Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorjessi
    • CommentTime2. Feb 2007

ojla punce
    jaz sem zelo pozitivna glede ponedeljkovega
    vodnega dne tako da gremo skupaj z dobro voljo..
    eno vprašanje za Petro:kaj ti tudi hujšaš in koliko časa že( če ja)
    ali nam le pomagaš s svojimi komentarji?

lep pozdrav vsem z Obale. JASNA
    • CommentAuthorzvezda
    • CommentTime3. Feb 2007

heii..jaz sem nova...pa me neki zanima ...hujsam ze 1 mesec s to dieto ...skupaj z mamo jema isto ...a ona je izgubila ze 7kg ..jaz pa NIČČČČ =((( ..pa nevem zakaj ..??? mi lahko kera odgovori? ..lep pozdrav !uspešno hujsanje zelim ..vidim da vam ospeva =)..papa**:thumbup:
    • CommentAuthormima
    • CommentTime3. Feb 2007

zivijo,
    Zvezda- skoraj ne morem verjeti, da nisi nič shujšala-čeprav je res da imajo nekatere osebe zelo počasen metabolizem in morda zato gredo kile na začetku težko dol!Drugače pa ti predlagam, da zmanjšaš obroke in če si vmes lačna piješ nesladkan čaj ali vodo in če imaš čas še telovadi!!!diete se je treba res strogo držati, predvsem tudi količine hrane-jaz vedno ostanem raje malo lačna kot pa sita-sej je težko, ampak potem se želodec skrči in je čedalje lažje!no to so nasveti, ki se jih jaz držim in zadeva deluje!!!prepričana sem, da boš tudi ti kmalu začela izgubljati kilograme-NE OBUPAT!!!!!:bigsmile:
    lp vsem, Mima
    • CommentAuthorjaja
    • CommentTime3. Feb 2007

živjo punce
    danes je moj 20 dan in sem malo obupana zato vam pišem namreč zadala sem si da se ne boj tehtala prej ko bo 1 mesec in sedaj ko se pomali približuje ta dan imam občutek da nisem nič shujšala
    • CommentAuthorkaty
    • CommentTime3. Feb 2007

oj punce!!
    jst sm prov vesela ko berem tele vrstice... čeprov sem sama po 5 dneh prekinila dieto zaradi bolezni. Sem dobila nek virus in o hrani nisem niti razmisljala :(
    tako da zdaj bom pa rabila se nekaj dni ali tednov da se spet psihicno pripravim.

vsem skup VELIIIKKK SRECE PA VELIIIK KILOGRAMOV V MINUS :):)

aja se to JAJA vrzi vago skozi okno to nas prav zasvoji tako da verjemi bo bols ko cez 1 mesec stopis gor in vidis razliko, kot pa vsak dan pa stejemo grame in se prepricujemo da je slo nekaj dol....
    • CommentAuthorzvezda
    • CommentTime4. Feb 2007

hvala mima ...res je, da pojem malop vecje obroke ..=) ampak zraven ne jem kruha in juhe ...in vecerjam redko gdaj ..je to kaj narobe??...mi kdo priporoča da bi začela z kako drugo dieto? ali končam z to??..rada bi pa shujsala za 10 kg ..prosim za odgovore ..lep pozdrav..papa**
    • CommentAuthormima
    • CommentTime4. Feb 2007

zivijo,
    zvezda ni za kaj sej za to smo tu, da si pomagamo-mislim pa da delaš narobe če ne ješ vsak dan večerjo-mislim, da je to zelo pomembno-pojesti moraš vsaj nekaj malega-da telo ni preveč lačno do naslednjega obroka in za to dobesedno posrka vse kar poješ v tem obroku!!! Če želiš izgubiti 10 kilogramov mislim, da se še vedno najbolj splača ta dieta, ker je najbolj zdrava-poglej pa tudi druge diete, samo tam hitro izgubiš, ampak potem moraš zelo paziiti, da ne pridobiš nazaj-saj veš jo-jo efekt!!!
    pozdrav vsem Mima
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime4. Feb 2007

Živjo punce,

vidim, da ste se že kar same zmenile :wink:.

Jessi: sama osebno trenutno ne hujšam (drugače sem se pa tudi sama precej borila z kilogrami), sem pa tukaj, da vam pomagam in vas motiviram :wink:.

Zvezda: žal je metabolizem pogojen z vsakim posameznikom. Nikar ne obupaj, boš videla, da se splača :cheer:. Pa tudi če nič ne shujšaš se zaveda, da si naredila nekaj sama zase in za svoje zdravje. Že zaradi tega si lahko ponosna sama nase :cheer:.

Punce, vsem skupaj želim uspešno hujšanje še naprej in čim več izgubljenih kilogramov :swingin::swingin:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthormica
    • CommentTime4. Feb 2007

pozdravljene vse/vsi

tudi jaz sem novinka....po pravici povedano bo jutri en teden od kar sem začela z to dieto...malce sem skeptična...nevem če je ok, ker se ne držim ravno po knjigi ampak samam ločujem hrano....ali bom vseen imela uspeh???ali kdo ve??

tudi vam ostalim želim čim več uspeha pri hujšanju:-)

LP mica
    • CommentAuthorancifla
    • CommentTime4. Feb 2007

ola mica:)

tut,če boš ločevala pravilno po dnevih, zmanjšala obroke pa se mal športala bo rezultat viden...garantiram:)...tak da ne obupat pa vztrajaj:)

lp ancika
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime5. Feb 2007

Živjo Mica in Ancifla,

Mica: glede na to, da ne poznam knjige po kateri hujšaš, bi ti zelo težko povedala kakšen učinek bo imela dieta. Če sama ločuješ hrano bo verjetno dieta imela drugačen učinek :wink:.

Drugače pa tako kot je napisala Ancifla - če boš telesno aktivna in zraven še pazila kaj ješ, se ti bo izguba kilogramov gotovo poznala :cheer:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthoravokado
    • CommentTime5. Feb 2007

Juuuuuuuhhhheeejjjjjjj,
    Mesec je naokrog, in danes je tehtnica pokazala manj 5kg in 50dkg-skoraj 6 kg.
    Sem zelo vesela, čeprav sem imela krize. Sploh pri sadnih dnevih.Pa ste mi pomagale s svojimi vzpodbudami.
    Nisem si zapomnila imen,zato kar vsem povem, da vedno pijem kavo z mlekom in sladkorjem-včasih s sladilom.
    Počutim se veliko lažje.
    Včeraj smo imeli žurko. Veliko hrane in pijače, vendar sem bila karakter.
    Vsem želim uspeha, saj je ta dieta najlažja od vseh-pa še deluje.
    Za vse nove pa lahko povem, da pri marsikateri prvih 14 dni ni rezultatov
    Lep pozdrav vsem

Avokado
    • CommentAuthormica
    • CommentTime5. Feb 2007

hellow

vsem hvalal za odgovore pa za spodbudo...tudi meni to zelo pomaga če berem vaše komantarje. kar bolje se počutim

LP pa se slišime čez kakšen mesec:D

mica
    • CommentAuthorzvezda
    • CommentTime5. Feb 2007

zdravo ...jas sem na 90 dnevni ločevalni dieti ze en mesec in nisem nič shujsala ..mogoče 1 kg ...pa me zanima če bi lahko sla 3 dni na dieto kemičnega razkroja...in či nebi bila uspesna saj za kak kilogram ..bi sla nazaj na ločevalno ...? bi morala iti ločevalno od zacetka ..ali bi lahko od 1 meseca dalje ?bi se kaj spremenilo..prosim za odgovor ...lp...papa**
    • CommentAuthorancifla
    • CommentTime5. Feb 2007

ola,zvezda

hm...skor čudno, da ni šlo nč dol...a, si zmanjšala obroke pase pravilno drzala...glede povratka špa mislim, da lahko nadaljuješ...saj je vseeno,učinek se bo nadaljeval...je pa res, da ne vem, kako bi vplivalo na celoten sistem te ločevalne diete...upam, da ti bo znala ktera mal bols svetovat...sam ,ne pa obupat...morš vztrajat, vela?:)

jst pa jutr drugi vodni dan,hm se po eni strani kr veselim...sm že psihično čist prpravljena, čeprav mam jutr še izpit...vsaj na hrano ne bom razmisljala:)..

lep večer,ancika
    • CommentAuthormaša
    • CommentTime6. Feb 2007

Vsem en lep pozdrav. Vidim, da nas je vsak dan več. Tako je tudi prav. Za mano je prvi vodni dan in moram priznati, da ni bilo nič
    hudega. Spila sem približno 3l tekočine, dan mi je kar hitro minil. Tako, da punce (in fantje) kar korajžno nič se bat vodnega dne. Je pa fino, ker je danes meso in solata-bo kar pasalo. Tehtnica mi je pokazala 7kg manj, sem zelo vesela. Upam, da bo tako šlo tudi naprej.

Bodite pridni in vztrajni ...........in ne obupat.

Pozdrav maša
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime6. Feb 2007

Živjo punce,

vidim, da me je včeraj nekaj internet zafrkavov, ker mi ni hotel objaviti komentarjev na forumu. No torej Zvezda, mogoče bi bilo res smiselno, da zamenjaš dieto. Čisto možno je, da ti bo bolj ustrezala dieta kemičnega razkroja. Je pa tako, da bo telo potem potrebovalo kar nekaj časa, da se bo spet navadilo na 90-dnevno ločevalno dieto. Ampak poskusi zamenjati dieto, pa boš videla :wink:.

Drugače pa sem ponosna na vse vas, ki ste preživeli razne sadne in vodne dneve. Mi je v veliko veselje brati tako pozitivne komentarje :cheer:.
    Vsem želim še veliko sreče pri hujšanju, predvsem pa dobrih končni rezultatov :wink:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorancifla
    • CommentTime7. Feb 2007

ola...

jej, tut men je drugi vodni dan uspel k po maslu, pa sm zdej že 2 ure pokonc, pa šenč lačna...sam voljo rabiš pagre..pa še izpit sm z 9 nrdila:)..

v obseg sm še dodatn cm zgubila,pa prav taako v boke pa noge...tehtala se še pa nism...tak, da vsem želim čim več volje pa pogoja...k res gre, sam če hočeš:)

lep dan
    • CommentAuthortinči
    • CommentTime7. Feb 2007

živjo

v reklami sem zasledila en sirup ki se da med tekočino in to piješ cel dan in ti posrka vse maščobe ven. Me pa zanima kako bi delovalo ko bi imela zraven še ločevalno dieto, ki se je ne morm čisto držat. A bi blo kej narobe?
    • CommentAuthorNicole
    • CommentTime7. Feb 2007

Pozdravljene =)

Zanima me samo ali je sprejemljivo, če zaužijem manjše porcije, namreč npr. 10 čevapčičev je absolutno preveč, pojem 4-5... potem za večerjo pa 2-3. Nasploh pojem manj kot je predpisano ampak vedno po navodilih :wink:

Hvala za pomoč=*

Vsem veliko uspeha! LP
    • CommentAuthormima
    • CommentTime7. Feb 2007

živijo,
    Tinči absolutno ne kupuj tega sirupa-namreč PRAV NIČ NE DELUJE-sem ga sama pila in nič ni učinkovalo, medtem ko ta dieta pa je res dobra in sem že izgubila nekaj kilogramov.
    lp, vsem
    Mima:smile:
    • CommentAuthorancifla
    • CommentTime7. Feb 2007

zivjo, nicole

mislim, da ni nič narobe..pojej toliko, da boš sita...s tem boš dosegla samo še večji učinek...je res bolje, da se naješ le toliko, da si sita in da se ne prenajedaš...

lp,ana
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime7. Feb 2007

Živjo punce,

Tinči: hja kaj pa vem kak sirup je to. Jaz se načeloma raje izogibam takim stvarem - pripravkom, jim ne zaupam najbolje, ker ja itak sama kemija. Zelo težko bi ti rekla kakšen učinek bo imel skupaj z dieto. ČE se odločiš pa nam povej kako je šlo :wink:.

Nicole: mislim, da ne bo nič narobe če si zmanjšaš porcije. Samo na to pazi, da boš vedno jedla enako, kajti če boš enkrat pojedla več drugič manj, boš imela želodčne težave :wink:.

LEp pozdrav vsem :swingin:.
    Petra
    • CommentAuthorALMA
    • CommentTime10. Feb 2007

CIAO EVO JAZ SEM TUDI NA LOCEVALNI ZATO VAS LEPO PROSIM DA TUDI MENI POMAGATE Z VSPODBUDO.JAZ SEM ZE 20 DNI NA DIETI IN SEM SLA SAMO 2 KG DOL.ME PA ZANIMA PO KOLIKSNEM CASU SO REZULTATI VIDNI.HVALA ZA ODG.?!
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime10. Feb 2007

Živjo Alma,

od vsakega posameznika je odvisno kako hitro bo shujšal. Meni se zdi v 20 dneh 2 kg čisto v redu za začetek. Ne pozabi, da dieta traja 90 dni :wink:.
    Kar pogumno vstrajaj, na koncu bodo rezultati dobri boš videla :wink:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthordivina
    • CommentTime11. Feb 2007

živijo,
    dieto sem začela pred 11 dnevi in sem izgubila zaenkrat samo 2 kilograma...upam da mi bo ratalo izgubiti vsaj 15 kilogramov..držim se vsega..zanima pa me kje bi se dobilo kakšne raznolike recepte v knjigi ali kakorkoli..saj imam zelo monotone jedilnike..

najlepša hvala za odgovor:)
    • CommentAuthormarta
    • CommentTime12. Feb 2007

Divina,
    Jutri ti bom sporočila naslov knjige in avtorja, kjer so na začetku najprej živila razdeljena v tri skupine (OH, beljakovinska in nevtralna). To pomeni, da lahko nevtralna kombiniraš z obema prejšnjima, OH in beljak. pa ne smeš jesti pri istem obroku. V nadaljevanju so tudi recepti, kjer je označeno, v katero skupino spada kakšna jed. Jaz jo imam, ampak jo žal premalo uporabljam. Nekako ne morem preklopiti v svoji glavi, da krompir in meso pač ne gresta skupaj.
    Upam, da se bom doma spomnila in si napisala naslov. Je pa nekaj na temo zdravo kombiniranje hrane!

LP, Marta
    •  
      CommentAuthorPetra

Živjo punci,

Divina: kar vstrajaj pri dieti, na koncu bo rezultat boljši, boš videla :wink:. Recepte lahko dobiš v raznoraznih knjigah (na tržišču jih je zdaj že malo morje). Najbolje je, da se odpraviš v knjižnico, si tam sposodiš knjige in si recepte samo prefotokopiraš (knjige so dandanes tako drage, da pa na koncu še ugotoviš, da so recepti brez vezni.....).

Marta: vsi imamo problem s tem mesom in krompirjem. Moje doma sem komaj prepričala, da smo zmanjšali količino krompirja (ukiniti ga nikakor nočejo :shamed:) in da zraven kuhamo zelenjavo. Oče se stalno pritožuje, da on pa od zelenjave že ne more biti sit. Ampak saj, počasi bomo že prišli do tega, da je treba živila pravilno kombinirati :wink:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorswimmer

Živjo!

Malo mi je nerodno (ker nisem na tej strani zasledil nobenega moškega), pa vseeno. Danes začenjam z ločevalno dieto. Visok sem 182 cm in imam trenutno 88 kg, kar je osem več kot pred štirimi meseci. Kile se mi nabirajo predvsem okoli trebuha, v pasu (bokih), rastejo mi celo (kako me je sram) joški. Bo ta dieta delovala tudi pri meni (čeprav zaenkrat ni ravno kriza s kilogrami, je pa res, da se noro hitro redim). Am, v bistvu pišem zato, da dobim malo vaše spodbude.

Lep dan vsem,
    Swim
    •  
      CommentAuthorPetra

Živjo Swimmer,

ne boš verjel ampak so imeli par moških obiskovalcev našega foruma. Zdi se mi, da so vsi malce prehitro obupali :wink:.
    Forum je namenjen vsem, tako da smo še posebej veseli, če se nam pridruži tudi kak moški član :cheer:.

Zelo pogumno od tebe, da si se lotil diete, saj večina moških misli, da so diete čisto "babja stvar". Ampak ni tako :wink:.
    Poskusi z ločevalno dieto, ki jo naši uporabniki zelo cenijo. Zraven še malce potelovadi in povem ti, da bodo rezultati opazni.
    Tako, da kar pogumno se loti hujšanja in vedi, da smo tukaj da te spodbujamo in ne obsojamo:cool:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthordivina

hvala za prijaznost in odgovore:)
    zanima me pa še nekaj:
    ker se mi zdi zelo dolgočasno oz.včasih mi od kosila ne ostane prav nič kar bi lahko še zvečer jedla...tako da me zanima če se da zvečer jesti kaj drugega razen polovice kosila? Ker danes sem imela za kosilo krompir,pa se mi res ne da zdaj še enkrat vse packat pa spet krompir kuhat... :
    • CommentAuthormarta
    • CommentTime13. Feb 2007

Divina, naslov knjige ki sem ti jo omenila včeraj je:
    Jedilniki za zadravo kombiniranje hrane. Izšla je pri Svetu knjige.
    Res pa je to kar pravi Petra, da so knjige drage, tako da je tudi varjanta da pogledaš v knjižnici in si iz večih knjih skopiraš različne recepte.

LP, Marta
    •  
      CommentAuthorPetra

Živjo Divina,

najbolje je, da si v takih primerih pripraviš solato. Torej če imaš za kosilo krompir, si ga skuhaj malce več in si naredi krompirjevo solato, ki jo poješ za večerjo :wink:.
    Enako lahko narediš z cvetačo. Odsvetovala bi ti, da zamenjuješ obroke, saj bi bil učinek diete po vsej verjetnosti drugačen.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorviviana

Zdravo!
    Ali si tudi ti Petra hujšala po tej dieti in če si me zanima rezultat
    Lp Viviana
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime14. Feb 2007

Živjo Viviana,

jaz nisem poskusila tele diete, ker je vseeno malce prestroga zame :shamed:. Vse, ki hujšajo po tej dieti iskreno občudujem, ker je potrebno veliko volje, da prideš do konca :wink:.
    Poznam pa prijateljico, ki je bila na dieti in je dejansko shujšala za 23kg. Sicer se potem ni pazila in je počasi dobila vse kilograme nazaj. Logično, če se je prvi dan po koncu diete nabasala z krompijem in torto.

Drugače pa naši uporabniki kar hvalijo tole dieto.

lp,
    Petra
    • CommentAuthordivina
    • CommentTime14. Feb 2007

živjo!

nekaj me še zanima..in sicer..
    ker imam zelo rada sir (ne skute) bi rada jutri imela sirni dan,ker je beljakovinski dan..
    in me zanima če ima kdo kakšen pameten recept ki se da naredit s sirom ali kaj takega da ni tako dolgočasno kot samo tri fete sira in solato..:)
    hvala za odgovor..

lep pozdrav:P
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime15. Feb 2007

Živjo Divina,

lahko si narediš jajčno omleto s sirom, ali sirovo juho :wink:.
    Kej drugega se pa že ne spomnim, razen mogoče gratinirana zelenjava.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorviviana
    • CommentTime15. Feb 2007

Zdravo vsem!
    Prvič odpiram svojo knjigo z zapisi-do sedaj sem samo postavila vprašanje!
    Z dieto sem začela pred dobrim mesecem in točno v 1 mesecu izgubila 6,5kg. Sedaj pa se sprašuujem če bo iguba teže v 2 mesecu identična prvemu ali lahko pričakujem poraz (1 ali 2kg)? Izkušeni odgovorite.
    Vsem ki so se že odločili zanjo pa USPEH.
    Lp Viviana:swingin:
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime16. Feb 2007

Živjo Viviana,

zelo težko bi ti kdorkoli povedal, ali boš uspešna če boš hujšala še en mesec. Človeško telo je edinstveno :wink:.
    Poskusi, v končni fazi nimaš kaj zgubiti :bigsmile:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorborka
    • CommentTime17. Feb 2007

pozdravljeni vsi skupaj,
    imam resno težavo in prosim za pomoč.rada bi začela 90 dnevno ločevalno dieto,oz spremenila način prehranjevanja.težava je v tem,da imam deljen delovni čas, dop od 7h-14.30 in pop od14h-20.30!!!delam z strankami tako da večerja odpade v pop času!! in tu nastane moja težava kaj naredit z večerjami kadar sem popldan v službi!!???
    res bi rada spremenila prehrambene navade in upam da mi bo uspelo navdušiti in za sabo potegniti še sina saj bo tako še lažje glede priprave hrane in tudi njemu bo prav prišlo.
    prosim za pomoč in nasvet.
    malo me skrbi in upam da obstaja rešitev :confused::confused:
    lp borka
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime19. Feb 2007

Živjo Borka,

kot sem ti že predlagala, drži se jedilnika, za večerjo pa jej sadje in zelenjavo. Pač če ne gre drugače, bo tako tudi povsem v redu :wink:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthortanči
    • CommentTime19. Feb 2007

Živjo punce in fantje,

tudi meni je prišla pod roke ločevalna dieta in sem se odločila da se je lotim, skupaj z mojo prijateljico. Zanima pa me, kakšne imate kaj izkušnje s pridobivanjem teže po koncu ločevalne diete. Namreč slišala sem , da ko dieto zaključiš lahko pridobiš vse kilograme nazaj in še kakega več. Ali ima katera že izkušnje po zaključku diete?

Za odgovor se vsem najlepše zahvaljujem
    Lp
    tanči
    • CommentAuthorErna
    • CommentTime20. Feb 2007

Pozdravljeni.
    Tudi jaz sem nova na tem forumu, vendar ga velikokrat preberem in pregledam, če je kaj zanimivega. Sama sem tudi že hujšala in sedaj sem zasledila vprašanje od tanči. Pred tremi leti sem začela z 90 dnevno dieto. Najprej sem jo držala mesec in pou in sem se nato zredila za dvakrat več kot sem shujšala, ampak se nisem vdala. Pri svojih 173cm sem imela 92kg. enostavno se nisem mogla več gledati. In sem se odločila da ponovno poskusim 90 dnevno dieto. No in skoraj brez telovadbe in z veliko trmo sem zdržala in zgubila 25 kg. Joj kako sem bila srečna. Nato sem jedla še 3 mesece sadje in kilogrami se skorajda niso premaknili, vendar potem sem se začela ponovno nažirati in kilogrami so šli nazaj gor. Sedaj se mi dogaja to, da pridem na 75kg in se spravim nazaj na to dieto in jo držim recimo 14 dni pa sem spet na tapravih kg. Ugotovila sem da brez telovadbe enostavno ne gre!!!! In trebuha razen s trebušnjaki ni mogoče spraviti dol, vsaj meni. Tako da jaz še vedno zjutraj jem sadje, telovadim vsaj pou ure na dan in od sladkarij jem samo jedilno in riževo čokolado. Danes sem ponovno začela s to dieto, vendar jo bom držala samo par dni, da pridem nazaj na moje kg. Meni je všeč ta dieta, ker mi je všeč hrana v njej in je edina dieta zame pri kateri lahko v 7 dneh zgubim tudi do 5 kg. In to zgleda da bo trajalo celo življenje.

Lepo se imejte.
    • CommentAuthorOdPiSaNa
    • CommentTime20. Feb 2007

Ojla punce

Tanči: tudi jaz man izkušje s to dieto, shujšala sem 8kg, pozneje se zredila za 9. samo mislim da je bila posledica prenažiranje...zdaj sem ponovno na dieti...49 dan, shujšala sem 5kg...upam da še 3bom:fingersear: in pozneje po dieti ne pomaga nič drugo kot paziti kaj ješ, torej jesti z glavo...
    Borka: po mojem lahko po službi poješ večerjo, ker sama največkrat večerjam ob 21h in vseeno gredo kilogarmi dol :hungry:
    Viviana: meni se je začelo poznat komaj zdaj, pa še to čist malo...iz lastnih izkušenj ti povem, da se je meni začelo poznat, da sem shujšala komaj v 1 polovici 3.meseca, ampak vzelo pa me je kar obenem, v enem tednu sem bila polovico ožja :thumbup:

Ne obupat!!! čestitke vsem za izgubljene kilograme :clap:
    • CommentAuthormaša
    • CommentTime22. Feb 2007

Hojla sotrpinke

Danes je moj 44 dan in 10 kg manj. Zelo sem zadovoljna, vendar mi kar malo pojenjujo moči oziroma volja. Upam, da je to samo trenutno. Sedaj se bolj ukvarjam, kako bom izgubljene kg ohranila v mirovanju.
    Ali ima morda katera izkušnje kako se po določenem obdobju te diete še kg topijo. Zanima me namreč koliko imam še možnosti izgubiti kg do konca diete to je 8-04.2007. Priznati moram, da se diete popolnoma držim in do sedaj nisem grešila.
    Vsakega vašega mnenja bom zelo vesela.

Pozdrav Maša
    • CommentAuthorErna
    • CommentTime23. Feb 2007

Maša: Kako bodo šli kilogrami dol je odvisno od tega koliko tehtaš. Če imaš še veliko kg za izgubit jih boš sigurno vsaj še 10 do konca, mogoče tudi 15. Meni je uspelo točno 25kg. Odvisno je tudi od tega koliko ješ. Jaz se spomnim, da sem na začetku veliko pojedla ampak potem mi pa ni več tako teknilo. Če telovadiš bo šlo še bol hitro dol. Če telovadiš ti tudi ne gre toliko za jesti, vsaj meni ne. Tudi če popolnoma miruješ boš izgubila kilograme.
    Glede tvojega obdobja, ko imaš željo po hrani.........jaz sem bila tudi v krizi. In sem se najedla vsega živega da mi je delalo slabo. Ampak to ni tak problem, večji problem je v tem da če boš danes nekaj pojedla kar ni na jedilniku, boš tudi jutri in tako naprej, se pravi boš obupala. Če imaš pa res voljo oz. si trmasta kot jaz, ti kar lepo nekaj popapaj vendar jutri nadaljuj z dieto in ne boš imela slabe vesti. Mogoče se bo na tehtnici poznalo za 1kg ampak ga boš naslednji dan že dala dol. Jaz se spomnim, da kar sem pojedla kar ni bilo na jedilniku sem vedno imela zjutraj veliko dela na WCju. Pa srečno do konca.

Erna
    • CommentAuthorkizz
    • CommentTime24. Feb 2007

Zivjo!
    Tudi jaz sem v ponedeljek zacela s to dieto,in sem v petih dneh shujsala ze 1,6kg. Je pa res,da sem vsak drugi dan telovadila po eno uro in vmes bila se v savni(na sadni dan,ker nisem vedela kako se naj drugace zamotim,da ne bi dobila napad lakote in pojedla vse kar je v hladilniku). Imam pa par vprasanj. Verjetno ste ze kdaj odgovorili na njih,zato ne bit hudi na mene,ker sem prevec lena,da bi pobrskala po celem forumu.
    1- ali lahko med dieto pijem kapucino oz. kavo z mlekom (in natrenom)
    2- ali lahko namesto vecerje pojem samo kaksno sadje (ker nisem navajena na toplo vecerjo in mi zalodec kar obraca,ce morem jesti riz ali krompir zvecer)
    3- ali lahko med obroki (ce je to npr. 5 ur) spijem kaksen naravni sadni sok
    4- na kateri dan bi blo mozno jesti polpete iz ovsenih kosmicev (seveda pecene na cisto malo olja,ali na pekovskem papirju v pecici)

No zaenkrat bom koncala,se pa se oglasim kaj,ce bom spet imela kaksno vprasanje. Upam da nam ne zmanjka volje in da vsi zdrzimo teh 90 dni. Ceprav bo z moje strani to kar tezko :shamed:

Lp:cheer:
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime26. Feb 2007

Živjo Kizz,

1. lahko piješ kavo, samo brez sladkorja oz. z natrenom,
    2. načeloma lahko ješ za večerjo sadje, samo učinek diete potem ne bo enak. Zato ti svetujem, da se malce potrudiš :wink:,
    3. med obroki lahko piješ naravne sokove ali nesladkane čaje,
    4. oves lahko ješ na škrobni dan.

Uspešno hujšanje ti želim :thumbup:.
    lp,
    Petra
    • CommentAuthorBety

Pozdravljene sotrpinke!

Tudi jaz sem končno razčistila v glavi in se odločila za 90 dnevno ločevalno dieto,in to danes! Moj cilj je -10 kg in mislim,da to ni nemogoča stvar! Bom pa zelo vesela,če bomo bodrile ena drugo,da ne bomo v trenutkih "slabosti" zašle....

Lep dan vam želim pa veliko izgubljenih kg....

Bety:bigsmile::bigsmile:
    • CommentAuthorafrodita

Danes je četrti dan moje diete!Počutim se fantastično,upam da mi bo uspelo.Shujšati moram 15kg!!!!!!!!!!!Malo mi je lažje ,ko vidim da nisem sama v tem!:thumbup:Lp Afrodita