaj kg stojijo. vseeno sem se pa zredila. to se mi vidi na stegnih! :S a bi mi katera priporočila kakšno drugo dieto? strah me je da mi koža nebi visela...nisem ravno športen tip...prosim pomagajte. ju3 začnem z dieto!!
    lp
    •  
      CommentAuthorAicha

Sandrika cisto vseeno je kdaj hujsas poleti ali pozimi.
    Jaz sem se razsirila v stegna kilogrami pa so ostali isti.
    Kar lepo vztrajaj.
    Samo pocasi.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina

Mams ???? :shocked::shocked:
    •  
      CommentAuthormams
    • CommentTime24. Sep 2010

Vandi ????:bigsmile:

Če je pa res. Obljubim, da se bom poslikala tudi pod tušem in ti pošljem:bigsmile::cool::bigsmile:
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime25. Sep 2010

Veš kaj punca, tolk pa nisem radovedna. Saj te vidim na FB, je čist dovolj.

:kissing::hugging::rainbow::grouphug::grouphug::grouphug::flowers:
    • CommentAuthorlinca
    • CommentTime26. Sep 2010

pozdravljene
    • CommentAuthorlinca
    • CommentTime26. Sep 2010

Pozdravljene.................

Naj se še jaz predstavim. Pred tremi leti sem uspešno shujšala po ločevalni dieti iz 104 kg na čudovitih 70 kg, se pravi celih - 34 kg. Da ne govorim, samozavest na višku, počutje fenomenalno, ljudje oz znanci in prijatelji niso mogli verjeti, skratka fantastično. Toda težo sem držala par mesecev, potem sem se spet začela nažirat oz. se nisem mogla ustavit pri hrani, moj večni problem so sladkarije. Enostavno ko začnem jesti se ne morem več ustavit. Danes imam spet groznih 100 kg in se počutim kot trodelna omara. Skačem iz diete na dieto in vedno me izda motivacija, v glavnem ne rata mi. Zanima me, a je katera povratnik pri tej dieti in če je potem še uspešna ta dieta. Ker jaz sem namreč slišala, da ko greš enkrat to dieto skoz, da potem ne deluje več, ker naj bi se organizem nekako navadil in ni več uspeha. Res bi bila zelo hvaležna za vaše izkušnje glede tega in če mi mogoče lahko kdo svetuje . Sama sem že razmišlala o operaciji želodca, a me je te operacije zelo strah, predvsem me je strah, da ne bi zmogla novega načina prehranjevanja. Hvaležna bom za vsak nasvet ali podporo.

Imejte se radi in bodite zadovoljni sami s seboj.....................
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime27. Sep 2010

O linca, pozdravljena.
    Jaz sem se kar tukaj.
    Ves kaj mogoce bi se najprej skinila iz sladkarij. Jaz se trudim, ker mi to nacenja zivce.
    Da sem odvisna od cokolade.
    Kot sem bila pet let nazaj od nikotina.
    Operacija zelodca je dokaj uspesna, ni novi nacin prehranjevanja ampak pac manj jes.
    Sicer pa se nam kar pridruzi spet.
    Vanda gre sedaj drugi krog. Od 1.9.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime27. Sep 2010

Pozdravljena Linca.
    Ni res, da se neda hujšati, samo malo zgubiš voljo, ker se moraš držati reda. Če greš točno po receptih, oz. količini hrane, so učinki takoj vidni,
    kar pometi podstrešje in začni. Veliko nas je še tukaj in pomagamo ena drugi kolikor se le da.

Lep pozdrav Vandolina :bigsmile::bigsmile::bigsmile:
    • CommentAuthortejka
    • CommentTime28. Sep 2010

Pozdravljeni vsi člani tega foruma!
    Z to dieto sem pred kakima dvema letoma bila že na poti do cilja. že zelo lepo se mi je poznalo, vendar sem po dveh mesecih odnehala. Sedaj po mnogih dietah se vračam nazaj na ločevalno, ker se mi zdi, da se na telesu pozna še najboljše prav pri tej dieti.upam, da sedaj, ko grem na dieto drugič, da ne bodo slabši rezultati. Kaj pravite?Upam, da me sprejmete v svoj krog in da skupaj hitimo proti cilju.
    lep dan:wink:
    • CommentAuthorsandrica

pozdravljene,

jaz sem tudi ta mesec nabrala par kilogramckov zato grem v petek 1.10. ponovno na locevalno, sekatera pridruzi?
    •  
      CommentAuthorVandolina

:bigsmile::bigsmile:
    • CommentAuthortejka

sandrica jaz se ti pridružim. upam, da si bomo v pomoč. z koliko kg boš štartala?
    • CommentAuthornrl
    • CommentTime29. Sep 2010

jst se vam tud pridružim sandrica in tejka sem že enkrat ta mesec probala ampak se nisem nikakor mogla organizirat zdaj se mi bo pa še možek pridružu pravi, ker mu je trebušček preveč zdrastev:jumping:(prav mu je kaj me pa nagovarja k pozni večerji :))
    tok da punce gremo se spodbujat ker čutim da mi bo šlo težje kot pred štitimi mesci zakaj pa ne vem, še ene 20kg bi blo fajn dol spravit.
    predvsem rabim motivacijo pri telovadbi kar odlašam in odlašam:cry:
    • CommentAuthorsandrica
    • CommentTime29. Sep 2010

NRL, moj email je sandrica1987@hotmail.com pa se mi oglasi, da si izmenjamo nasvete, spodbudo, recepte :) Jutri imam vodni da se malo spucam, 1.10. pa zacnem resno :))) napisi mi odkod si, sja ce sva blizu gremo lahko tudi skupaj na sprehode, tek itd .. :))

pozdravcek vsem
    • CommentAuthorsandrica
    • CommentTime30. Sep 2010

Za mano je uspesen vodni dan, jutri startam na locevalno.
    Sedaj pa v posteljico in jutri novim zmagam na proti :)

LP
    • CommentAuthorspaghetka
    • CommentTime30. Sep 2010

Še ena s preveč grehi (beri kilogrami), ki jutri (1.10) začne z ločevalno dieto! Upam, da tudi tu najdem dodatno motivacijo, ker je to največji problem....
    Do spodobnega ITM pa me loči režkih 15 kg!!! Ampak, bomo zmogli? Bomo JA!!! :)
    • CommentAuthorjabka
    • CommentTime1. Oct 2010

Ojla, se pa še tukaj oglasim, čeprav ne grem na to dieto.
    Pridne ste, moram rečt, predvsem pa naša zmajčica.
    Ti si pa res lahko zgled in spodbuda za vse punce, ki zdaj začenjajo!

:bigsmile:
    Pa še nekaj, zmajcy: Mislim da se "tvojima, že bivšima :wink: " kar malo toži po tebi. Jaz ju kar ne znam prav zagreti. Pa tudi premalo časa si vzamem za njiju. Morda mi bo bolj pasalo zdaj, ko prihajajo mrzli dnevi in ni zunaj nič kaj prijetno.

Veliko dobre volje in vztrajnosti še naprej!

:bigsmile:
    • CommentAuthornrl
    • CommentTime1. Oct 2010

evo zajtrk je že mimo (dve mandarinice) zdaj se moram pripraviti pa še mal svojo rit premigat, drugače ne bo nič, imam previsoke cilje za konec diete (vsaj 15kg). kosilo bo pa padla ribica mmmmmmmm komaj čakam.

Ja jabka ampak zmajcy nam je pa res lahko vsem za v zgled da se zmore vse smao vztrajne moramo biti
    • CommentAuthorzmajcy
    • CommentTime1. Oct 2010

jabkaaaaaaa :) pa ket se ti potepaš :)
    moja dietka bo mal podalšana.sm se obločla da če sm pršla iz 97,7kg na 58 lhka pridem do poletja še na 52.sam zej pa res fullll bol počas pa večinoma z športom pa mal gledat na hrano zravn.čeprav tale tedn sm mela kr mal krize in sm jedla sladoled skor vsak dan ampak so vsejn kg šle dol.je pa res da zadne čase full premal jem.vase spravm največ 1000 kalorij pa še to je velik.npr včeraj sm pojedla eno smoothi lučko-100kalorij pa 20dag piščančjega fileja + zelena solata. dans je pa tko lunca tk da smo na vodi.

punce vse se da če se hoče sam dobro motivacijo pa voljo rabte.moja motivacija se ju3 prbližuje :) shopinggggggggg :) že komi čakam da vidm trst pa trgovince
    lepo se mejte pa ne obupat
    •  
      CommentAuthortehtnica
    • CommentTime4. Oct 2010

Linca, kje si? Javi se! Jaz sem danes štartala z ločevalno. Prosim, ne obupaj!
    • CommentAuthornrl
    • CommentTime5. Oct 2010

tejka, sandrica kako vama gre se nič ne javite, včeraj sem po dolgem času spet preživela sadni dan, danes pa mariniran piščanček na menuju, mmmmmmm komaj čakam
    zmajcy kako je bilo v shoppingu
    • CommentAuthorzmajcy
    • CommentTime5. Oct 2010

nrl super je blo :) obnovila garderobo,zapravla cev premoženje,prehodila cev trst ampak se je splačal :D
    • CommentAuthornrl
    • CommentTime6. Oct 2010

ooooo verjamem da je blo super, uh kolk časa nisem že zapravljala v trstu, mogoče si bom tud jaz kaj takega privoščila ko dosežem svoj cilj, pustimo se presenetiti:bigsmile::boogie:
    • CommentAuthorlinca
    • CommentTime6. Oct 2010

Pozdravljene..............

Hvala za dobrodošlico in upam na vašo podporo. Sem trdno odločena, da grem ponovno na ločevalno, saj so enkrat že bili odlični razultati. Upam, da bo tudi tokrat tako. Torej štartala sem danes, kar sredi dneva, ampak odločitev je padla. Saj mora biti enkrat konec tega nažiranja. Zbrala bom resnično vse svoje moči in če mi uspe bo to najlepše darilo za božička, saj bom tu neklje končala z dieto. Držite pesti zame. Vsem vam pa veliko uspeha pri hujšanju.............

Se beremo!
    •  
      CommentAuthortehtnica
    • CommentTime6. Oct 2010

Bravo, Linca!

Created by MyFitnessPal - Free Weight Loss Tools

• CommentAuthortejka
    • CommentTime6. Oct 2010

potdravljene.
    jaz sem imela sedaj kup fešt, od porok do krsta in se nisem mogla zadržat. sedaj pa štartam z polno paro.konec štrajkanja,treba se je vzet v roke in iti proti cilju.jutri bo moj prvi dan. upam da bo uspešno,namreč dieto sem že enkrat držala in lepo shujšala.
    kaj pravite gredo kg lepo dol tudi v drugo?
    • CommentAuthorlinca
    • CommentTime6. Oct 2010

Ojla..............

Sem preživela prvi dan ločevalne in niti ni bilo prevelike krize. Upam da bo tako tudi jutri in pa do konca diete. Jaz bi bila ful vesela, če bi šlo dol toliko kot pred tremi leti. Toda to bomo še vidli. Pravijo, da ko greš enkrat to dieto skoz, da potem v drugo ne deluje več tako uspešno, ker naj bi se organizem nekako navadil na tako hrano. Bomo vidli koliko bo uspeha in vsekakor vam poročam o razultatih.
    •  
      CommentAuthortehtnica
    • CommentTime7. Oct 2010

Linca, tudi jaz je ne izvajam prvič. Pustimo se presenetiti. Upam, da bo šlo brez pregreh. Če se bomo vzpodbujali med seboj, bomo na koncu vsi zmagovalci. O prvih rezultatih bom poročala v nedeljo, ko bo za menoj prvi teden diete. Lep pozdrav!
    • CommentAuthorlinca
    • CommentTime7. Oct 2010

Pozdravljene.................

Tehtnica, oprosti da te sprašujem, a si ti že takrat ko sem jaz tako uspešno shujšala po tej dieti bila tudi na tem forumu. Nekaj se spominjam, pa ne vem će si to ti.
    Vem da si takrat večkrat probala to dieto, pa ti ni glih najbolj uspevalo in si tožla, da imaš tudi neka obdobja ko se nažiraš s hrano in da ne moreš iz tega začaranega kroga. Oprosti če sem te zamenjala za katero drugo. Tokrat sva začeli približno isti čas, lahko napišeš koliko se velika in s koliko kg si šartala z dieto in pa seveda koliko si stara. Malo napiši prosim...........

Veliko uspeha ti želim.
    •  
      CommentAuthortehtnica
    • CommentTime7. Oct 2010 urejeno

Linca, spomin te ne vara. To sem jaz, ja. Kljub vsem neuspehom mi je uspelo sklestiti 20 kg v letu dni, letos pa sem jih pridelala 13. Stalno se moram boriti z volčjim apetitom. Nisem mahnjena samo na sladkarije, ampak na vse, kar mi pač pride pod roke. Najslabše pri vsem pa je, da se nažiram tudi sredi noči. A 4.10. sem to presekala in moram povedati, da mi kar gre.
    Torej, da povzamem: Stara sem 39, visoka 165 cm in težka groznih 90 kg. No, mogoče jih imam že malo manj. Za menoj je prvi vitaminski dan.
    Ne smemo izgubiti volje in upanja. S skupnimi močmi nam bo uspelo.
    Tudi jaz ti želim veliko uspeha!

Created by MyFitnessPal - Free Weight Loss Tools

•  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime7. Oct 2010

Jaz oznanajam, da po 5 letih ne bom na dieti ampak bom kar jedla tako kot pet let nazaj.
    Pa bom videla kaj bo.
    Brez hormonskih tablet in ob "normalni" prehrani.
    Aicha
    •  
      CommentAuthortehtnica
    • CommentTime7. Oct 2010

Oj, Aicha! Pogrešala sem te! Kje so pa ostale? Vandolina, Mams, Kozoroginja...?:shamed: