Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorKarlina
    • CommentTime16. May 2007

Ojla!
    Limonca mislim,da je 9kg veliko ,če jih shujšaš ,že kilogram ,ki ga izgubiš pomeni, da delaš nekaj zase ,in za nas ,ki imamo prekomerno težo pomeni dobro za zdravje.Tudi meni tehtnica ne pokaže sprememb pa bom vseeno vstrajala do konca,ker mi ta dieta dopušča,da jem vse.Sama se nerada odrekam stvarem ,ki jih rada jem zato mi druge diete nekako niso všeč.Počasi se daleč pride,mogoče je bolje ,da hujšaš počasi ,da se telo privadi na spremembe.Je pa res ,da je tukaj s strani punc res dobra vspodbuda in pomoč ,če pade motivacija,kar res pomaga.Tako,da jaz mislim, da smo si vse postavile nek cilj jaz napr.8kg,pa če jih shujšam 5 bom več kot srečna.Veliko sreče.
    Lp
    Karlina
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime16. May 2007 urejeno

Živjo Limonca,

o ja te prekleti dohtrji, ki naredijo več slabega kot dobrega. Jaz sem se tudi po kontracepcijskih tabletkah zredila in vsi so mi govorili manj jej pa več migaj. Hja pa ni to tako lahko. Sama sem v tem letu izvedela, da imam sladkorno in da so moji kilogramčki tudi posledica tega. Ampak veš kaj, s pravo mero podpore in motivacije nam bo vsem uspelo :thumbup:.
    Ti se kar lepo loti diete in boš videla, rezultati bodo tu. Upam, da nisem prej zvenela nesramno, če pa si slučajno dobila takšen občutek se pa iskreno opravičujem.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorlimonca

Karlina,
    po eni strani je 9 kg res dosti, vendar ko sem poslušala prijateljice, da so shujšale 20 kg, se mi je zdelo 9 kg zelo malo skoraj nič glede na to, da moram shujšat vsaj 20 kg. (eni pravijo da celo 25!). Veliko sreče tudi tebi!

Petra,
    Seveda nam bo uspelo. Vsem! Ja jaz imam tudi zelo veliko možnost za sladkorno bolezen, ker jo ima stara mama. In ne, prej ni zvenelo nič nesramno. Še prav si imela.

LP
    •  
      CommentAuthorMina

Zdravo!!!

Danes je moj peti dan ločevalne diete in sem zgubila 1 kg. Sicer sem velika 162 cm in imam 60 kg, tako da bi rada zgubila 5 kg. Po moje je možno, da jih bom veliko prej kot v treh mesecih. Ali se naj potem držim naprej diete in kaj naj naredim, da mi kilogrami ne bodo šli več dol?

Ma sem malo po netu srfala, pa sem našla članek, kjer ravno ne priporočajo to dieto. To je link: http://www.cenim.se/164-a.html

No lep pozdrav za sedaj, Mina
    • CommentAuthorpikaa

Aisha nisem si merila obsega.. čist sm pozabla.. morm pa rečt da sem velika 167cm in sem imela 109kg. :( vem zlo žalostno.. še najbolj pa to d sm stara 16 let... in potem sem si rekla zgubit ne morm nč če probam, in res prvih par dni je blo groza.. potem ti pa pride tak način prehranjevanja v življenski tempo in pozabiš da hujšaš =) sam pač ješ drugo hrano kot ostali druge razlike pa ni, razen 30 minut vadbe na orbi treku in telovadba v šoli. Danes je moj 66. dan in imam 90 kg. Priti moram do 70kg ampak počasi, nikamor se ne mudi in mislim da mi bo uspelo. Tko da punce nč hudga ni tale dieta =) če sm jz lohk k sm antitalent za šport, nikoli se nisem držala nekega reda.. ampak zdaj je use čist lahko =) pa še sebi boste dokazale da zmorete naredit nekaj kar se je zdelo nemogoče in bo u življenju veliko lažje. =)

LP
    • CommentAuthoranjaaa

Shit no..take dohterje bi blo treba postrelt! Ne morjo met takega odnosa noooo.. Jao..Ni cudno, da nas je pol tok zafrustriranih zensk..Grrrrr..

Limonca, drz se, pa cimprej pozab na te neumnosti. BO TI USPELO, sam trdno voljo mors met. Pomisli, ce ti je zadnjic uspelo zgubit 9 kg in sama ves, kolk si migala zraven..poskusi zdaj podvojit telovadbo in sigurno se bodo tudi izgubljeni kilogrami podvojili. Ko ti pa pade motivacija in ko bi najrajs vse poslala nekam, pa pridi sem gor, bomo kako debato udarle me, ki smo vse v podobnem zosu.:wink:

Pikaaa..bravo! Ogromno kilogramov si ze zgubila in drzim pesti, da bos prisla do teze, ki si jo zelis. Kr vztrajaj tako se naprej!!:smile:

Drugac pa morem priznat, da sem se tud jst danes komaj komaj zadrzala..Otroci so imeli za malico sirove strucke in 5 jih je ostalo v posodi..Sem kr vzela posodo in jo nesla v drug razred. :wink: (Ce nebi bla na dieti, bi ziher ene 3 pojedla..jst in moje prenajedanje..:confused:)
    Ampak je slo in pol sem sla na forum in sem zdej spet zmotivirana in naspidirana.Juhej!:wink:

Modte mocne, pupe, pa se tipkamo!:bigsmile:

Anja
    • CommentAuthorpikaa

Anja usaka čast =) vedla sm d zmormo pa d se upremo skušnjavi!!!!!!! Ma res smo šmexi =) Jz sm tut že na piknike šla pa na rojstne dneve, pa sm se mogla zadržat.. pa mi je ratal, itak nasledn dan pol vidš d si zase to naredu pa si ponosn na to d ti uspe =) tko d punce in fanje moji gremo naprej =) pa nm bo ratal skupi

LP
    • CommentAuthoranjaaa

Ups..sej res..jst vedno na fante pozabim..:shamed::shamed:

FANTJE, tud za vse vas, locevalce, drzimo pesti in smo z vami na poti k uspehu in osebnemu zadovoljstvu!!!:wink:

Zdej se pa javte, da vidmo, kok vas je.:bigsmile:

Pikaaa..yes yes..my sister..!:cool:

lp, A.
    • CommentAuthorpikaa

Aja Anja, am jz sm tut Anja :) nice to meet u =) hihi

Go people we can do it!!! =)

LP
    •  
      CommentAuthoraisha
    • CommentTime17. May 2007

MINA, za vsako dieto in vsak način prehranjevanja boš našla tako slabe kot dobre kritike.
    Če tebi dieta odgovarja, če se počutite dobro, potem se ne oziraj na take in drugačne komentarje, ker vam samo kvari motivacijo.

Če bi sama napisala jedilnik za moj način prehranjevanje še eno leto nazaj, bi naredili razne študije in se ogorčeni spraševali in delali izvlečke in zapiske.

Punce, ne smete se ozirati na vsak rečeni ali prebrani komentar. Morate imeti malo več zaupanja vase in poslušati svoje telo. Telo vas bo opozoril, če mu ne pašejo vaše metode.
    Mina, glede na to, da imaš za izgubiti samo 5 kilogramov, je moje mnenje, da začneš z zdravim prehranjevanjem in ne s to 90 dnevno dieto.
    Na temu linku, ki si ga poslala, imaš tudi veliko napisanega o Montiganciju-Jem, torej hujšam.
    Tudi jaz imam zapiske te knjige, tabelo glikemičnih indeksov in še veliko stvari.

Pred leti sem izgubila 10kg v enem mesecu na račun zdrave prehrane in se počutila super in čudovito.
    Tudi ta dieta in vse mnoge dajejo takojšnji učinek tistim, ki imajo za izgubiti malo več kg.
    Oglasi se tudi v naši temi POČASNO HUJŠANJE in ti bomo z veseljem pomagale.
    •  
      CommentAuthoraisha

PIKAA, sem zelo ponosna nase, ker dokazuješ vsem nam, (posebej takrat, ko imamo slabe dneve), da je vse mogoče in da se vse da.

Torej si štartala z 109 kg in imaš danes 90 kg?
    Pa to je čudovito, res.
    Upam, da spiješ veliko vode in se zvečer malo namažeš s kako mastno kremico. Tako boš naredila še pretok koži.

Priporočam pa ti tudi, da se vsak teden izmeriš; roke, boke, stegna.
    Mogoče boš kak dan zelo presenečena, ko bodo kg na tehtnici stali, telo pa se ti bo kljub temu izoblikovalo.
    • CommentAuthoranjaaa

Dobro jutro vsem!

Dezja je konec in caka nas soncen konec tedna. Juhuuu!:) Mene ta dez prav v slabo voljo spravi in sem taka cela melanholicna in brez energije. Ampak danes je pa s soncem obsijan 9. dan in spet je slo nekaj dag dol!Juhu!:bigsmile:
    Mela bi vprasanje za tiste, ki veliko telovadite..A pijete po aktivnosti kake napitke al kej podobnega? Nekje sem prebrala, da za obnovno celic po aktivnosti priporocajo beljakovine..Sam zdej pa lahk jemo beljakovine samo vsak 4 dan..Hm...:confused::cry:

No, kakorkoli. Zelim vam en LEP in USPESEN dan, brez prekrskov in prevelikih skomin (joj, jst sem vceraj skoraj podlegla jabolcnemu zavitku). Mejte v glavi, da bo brez odstopanj dieta ful bolj ucinkovita, sploh, ce boste se migale zravn! :wink:

DRZTE SE!!!!

p.s Pikkaaa, ja hudo, Anje smo same carice.:devil:Hihi..Pridna bot!

Anja
    • CommentAuthorKarlina

Čao punce!

Danes ja moj 32 dan ločevalne diete pa nobena kila ni šla dol.Počasi sem mal razočarana.Po eni strani je ne bi rada prekinila,ker me firbec matra kaj bo,mogoče rabim več časa pa ta način prehranjevanja mi je všeč.Zdej sem začela telovadit na orbitreku pa da vidmo če je blo to krivo ker prej nisem nič migala.Neke diete sem brala, ampak bi raje ostala na tej pa da gre počas dol,kot pa tedenske diete, tem ne zaupam.Prav jezna sem.
    Punce,vidim pa ,da gre vam prav dobro.Superca.
    Čauči
    Karlina
    • CommentAuthoranjaaa

Ves, Karlina, mal sem tuhtala, v cem bi lahk bil problem tvojega neizgubljanja kilogramov. Na prvem mestu verjetno to, kar si tudi sama ugotovila, namrec telovadba. Neverjetno pospesi topljenje mascobic, pa tudi postava postaja vedno lepsa. Se splaca, preizkuseno.:wink:
    Po drugi strani pa bi mogoce morala malo zmanjsati obseg porcij..Tudi sama sem ugotovila, da ce si skuham cel pisker riza z omakco in se na mrtvo najem,pol nasledn dan tehtnca ne pokaze manj, ampak prej vec. Ne pravim, da ti prevec jes, sam mogoce je pa to razlog. Porcija je "kao" do sredinskega roba kroznika..Tudi kar se peciva tice, je pomoje kr precej pomembno, kaksno pecivo jes (ce ga imas na jedilniku).Verjetno cokoladno pecivo ni lih enako sadnemu.

Kakorkoli, ce ti prehrana odgovarja, ne vidim razloga da bi mogla nehat. Morda tvoje telo res potrebuje vec casa, ali pa imas tako malo kilogramov za izgubit, da bi mogoce morala poskusiti bolj strogo dieto.
    Dunno.:neutral:

Verjetno ti nisem prevec pomagala, ampak sam tok, da ves, da nisi sama v tem.:wink:

Lp, A.
    • CommentAuthorirči

Hojla! Pred leti sem prenehala z bolj al manj aktivnim rekreativnim športanjem, hkrati s spremenjenim življenskim slogom pa sem se morala ukvarjati tudi z zmanjšanim delovanjem ščitnice. In kile so drastično narasle. Pristala sem pri dr. Sentočnikovi, ki me je po dveh mescih odvrnila od sebe, ker mi (kljub predpisani telovadbi v njihovi telovadnici, dieti in izvajani vsakodnevni hoji najmanj 6 km nisem uspela izgubiti niti 7 kg) ni verjela, da se strogo držim vsega naročenega in me je poslala v njen klub za "grešnike", ki se ne znajo kontrolirati... Potem sem sicer sama s pomočjo ločevanja hrane in vsakodnevne hoje izgubila v nekaj mesecih 23 kilograme. Pa smo doma"naročili" in po porodu so šle kile spet gor. Ker mi pa sedaj drastično zmanjkuje časa za intenzivno hojo ali telovadbo, so me prepričali v ločevalno dieto.
    Pridno se je držim že 10 tednov. Kljub nadaljevanju premalo gibanja, sem do sedaj z lahkoto izgubila 12 kg. Za mene je to čudeeež...
    • CommentAuthorpikaa

Aisha: ja... =) ful sm vesela d sm ta forum našla k je najbolši od useh kar sm jih gdaj vidla.. sama pozitivna energija =) am am ja pijem velik vode, če sm pa lačna recmo na sadn dan si pa limonado nardim, sam to se zlo redko dogaja. Ja d bi si izmerila use.. jaoo jz sm bl pozabliv človk =) hehe drgač pa usak dan k se poslovim od orbi treka k pridem iz pod tuša se namažem z losjonom po telesu, pa mi je uredu.Aja pa še to bi povedala, d mam ful več energije kt prej =) res prov nevem kva nj delam k pridem dumu iz šole =)

LP pa pridni bit =)
    • CommentAuthorKarlina

Pozdravček vsem!
    O Anjaaa res hvala,veš mi ta vspodbuda ful velik pomeni.Sej tud jest mislim,da ni nič narobe če tako jem pač da ločujem živila.Zdej bom pa še velik telovadla, pa da pol vidmo.Če pa še pol ne bo rezultata je pa z mano neki narobe pa ne vem ,ča mi lahko kaj pomaga. Drugač bi pa rada shujšala za 7-8kg.Se mi zdi ,da je te kile najtežje spravit dol,da tisti ljudje,ki imajo 20kg in več prej in hitreje hujšajo .No jaz sm res da bolj pri vstrajnih,se ne dam kar tako,sem pravi borc.Ker za tiste hitre diete glih nisem,ker ko jo zaklučiš takoj dobiš vse in še več nazaj,logično pol si pa v začaranem krogu.
    No, punce uživajte in se lepo imejte
    Karlina
    • CommentAuthoranjaaa

Petra (ali kater drug poznavalec ;)) eno vprasanje mam..

Dans mam beljakovinski dan, v soboto me pa piknik caka. Kaj bi blo bols..da mam jutr normalno skrob in pol pac v soboto spet beljakovine in nedeljo skrob (kot obicajno), al da mam jutr sadni dan in v soboto beljakovine?
    Sej verjetno niti ni tok bistveno, ne?:)
    •  
      CommentAuthoraisha

Anja, ali pa greš kar po seznamu, v soboto se malo pregrešiš (boš pa malo več potelovadila) in v nedeljo kar nadaljuješ z dieto po seznamu.
    Vsaj jaz sem tako naredila, pa ne boš vrjela, še na tisti dan, ki sem se pregrešila, so mi šli kilogrami dolj.
    Vzemi to kot kak dan razvajanja in poklon sebi, ko si tako pridna in se tako trudiš.
    Tudi če boš na pikniku, malo pokombiniraš, ne ješ kruha, ali pa poješ zraven meseka kak črni kruh, malo več zelenjave in se nimaš ničesar bati.

Le tako pogumno naprej.
    • CommentAuthormiky

ojla vsem. danes sem začela z to dieto. malo sem prebirala vaše komentarje in ste mi dali dodaten zagon. hvala! stara sem 24 let, tehtam 77 a cilj je 65kg. aisha prebrala sem da imaš ti rinine recepte zato te prosim da mi pošlješ na nihad-dedic@hotmail.com. hvala v naprej. vsem želim veliko izgubljenih kg. pozdravček:jumping:
    •  
      CommentAuthoraisha

Miky, pozdrav tudi tebi.

Si mislila knjigo 90-dnevne diete?

Le to imam v elektonski obliki+knjigo naslednjih 90 dni, ki pride v poštev po dieti.
    Napiši mi, katero bi rada, da ti pošljem.

LP
    • CommentAuthormiky

živijo. aisha mislila sem na 90-dnevno. hvala, hvala,... papa
    • CommentAuthoranjaaa
    • CommentTime18. May 2007

Dobro jutro vsem, se posebej novi clanici miky!:cool:

Vedno vec nas je na tem forumu, kar se mi zdi super. Ocitno nam ni vseeno, kaj se dogaja z nami oz. nasimi telescki in to miselnost bi mogle kr se malo razsirit. Se mi zdi, da je ta dieta res zakon, ker ne stradas, ampak se dejansko zacnes zdravo prehranjevat.

Kaj sem jst opazla po svojih 10 dneh? Ne samo 1,5kg izgubljenih, to je se najmanj, ampak to, da imam prvic v zivljenju urejeno prehrano!! Prej sem vsakih 5 minut vase tlacla neke grozne prigrizke :shamed: in v hrani sploh nisem uzivala,ker nikol nisem bla dejansko lacna.:confused:Da ne omenjam obcutkov nezadovoljstva ob vsakem oblacenju in napihnjenem trebuhu, kot bi bila v petem mescu nosecnosti.

In se ta krasni forum.:smile:Ko res ves,da nisi sam in da so tu ljudje zato,da ti pomagajo (tnx Aisha), te spodbujajo,motivirajo in kar malo se potrudis tudi zaradi njih.:bigsmile:

Tako da..hvala vsem, ki ste tu! Skupaj lahko premikamo gore,samo ce hocemo.:wink:
    Uspesno hujsanje se naprej!
    Miky ti pa se le javi,kako ti kaj uspeva in vprasaj, ce kaj ne bos vedela.:smile:

Prekrasen dan vam zelim!

trsica Anja :wink:
    • CommentAuthormiky

Tudi od mene dobro jutro vsem!
    Hvala za dobrodošlico. Tehtala se bom vsak teden in vam sporočala rezultate. Forum je res zakon. samo tako naprej pa nas bo še več.
    Pozdravček
    • CommentAuthorKarlina

Dobro jutro in lep dan iz sončne Ljubljane tudi od mene

Tudi mene veseli da nas je vedno več ,da si delimo nasvet ,menjamo mnenja ,najbolj pa da se vspodbujamo in nam je tako seveda lažje.
    Karlina
    • CommentAuthorirči

Lep dan vsem sobojevnicam in sobojevnikom!
    Danes sem si kupila nov pas in sem strašansko vesela, da sem ga že lahko pomerjala pred trgovinskim ogledalom... Pred tremi meseci sem se ogledal skrbno izogibala...
    • CommentAuthorirči

Sem pa hotela lepo prositi Aisho, če bi tudi meni lahko poslala elektronsko knjigo Naslednjih 9'0 dni.
    • CommentAuthoranjaaa

Aisha..ves kaj..Mislim,da bos kmalu postala najpopularnejsa oseba na tem forumu, ce se nisi..:cool:
    Hehe..
    No, ekhm..kako naj povem..hm..kr tezko mi gre z jezika..ehkm..obliva me rdecica..
    :shamed:

JST BI TUUUD KNJIGO!:bigsmile::bigsmile: Oz..bi kr obe..

Muchos gracias!:wink:

Anja
    • CommentAuthoranjaaa

Jao punce moje dans sm pa skor omagala..

Tamali so meli za malico pice, take, iz crne moke in s fuuul koruze, in je seveda niso marali. Jst sem pa gledla tiste kose..pa sm jih gledla...Pa se spominjala okusa pice s sirom in koruzo..in sem skor umrla!!!
    AAAAAA!

Ampak...(vedno je ampak):wink: sem zdrzala..In pojedla 2 hruski.:)
    Pa se tamalim sem tocno razlozla, na kaki dieti sem in da me morjo spodbujat. Hehe, ko bi jih slisale, kake komentrje so meli.:bigsmile:
    Prav podcenjujemo vcasih znanje nasih otrok.:shocked:

No..delim z vami to izkusnjo, ker vem, da ziher tud vas kdaj muci tale dieta.. Ampak smo mocne in se ne damo!!:devil:

Zdej pa povejte, cemu se pa ve najtezje uprete..

Pozdravcek!

Anja
    • CommentAuthorpikaa

Anja bravoooo, ful mi je ušeč d zdržiš pa se ne udaš =) pa usi ustali tut. Hm... jz se najteži uprem čokoladi, sam se, jem jo takt k jo lohk, pa takt bl uživam =)
    Jz mislm d bom tko nardila tole zj dieta do konca pol pa vzdrževanje pač tko bom jedla kt piše d se nj bi, pol januarja pa bom šla spet na to dieto. To so moji plani, mate vi kkšne plane za naprej?

LP pridni bodte
    • CommentAuthoranjaaa
    • CommentTime19. May 2007

Juuuhhhuuuhuuuuu!!!!:cheer::cheer::cheer:

2 kile mam manj!!!!:rolling:
    Mislim,da je danes moj- ne lih najsrecnejsi, ampak ZELO srecen dan!!:swingin:

11 dan sem na dieti in trenutno se pocutim fantasticno! Samo se 4,5kg do zeljene kilaze!!

Punce, vstrajajte, vse se da!! Sam ne prevec prekrskov delat,pa veeeliiik sportatje (tek, rolanje, hoja, kolesrjenje)

VELIKO USPEHA!

happy anja :rolling:
    • CommentAuthoranjaaa

Aja..
    Pikica, da se tebi odgovorim.:wink:
    Moji plani so sledeci:
    Cimdlje se drzat diete (ceprav jst zlo prilagajam jedilnik..npr namesto mesa sem zadnjic jedla ribe ipd.), predvsem pa se izogibat sladkemu, razen vsak 4 dan. Upam,da bom zdrzala, d pridem do svojih zeljenih 60kg, ki jih nisem mela ze...uhhh,,,od srednje sole..:shamed:
    No, pol pa nekak naprej, ceprav me muci to, ko res uzivam v obilnih zajtrkih ala palacinke, musliji, jajcka, tukaj je pa samo sadje.
    Kar se tice zajtrkov morem res se mal razcistit v glavi..:wink:
    Tako..
    Zdej pa novemu dnevu in novim zmagam naproti!:cool:

Aja..dans imamo doma piknik, zdele sibam v velenje, upam da bo cim manj "pepovedanih dobrot" na mizi.:confused:Javim, kk se bom drzala.

LEP VIKEND VAM ZELIM!!!:wink:
    • CommentAuthorpikaa

A kdo kup uhane ??? =) sama jih delam... sj vem d to ne paše sm, sam mi je dovgčas pa morm neki delat. Dons je moj najljubši dan OH =) hihihihi am am punce in fantje držte se pa ne ubupat, k 3je mesci niso nč, pol k je pa konc pa pač lohk ješ kj tazga kar nis smev zj sam morš pol te kalorije porabt oz. naslednji dan sadni dan. No jz bom tko delala, če bom šla gdaj pol na rojstni dan in bom kej tazga jedla.

LP
    • CommentAuthormiky

Ojla vsem.
    Tudi jaz imam danes OH in že skoz mislim na to kaj si bom zvečer privoščla.
    Zanima me pa če lahko žvečim čegumije,ker brez tega ne morem.
    POZDRAVČEK:winkkiss:
    • CommentAuthorpikaa

Živjo miky, jz redno žvečm žvčke k brez nih je ful težko, pa itak ne redijo... mislm nevem če so dovoljeni sam jz jih žvečm pa se nism še nč zredila od tega..

LP
    • CommentAuthorKarlina
    • CommentTime21. May 2007

Pozdravček!

Kako ste punce? Nekaj dni sem bila odsotna pa vidim ,da se vam kar dogaja in da pridno hujšate.Tudi jaz sem dala dol kilogram in upam ,da to pomeni ,da bo šel še kakšen dol in, da se je pri meni šele začela sprememba.No to je dokaz ,da moramo biti vstrajne.Ful sem vesela pa tudi ,če je samo ena kila.
    Zanima pa tudi mene ali lahko žvečim žvečilne, ker tudi jaz ne morem brez žvečke.Žvečilni so sugarfree in mislim,da to ne bi smelo kaj dosti škodit,kaj pravite?
    Danes imam pa jaz OH in si bom pripravila polnozrnate makarone in zelenjavno omako ,mnjam.Zvečer grem pa na kos tortice komi čakam.
    Adijo
    Karlina
    •  
      CommentAuthorPetra

Živjo vsi :bigsmile:,

vse, ki hujšate želim izredno pohvaliti, ker ste res pridni :thumbup:.
    Drugače pa lahko žvečite čigumije, samo brez sladkorja. V lekarnah se mislim da dobi tudi čigumije, ki pomagajo zavirati lakoto. Sicer ne vem koliko je resnice v tem, mogoče je za poskusiti (čeprav so gotovo pregrešno dragi).

lp,
    Petra
    • CommentAuthoranjaaa

Cau!

No,po neaktivnem vikendu se spet javljam. Moram vam priznat, da sem cel vikend grozno gresila kar se hrane tice in sem jedla vse poprek. :cry:Imeli smo 2 piknika in toliko je bilo dobrot, da se enostavno nisem mogla zadrzat.:shamed:Rezultat? 2 kili,ki sem jih v 10 dneh diete izgubila,sem takoj dobila nazaj.:cry:Za znoret..
    Tako da..
    Punce ne splaca se vam gresit.Sploh, ce ste drugac pridne in se drzite predpisanega jedilnika. Men je takkooooo zelo zal...:cry::cry::cry:
    Kakorkoli,dans bom mela sadni dan,da se mal prepucam, jutr pa spet zacnem od zacetka. Upam,da bo slo hiter dol..
    Sem se pa odlocla,da ne bom vec hodla domov, ker tam je ogromno ene hrane, jst pa nisem tak karakter, da bi se zadrzala. Tu. v svojem stanovanju, mam pa res sam tiste stvari, ki jih lahk jem.:confused:
    No..se tipkamo..

rahlo demotivirana anja
    • CommentAuthorKarlina

Ojla

Anjaaa sej te čist razumem, ker sem to doživela tudi sama in mi je blo pol žal ,da sem se pregrešila.Kaj si moremo, če pa radi jemo.V življenju je pač tako,da včasih zmoremo včasih pa tudi ne,saj je pri vseh stvareh tako.Važno je ,da ne obupaš in prekineš s tem načinom prehranjevanja ,ti kar nadaljuj z dieto in ne obremenjuj se preveč ,kilogrami bodo že šli dol. No upam,da si se na pikniku imela fajn.
    Ko bo teden naokrog in nam boš sporočila ,da imaš kilogram ali dva manj boš spet dobro motivirana ,pri tem ti stojimo ob strani tudi me.
    Čao
    Karlina
    •  
      CommentAuthormyna

živjo..
    mene pa zanima ali lahko jem salamo pa sir skupaj,,nasplošno ali lahko mešam vso to hrano ki npr.beljakovinskega izvora??
    npr.mleko pa meso
    prosim če mi odgovorite,,
    vnaprej se vam lepo zahvaljujem pa držim pesti za vse skupaj..pozzdravček
    • CommentAuthorKarlina

Živjo
    myna ,kadar imaš proteinski dan lahko ješ vse vrste mesa seveda manj mastnega,namesto mesa lahko ješ jajca ali sir ali skuto v enaki količini kot meso.Zraven si lahko pripraviš svežo solato ali pa zelenjavo na način ki ti je všeč.Nikakor pa ne smeš kombinirati različnih vrst proteinov nap. meso in mlečni izdelki, meso in jajca, jajca in mlečni izdelki.Tako ,da, ko si boš zaželela salamo jo pojej s kruhom in zelenjavo vendar brez sira,tudi mesa in mleka ne kombiniraj .Upam ,da me razumeš kaj ti želim povedat.
    Lep pozdrav in veliko izgubljenih kilogramov
    Karlina
    • CommentAuthormiky
    • CommentTime22. May 2007

Dobro jutro!
    Danes je moj 6 dan te diete,ki se je držim do pikice natančno. Še kruh sem čisto črtala z jedilnika in pilatesa 20 min na dan.
    In rezultat jeeee............3kg manj v samo 6 dneh.:clap:
    Res sem vesela da se moj trud splača.
    Anjaaa, škoda da so se kilogramčki tako hitro vrnili. Js vrjamem da greš z polno paro nazaj na dieto pa še malo več telovadbe pa bo šlo nazaj dol.
    Lep dan vam želim :wink:
    • CommentAuthorMaja T.

Lepo pozdravljene,

danes je 14 dan moje diete in nisem izgubila nobenega kg.
    Res je, da sem vmes 2 krat geršila, ker smo imeli 2 obhajila!

Zanima me sledeče,......vode spijem kakih 3 litre in sem tako napihjena ko žaba!
    Tudi če nič ne jem in samo pijem, me prav tišči ta voda v trebuhu in trebuh postane kot da sem noseča 7 mesecev!
    Se mi zdi, da sem še bolj okrogla od te vode!
    ima še katera te težave?

Hvala in pridno se brzdajte, ko vidite kaj dobrega za popapat:-)
    •  
      CommentAuthorPetra

Živjo Maja T.,

če ješ mogoče kontracepcijske tabletke, je po vse verjetnosti to razlog. Zaradi tablet telo ne odvaja vode.
    Poskusi piti kakšen čaj za odvajanje vode (dobi se ga v Sanolaborju ali kakšni lekarni, mislim, da je ok tudi čaj od patra Ašiča če se ne motim).

lp,
    Petra
    • CommentAuthoranjaaa

Cau punce!

Najprej hvala Karlini in miky za spodbudne besede. Super sta..Upam,da mi bo res uspelo nazaj kile zgubit in da bom zacela s striktnim upostevanjem diete. Vceraj sem mela sadni dan, je blo se kar ok, ceprav sem pa opazla, da zdaj ful manj pazim na to, kar jem. Kot da bi se nakako vdala v usodo.. :confused:
    Ah,bo ze.
    Ta petek grem na Delov dobrodelni tek (vsak pretece,kolkr hoce,lahk se tud hodi), pol 9.6 pa se na DM-ov tek za zenske (5km). Ce se katera tu rada tece al pa bi sla sam mal pogledat, se lahk zmenimo in tam tudi dobimo.:smile:

Drzim pesti za vse, ki hujsate!
    Tud jst upam,da bom cimprej prisla nazaj not v feeling.. :wink:

Pozdravcek
    • CommentAuthorMaja T.

Petra, ne jem kontracepcijskih tablet.....
    nobenih drugih.....

lulat hodim na 15 minut ful ker dosti pijem,...tako da ne bi rekla da ne odvajam vode, kaj?

A nima nobena podobnega občutka napetosti?
    • CommentAuthoranjaaa

Maja, jst mam kr dostkrat tak obcutek..Ugotovila sem,da sem totalno napihnjena, ce jem bel kruh ali jabolka.

Belezi si, kaj jes in kdaj se ti zelodec najbolj napihne. A zjutraj, ko se zbudis, je ok?

Mogoce bi sla do osebnega zdravnika in ga vprasala..

lp, A.
    • CommentAuthorMaja T.

Zjutraj kakor kdaj,......včasih je vredu, včasih ne!

Jabolk nikoli ne jem,...je pa dejansko tam, da sem napihjena v želodcu, takoj pod modercem se mi napihne,...in potem cel trebuh....če ne pijem, je ok
    • CommentAuthorKarlina

Živjo
    Maja T. ne bi se rada delala pametna vendar ,napisala si ,da, če ne piješ ,da je pa ok.Mogoče pa bi bilo bolje, da spiješ manj samo 1,5 litra vode .Saj vem ,da je potrebno piti dovolj tekočine, samo smo si pa ljudje različni eni rabimo več drugi manj.Ni pa zdravo niti prijetno ,če se ti voda nabira v trebuhu.
    Poskusi tole: greš na 24ur.com pod rubriko popovi zdravniki ,kjer zdravniki odgovarjajo na vprašanja in boš mogoče našla odgovor ali pa ga sama zastavi .Jaz sem že velikokrat po tej poti našla odgovor.
    Upam ,da boš težavo rešila čim prej.
    Lp
    Karlina
    •  
      CommentAuthormyna

živjo vsem skupaj
    najlepša hvala za odgovorr,zdaj vidim kje sem grešila..sem mešala npr.hrenovko pa majonezo sem skupaj jedla zdelo se mi je smiselno da to lahko.kaj pa naprrimer za kosilo če pojem meso pa za večerjo mlečne izdelke a ma kdo pojma o tem
    hvala vam že vnaprej,,,lp:)