Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorarik5
    • CommentTime8. Feb 2011

Živjo, stara sn 13. rada bi shujšala za 5kg. a mi lahko prosim kdo priporoča kko naj se tega lotim. sicer pa se ukvarjam z atletiko ki jo treniraam 2x tedensko.
    Hvala, pa lep pozdrav.
    • CommentAuthorarik5
    • CommentTime8. Feb 2011

Najrajši pa bi shujšala u stegnih pa u trebuhu (pasu).
    •  
      CommentAuthormams
    • CommentTime9. Feb 2011

Odvisno je, koliko si težka in če si sploh res predebela. Pri tvojih letih so včasih ti pojmi mal, no ja, da ne rečem, napihnjeni.
    Kot da bi dajala nasvet moji srednji hčerki - nič gaziranih sladkih pijač, nič sladkarij v obliki kakih nutel ali piškotov, čipsov, zvečer sendvič s poli salamo zamenjaj s kako lahko hrano ( lahko ješ tudi hrenovke, če ti pašejo, vendar pazi pri kruhu)...
    Obroke pa redno jej in nikar ne beri vseh diet tukaj gor, ker to (npr 5 kg v enem tednu) zagotovo še ni zate, rasteš še, se razvijaš, hormoni delajo svoje, zato se ne hecat, da ne zboliš. Enostavno naredi računico, katera hrana je brezvezna da jo mešeč vase in potem jo ne.
    Zajtrk, malica v šoli, kosilo, sadje popoldne, lahka in neprepozna večeraj; pa gibanje in boš zdrava in zagotovo ne debela.
    Bod fajn
    :wink::cool:
    • CommentAuthorarik5
    • CommentTime9. Feb 2011

Hvala.. zlo ste mi pomagal :bigsmile:
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):