![]() | forum.SMSdieta.si |
Niste prijavljeni (Prijava) |
Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.
V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.
Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.
Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.
.
) in imam 200 gramov manj kot zadnjič :)
, ampak se bom potrudila. Rada bi se znebila 10kg, ki me hecajo že en lep čas.

Mah ubija me to vreme, ker sva cele dneve doma, ostali pa seveda morajo jest. Komaj čakam toplega vremena in sončka, ker potem sva veliko zunaj in ni skušnjav...
, saj ne, se hecam. Pri meni je tako, da sem pri prvem sinu bila rez kanta in pol sem se z njim redila.... on je imel pri enem letu 10kg, jazpa 10 zraven 
No,pol sem pa nehala s tem, tako da res rajši stran vržem. Ampak včeraj mi je tista žemljica tako zadišala, da si nisem mogla pomagat. Pa ne zato, da mi je bi bilo škoda, ampak sem enostavno MORALA. Imam malo krize, ker sem cel dan doma sama z malo.... zdaj ko je tako vreme. Dokler sva lahko vsak dan zunaj na sprehdu mi sploh ni bilo panike. Ampak sem trma in sem se zdaj odločila, da se malo kaznujem
Danes bom preskočila OH dan in bom na vitaminčkih, jutri, ko je polna luna pa poskusim z vodnim dnevom. Drugače bi ga morala imet v ponedeljek. Upam, da zdržim in da bom v četrtek zadovoljna na tehtnici....
!

:
.