Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthortiramisu
    • CommentTime29. Apr 2011

Sem sicer šele na sredini 90 dnevne ločevalne diete, vendar pa me zanima kako gre usem vzdrževalkam, kaj jejo, kako kaj KG ... useee :)
    sm namreč taka oseba ki ima rada use popredalčkano, napisano... nekaj česar se lahko oprimem, drugače se ne znam kontrolirat.
    Me je pa že zdej strah, da ne bom po dieti dobila use kg nazaj in me zato zanima kako vam gre..
    • CommentAuthortiramisu
    • CommentTime29. Apr 2011

sm spregledala da že obstaja :/
  1.  
    @Tiramisu - le pridno vztrajaj. Rezultati bodo prišli. Po dieti pa se le zdravo prehranjuj in gibaj. Tako boš verjetno obdržala želeno težo.

Lp, Mitja
    • CommentAuthorpreciosa82
    • CommentTime1. May 2011 urejeno

mene pa zanima, kako poteka vodni dan? Kaj cel dan samo vodo, nič sadja? A se da zdržat?
    Ker jaz ga imam jutri in me prow zanima, kako bo.
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime1. May 2011

Samo voda in nesladkani caji.
    A.
    • CommentAuthormujesira
    • CommentTime29. Jul 2011

rada bi nasvet kako spraviti nekaj kilogramov v enemmesecu zelo bise rada znebila nekaj kil in rada bi nekaj nasvetov hvala v naprej
    • CommentAuthormujesira
    • CommentTime29. Jul 2011

:cry::cry::cry::cry::cry::cry::shamed::shamed::shamed::wink::wink::wink::wink::wink:
  2.  
    helo!

če nimaš dosti viška bo nekaj kg v mesecu preveč.to pride v poštev ko imajo ljudje 20,30 kg viška,takrat se da v mesecu dosti.
    jaz bi tak rekla:da bi bilo zdravo,od pol kg do 1 kg na mesec...torej 5 bi se dalo po moje ampak strikten režim?
    nimam pojma,kak svetovati malo več podatkov bo treba:)koliko kg,višina,starost,če si najstnica ni dobro hitro hujšati zaradi same rasti,če si starejša gre bolj počasi...itd...poglej katero od diet na forumu pa se odloči kaj ti paše...saj veš,eni so mesojedci,eni testeninari itd...izberi hrano ki ti paše,hujšanje ne sme biti prevelik napor,jesti moraš in to dobro jesti:)
    lp
  3.  
    popravek:
    od pol kg do 1 kg na teden
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):