Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

1.  
    V nekaj dneh bi rada izgubila kašen kg - precej nahitro, ja in zavedam se da tudi ne pretirano zdravo, ampak je enostavno nujno. Zanima me, če mislite da bi šlo z 4-5 obroki sadja na dan + veliko tekočine, vode ali kakšen donat mg? Ima kdo kakšne izkušnje s čim podobnim in kakšni so bili rezultati? Naprej se potem nameravam držati zdravega načina prehranjevanja.
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime27. May 2011

Lahko poskusis, mogoce bi pojedla se kaksne kroznik zelenjavne juhe.
    Namesto enega obroka.
    A.
  2.  
    grenivka lepo da si napisala zakaj točno se gre in da se nameravaš kasneje zdravo prehranjevati.
    mogoče bi ti jaz priporočala dieto z zeljno juho?:) ker prva dva dni sta sadje pa zel. mislim in tA juha.
    namen juhe je da tvoj želodec porabi več energ. da jo predela kot pa jo ta jed vsebuje. proti večeru pa bi jaz morda vodeno sadje kot melone pa lubenice. zjutrAJ bi si morda še banano privoščila da neboš imela vrtoglAVIce.
    pa zjutraj spij multivitamin tableto. pa takih drastičnih stvari ne izvajaj dalj kot pet dni-do tedna celo če prej nisi ekstremno hujšala.
    upam da ti bo uspelo in bo dogodek ob katerem želim biti fina uspel:)
    drži se,potem pa kaj hitro nazaj vključi v prehrano beljakovine,kakšna škrobna živila pa tudi na sladko tu pa tam ne pozabi saj bo tako hujšanje učinkovitejše na dolgi rok.
    želim dosti sreče,pa kakšne opomnike se daj v tel. glede časa hranjenja da slučajno ne stradaš in tu bo slabo.
    aicha vem da ni ta tema to ampak če boš brala,danes sem se zvagala 70,6!!!!adijo pamet.:)
    papa!
    • CommentAuthortarenka3

ce samo sadje je to kot presno prehranjevanje. kaksen dan pa lahko se pest oresckov pa kdaj kaksno solato namesto sadja ker ima precej sladkorja. to jaz zdaj delam ze cel teden, pocutim se super lacna nisem nic. priblizno 2kile je slo dol ampak to zato ker sem se prej kar nekaj cajta nazirala drugace bi sla pomojem ena kilca..probaj, men je fajn se bom kar se kak tedn vec tega drzala sam vikend pavzo bom nardila :)
  3.  
    Ja, gre za to, da imam v sredo podelitev diplome in srajca ne stoji tako, kot bi jaz hotla :) Zato sem imela namen nekaj v tem smislu, potem pa pač nadaljevat v stilu nekaj sadja, velik zelenjave, rjavi riž....sem pa tja kak polnozrnat toast pa tko. Ker je tako ali tako treba potem še kako kilo spravt dol pred morjem :) Mogoče dopoldne sadje, popoldne kakšen paradižnik... slišala sem da je to tud uredu... zeljne juhe pa nebi, ker sem že probala in nisem zdržala in se dovolj poznam, da vem, da tudi sedaj nebi.
    • CommentAuthortarenka3

Probaj, meni kar gre, pa tudi razlike na telesu so opazne, res pa je da se tect hodim malo pa trebusnjake delam kar tudi pripomore.
    •  
      CommentAuthorAicha

Marinolinka frajerka.
    Jaz sem bila cel teden na sadju in zelenjavi pretezno, danes sem si privoscila kos mesa.
    Ker 2 dni delam sem si kupila Nupo neki snack bar kot nadomestek obroka, ker vcasih nimamo prav nic za jest
    na malico pa tudi ne morem iti.
    A.
  4.  
    A. ;)

pridna za sadno zel.kombinacijo. viš jaz bi take zadeve tudi zrdžala verjetno, ampak bi pa meseka sanjala ponoči:)
    nupo ni slaba zadeva,tu pa tam kot nadomestek tak da boljše to ,kot pa nič a ne,glede na to da je tempo, pa službe pa vse.
    nič lepo se mejte,bodite pridne.
  5.  
    Hvala bogu, da ne maram preveč mesa :D
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime28. May 2011

Jaz pa odvisno od dneva.
    Vcasih dva tedna ne jem mesa, potem pa moram.
    A.
  6.  
    Jaz sem sedaj že od četrtka pretežno na sadju... + sem in tja kakšen polnozrnati prepečenec z res tanko rezino sira (tako, da se že mal skoz vidi), sem pa tja kakšen jogurt, sadno skuto, paradižnik, kaj več pa že ne :) + pijem donat...posledično sem kar naprej na wcju
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime29. May 2011

Dosti Donata ni dobro, ker hodimo dosti na WC in izgubljamo minerale.
    A.
  7.  
    No ja, tudi jaz kdaj pojem kakšen košček mesa, ampak redko - če ga že, potem ga uživam tako, da uživam le eno koncentrirano hrano ter domače meso, od dedka in babice.

Ta WC je lahko zelo naporen! Sploh, če poči analna fisura in potem zelo peče. Zelo neugoden občutek.

Lp, Mitja
    • CommentAuthorbrezlj
    • CommentTime8. Jun 2011

<blockquote><cite>Posted By: marinolinka</cite>grenivka lepo da si napisala zakaj točno se gre in da se nameravaš kasneje zdravo prehranjevati.
    mogoče bi ti jaz priporočala dieta z zeljno juho?:) ker prva dva dni sta sadje pa zel. mislim in tA juha.
    namen juhe je da tvoj želodec porabi več energ. da jo predela kot pa jo ta jed vsebuje. proti večeru pa bi jaz morda vodeno sadje kot melone pa lubenice. zjutrAJ bi si morda še banano privoščila da neboš imela vrtoglAVIce.
    pa zjutraj spij multivitamin tableto. pa takih drastičnih stvari ne izvajaj dalj kot pet dni-do tedna celo če prej nisi ekstremno hujšala.
    upam da ti bo uspelo in bo dogodek ob katerem želim biti fina uspel:)
    drži se,potem pa kaj hitro nazaj vključi v prehrano beljakovine,kakšna škrobna živila pa tudi na sladko tu pa tam ne pozabi saj bo tako hujšanje učinkovitejše na dolgi rok.
    želim dosti sreče,pa kakšne opomnike se daj v tel. glede časa hranjenja da slučajno ne stradaš in tu bo slabo.
    aicha vem da ni ta tema to ampak če boš brala,danes sem se zvagala 70,6!!!!adijo pamet.:)
    papa!</blockquote>

Se strinjam z zelenjavno juho. Vsekakor pa ne dolgo prakticirat take prehrane. Mogoče vključi še kaj rekreacije, pri kateri se intenzivno znojiš, ampak le, če imaš dovolj energije zanjo. Pa srečno in predvsem uspešno.
  8.  
    defitnitvno se strinjam.
    saj je punca napisala pol da nebo dolgo to jedla da mora biti zdaj na hitro minus 2 kili:)
    jaz sem sicer tole juho enkrat predooooooolgo prakticirala tak da vem da je slabo če jo ješ 30 dni:) pol se ti pa vtrga pa je tak jojo učinek da čuda.:)
    hujšat treba počasi predvsem pa z večino hrane le količine je treba zmanjšat,zamenjat, predvsem pa ne videti hrano kot nekaj kar nam ustvarja tako velika čustva:) ne smemo se navezati na čokoladice:) tu pa tam jih moramo oblizniti:)(čokolada naj bi se sesala ne girzla in žvečila kot sem jo jaz bivši čokoladožer in milkožer::)

upam da vam bo uspelo izgubiti nekaj kg v nekaj dneh:)samo paziti treba dalje in jesti dosti več kot le to juho pa sadje:)
    lp
    • CommentAuthordejci
    • CommentTime9. Jun 2011

probaj ko občutiš lakoto, da spiješ kakšen čaj, rooibos, mate, oolong, tekočino samo brez sladkorja prosim, samo ne se stradat, urediš si 4 obroke po malo ...:bigsmile:
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):