Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

1.  
    Pozdravljeni!
    Že nekajkrat sem poskusila z dieto oz. spremenjenim načinom prehranjevanja. Pa je bil rezultat bolj slab zaradi jojo efekta. Po dveh otrokih in ITM 37 sem potrebna konkretne spremembe, zato naprošam vas, če ima katera na zalogi, da mi proda škatlico oz. dve Reductila. Sem ga že uporabljala pred leti in se je dobro obnesel, žal pa so leta prinesla tudi odvečne kilograme. Kontakt: 030 387 310
    • CommentAuthorsaturnus
    • CommentTime20. Mar 2011

može i meni
  2.  
    Jaz pravim ločevalna dieta,čudežna tabletka ne obstaja. po dveh mesecih ločevalne sem shujšala 20 kg in šibam dalje. začetni itm:34,4,zdaj:27.tak da se da. če pa mislite da boste jedle reductil in hamburgejrje pa žal ne bo šlo. Pa gibanje,morda kak ples. pa še nekaj. niso leta prinesla odvečne kile ampak hrana.tak da začnite tu,nadaljujte s telovadbo in ni šans da nebojo rezultati četz par mesecev. če pa začneš nazaj žret pa boš se itak zredil.
    so ljudje tudi po 50 kil shujšali brez reductila pa nekih tablet. imeli so samo ogromno volje.
    brez zamere,lp
  3.  
    aja,še to: jojo efekt pa ni prišel sam od sebe,ampak si po diete lepo papcala spet kruh,pa salame pa sendviče in zdaj je kaj je. nobenega jojo efekta nebi nikdar bilo če bi se pač naprej zdravo prehranjeval.
    •  
      CommentAuthormams
    • CommentTime21. Mar 2011

Marinolinka, boš povedala čez eno leto, kako vzdržuješ težo:wink:

Drugače pa ja, tudi leta in porodi pustijo svoje posledice. To je dokazano. Pač smo ljudje različno zgrajeni in imamo različne metabolizme.Dokazano je tudi, da 20 letna punca hitreje in učinkoviteje izgublja kilograme kot njena sotrpinka, ki jih ima dvakrat toliko. Let ( in lahko tudi kil, seveda).
    Res pa je tudi, da s pravilno, zdravo prehrano IN gibanjem lahko marsikaj dosežemo. Ne pa vsega in ne vedno. V 80% pa lahko.
    Reductil je. če se prav spomnem reklam, pomagal tustim z znatno povišano telesno težo, ne spomnem se natančno, koliko si moral imeti ITM, da ti ga je zdravnik sploh predpisal. Nekateri ljudje so ga jemali iz zdravstvenih razlogov ( zaradi različnih zadev npr. niso smeli jesti tega ali onega, ali pa se niso mogli dovolj gibati....itd.)
    Tako, da ne gre vse metati v isti koš.

Definitivno pa, da to ni čudežna tabletka, ki bi se kar tako napočez uporabljala, ko si nekdo ubije v glavo, da bi rad ene par kilc shujšal.
    Ampak sem prepričana, da DragonLady to ve, ker si je naračunala ITM, pa še občutek imam ( sedmi čut bolj), da ve, kaj bi rada.

Moje mnenje:wink:
  4.  
    Ja saj maš prav,res ne moreš vseh metati v isti koš. to je bilo mišljeno pač za tisto skupino ljudi. Vem da če si starejši pa porodi pa vse da ni lahko. doktroi so prdpisovali reductil osebam nad 30 itm če se ne motim in če bi ga meni ga nebi vzela ker problem je bil v glavi, ne v telesu. samo to pravim da včasih ko misliš da maš zagon za hujšanje itd v resnici nimaš tistega pravega. plus tega osebe ki imajo ful preveč kil jim gre na začetku,če se držijo diete same od sebe. ločevalno pa sem predlagaala zato ker skoraj v nobeni drugi dieti ni sladice na 4 dni.
    res je da je težje vdrževat ampak nevem,menim da nebom nikdar več jedla kot sem,ker ne čutim čustvene potrebe po hrani. jaz mislim da prej kot tableta,psiholog. Sicer pa gospe želim dosti sreče in sploh nisem mislila nesramno,dosti sreče,papa
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime21. Mar 2011

Marinolinka zarecenega kruha se najvec poje.
    Po uspesnem hujsanjju res ni vec heca.
    Kar pomeni dozivljenska skrbno izbrana prehrana.
    In paziti na vsaki dodatni kilogram ki se nabere.
    A.
  5.  
    Vem in se strinjam s tabo zeloooooooo. vzdrževat je težje kot hujšat in traja celo življenje.
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime21. Mar 2011 urejeno

Jap.
    Samo se splaca.:wink:
    Ponosna sem bila, ko mi je kolegica moj letnik rekla, joj kako ti zavidam jaz sem enako visoka in stara kot ti, imam pa 20 kg vec od tebe.
    Kaj delas, da si tako suha? Pazim je bil moj odgovor.
    A.
  6.  
    aiccha rulzzzz!!!!!!!! hvala lepa za zadnji stavek. uporabljeno na roj.dnevu.
    bil je moj Š dan,veselila se prebranca,ga lepo pojedla,šla k sosedi na roj. dan in mirno gledala. vpprašala me je stokrat če bom torto pa uno pa tisto.pa rečem hvala lepa,pa rečem:"nič manj vas nimam rada,če ne jem:)" ampak pač starejši izkazujejo ljubezen skozi hrano. sem imela dober dan in dobre živce saj je sledilo:"pa saj si zelo shujšala zdaj si lahko privoščiš" hehe,pa namesto da bi pametovala da še moram shujšati(ker potem bi porabila dosti energije za debato ki bi sledila) sem se nasmehnila in rekla:"ja saj zato pa pazim,da se ne zredim nazaj"! in je bilo kimanja in mir pa sva lepo spile skup 2 dcl radenske :)
    svetoven stavek,napiši v uredništvo Rine,bo na prvi strani garant,vred s tvojo sliko:)))))))))))))mwa:))))))))
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime1. Apr 2011

:bigsmile::bigsmile:

Ja ce pomislim res dober stavek.
    A.
  7.  
    :bigsmile::whorship: slike najdla na diskusiji slike članic 2009:) lepe vse.

lp
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime1. Apr 2011

Smo ne?
    Cakam kaksen update.
    A.
    • CommentAuthorkokoš
    • CommentTime8. Sep 2011

Oj!

Nujno bi rabila Reductil. Mi ga lahko kdo priskrbi?

Hvala
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime8. Sep 2011

So ga zaradi stranskih ucinkov vzeli iz prodaje.
    A.
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime8. Sep 2011

Pa itak niso nič pomagale. Je le recept " manj žri":cry::cry:
  8.  
    Prvič slišim. Aicha, kakšne stranske učinke pa je imel?
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime12. Sep 2011

Ma ne vem: neke tezave s srcem, utripom...?
    Nisem sigurna ampak nic kaj obetavnega.
    Takrat sem pomislila, da sama stvar ni tako naivna kot so jo predstavili.
    Saj ves drasticno hujsanje z dieto in tabletami se nikoli ni bilo dobro.
    Ker so vec ali manj zenske skoraj normalno jedle in jemale tablete imele drisko,
    hujsale ....
    A.
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):