Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

1.  
    Pozdravljeni:)
    KOt prvo nisem vedal kam naj vtakem tole diskusijo zato se mi je tole zdel še najbl primern.
    Sem nov, star 14 let in me nekaj zanima.
    Velik sem 170 cm in imam 70kg, ITM 24,2.
    Rad bi pridobil nekaj mišič (ni potrebno, da so nevem kakšne ampak vsaj tko, de se mal vidjo) ne le na trebuhu ampak tudi na rokah. (doma imam leg magic, orbi-trek). Malo delam trebušnjake in sklece in malo pazim na hrano. Vem, da bodo potrebne spremembe...
    Zjutraj ponavadi nič ne jem. V šoli malic kot vedno, pridem domov corn flakes, kosilo ob 16.20. in zvečer corn flakes ob 19.30 (občasno tudi ne).
    Zato me zanima, če bi mogu njprej kej shujšat in pol začet al bi lahko kr zdej začeu z utrjevanjem mišic?

Lp
    •  
      CommentAuthormams
    • CommentTime3. Mar 2011

Vadba, samo vadba, povečat vnos beljakovin in zmanjšat ogljikove hidrate (corn flakes) . Uvedi zajtrk in za za zajtrk pojej OH (kosmiče), potem pa jih čez dan opusti. A sadja ne maraš ? Namesto kosmičev pred kosilom raje pojej jabolko ali dva.
    Predlagam, da si prebereš kaj več o usmerjeni vadbi za posamezne skupine mišic, seveda rezultati ne bodo vidni čez noč, moraš biti vztrajen.
    Absolutno nič hujšat z nobeno od teh diet tukaj gor, povečaj samo telesno aktivnost, pa kak zrezek več si privošči, če je možno...Navadni jogurt, kefir, skuta...to so vse beljakovine, ki jih rabiš .:wink:
    • CommentAuthorGreenpois0
    • CommentTime3. Mar 2011 urejeno

Hvala za predloge. Sadje je tudi na meniju:bigsmile:
    Za baljekovine ne bo problema sploh:wink:
    Pozabu sm še dopisat, da ob pondelkih in petkih grem peš v šolo, skupno približno 40 minut(seveda 1 dan), ostale dni približno 25minut hoje. Sedaj pa še plesne vaje za valeto kar pomeni ob četrtkih še dodatnih 40 minut + aktivnosti doma. (mrzloooooo je zunej):confused:
    •  
      CommentAuthormams

Oooo, si pa priden. Potem se niti ne gibaš tako malo. Za ramenski obroč si nabavi kake uteži, to lahko delaš tudi pred tvjem, za trebušne mišice so super trebušnjaki, pa tudi vaje na žogi - le prav jih morš delat. Za meča pa počepi - tisti, ne čisto do tal... malo pobrskaj, stric google ve vse:wink:

Na valeti boš Mr. Muskulus:cool: ( pa ne vodovodar gel) ... Plesalke se bodo teple zate :bigsmile:

http://ppushup.onios.si/?src=mailing&ad=3-03
    • CommentAuthorGreenpois0

Hvala za nasvete:bigsmile:
    V šoli mamo pa na teden 2x športno.

Glede teh vaj z utežmi, jih sicer še nimam (uteži seveda) drgač pa neki improviziram s stolom
    :surprised: Vem, de se sliš smešn. Stol je že bl starejšega izgleda, kot tud izdelava in ma med 4 nogami nekak še povezan po 2 na vsaki strani
    in med dvema povezavama je tud še ena, ki je ravno prava za dvigivanje stola. Sicer moram stoje ampak bolje kot nič:bigsmile: Naredim 10-15 dvigov in zamanjem roki, na vsaki roki grem ene 3x skoz.

Zanima me sam še kolikrat na dan pa nej vadim in kdaj? Že vnaprej hvala:bigsmile:
    •  
      CommentAuthormams
    • CommentTime4. Mar 2011

Čimvečkrat kadar utegneš :)

Jaz ponavadi najprej zjutraj pred obveznostmi vsaj petnajst minut, pozno popoldne ali na večer pa je, glede na razmere, v katerih smo bolj ali manj vsi, tako šola kot služba, še najbolj primeren čas, po moje.
    Orbitrek pa seveda pred TV :)
    p.s.
    To s stolom si pa fajn pogruntal:wink:
    •  
      CommentAuthorTalita
    • CommentTime4. Mar 2011

Mogoče bi za več podatkov pokukal sem: http://maxximum-portal.com/forum/
  2.  
    Če želiš pomoč mi piši na mejl (napisan v profilu).
  3.  
    za začetek delaj vaje doma, na youtubeu si poišči kakšne vaje, ki jih lahko izvajaš doma brez fitnesa. za fitnes se mi zdi si še malo premlad zaradi razvoja telesa.

na začetku jih počni 3x tedensko, nauči se izvajati vaje pravilno, trebušnjaki, sklece, stabilizacija (lahko na žogi ali pa brez).

nekajkrat tedensko greš lahko tudi teči, ker kondicijo tudi potrebuješ. s tem pa boš tudi oblikoval svoje telo.

na dan telovadi 1x in intenzivno, pred vadbo se ogrej. lahko si kupiš uteži, za 20? dobiš dve ročki, s temi pa lahko delaš vaje za rame, biceps, triceps, ter tudi noge, z izpadnim korakom in počepi. uporabljaš pa jih lahko tudi za meča. zelo priročno in poceni, samo malo domišljije uporabi ;)

lp, Mitja
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):