![]() | forum.SMSdieta.si |
Niste prijavljeni (Prijava) |
Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.
V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.
Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.
Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

).
.
.
. Samo nikar ne pretiravaj z njimi.
). Kavo pa lahko piješ z natreenom
.
. Samo cilje si moraš zastaviti, npr. če se boš držala diete, ti ob koncu tedna nekdo nekaj kupi kot nagrado ali pa si sama kaj privoščiš
. Želim ti čimveč uspeha in motivacije. Saj bo šlo boš videla
.
. Precej lažje je če nimaš doma zalogo sladkarij. Tudi če ti še toliko pašejo sladkarije, če jih nimaš doma, se moraš odpraviti v trgovino, kar je včasih kar težko
. Tako, da definitivno se moraš znebiti sladkarij doma (če se bo kdo od tvojih bližnjih kaj pritoževal jim pa reci, da poleg svojega zdravja skrbiš še za njihovo in da jim s tem delaš veliko uslugo
). SAj bo šlo boš videla

Za vsaki izgubljeni kg vam dodam eno veselo maščobno kroglico ki je odšla od mene!
. Po moje pa so vse diete vsaj za nekaj dobre, tako da poskusi to z mesom pa boš videla
. Imam svojih lepih 65 kilogramov na svojo malo višino tako da imam pravo žensko postavo - špehec in obloge
.).
.
.

kg manj.Zelo sem ponosna na sebe in sploh mi ni težko tako živeti,edino sadni dan kombiniram z zelenjavo oz.z solato ker mi nekako sadje ne gre dol.Tako kot vse pred mano ki so poskusile tak način življenja,se tudi jaz pridržujem mnenju da se da kar se lotiš speljat do konca,le malo volje mora biti in kakšna mala podpora najbližjih pa gre(no ja jaz je nimam)pa vseeno gre!!!Res ženske dajte vztrajajte,pišite,sprašujte,izmenjujte svoja opažanja med dieto,ker vsaka jo čuti drugače....Se čujemo ko bo kakšna mastna kroglica spet zapustila moje telo.Adijo!
.
.
.
ODLOČILA SM SE DA V PONEDELJEK ZAČNEM ŠE ENKRAT,KER HITRA DIETA Z JAJCI JE ZAME PREHUDA.Z LOČEVALNO DIETO SE TU NISEM ZREDILA NAZAJ,RES JE DOBRA TA DIETA K LOHKA VSE JEŠ.LEPO SE MEJTE!
. Kar pa se tiče kilogramov, ki so se ustavili, nikar ne obupaj, boš videla, da se bo spet premaknilo
.