![]() | forum.SMSdieta.si |
Niste prijavljeni (Prijava) |
Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.
V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.
Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.
Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.
1 do 45 od 45

Čas nas je, večji bodo uspehi 

ogromno ljudi ki jih poznam je šlo iz 2000kcal na dan na nekje 800 in potem so se itak nazaj zredili ...
grrr izpiti
) pa sem 152cm.
jeej, zdleda da nekaj pocnem prav, upam da bo slo tako naprej in bom naslednji vikend zopet videla 4ko

vedno sem se pretirano gibala. pri 6ih letih sem začela z gimnastiko in baletom, pustila gimnastiko pri 10ih in nandaljevala z baletom, zraven hodila večkrat na fitnes. telovadila vedno intenzivno okrog 20-30 ur na teden potem pa si hudo poškodovala koleno (že prej sem si obe in pa gležnje zaradi baleta) in bila v postli 9 mesecev, ker nisem smela hoditi, takrat sem se tudi zredila zato, potem pa počasi začela s sobnim kolesom in plavanjem. danes pa spet že nazaj balet 3-4x na teden po 2 uri, 4x na teden 2-3 ure hudo intenzivnega kolesarjenja, nekje 5 ur tedensko vaj za mišice (uteži, skelce, trebušnjaki), vmes pa še kakšno rolanje, tek, plezanje (bila po dolgem času in full uživala
). Če ne telovadim intenzivno vsaj 2 uri na dan sem čist živčna
Zato imam ogromno kondicije
jo tudi rabim za balet.
) jutri se bo tehtala pa bomo videli če je kak napredek 

.

1 do 45 od 45