Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorafrodita
    • CommentTime26. Feb 2007

Zanima me še, če je res, da lahko takrat ,ko je na vrsti sadni dan poješ kakšen orešček oz.arašid?Se mi zdi da piše v knjigi da lahko!Lp Afrodita:wink:
    • CommentAuthoremanuela

jaz sem začela z dieto 10.02.2007 v dobrem tednu sem izgubila 4kg(na začetku)nato pa se je izguba kg zaustavila tako da sem izgubila še 1kg.skupaj 5kg v dobrih dveh tednih bojim se da bo slo še naprej tako počasi:cry:
    naj poudarim da sem brez kapučina zdržala le 2dni in jih vsak dan spijem 3 brez sladkorja(enga več al manj odvisno),če sem kdaj lačna si lakoto potešim z oreščki ki jih jem tudi ko je sadni dan.na sadni dan pojem tudi 2 porciji gobove juhe(upam da spada pod zelenjavo) z dvema krekerjema ker rabim nekaj toplega
    VPRAŠANJE : zelo imam rada sirov burek in me zanima če ga lahko jem in na kakšen dan?
    • CommentAuthorafrodita

Glede na to,da je treba ločevati stvari sem mnenja da sirov burek ni glih prava stvar pa še masten je kot strela zato ,bi ti ga odsvetovala!Tudi jaz pijem kapučino,ker brez vsega pa res ne moreš biti.
    • CommentAuthoravokado
    • CommentTime27. Feb 2007

Pozdravljeni,

že dolgo je, odkar se nisem oglasila. Verjetno mislite, da sem odnehala.Pa nisem!!!Vztrajam!
    Počutim se odlično, predvsem lahko.Ker se tehtam samo 1xmesečno, še ne vem koliko sem shujšala v drugem mesecu. V prvem sem skoraj 6 kg.
    V vednost vam povem, da vsak dan 2x pijem kavo z mlekom in sladkorjem.
    Bureka pa verjetno ne bi jedla.Mogoče malo, če bi si ga zaželela na proteinski dan, kadar je meso,jajca,sir.
    Včasih imam tudi krizo, sploh pri sadnem dnevu, vendar me stimulira počutje in videz. Sedaj so že vsi opazili, da sem shujšala.
    Vztrajajte!!!Ta dieta je za mene zakon.
    Malo pa me skrbi za naprej.Po treh mesecih moraš to dieto prekiniti. Ne vem zakaj.
    Verjetno se bom naprej prehranjevala tako, da bom vseeno ločevala in kombinirala prehrano.
    Lep pozdrav in ne obupajte!
    •  
      CommentAuthorPetra

Živjo,

Afrodita: kar se tiče oreščkov, smo na forumu že imele debato. Jaz osebno jih ne priporočam, tako da je v bistvu na tebi ali jih boš jedla. Mnenja o njihovi uporabi med dieto so deljenja; nekdo pravi da so ok, jaz pa da niso :bigsmile:.
    Torej je najbolje, da se sama odločiš :wink:.

Emanuela: burek bi ti odsvetovala, saj je zelo masten. Poleg tega tudi ne uporabljajo manj mastne skute. Drugače pa gobe spadajo pod zelenjavo, tako da ni nič narobe, če jih ješ na zelenjavni dan. Pazi samo, da ne boš v juho vmešala sladko ali kislo smetano (če bi moja mama zdaj brala kar sem napisala, bi hitro komentirala da sej taprava gobovoa juha pa mora biti zabeljena :bigsmile:).

Avokado: po končani dieti kar nadaljuj z ločevanjem hrane. Tako boš tudi obdržala telesno težo :wink:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorBety

Živjo!

En dan je za mano. Priznam, da je bil zame kar dolg dan včeraj. Navajena sem bila namreč na mnogo vmesnih prigrizkov,zdaj pa nič... No ja,mimo je to je važno ne?!

Avokado čestitke,da si tako vztrajna. Potem praviš, da prekršek kot je kava z mlekom ni tako velika?! Jaz kave brez mleka sploh ne spravim po grlu.

Lp pa vztrajajmo naprej
    • CommentAuthorMedika
    • CommentTime28. Feb 2007

Pozdravljeni!

Jaz se že tretjič v kratkem času spravljam hujšat po tej dieti, pa me je dvakrat do sedaj zlomilo, no, upam, da bom zdaj vztrajala do konca.

Včeraj sem imela prvi dan, tj. bejakovinski, sem bila kar pridna. Sicer pa tudi jaz pijem kavo z mlekom, to je moj vsakdanji prekršek, pa zvečer si privoščim skodelico čaja z mlekom in medom.

Upam, da me sprejmete medse. Veliko uspehov in medsebojnega spodbujanja!!!
    • CommentAuthorMedika

aja, pa še to: prejšnji teden sem se nekaj trudila z jajčno dieto, pa mi ni ravno uspelo. Sem pa bila Hruškica, če katera spremlja pogovore tam (ampak mi je Medika bolj všeč:tongue:)

lp
    •  
      CommentAuthorPetra

Živjo Medika oz. Hruškica,

seveda te sprejmemo medse :bigsmile:. Več ko nas je, lažje je hujšanje :wink:.
    Kar se pa tiče hujšanje, pa verjamem, da ti bo sedaj uspelo :thumbup:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorMedika

O, hvala, bom kar Medika. In obljubim, da bom vztrajala...LP
    • CommentAuthorafrodita

Hajlo!!!Veselo mineva šesti dan hujšanja.Moje počutje je fenomenalno,polna sem sama sebe,tako da me v službi vsi sprašujejo kaj je z mano.To se ne da opisati kako je super če nisi poln hrane !Komaj čakam da vam napišem koliko manj tehtam ,tehtala pa se ne bom pred enim mesecem ,da ne bom razočarana.Vsem želim,da vztrajajo in da imajo takšno voljo kot jo imam jaz!!!!!lep pozdrav afrodita!
    • CommentAuthormima

pozdravljene,
    no da se še jaz malo javim. tudi jaz še vedno vztrajam pri dieti-že en mesec in 7 kil manj.sem zelo zadovoljna, ker moje telo že dobiva prav lepo obliko-tako da vse, ki ste še frišne, kar tako naprej saj stvar res deluje.
    lp, Mima:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
    • CommentAuthorandrejka
    • CommentTime1. Mar 2007

Forum večkrat prebiram, tokrat pa sem se odločila, da še jaz nekaj napišem. Danes 1.3.2007 pričnem z 90 dnevno ločevalno dieto. To dieto poznam, saj mi je pred leti z njo in z veliko dobre volje uspelo shujšati mesečno po 7 kg. Priznam, da sem imela ob sadnih dnevih krizo. Z dieto sem bila tako obremenjena, sa sem se vsakodnevno tehtala in lovila vsak izgubljen gram. Tega sedaj definitivno ne bom več počela in se bom tehtala le enkrat meseč. Večji problem kot dieta sama mi predstavlja čas po prestani dieti, ko sem se počasi, počasi vrnila na stara prehranjevalna pota in kilogrami so se zopet nakopičili. Tako, sedaj sem pred novim izzivom in upam, da mi bo tudi z vašo pomočjo tudi uspelo.
    p.s. opravičujem se za šumnike in šičnike, ker mi nekaj nagajajo
    • CommentAuthorzarja
    • CommentTime1. Mar 2007

Pozdravljeni!

Sele danes sem odkrila tale forum..Krasno!
    Mere: 170cm, 83kg
    Pred 1 letom sem se lotila 90dnvne locevalne diete in sem bila uspesna: iz 84kg sem shujsala na 72kg in bila sem zadovoljna. In potem napoci veliki pok in sem se v roku pol leta zredila na 85kg... In:confused: Pred 1 mesecem in pol sem se spet lotila te diete. Ker so vsi okrog mene govorili, da si lahko marsikaj privoscis, sem se tudi jaz tako odlocila:
    namesto torte sem si privoscila pico, kavi z mlekom 2x na dan-se v zivljenju ne odpovem vec!!!, potem sem slisala, da lahko jes meso in malenkostno sira zraven, pa tudi juha z zakuho naj ne bi bila problem, med obroki pa seveda nisem zdrzala in sem jedla sadje in na sadni dan tudi orescke... In rezultati:
    v prvem mesecu sem shujsala 3,5kg, zadnja dva tedna sem pa vsak teden 1 kg TEZJA!!! Cisto sem obupana...:cry:
    Ne vem kaj naj naredim, ker imam grozen apetit, vsak dan posebej se bojujem sama s seboj. In obremenjena sem s faksom, tako da nimam casa za telovadbo. Zdi se mi, da sem v zacaranem krogu... Ali se moram zares lotiti te diete tocno po navodilih?
    Hvala za vsak nasvet.
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime1. Mar 2007

Živjo Zarja,

diete so setavljali strokovnjaki za prehrano, zato se jih je potrebno zelo strogo držati. Tudi vse uporabnike na forumu stalno opozarjam, da če bodo zamenjevali jedi, učinek diete verjetnone bo enak. Očitno si ti ena izmed nesrečnežev, ki jim takšne stvari takoj zmedejo telo.
    Nikar ne bodi preveč žalostna, boš videla z voljo bo šlo :wink:. Svetovala bi ti, da prekineš z dieto za dober teden, se vmes korenito mentalno pripraviš in potem začneš z novo dieto. Ki se jo boš pa morala popolno držati.
    Kar pa se tiče telovadbe, ti predlagam, da namesto da greš na faks z avtobusom, vsaj del poti prehodi peš :wink:. Boš videla, da bo pomagalo.

Želim ti veliko uspehov, saj boš videla, da bo šlo :thumbup:.
    lp,
    Petra
    • CommentAuthorafrodita
    • CommentTime1. Mar 2007

Hajlo,pozdrav vsem!Gremo dekleta pogumno naprej,saj vidim da nas je vsak dan več,ki želomo nekaj narediti za sebe.Zelo vzpodbudno je to da nas je več in da si med sabo kaj napišemo da nam je potem lažje .Vsak dan je lepši,ko se zjutraj zbudiš in veš da nekaj migaš za sebe,zato gremo kar pogumno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!LP Afrodita
    • CommentAuthoravokado
    • CommentTime2. Mar 2007

Pozdravljeni,

danes sem se tehtala. V dveh mesecih sem izgubila 9kg in 20dkg.
    Pravzaprav do 2 mesecev manjkajo še 3 dnevi.Sem zelo zadovoljna tudi s počutjem.
    Bodite potrpežljivi in ne tehtajte se vsak dan, ker to zbija moralo.
    Zelo sem trpela na sadni dan, tako da sem se odločila da bom sadni dan kombinirala z zelenjavo.Vendar še vedno ne razumem zakaj piše ravno pri tej dieti, da po treh mesecih z njo ne smeš nadaljevati.Meni se zdi, da še nikoli nisem jedla tako zdravo.
    Po dieti bom še vedno nadaljevala z ločevanjem, vendar ne vem če moraš cel dan jesti samo beljakovine, ali je en obrok beljakovinski,drugi pa OH.
    Povejte mi prosim!
    Lep pozdrav vsem in ne obupajte, saj se obrestuje!!!
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime2. Mar 2007

Živjo Afrodita,

če boš želela še naprej ločevati hrano, bi ti svetovala, da si kupiš neko knjigo. Žal ne vem točnega naslova ampak kakšna uporabnica ti bo že znala švetovati :wink:.
    Drugače pa se bom jaz pozanimala kako in kaj :bigsmile:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorbatsie
    • CommentTime2. Mar 2007

živjo še ena nova bojevnica z vami.Sama se trenutno bojujem z drugim krogom diete po dveh tednih imam že 2,5kg minusa jupiiiii!
    afrodita:po koncani dieti se drzi nacel ločevanja in tehtanja 1-2 tedensko zaradi kontrole nad kilogrami.Sama sem se v prvem krogu ki je bil končan aprila lani izgubila 17kg pa sem pridobila le 2kilci med novoletnimi prazniki no zato pa zdaj ponovno v boj.Rada bi do poletja izgubila vsaj 15 kg.Imam pa problem da se mi koza nikakor noce krciti in imam občutek da vse visi iz mene.

lp batsie:cry:
    • CommentAuthormima
    • CommentTime3. Mar 2007

zivijo,
    en nasvet za Batsie-logično je, da ti bo ostalo kar nekaj odvečne kože zato ti močno priporočam da telovadiš-trbušnjaki res delajo čuda, samo delati jih moraš pravilno in vsak dan pa tudi kakšna hladno-vroča prha zelo pripomore k učvrstitvi kože!
    lp, Mima:wink:
    • CommentAuthorbatsie
    • CommentTime4. Mar 2007

Ja sej problem je ker telovadim,pa trbuh spolh ni tko porazen hujša so stegna,ki so pri meni najbolj potrebna krčenja tko da ne vem več kaj bi!?!
    • CommentAuthorafrodita
    • CommentTime4. Mar 2007

Pozdravček!!!!Spet sem tu med vami ,vesela in srečna kot še nikoli do zdaj!Meni uspeva dieta do potankosti.Nič me ne muči hrana ki jo ne smem jesti,ne vleče me nobena sladkarija,je pa res da pijem kavo z mlekom,saj vse pa tudi ne moreš pustiti!Upam da tudi druge uspevate tako kot jaz!Vsem želimpolno uspehov!
    • CommentAuthorancifla
    • CommentTime4. Mar 2007

pozdravljene vse bojevnice...

zej sem se pa še jst mal nazasj javla...za mano je že skor tri mesece...v sredo mam zadnji vodni dan in sem vesela, da sem izgubila, kolikor sem...po drugim vodnem dnevu se nisem tehtala, vendar vem, da sem še izgubila nekaj...vesela sem, da sem z branjem tega foruma vedno dobila voljo, četudi sem bila včasih skeptična glede te diete...

hm, me pa zanima,če je tista knjiga od rine, ki je nadaljevanje ločevalne diete dobra..malo mi je čuden način, ker piše vrstni red:beljakovine, škrob, škrob, beljakovine, oh,sadje...jaz sem nameravala ločevat po dnevih, vendar ne v tem vrstnem redu..čim večkrat sadni dan, pa enkrat mesečno vvodni dan...bomo vidl..upam,da bodo v četrtek zadovoljivi rezultati pa da ne uspem pridobiti niti kg...

ahm, je pa res da so vsi opazili, da sem shujšala, in da se sama počutim zelo zelo zadovoljno, sedaj začnem tudi vsak danteči in delati trebušnjake, da bo koža čim bolj čvrsta...

lepo se držte diete in uspešni rezultati vam ne morejo spodleteti...

se slišimo v četrtek:)
    •  
      CommentAuthormyna
    • CommentTime5. Mar 2007

živjo punce!!

jaz sem se pred letom dni držala te diete in uspešno skujšala 9 kg..vendar v samo dveh mesecih,ker potem sem šla na morje in sej veste..:)
    nato sem se nazaj zredila.kasneje sem se spet začela držat te diete,držala sem se mesec pa pol in niti enga grama nisem šla dol,zelo sem bila razočarana in zdaj si je ne upam spet poskusiti,ker se bojim da bom spet razočarana kot sem bila prej.
    pa slišala sem da ta dieta pomaga samo enkrat in če se je ne držiš do konca nimaš več možnosti shujšat z njo pa čeprav se je držiš po pravilih..
    kajj naj nardim pa tako bi jo rada še enkrat poskusila in se tako počutila kot prvič....
    A JE KATERA PUNCA KI JE ŽE ENKRAT BILA NA TEJ DIETI IN JO JE ŠE ENKRAT POSLUSILA,PA ČE JI JE POMAGALA???????????????

Hvala vam za odgovor,veliko mi boste v pomoč

pozz myna
    • CommentAuthorTyasiiika
    • CommentTime5. Mar 2007

olla!

Imam problem. Po eni strani bi rada čimprej shujšala 15 kg. Zato sem danes začela z dieto kemičnega razkroja (7 dnevno).
    Po drugi strani pa bi se rada naučila zdravo jesti, da nebi prišlo do "yo-yo efekta.
    Kaj naj storim? Ne želim si shujšati toliko, kot naj bi shujšala z 90 dnevno ločevalno dieto.

Lp, Tyasiiika :shamed:
    • CommentAuthorOdPiSaNa
    • CommentTime5. Mar 2007

myna;

Jaz sem že 1x bla na tej dieti, pred 1 letom, zdaj sem spet in je enako kot prvič (s kilogrami).

Lp:swingin:
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime5. Mar 2007

Živjo Tyasiiika,

po dieti je še vedno potrebno zmerno jesti in veliko telovaditi. Pazljiva bodi pri kombiniranju hrane (najbolje je, da si prebereš kakšno knjigo na to temo), izogibaj se sladkarij in maščob.
    Upam, da sem ti bila v pomoč, če bi pa želela naslove kakšnih knjig ap kar sporoči, jih bom poiskala :wink:.

lp,
    Petra
    •  
      CommentAuthormyna
    • CommentTime5. Mar 2007

OdPiSaNa hvala ti za odgovor;)
    hvala ker to mi veliko pomeni,da lahko z veseljem ponovno začnem ker bom mela upanje da bo tudi meni pomagalo kot npr tebi:)

jutri potem začnem ali mi lahko še poveš tukaj v tej dieti piše jedilnik ali jaz lahko kombiniram po svoje dneve npr 1 zamenjm za 5,,2 za 6 dan ali 10 dan kar pomeni da je isti dan samo da se ne držim tega jedilnika po vrsti ampak mešam tako kot mi takrat paše,,ali je učinek isti...prosim za odgovor,,,hvala hvala
    lep pozdrav
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime5. Mar 2007

Živjo Myna,

odsvetovala bi ti mešanje jedilnikov, saj je dieta sestavljena tako, da se medsebojne jedi izključujejo (gre za pravilno kombiniranje hrane). ČE boš menjavala jedilnike potem učinek diete verjetno ne bo enak:wink:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorTyasiiika
    • CommentTime5. Mar 2007

Olla!

Petra najprej hvala za odgovor.
    Zelo bi bila hvaležna, če bi mi povedala naslov kake dobre knjige, ki bi mi pomagala, pri pripravi zdravea jedilnika po dietah.

Lp, Tyasiiika :)
    • CommentAuthormavrica
    • CommentTime5. Mar 2007

Tudi jaz se vam pridružujem, ker potrebujem malo spodbude in kakšen nasvet. Diete sem se enkrat lotila uspešno za 14 dni, potem pa ni bilo več prave zagnanosti. Ker bi nekaj prvih kilogramov rada izgubila hitreje, me zanima, ali naj imam vsakih 5 dni vodni dan ali naj raje jem manjše obroke.

Lep pozdrav in čestitke vsem uspešnim. :)
    • CommentAuthorAfna1977
    • CommentTime5. Mar 2007

Živjo! Tudi sama sem prav danes pričela s to dieto, ker je znanka z njo izgubila najprej 21 kg, potem pa v nekaj mesecih še 7kg...Sem zelo navdušena nad tem, saj bi rada izgubila kar 15 kg... Me pa nekaj zanima: ali vas ni strah, da bi se vam povesila koža? Jaz bom vsak dan 30 min telovadila, zraven pa uporabljala kreme za učvrstitev telesa in proticelulitne kreme. Kaj ve menite in ali se je katera pogovarjala o tem s kom, ki je shujšal več kot 10 kg?
    Hvala, pa veliko dobre volje:smile:
    • CommentAuthorOdPiSaNa
    • CommentTime6. Mar 2007

Halo;

Myna; da kombiniraš dneve ti nebi priporočala, sicer sama tega nisem poiskusila.
    Želim ti veliko uspeha in čim več izgubljenih kilogramov.
    :thumbup:
    Sama mam danes 2.vodni dan, počutje je še do zdaj kolko tolko vredu :crazy:

Lep pozdrav :swingin:
    • CommentAuthorbucika
    • CommentTime6. Mar 2007

Hello
    Tudi jaz se vam pridružujem:bigsmile: Dieto sem začela pred 9imi dnevi in zaenkrat mi gre kar dobro, bomo videli kako bo v prihodnje.
    Sicer sem na tej dieti bila že lansko leto in izgubila 7 kilogramov, ki pa so se nepovabljeni vrnili nazaj:cry:
    Še eno vprašanje, ali lahko pijem vodo z okusi(zala,oaza...) ali je preveč dodanega sladkorja?

Hvala lepa in lep pozdrav vsem
    • CommentAuthorskokica
    • CommentTime6. Mar 2007

Hojla!

Prijateljica je zacela z locevalno dieto, pa jo zanima, v kateri dan (2 ali 3) bi lahko uvrstila ajdovo kaso. Sama sem zacela z 3-dnevno dieto kemicnega razkroja. Komaj cakam rezultat.

"Nagajajo mi sumniki!"

LP

:confused::confused::thumbup::thumbup::thumbup::cheer::cheer::confused::confused::confused:
    • CommentAuthorafrodita
    • CommentTime6. Mar 2007

Lep pozdrav skokica!Ajdova kaša je na jedilniku drugi dan,se pravi škrob.Danes je moj 12 dan diete in sem se tehtala čeprav sem rekla da se ne bom še en čas.Rezultat je enkraten,3 kg manj!!!!!!!!!!:clap:Uganite kdo je najsrečnejši človek na tem svetu!JAZ!!!!!!:jumping:iN TAKO GREMO VESELO NAPREJ!Jutri me čakajo beljakovine,zato grem malo prebrskat jedilnike kaj bom jutri papcala.LP Afrodita:peace:
    • CommentAuthorafrodita
    • CommentTime6. Mar 2007

Pozabila sem vprašati petro kako je res glede teh vod z okusom?lahko ali ne?:whorship:
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime7. Mar 2007

Živjo punce,

Tyasiiika: ker imam v službi kar nekaj obveznosti, bom naslove knjig poiskala do konca tedna. Upam, da mi ne razmeriš :wink:. Kar še enkrat me spomni.

Mavrica: mislim, da bi bilo malce preveč če bi imela vsak 5 dan vodni dan. Raje se odloči za sadni dan in jej samo sadje :wink:.

Bucika: lahko piješ vodo z okusom :bigsmile:.

Skokica: ker ne poznam te ločevalne dieti, ki je razdeljena na hranilne dneve, bi ti zelo težko svetovala. V žitih so ogljikovi hidrati, maščobe in beljakovine.

Afrodita: lahko piješ vodo z okusom. Drugače pa čestitam za uspešno izgubljene kilograme:clap::clap::clap:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorsursic
    • CommentTime7. Mar 2007

Punce, zdravo!

Pol leta sem se v glavi pripravljala, brala nič koliko diet, nasvetov strokovnajakov za prehrano, forumov in ugotovila nekaj:
    punca, grešiš. Narobe ješ! Treba se bo spremenit, pa ne za čas diete, ampak spremeniti navade.
    Zato je bilo tako težko začeti! Sedaj je v moji glavi red. Bojim se le, koliko časa bo, zato bi bila rada vaše skupine, da me boste vspodbudile, ko bo prišla kriza.

Zaenkrat se držim brez večjih odkolnov, v 5 dneh sem izgubila 3 kg in mnogo težav. Trebuh se je zmanjšal, kislina v želodcu se je potuhnila, skratka SUUUUPEEER.

Torej, sem prvi cilj dosegla.

LP Sonja
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime8. Mar 2007

Živjo Sursic,

odlično, da si spregledala napake, ki jih večino ljudi dela pri prehranjevanju. Meni se zdi to največji korak, ker v končni fazi vsak se lahko prisili in hujša tistih nekajtednov, problem pa nastane ker se ljudje ne zavedajo, da če bodo naprej jedli enako kot pred dieto, bodo kilogrami prišli nazaj.
    Želim ti veliko uspeha pri dieti :thumbup:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthormavrica
    • CommentTime8. Mar 2007

Tyasiiika, priporočam ti knjižico, ki jo je izdala revija Rina, in sicer: 90-dnevna ločevalna dieta, Okusne jedi za 90 dni.

Lp vsem
    • CommentAuthorSonja
    • CommentTime8. Mar 2007

:surfing:

Punce, zdravo
    Vse lepo in prav, hujšamo, da bi bolje zgledale. Mislim, da nam je to glavni motiv.
    Toda, videla sem pod obleko kolegico, ki je izgubila v kratkem času 20 kg.
    Katastrofa. Koža ji visi na nogah in na trebuhu prav neokusno.
    Skriva se in ne ve, kaj naj naredi. Pa ves čas je aktivna. Kolesari, planinari, telovadi...
    Ali ima še katera težave, da ji ostaja koža kljub čudežnim trebušnjakom in telovadbi?

Zaskrbljena
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime9. Mar 2007

Živjo Sonja,

ko drastično shujšaš (med 10 in 20 kg, seveda tudi več) je potrebno zelo paziti. Nikakor ni v redu, če v parih tednih shujšaš za 20 kilogramov, ker telo ne more tako hitro reagirati na izgubo teže. Potrebno je, da zdravo in pametno hujšaš (npr, vsak teden par kilogramov) zraven še intenzivno telovadiš in se še mažeš s kakšno kremo, saj s tem zagotavljaš elastičnost kože. Kar se tiče odvečne kože, je dejansko problem, ki je zelo težko rešljiv. Žal :wink:.

lp,
    Petra
    •  
      CommentAuthormyna
    • CommentTime9. Mar 2007

živjo punce,,!!

jaz sem se začćela držati loč.diete in danes je šele moj 4 dan-sadni..nimam nobene krize,se pač psihično pripraviš na to da ne bo kruha in ostalih zadev in gre brez problemov:) :)
    Poznam to dieto,ker sem se jo že držala in PUNCE RESS POMAGA,,IN NI SE JE TEŽKO DRŽATI SAM MORAŠ IMETI CILJ PRED SABO,KAJ SPLOH ŽELIŠ.
    Jaz sem jo začela z kolegico skupaj sva jedle se dogovarjale kaj bova jutri in če sva mele kako krizo sva se pogovorile,,kot naprimer zdaj tukaj ko se lahko z vami dopisujem:) :)
    Vam povem da sva jedle ko zmešane samo da sva ločevale hrano ampak nisva dovolile da sva lačne sva se res nabasale in ona je shujšala 23 kg jaz pa 9 ker je ona bila tudi bolj debela in ona se je držala cele 3 mesece in zdaj je že skoraj 2 leti in niti grma ni dobila nazaj še dodatne 2 kg je shujšala,,,jaz pa ker sem se držala samo dva meseca sem pa kile nazaj dobila..nažalost;(

vem da sem predolga bila ampak upam da vas bom malo spodbudila z mojo preiskušnjo,,
    lepo bodite in bodite vstrajne in vedite da ste vi in samo vi zaslužne za to kako izgledate,če ste debele ste si same krive če ste pa postavne ste tudi same za to krive:;);)

pozz myna
    • CommentAuthorTyasiiika
    • CommentTime9. Mar 2007

Živijo Petra!

Da te se enkrat spomnim, za naslov kakšne dobre knjige za ločevanje hrane!

Lp, Tyasiiika
    • CommentAuthorAfna1977
    • CommentTime9. Mar 2007

Mogoče me pri tem vprašanju ne boste zignorirale...Kdaj jeste svoj 3., torej zadnji obrok? Približen čas me zanima. Hvala, če si bo katera vzela čas za odgovor.
    • CommentAuthorBambi
    • CommentTime9. Mar 2007

hay sem nova in v tej dieti sem že 17 dni. Zanima me če lahko na proteinski dan, za večerjo jem namesto mesa in solate kakšen jogurt, skuto, sir.
    ali lahko na vitamniski dan ješ tudi zelenjavo, kajti tam piše da naj bi to bil sadni dan.

že naprej hvala za odgovore

LP

//Bambi
    • CommentAuthorAfna1977
    • CommentTime10. Mar 2007 urejeno

/* komentar je bil zaradi neprimernega vedenja, žaljenja uporabnikov odstranjen
    lp, admin */
    • CommentAuthortinči
    • CommentTime10. Mar 2007

Heloo!
    Jz sm probala z enim sirupom k nej bi odvajal maščobe iz telesa pa morm povedat da sm se po njem zredila 3 kg. Tko da to ne deluje! Sm pa mela enkrat ločevalno in morm rečt da je bla super sm v glav morš met razčiščen kaj hočeš in ti bo uspel.Zanima pa me kam spada polenta, zdrob, paštete in namazi namreč to imam zelo rada? V pond. pa začnem ponovno z dieto ker imam zdaj tridnevno čiščenje telesa.
    • CommentAuthorafrodita
    • CommentTime10. Mar 2007

Nič čudnega da si afna,res prava afna pa še kaj drugega tudi!Če bi ti afna znala vklopiti možgane,ti ne bi bilo treba iskati diete po forumih!Je tako?Mislim da se ostale ženske strinjajo s tem ,lepo pa bi bilo da nam ne zbijaš morale in se brez bedastih komentarjev enostavno odstraniš!!!!!!!Hvala!Lep pozdrav Afrodita