Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorpula
    • CommentTime18. Apr 2007

Hvala Petra za pohvale,vem,da mi bo uspelo, počasi se daleč pride
    • CommentAuthorbucika
    • CommentTime18. Apr 2007

Živjo deklice
    Kako kaj? Meni še kar stoji, pa ne vem zakaj.....
    Zanima me kaj vse lahko še jem namesto mesa...ker mam rib že dosti:)

Drugače pa meni se je ustavilo in očitno ne bo šlo več dol:( Nimam sreče

Lepo se imejte
    • CommentAuthormirijam
    • CommentTime19. Apr 2007

Živjo!!

Jaz sem nova tukaj. Hujšam pa tudi po tej dieti - danes 4. dan. Drugače sem mamica, ki ima ooogrooomnoooo
    kil preveč in sem že vsaj 1000 krat začela z dieto. Enkrat s tako, drugič z drugo. No, morda mi bo pa zdaj uspelo, ko sem najdla tale forum.

Sem si pa mal prilagodila stvar. Glede na to, da imam veliko kil preveč, bom čimvečkrat poskusila imeti po sadnem dnevo vodni dan. Bom vidla, kako bo. Ker načeloma nimam težav z vodnim dnem.

No, danes pa sadje...

A čimmanj soli? Sem to prav razumela? Pa olja tudi ne? Ker solato pač delam na klasični sistem: kis, olje, sol. Na beljakovinski dan pa včasih: jogurt, sol, paprika.

Pozdravček!
    •  
      CommentAuthorpretezka

Zdravo, Mirijam,

jaz sem bila na tej dieti pred enim letom, sem sledila Rinini knjižici, in sem si solato lepo delala z olivnim oljem ... v knjižici samo piše, da kuhaš/zabeljaš ... z žličko ali največ z žlico (to je res že izjemoma) olja. Takrat sem v dveh mesecih shujšala 13 kg, potem pa sem dieto opustila, ker enostavno še nisem bila pripravljena na spremembo samopodobe. :wink:

lp,

Pretežka
    •  
      CommentAuthorPetra

Živjo Mirijam,

pozdravjlena na našem forumu :wink:. Upam, da ti bo šlo hujšanje kar najbolje in da boš zadovoljna z uspehom. Ker uspeh gotovo bo, takšen ali drugačen :wink:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorRosi

Petra,.....

:confused::shamed: na moje vprašanje pa nisi odgovorila,...:cry:
    Na strani 6, zadnji komentar. Kaj je z mojim burekom, ki sem ga pojedla včeraj, bil je namreč mesni???
    Hvala

Rossi!!!
    •  
      CommentAuthorPetra

Živjo Rosi,

oprosti, sem popolnoma spregledala tvoje vprašanje :shamed:. Vsi smo samo ljudje in vsakemu se kdaj ap kdaj zalomi :wink:. Pojedla si burek, ki je sicer zelo masten, ampak zaradi tega ne bo hujših sprememb pri dieti. Tako da kar pogumno naprej :thumbup:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorRosi

Halo

Petra HVALA ti :shamed:
    Še eno vprašanje imam,.....emmm kaj pa na škrobni dan,...al lahk ješ mal riža pa mal krompirja,..al moraš jesti samo eno ali samo drugo!

Hvala,.....

Lepo se imejte

Rosi:bigsmile:
    • CommentAuthorpikaa

Živjo punce, evo se vm mal uglasim.. am kk je pr men.. mam dieto 39. dan, shujšala sm 13 kg... pa se zj nikamor ne premakne nč že ene 2 tedna.. upam d se bo še kej, k je še kr neki za odstrant pr men =) lepo se mejte pa uživejte =**
    • CommentAuthorbucika

Petra tudi jaz čakam na dva odgovora:(:(

In sicer...laj lahko še jem namesto mesa, ter ali naj spijem vsak dan eno šumečo vitaminsko tableto?

Lep pozdrav
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime20. Apr 2007

Živjo :bigsmile:,

Rosi: na škrobni dan lahko ješ krompir in riž, vendar ne nikakor skupaj. Skuhaj si ali riž ali krompir :wink:.

Bucika: namesto mesa lahko ješ sojine nadomestke, ribe ali košček salame. Poleg dieta lahko brez problema piješ šumeče vitaminske tablete.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorTjašika
    • CommentTime21. Apr 2007

Zdravo punce!

Že par dni omahujem če bi začela z dijeto ali ne, ker sem slišala tudi par slabih komentarjev. Vendar so me vaši komentarji okrepili tako da jutri začnem.

Z interneta sem si že potegnila dol jedilnik ki je že sestavljen za 90 dni!

Imam pa seveda tudi nekaj vprašanj.

Predvidevam petra da si ti že konec z to dieto in me zanima kako ti je šlo? zanima me pa tudi če slučajno veste kaj o tem če je res da se potem za več nazaj zrediš kot pa si shujšal??

Pa še eno vprašanje... imam zelo malo časa za kuhanje in previlno prehrano, zato me zanima, če je ql, da zajterk jem normalno, kosilo in večerjo pa združim v en obrok, ker nimam časa da bi 2x jedla, tako da bi si obrok privoščila vsak dan okoli 16te ure.

LP.
    • CommentAuthorkatty
    • CommentTime22. Apr 2007

Živjo!

Včeri sm začela z ločevalno dieto po Rinini knjižici in se mi zdi da recepti tam not kr mal predobri. Ampak sploh nism mogla verjet k je bil uspeh viden že dons zjutri 1kg manj - no hodm še v fitness, ampak tko hitro tut nisem pričakovala rezulatatov. A ma kakšna kako idejo kolk hitr se da zgubit 10 ali 12 kg s to dieto, če se je striktno držiš in športaš??

Lep pozdravček in velik uspeha pri dieti vsem pa že vnaprej hvala za odgovore.
    Katarina:bigsmile:
    •  
      CommentAuthoraisha
    • CommentTime23. Apr 2007

KATTY

V kolikem času boš izgubila toliko kg, ti noben ne more zagotoviti.
    Odvisno je namreč od mnogih dejavnikov, koliko tehtaš, kolik je tvoja višina, kakšne prehranjevalne navade si imela pred dieto, koliko boš grešila...
    V knjižici recepti niso predobri, ampak so taki, kot morajo biti. Le je nekaj različiš te vrste diete, imaš pa tudi forum, na katerem potekajo debate samo od te diete.

Lahko da boš izgubila 10 kg v enem mesecu, lahko šele v 3. Odvisno je tudi, kako bo tvoje telo sprejelo tako prehranjevalnje.
    Ker pa se poleg tega ukvarjaš s fitnesom, se na začetku zna zgoditi, da boš kg ali več težja, kar pa ne pomeni nič slabega, ampak le to, da se ti maščobe kopičijo v mišice.

LP
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime23. Apr 2007

Živjo,

Tjašika: jaz osebno nisem poskusila te diete, ker mi ni najbolj všeč (jedilnik). Če boš po dieti jedla zmerno in zdravo, ter zraven še telovadila, ne boš dobila kilogramov nazaj. Drugače pa diete niso čudežne (kot npr. obljubljajo razni preparati za izgubo telesne teže), tako da ne glede na to katere diete se lotiš, če boš začela z nezdravo prehrano, boš dobila kilograme nazaj.
    Nikakor ti ne priporočam, da bi združila kosilo in večerjo. Na dan moraš imeti najmanj tri obroke, saj drugače telo kopiči maščobe.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorbucika
    • CommentTime24. Apr 2007

Živjo
    Kako ste? Jaz sem odlično...kilogramčki so začeli spet izginjati:) juhuhu:):)
    Zanima pa me nekaj....ali je riž škrob ali spada med ogljikove hidrate?

Lep dan vam želim, čeprav danes ni sončka
    •  
      CommentAuthoraisha
    • CommentTime24. Apr 2007

Jaz sem lansko leto hujšala po tej dieti,ampak mi ni pasala.

Imam pa še vedno knjigo v elektronski obliki, če katero zanima slučajno.

RIŽ JE ŠKROB.

LP
    • CommentAuthorbucika
    • CommentTime25. Apr 2007

Hvala aisha:)
    • CommentAuthorpikaa
    • CommentTime26. Apr 2007

Živjo,
    mene sam zanima k ful velik vode spijem, več k 2l na dan.. a je to ql :( k nevem če je uredu d je tok velik, k vem d nj bi na dan 2l vode spiv ka pa če več????
    Hvala za odgovor
    lepo se mejte
    • CommentAuthormima
    • CommentTime26. Apr 2007

pozdravljeni,
    no še jaz da malo pozdravim po doooooooooooooooooooolgem času. Tudi meni kilogramčki kar grejo dol. zanima pa me če bi mi lahko aisha poslala to knjigo po e-mail naslovu- dalileya@yahoo.fr!aja pa še za Piko-mislim da je v redu da toliko spiješ, ker men je zadnjič zdravnica rekla, da lahko spijem tudi 3 litre vode na dan.
    lep pozdrav, Mima:bigsmile:
  1.  
    Jaz pa bi vprašal vse vas,če pijete vode -zala symphony,harmony.life.............
    Hvala
    • CommentAuthorMarč
    • CommentTime30. Apr 2007

Vse zale symphony,life vsebujejo nekaj sladkorja, zato pij raje navadno vodo, mogoče s kančkom limoninega soka, če ne maraš čiste vode
    • CommentAuthorMarč

Moja izkušnja z ločevalno dieto: deluje, vendar sem jo dopolnil z vsaj 3x tedenskim obiskom fitnessa in počutim se neverjetno dobro. Znano je namreč, da mišična masa "pokuri"-bazalni metabolizem, tudi do 2,5 krat več kalorij, kot ostala tkiva. Poleg tega se izboljša tonus telesa in tudi kakšen kilogram preveč na trebuhu, zadnjici, deluje manj moteče, ker ga napeta mišica nekako lepše oblikuje, skriva.

Na začetku je po obisku fitnessa, pilatesa, aerobike, stepa, itd. težko, saj mišice bolijo (OK, z masažo in pravilnim razgibavanjem po vadbi je teg sicer lahko manj) in ni potrebno dosti, da vse skupaj opustimo. Znano je, da velika večina opusti fitness ali podobne vadbe po enem mesecu. Če vztrajaš dlje, si zmagovalec in si bogato nagrajen, lepša oblika telesa, manj kilogramov, predvsem pa dobro počutje, ki je posledica boljše prekrvavljenosti telesa, manj kilogramov in boljše postave. Toliko, če ima kdo kakšno vprašanje na to temo....

lp

Marč:bigsmile::wink:
    • CommentAuthorvolk

Same vode je potrebno spiti:1 dcl na 3 kg telesne teže,seveda vode brez dodatkov kot so sladkor...osvežilna je voda z svežo limono
    • CommentAuthorRosi

Pozdravljeni!!

Ekola, danes je moj 29. dan in VOOOOOOODA, .....moram rečt, da se kar dobro počutim, nič mi ne manjka,..tako da sem vesela!
    In uspeh je resnično tak kot sem ga pričakovala. Shujšala sem 9 kg,:clap::clap:sicer se tehtnica že teden dni ne premakne nikamor, ampak se ne sekiram, saj vem,...da bo v zadnjem mesecu iz mene kar letelo.:swingin:

Moram pa povedat, da pijem vodo z okusom in tudi solato jem z oljem in soljo,..tako da,..grešnica mala,..ampak uspeh je pa vseeno tukaj.

Držim pesti za vas in zase.
    SKUPAJ NAM BO USPELO :thumbup:

Pa lepe praznike,...

Rosi
    • CommentAuthoržuža
    • CommentTime1. May 2007

živjo vsem! torej je tu poanta, da ločuješ ogljikove hidrate od beljakovin ane? želim jesti to kar jedo drugi pri kosilu,večerji,... zato me zanima kakšen bi biu učinek, če bi samo ločevala?
    npr. za kosilo krompirjevo solato, za večerjo pa zrezek vmes pa sadje in zelenjavo
    hvala:smile:
    • CommentAuthordejca
    • CommentTime1. May 2007

žuža, to sicer počneš naslednje 3 mesece, ko si na vzdrževanju. punce so vseeno nekaj shujšale, efekt pa seveda ni takšen kot če se držiš jedilnika.
    • CommentAuthoržuža
    • CommentTime1. May 2007

važno je, da shujšam okoli 3-5kg in me je zanimalo, če bi mi na tak način ločevanja uspelo pa da jih n pridobim takoj nazaj
    • CommentAuthordejca
    • CommentTime1. May 2007

uf, to pa zagotovo. držim pesti zate.
    • CommentAuthoržuža
    • CommentTime2. May 2007

hvala Dejca menda mi bo uspel...Menim, da se je treba odvečnih kilogramov zasprot znebit, drugač je pa kriza.
  2.  
    čao! danes je moj prvi dan vaše oziroma naše diete...:wink: Upam,da mi bo uspelo... lep pozdrav pa vsem veliko uspeha:thumbup:
    • CommentAuthordejca
    • CommentTime2. May 2007

ja žuža, se strinjam s tabo, ker če ne se samop nabira in nabira ...
    • CommentAuthornejka
    • CommentTime2. May 2007

Pozdrav vsem skupaj!
    Sem nova na forumu in obenem začetnica diete, danes je moj drugi dan. S svojimi 171 cm in 95 kg
    moram nekaj drastično spremeniti in upam, da mi bo z vašimi nasveti tudi uspelo. Pred leti mi je na ta
    način uspelo shujšati 21 kg, vendar so se ti počasi nakopičili nazaj. Sedaj bom spremenila edino to, da bom
    namesto 4.dne (sadni dan) imela sadno-zelenjavni dan, kar bom veliko lažje prenesla. No, spremeniti moram tudi to, da se bom potrudila narediti vsaj kakšen trebušnjak, na dobro uro dolg sprehod (hitre hoje) grem pa že tako vsak dan.

Korajžno vsem skupaj!

:swingin:
    •  
      CommentAuthorgrable1
    • CommentTime2. May 2007

Živjo vsem skupaj ,

tudi jaz sem nova na forumu in bi rada začela z dieto, vendar se bojim
    da mi ne bo uspelo, (vem ne smem si tega govorit, ker mi potem res ne
    bo uspelo). Zanima me tudi ob katerih urah dobiš sms, oz na katere ure
    naj si razdelim obroke?
    upam da bom dobila odgovor, drugače pa vsem skupaj: UŽIVAJTE držim pesti
    :bigsmile:

pozdravček Alenka
    • CommentAuthorbucika
    • CommentTime3. May 2007

Živjo. Kako ste?
    Jaz sem kar uredu.
    Malo sem žalostna, saj imam do konca diete le še slab mesec kilogramčki pa ne gredo nikamor :(
    Petra ali mi lahko svetuješ kaj naj bi si vzela s seboj v službo. Nekako nočem s seboj nositi krompirja,solate ipd
    Še nekaj, kadar sem celo noč budna tudi postanem lačna pa se nalivam z vodo in kavicami....ali bi bilo narobe če bi pojedla kakšno jabolko?

Lep pozdrav vsem in veliko sončka;)
    • CommentAuthoravokado
    • CommentTime3. May 2007

Pozdravljeni,
    po dolgem času se vam spet oglašam.Pri moji 90-dnevni dieti sem izgubila 13 kg,sedaj v mesecu po njej pa še 1,5kg.Malo bolj kombiniram živila pe je.
    Diete se držite tako, da ne menjujete dnevov in obenem ne bodite tako strogi.
    Jaz sem vedno jedla solato z oljem in malo kisa, ker v tej dieti priporočajo čimmanj kisa.Skoraj vsak dan sem pojedla košček belega kruha.Če ste lačne pojejte sadje ali pa raje nekaj, kar je predvideno tistega dne.
    Res je, da se je diete treba držati,vendar če boste prestrogi, boste težko zdržali.
    Sedaj ko gledam nazaj, si mislim, da bi shujšala tudi če bi začela samo z ločevanjem živil.Gre bolj počasi, vendar ostane koža bolj napeta.
    Vesela sem, da sem spoznala to dieto, ker drugače mi ne bi uspelo.Sedaj je to postal moj način prehranjevanja s tem, da si kdaj pa kdaj tudi kaj privoščiš.
    Počutim se odlično in veliko lažje se gibljem.To je kot začaran krog.Ko si vitkejši, se lažje giblješ in s tem spet izgubljaš kg.
    NE OBUPAJTE!POSTAVITE SI CILJ IN NE IMEJTE ZA NORCA SAMI SEBE:
    SPLAČA SE!!!!(samo pri garderobi ne)
    Lep pozdrav vsem
    Avokado
    • CommentAuthortejcika
    • CommentTime3. May 2007

Lep pozdrav,
    Oglašam se prvič in sicer z podobno težavo kot vse tukaj-preveč kilogramov.
    Imam 165cm in 75kg. Najbrž bi po 90dnevni ločevalni dieti izgubila vsaj 10kg.
    Problem pa je, da bi z njo začela čez kak mesec, mmislim pa da mi bo bivanje na morju (all inclusive-3tedne-v tuniziji) prej škodilo kot koristilo, naj se raje odločim za kako drugo dieto?
    Kaj pa če si zaspanec in rad dlje spiš? kako je z zajtrkom?
    Pa če ne maraš avokada in bučk? s čim jih lahko nadomestiš?
    Prosim za odgovore!

Hvala že v naprej,
    Teja:cry:
    • CommentAuthormillagros
    • CommentTime4. May 2007

cvetača (kuhana ali v solati), solata... špinača ali blitva
    kaj mi lahko kdo to razloži?
    kaj zdej lahko jem?
    ker ne razumem čisto teh vejic pa ali itd....
    • CommentAuthoravokado
    • CommentTime4. May 2007

Milagros,ne razumem kaj bi rada vedela.Vse to:cvetačo,špinačo,blitvo moraš najprej skuhati v kropu,nakar jo ješ kot prilogo ali pa v SOLATI(dodaš kis in olje.)
    Zraven vseh obrokov pa lahko ješ tudi recimo zeleno solato.
    Piši mi kaj konkretno te zanima.
    L.p.
    avokado
  3.  
    Živjo,

tud jaz sem nova na tem forumu... Sem pa začela s to dieto kakšen mesec nazaj, sicer se je do včeri nisem prav natančno držala, in sicer problem je v vikendih... mal je kriv fant - ker me full moti ko vidim, da on lahko je, jaz pa ne smem, mal je problem v sami meni... čeprav mam 23 let in sem pri svojih 168 cm težka 90kg (mesec nazaj sem bila 93kg)mi je kar mučno vse skupaj... vem, da potrebujem nujno preobrazbo... verjetno je problem tudi v službi, namreč ob 7.30 zjutraj grem, vrnem pa se šele po 18.00, uničena in utrujena - čeprav nimam fizičnega dela - brez volje do rekreacije... verjetno če bi imela koga, da se z mano rekreira bi bilo vse drugače... tko pa...
    dieta drugače - razen vikendov gre dobro, problem je samo škrobni dan, in sicer v službi nimam možnosti vn na kosilo, tko da cel dan jem sadje, zvečer pa kakšen krompir ali grah. a ma katera podobno težavo??? kaj mi svetujete, kaj si lahko doma pripravim dan prej in tako vzamem v službo???

Hvala za pomoč...:wink::wink::wink:
    • CommentAuthormillagros
    • CommentTime5. May 2007

heila!
    hvala Avokado, res sem malo čudno oblikovala vprašanje ampak me je zanimalo, če lahko vse to pojem, al samo špinačo al pa samo cvetačo itd :bigsmile:

Še nekaj me zanima, zdej sem bla 15 dni na dieti kemičnega razkroja in zgubila 4 kg (:sad: ni neki ful... ampak je nek začetek) ker sem res kot en malo slonček ummm... ne kar slon :bigsmile: (163/80) Samo sem se naveličala te enolične hrane :shamed:
    no zdej u ponedeljek začnem z to 90 dnevno dieto :smile:

Zanima me... A se lahko ćivila v posameznem obroku jejo skupaj al morem npr. najprej pojest fižol in potem solato?!
    Bi bla vesela če tega ni treba delat...:shamed:
    • CommentAuthormillagros
    • CommentTime5. May 2007

aja pa še neki....
    ful mi je čudno da v dieti ni sadnega in vodnega dneva?! ker sem drugače povsod prebrala da mora biti vsak 4. sadni dan in vsak 29. vodni dan....:shamed:
    • CommentAuthordejca
    • CommentTime5. May 2007 urejeno

millagros, v dieti je 4. dan sadni in 29. dan vodni. ziher. pojdi na stran samo o tej dieti in boš tam dobila ful informacij, tudi forum je, punce so ful prijazne, ful obvladajo zadevo http://www.mojplanet.si/, splača se. Fora diete je, da maš 3 dni mal bl kalorične, potem pa enega manj kaloričnega pa še velik vitaminčkov poješ. je dieta, ki je poleg montignacove med najbolj zdravimi.
    živil ni treba jest posamezno, lahko mešaš, tko ješ kt normalno kosilo pač.
    js bom ponovno se odločla za to dieto. sm zgubila že 16 kg v 2eh mesecih s to dieto.
    pa ne se držat tega tle predpisanega jedilnika (prehrana je lahko veliko bolj raznolika), res ti priporočam da si prebereš več o tej dieti.
    • CommentAuthormillagros
    • CommentTime5. May 2007

dejca hvala... :bigsmile:
    ja neki sem že brala in sem v bistvu zasledila, da je ta dieta tuki ful pusta in ni vse pravilno skombinirano (pa brez zamere, to so besede drugih ne mene....)

No upam da mi boš pomagala z nasveti, če si že bla na tej dieti!? :shamed:
    • CommentAuthorustanko
    • CommentTime5. May 2007

Živijo:wink:Po naključju sem našla tale forum in mi je zelo všeč!Hujšam po tej dieti že dober mesec in je prvi vodni dan že za mano tko da sem izgubila 6 kg!Danes sem pa prebirala vaše komentarje in me je malo strah da se mi ne bojo kile ustavile!V dveh mesecih bi morala shujšati še 10kg,da bom imela popolno postavo!!!!!Upam da se mi bojo izpolnile sanje no.....:tongue: Prosila bi vas tiste ki imate izkušnje že s tem hujšanjem mi sporočite če bi lahko dosegla svoj cilj!Sem pa trmasta in zagnana,sam mal kršim z vodo ker mi ne gre in ne gre sama voda kopujem harmony pa vem da ne bi smela zaradi sladkorja ampak vsega ostalega se strogo držim!!!Lep pozdrav vsem!! URŠA
    • CommentAuthormillagros
    • CommentTime6. May 2007

ustanko / urša

Dobrodošla med nami! :bigsmile:
    Kaj pa če bi poskusla z oazo? vodo mislim...
    ker ma fruktozo namesto sladkorja? :wink:
    • CommentAuthorustanko
    • CommentTime6. May 2007

Hvala!!!!Sej ta voda vsebuje minimalno sladkorja sam se mi vseeno zdi škoda da bi mi to pokvarilo rezultatov!!!!!Bom probala z oazo......Z mojo frendico smo skupaj začele hujšati,obe smo bolj majhne in sicer js merim 150cm,70kg pa mi grejo kilogrami veliko počasneje dol kot njej ki meri152,88kg!Sem pa ponosna da sem v 31 dnevih izgubila 6 kg,sam upam da se mi ne bo ustavilo!!!!!
    • CommentAuthorustanko
    • CommentTime6. May 2007

Hvala!!!!Sej ta voda vsebuje minimalno sladkorja sam se mi vseeno zdi škoda da bi mi to pokvarilo rezultatov!!!!!Bom probala z oazo......Z mojo frendico smo skupaj začele hujšati,obe smo bolj majhne in sicer js merim 150cm,70kg pa mi grejo kilogrami veliko počasneje dol kot njej ki meri152,88kg!Sem pa ponosna da sem v 31 dnevih izgubila 6 kg,sam upam da se mi ne bo ustavilo!!!!!
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime7. May 2007

Živjo vsi :bigsmile:,

samo sporočam, da sem prišla sveža in spočita nazaj iz dopusta. Tako da bom spet prisotna tukaj na forumu :wink:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorMaja T.
    • CommentTime7. May 2007

Lepo pozdravljene,

danes je 1. dan moje diete.
    Imam nekaj vprašanj:
    1. Ali moram jesti kosilo in večerjo? Lahko večerjo izpustim, glede na to, da bom pozno imela kosilo?
    2. Ali res lahko pojem zjutraj os črnega kruha?
    3. Bodo kilogrami bolje kopneli, če bom spila več vode?
    4. Kolk ve popijete?
    5. Zjutraj pijete kis?

Hvala, Maja

P.S: velika 160, težka 62 kg. (ostalo mi je 7 kg od poroda)