Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorTurbika
    • CommentTime14. Jul 2011

Joj, jaz se bom pa zjokala. Saj ta vikend ne grem na morje, verjetno tudi naslednjega ne. K mojga v službi skoz pošiljajo nekam, pa mora delat tudi sobote. Zdaj k sem si jaz pošlihtala vikende ( prej sem v City parku delala petke in svetke), pa moj dela vikende, k jih že nevem kolk časa ni.
    Drgač se pa obupno trudim skint tisto kilco pridobljeno na dopustu, pa ne gre in ne gre. Glih vodnega dne ne bi mela. Sem sicer delno mela vitaminčkov dan (za malco sem pojedla en hladen zrezek v polnozrnatem kruhu, ostalo pa sam sadje in zelenjavo), pa je šlo sam pol kilce dol. Tko, da dons štartam z tapravim vitaminskim dnevom. Mora it dol!!!!!!!!!!
    :cry::surfing::cry:
  1.  
    Turbika ne sekiraj se,se bodo zadeve že pošlihtale.
    drugače kar štartaj,bolje sproti a ne:) želim ti dosti sreče,lepo drži sadje danes,jaz mam danes vodnega,zadnjega,pol pa še 4 dni pa konec naslednjih 90 dni.
    tehtala se nebom do konca pa pol javim.;)
    včerAJ pa je sadje bilo.in sem bila ful pridna,danes pa bom tudi zdržala:) ni šans da se zdaj pregrešim,zdaj vidim za kaj sem delala:)
    držim pesti še naprej,akcija:)
    • CommentAuthorTurbika

Ni hudič, da ne bi šlo. Do zdaj si goro premaknila, ostal ti je samo še mali kamenček. Pa zdaj k si ufurana sploh ne bo problem.
    Ti pa moram povedat, da je potem, k se odvadiš diete, ful težko. Kot bi začel še enkrat od začetka. Jaz sem sploh imela dopoldne krizo z sadjem. Pa jo imam dans spet. Ko se nazaj navadiš na normalne zajtrke je sadje čist mim. Ampak trma dela svoje!
    •  
      CommentAuthorAicha

Zenske jaz pa sem se tako navadila, da mi zjutraj pase samo sadje.
    A.
    • CommentAuthorTurbika
    • CommentTime15. Jul 2011

Jaz pa se tega očitno ne bom nikol navadla. Sem pa včeraj bila zelo pridna. Se nisem nič pregrešila, so cel dan laufal vitaminčki. Ampak, hudiča ! ! ! Kile so zabetonirane. Tudi deke ni šlo dol.
    •  
      CommentAuthorAicha

Pa saj ce pojes kaksne kosmice zjutraj je tudi v redu.
    A.
    • CommentAuthorTurbika

Joj, žal zame to ni bogvedi kakšna hrana za zajtrk. Res samo, če je nujno potrebno. Lažje mi je, da zvečer po peti ne jem, kot pa zjutraj bit na lahki hrani
    •  
      CommentAuthorAicha

Zanimivo jaz pa zjutraj boljv tezko jem.
    Zvecer pa ja.
    A.
    • CommentAuthorTurbika
    • CommentTime19. Jul 2011

Evo, juhuhu!
    Pa mi je uspelo. Počasi mi je ratal spravt tisto kilco viška stran.

Pa še nekaj. Zdaj so razprodaje. To pomeni prilika za nove cunce, ki jih nujno rabmo. Evo pa spet težava. Vse kar probam je o.k. Samo preračun tega ne prenese. Je kar težko narest selekcijo. Včasih ni blo skoraj nič, da bi pokrilo tiste šlaufke. Zdaj pa ne vem kaj zbrat. Se človek kar ne more navadit.
  2.  
    pozdrav babe!

včeraj sem uradno imela zadnji sadni dan naslednjih 90 dni:) danes sem se stehtala:64kg!!!! cilj je očitno bil več kot dosežen:)
    januarja je bilo uradno 104,105, danes pa 40 manj:)) in sem si dokazala da mi lahko uspe. zgledam super,ne da bi se hvalisala,ampak proti temu kaka sem bila itak:)
    drugače pa moj plan je še naprej sadje zjutraj,tu pa tam bom kako ajdovo kašo ali pa kosmiče,meni pašše sadje zjutraj,sem se navadila pa ni ti treba nič kuhati,pa še sladko je;) ostale obroke ločujem...od pon.do petka bi jedla po loč.,v soboto bi mela fraj dan (takrat kaka lazanja pa to,ne mcdonalds) v nedeljo pa sadje ali pa obratno,bom videla:)
    danes sem itak imela B kosilo,zjutraj pa lubenica.) zdaj bom poskušala s svojim programom(malo sem se poučila o hrani) in seveda po loč. dati še te 4 kilce dol da bo 60:)čeprav mam očitno res težke kosti,ker že zdaj sem zgoraj xs oz.konfekcija 36,spodaj sem med 36,38,odvisno od modela,mam mesnate nogice,pa mali pas,pol pa sem nekje vmes:)pa nima veze včasih sem pa bila 44,46.46 zdaj nazadnje januarja tako da buhuhu:)))
    slike jutri.;)

lp babe žabe,jaz sem tak srečna da bom počila:) edina razlika je da zdaj nebi blo dosti za pucat:)))))))))))))hehe,lep dan
    • CommentAuthorTurbika
    • CommentTime19. Jul 2011

:cheer: čestitke
  3.  
    hvala:swingin:
  4.  
    slike sem gor dala:)
    hehe moram v vse "moje " diskusije napisat:)
    go and judge:):shamed::bigsmile:
    • CommentAuthorTurbika
    • CommentTime21. Jul 2011

Bravo Marinolinka! Sem pogledala slikce in rezultat je res očiten. Čestitam. Bom probala še jaz kakšno zbrskat, ampak dvomim, da bo kaj, saj sem ponavadi jaz glavni fotograf. Pa so drugi gor, sebe ne morm slikat. Drugi pa se ne zrajtajo. Pa še nefotogenična sem. Tko da upam, da bom kaj našla.

Pozivam pa še druge, da dajo svoje slikce gor.
  5.  
    hvala turbika:)
    • CommentAuthorTurbika
    • CommentTime26. Jul 2011

Hojla!
    Slišala sem spet eno novo, pa me zanima, če je katera slišala kaj več o tem. Namreč začeli so propagirat, da je preveč vode škodljivo. In sicer zato, ker odplaknejo neke pozitivne soli iz telesa. Me kar zanima, saj sem se navadla kar velike količine vode popit. Obenem pa ne bi rada kaj slabega naredla. Ali mogoče katera ve kaj več?
    •  
      CommentAuthortunna

čisto odvisno od posameznika ... nekateri preživimo z 1 L vode na dan, drugi s 5. Odvisno. če si v dvomih je najbolje, da greš dat urin in ti zdravnik pove, kakšno je stanje. ampak mislim, da če ne popiješ več kot 3,4 L vode na dan, da potem skoraj ni neke katastrofe :)
    • CommentAuthorTurbika

Ja ja, to je men čist jasn. Tudi ni take panike, da bi hodila k dohtarju (še k sem res bolna redko grem). Samo me zanima, če katera ve kaj večo tem. Saj veš. več glav več ve.
    •  
      CommentAuthortunna

preveč vode je zagotovo škodljivo. mislim da od 7 l vode človek lahko celo umre ... tko da drugega kot to, da se sama opazuješ in če ti paše, pol ni panike ...
    • CommentAuthorTurbika

Evo sem mal pobrskala in našla tole.
    p.s. pa spij 7 litrov, če lahko????

http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/prekomerno-pitje-vode-je-lahko-skodljivo.html
    •  
      CommentAuthorVandolina

:bigsmile:
  6.  
    Preveč vode škodi ja, lahko zbolite za boleznijo - voda pa je vzrok za njo.
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime27. Jul 2011

Dva dni nazaj sem poslusala: clovek dobi liter tekocine s hrano vsaj liter jo mora popiti.
    Izloci jo tudi toliko s potenjem in lulanjem.
    Ko je vroce se potreba po pitju poveca.
    Ampak ne vec kot 3 litre so rekli na Valu 202 mislim. Seveda so odstopanja ampak to nismo mi na forumu.
    7 litrov pa lahko koga tudi "Ubije".
    A.
    •  
      CommentAuthorVandolina

Kaj pa če jo popiješ 2 l in se potem ne potiš in ne lulaš dovolj?:cry:
    • CommentAuthorTurbika

Po mojem je tko. Potiš se k je vroče in s tem se telo hladi. Če pa je tekočine dovolj, jo polulaš in je svetla, če jo je premal, pa lulaš manj in je temnejša. To je kakor znak, da premal piješ. Če jo spiješ 2l in čist mal lulaš, je že tko, da telo nekje to porabi. Tudi rečeno je tko, k začneš pit več vode, tko kot me pri dieti, na začetku ful hodiš lulat, potem pa se telo navadi in umiri. In pri več popiti vodi, ne hodiš več tolk lulat.
  7.  
    ah to pa drži kot pribito.:)
    meni je bil prva dva tedna prav reden fitnes,ko sem mogla vsakih 20 min po stopnicah tečt na wc:)prvi mesec sem bila skoz na wcju tudi glede prebave:)

seveda se zadeva umiiri kot je napisala Turbika,vsak pa mora pri sebi ugotviti koliko rabi.jaz mam recimo plastenko pa vem da jo moram vsaj 5x napolniti:)pa še kkake čaje,ob kavi pa obvezno 2 dcl ker si potem na nuli:)oz. na čistem:)
    upam da va gre vzdrževanje oz. topljenje kilc kakor kateri,ddržim vam pesti,sama se bom tudi "mučila" s temi zadnjimi kilcami,ampak ni ppanike vse bo šlo:)
    držte se,ppa pridne bodite,pa na telovadbo ne pozabite.jaz ko se dva dni zaležim mi je kar panika.pol sem pa šla telovadit in seveda spet pretirala.slabo mi je bilo včeraj kot stomater v trebuhu,pol pa gledam kaj bi bilo narobe,zgornje trebušne sem nategnila mišice,na polno,norček sem se forsirala pri trebušnjakih:) in zdaj spet musklfiber:)ojoj,včasih se pitam kam se mi mudi:) in se spomnim da sem januarja delala po 50 ttrebušnjakov in skoraj izdihnila poleg,zdaj pa mi je 200 malo kao...hjoj...ne da bi se hvalisala,sploh ne,ampak sem jezna nase ker pretiram in pol dva dni moram ležat in spet nič dobrega za telo:) ma ja,saj bo,bolj narahlo bo treba,se sprvljam k počasnemu teku,edino tole vreme je ovira zadnji teden...poletje a?:)
    • CommentAuthorTurbika

Ja voda je čist odvisna od posameznika. Itak pa ni dobro nikjer pretiravat. Se bom pa zdaj mogla navadit še na kakšen Radlerček, saj grem v petek na dopust. In kar se tiče vode, je pa še ena stvar. Zdaj, k sem se jo tolk navadla, sem bila po Radlerju ful žejna in sem se po njem mogla odžejat z vodo. Zanimivo! Ga sploh ne bi pila, ampak je tolk dober, pa za dobro voljo v prijetni družbi, ful paše.
    •  
      CommentAuthorVandolina

:shocked::shamed::bigsmile::bigsmile:
    • CommentAuthorLadyNina
    • CommentTime29. Jul 2011

Pozdravljene punce!
    Pa sem končno v tej skupini ( naslednjih 90 )
    Ko sem začela z dieto sem si mislila: joj ko bom že lahko na tej strani diskutirala...
    In glej, glej kako hitro je minilo:bigsmile:
    Že skoraj mesec dni sem na vzdrževanju, zanekrat gre sicer pa bom vidla po dveh mesecih kolko je še šlo dol. V prvih 90 dni je šlo 11 kg:cheer:
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime31. Jul 2011

Bravo!!!!:bigsmile:
  8.  
    Čestitam!
  9.  
    Ladynina čestitam¨!
    pa da vam povem da se ji ful pozna in izgleda super!
    pa še takoj po porodu je začela hujšati kar je enkratno.
    :bigsmile:čestitke vsem še enkrat!pridni vsi zelooo
    • CommentAuthorTurbika
    • CommentTime16. Aug 2011

Hoj, evo mene. Konc dopusta. Žaaaaaaaaaaal.

Lady Nina, čestitke. Le tako naprej. Pa držat se, da ne bo kakšne kkatastrofe. Po svojih izkušnjah povem, da se mogoče clo več vagam, kot med dieto. Da ne bi slučajno zabluzila, je treba sprot mirkat. Ko se ful nabere je pol velik težje, kot če sprot paziš. Dopust sicer prinese svoje, moj recimo je rezultat plus 1,5 kg. Ampak mal več zelenjavce, pa bo.
    • CommentAuthorLadyNina
    • CommentTime21. Aug 2011

hvala vsem:rolling:
    sedaj pa kot sem že napisla jutri štartam še enkrat vse lepo od začetka in upajmo na najboljše!
    Pa ko bom končala bom tudi jaz objalvila slike in sem marinolinki že napovedala, da ji bom konkurirala ( potem mi more 100% uspet):crazy:
    • CommentAuthorTurbika
    • CommentTime22. Aug 2011

100% podpora, dajmo, dajmo
  10.  
    Škoda Turbika, upam da si se imela super! :) Ja, na dopustu smo res vsi bolj leni in jemo zelo dobro! :)

LadyNina, srečno - pa objavljaj, da vidimo kako ti gre!
  11.  
    Lady Nina ;) konkuriraš lahko že zdaj, kaj misliš da zaradi teh par kil si kaj slabšA;)op.:nina je huda visoka mačka:)že zdaj:)

ajde ločevalke malo se zbudmo!
    turbika držim pesti.bolje sproti kot deset naenkrat!
    držim pesti vsem in vsem želim da vam uspe 1000%:) bomo en velik srečen klub postavnih babnic;) :swingin:
    • CommentAuthorTurbika
    • CommentTime24. Aug 2011

Ja se že spopadam. Čeprav imam mesečne zadeve, sem bila včeraj na sadju in zelenjavci. Danes pa strumno naprej z zelo malimi obroki, ter večerjo najkasneje ob petih. Na vago pa ne grem do konca ciklusa, saj se mi zdi da sem tokrat petkrat bolj napihnjena kot ponavadi. Pri tej vročini pa itak spijem na hektolitre vode.

Lady Nina, nadaljuj če imaš res višek kg. Drugače pa raje obdrži pridobljene kilogramče, jej zdravo, a utrdi mehke mišice z miganjem.
    • CommentAuthorTurbika
    • CommentTime28. Sep 2011

Hojla, ste bivše ločevalke še žive? Kako vam gre? Se je že kaj nazaj nabralo, ali ste pridne?
    No pri meni so se tiste dve kilce viška od dopusta kar zacementirale. Tako, da zdaj razmišljam, da bi za kratek čas jedla po ločevalno. Ne bi sicer tri mesece, sploh pa rabim skint samo dve ali mogoče kakšno kilco več- za zimsko rezervo. Se še odločam, ampak po mojem bom nahitro začela. Saj če cincam, ne bo nič. Ko rečem da začnem, je to to.
    Ko zagrabim vam sporočim.
    No kako pa se ve spopadate z pridobljenimi mini kilcami?
  12.  
    hja turbika,gremo en mesec zdaj stisni,pa skini tile dve kilci.ni kriza sicer a ne,ampak boljše zdaj,ker pol spet pridejo prazniki:)pa šparaj tisti dve kili za takrat;)
    malo heca.držim ti pesti,da zrihtaš.
    sama sem na 63 kilah,torrej sem še malo shujšala (ob koncu naslednjih 90 dni je bilo nekje ca 65) in težo držim odkar sem končala 18.7.naslednjih 90 dni.oz. še malo dol. imam novi dnevnik prehrane ki je skoraj poln,ker vse pišem in life is god:) jem po loč,sadje do 12 in do 2x na teden prekršek.in to je to.
    happy zelo:)
    držim pesti,ukrepaj zdaj,ko je lažje!
    • CommentAuthorTurbika
    • CommentTime29. Sep 2011

Ja čestitke tebi.
    Čeprav moj moto je ne misliti na to kaj, kdaj in koliko ješ. Da bi trpela zato-NI GOVORA. Res pa je da prenažirat, to pa tudi ne. Sprot porihtat in to je to.
    • CommentAuthorTurbika
    • CommentTime23. Nov 2011

Hojla, javljam se po dolgem času. Ko sem se septembra odločila za par dni ponovne diete, sem ga bolj posrala, kot ne. Vsak dan sproti sem si govorila, sam še to pojem, itak jutri začnem. Ampak ta jutri je bil šele tri dni nazaj in pridobljene dve kile na že dve poletne. Torej štiri- to bi še spregledala, ampak moja rit. Kar bolj na tesno je šla v hlače. In tri dni nazaj sem začela z ponovno dieto. Res ne bom vstrajala celo tomesečno dieto. Sigurno tolk da pridem na svoje kile, če bo šlo z lahkoto, mogoče celo malo več-za rezervo. Moram pa se pohvalit, da je šlo v treh dneh kar cele dve kili dol, pa še nobene krize ni. Sem zvečer sicer lačna, a krize ni, ker sem se prepričala, da tako pač mora bit. Me ful zebe, to je tudi pozitiven znak. Tko da sem ful vesela, da mi gre z lahkoto.
    Kaj pa ostale? Marinolinka vidim je ful aktivna. Tako na področju foruma, na področju svoje diete ter na področju študija. Le tako naprej
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):