Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorrihana
    • CommentTime16. Mar 2011

Vse vas pozdravljam kot nova sotrpinka na ločevalni dieti.Odločila sem se ,da tudi sama probam oklestit nekaj kilogramov.Imam jih 72 in 168cm višine.Ne bom postavljala še limita, da ne bom razočarana moram pa povedat, da sem si jih nabralav zadnjih treh letih. Povsod so mi v napoto, zato upam, da mi bo z vašo pomočjo lažje šlo. Tako,torej, jutri
    je moj sadni dan,torej četrti dan diete; je morda še kakšna na tej stopnji? pozdrav in uspešno!
    •  
      CommentAuthorTalita
    • CommentTime17. Mar 2011

Dobrodošla Rihana. Super, da si se odločila oklestiti nekaj kilogramov. Naj ti uspe! :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorVandolina

Dobrodošle vse novinke in pozdravljene ostale hujšarice!:grouphug::grouphug::grouphug::grouphug:
    • CommentAuthorrihana

kako se mi zdi fajn, da me jemljete resno...tako bom mela sigurno več korajže za se držat diete!...hvala vam. Mal se pohvalite kolko ste shujšale in v kolkem času? Kaj pa greh: kava z mlekom in sladkorjem? Pozdrav!!!!
    • CommentAuthorrihana
    • CommentTime18. Mar 2011

Danes imam beljakovinski dan; pa sem pojedla dve pomaranči, za kosilo pa solato s tuno in jajcem. Upam, da ne bo nič narobe, če bom popoldan pojedla mal več mesa s kakšno prilogo? Mam namreč žur; kaj pravite in kako vi rešujete takšne skušnjave? :fierce::fierce::updown::updown::fierce::fierce:
    • CommentAuthorHanika
    • CommentTime19. Mar 2011

Rihana jaz ti svetujem, da pogledaš na forum je že odprta ena tema ločevalna dieta boš hitreje dobila informacije. :)
    • CommentAuthortiramisu
    • CommentTime24. Mar 2011

ziujo Rihana, jaz sem tudi nova tukaj :)
    Tudi jaz sem bolj na začetku - danes imam 11 dan diete :)
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime24. Mar 2011

Rihana beljakovin nesmeš mešati, ali ješ jajca, ali tuno.
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):