Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthornonab
    • CommentTime17. Mar 2011

Lepo pozdravljene! Tudi jaz sem na dieti 4.dan in mi kar uspeva...Sadnega dne sem se veselila,pa mi manjka mal meska...,upam srčno,da bom uspela pretentati mojo željo in iti po poti,ki sem si jo zadala...Zato pa sem se priključila na forum,da me ne spodnese.Moram pa kar precej zgubiti,ker sem od lani,ko sem bila operirana dobila kar 7 kg,že na dobro podlago...Gibanje je bilo omejeno in kg so kar naraščali...Za post se nikakor ne morem več odločiti,se mi je pa od vseh diet ločevalna zdela najbolj primerna in raznovrstna...Poleg pa še gledam na krvno skupino...ker imam boleče sklep in malo krivim tudi hrano.Vsaj 4 mesece bi rada,da vidim,če je kaj na tem.Torej držite z mano.LP
    • CommentAuthorrihana
    • CommentTime17. Mar 2011

Kakšna sreča;tudi sama sem danes na sadnem dnevu, in četrti dan na hujšanju.Globoko sem prepričana, da moram zdržat in shujšat, zaradi počutja in seveda zdravja. Tudi mene bolijo sklepi, imam diagnozo artritis....pa še druge zraven.Rada bi shujšalavsaj ...ne vem,,,7-10 kg. Do sedaj je bila to le želja ampak zdaj bi pa rada zares...Nonab napiši še kaj!Pozdrav!:smile::smile::smile::smile::smile::smile::smile::smile::smile:
    • CommentAuthornonab
    • CommentTime18. Mar 2011

Lep dan.Sadni dan je uspel,danes pa beljakovine...ne vem kaj bi si privoščila,najbrž jajca in zelenjavo...zvečer pa ovčji sirček in solato. Žal pa imam jutri zabavo...Bom sprobala mojo trdnost...torej se še slišimo....LP
    • CommentAuthorrihana
    • CommentTime18. Mar 2011

hello!Jaz sem danes na beljakovinski dan pojedla dve pomaranči, za kosilo redič s tuno in jajcem, mam pa tudi jaz popoldan žur, zato bom mogoče kakšno meso kasneje probala; upam,da ne bo preveč vsega in da bom zdržala.Veliko uspeha in pozdrav!:bigsmile::angry::bigsmile::angry::bigsmile::angry:
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):