![]() | forum.SMSdieta.si |
Niste prijavljeni (Prijava) |
Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.
V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.
Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.
Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

, ampak upam da bom nabrala moč da preživim današnji dan, čepra bom vsake toliko časa dodala v svoj čaj - namesto vode lekadol plus c, upam da ne bo preveč velika greška. No punce zdržmo tale dan

11.9 bi morala zaključiti dieto... jaz sem jo že mesec prej. nisem več vstrajala!!
iz začetnih 88 kilogramov(stara 17 let in velika 160cm) sem shujšala na 80kg v 45 dneh... sedaj... 82 kg!!!! v malo več ko enem mesecu! groza rees!

odločila sem se, da tako pač več ne gre. sama s seboj nisme prav nič zadovoljna! hočem postati samozavesna!! ju3 bom začela z dieto na novo, upam da mi tokrat RES USPE! 

rada bi prišla na 63 kilogramov!!! moja večna želja, ki se nebo izpolnila če nebom vstrajala! 

(prav mu je kaj me pa nagovarja k pozni večerji :))

" kar malo toži po tebi. Jaz ju kar ne znam prav zagreti. Pa tudi premalo časa si vzamem za njiju. Morda mi bo bolj pasalo zdaj, ko prihajajo mrzli dnevi in ni zunaj nič kaj prijetno.

Created by MyFitnessPal - Free Weight Loss Tools