![]() | forum.SMSdieta.si |
Niste prijavljeni (Prijava) |
Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.
V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.
Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.
Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.
. Upam, da ti bo šlo hujšanje kar najbolje in da boš zadovoljna z uspehom. Ker uspeh gotovo bo, takšen ali drugačen
.
na moje vprašanje pa nisi odgovorila,...
. Vsi smo samo ljudje in vsakemu se kdaj ap kdaj zalomi
. Pojedla si burek, ki je sicer zelo masten, ampak zaradi tega ne bo hujših sprememb pri dieti. Tako da kar pogumno naprej 
,
.

sicer se tehtnica že teden dni ne premakne nikamor, ampak se ne sekiram, saj vem,...da bo v zadnjem mesecu iz mene kar letelo.
Upam,da mi bo uspelo... lep pozdrav pa vsem veliko uspeha

ni neki ful... ampak je nek začetek) ker sem res kot en malo slonček ummm... ne kar slon
(163/80) Samo sem se naveličala te enolične hrane 

Po naključju sem našla tale forum in mi je zelo všeč!Hujšam po tej dieti že dober mesec in je prvi vodni dan že za mano tko da sem izgubila 6 kg!Danes sem pa prebirala vaše komentarje in me je malo strah da se mi ne bojo kile ustavile!V dveh mesecih bi morala shujšati še 10kg,da bom imela popolno postavo!!!!!Upam da se mi bojo izpolnile sanje no.....
Prosila bi vas tiste ki imate izkušnje že s tem hujšanjem mi sporočite če bi lahko dosegla svoj cilj!Sem pa trmasta in zagnana,sam mal kršim z vodo ker mi ne gre in ne gre sama voda kopujem harmony pa vem da ne bi smela zaradi sladkorja ampak vsega ostalega se strogo držim!!!Lep pozdrav vsem!! URŠA

,
.