Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthortanč6
    • CommentTime31. May 2011

Ojla punce!
    Sem še ena nova na forumu!!
    >Jst mam pa en vlki problem, kak naj se odločim za ločevalno dieto,če kar naprej odlašam na jutri? Pred petimi leti sem jo prvič izvedla tri mesece pa sem v tem času shujšala za 20kg,zdej pa sam odlasam pa odlašam!
    Hvala za kak nasvet že v naprej!
    Lep pozdrav!
    :wink:
  1.  
    Nihče drug se ne more odločiti, razen ti sama. Spoznaj, ZAKAJ hočeš iti na to dieto, kaj boš pridobila z njo ali kaj boš izgubila, če ne greš na to dieto. Malo razmisli o teh zadevah, mogoče te bo katera od teh stvari potem bolj motivirala.

Če ti je že enkrat uspelo, ne vem zakaj ti ne bi tudi sedaj! To te naj samo še bolj žene naprej proti cilju - postavi si cilj, ki ga lahko dosežeš. Počasi pa se zelo daleč pride.

Lp, Mitja
    • CommentAuthortanč6
    • CommentTime1. Jun 2011

Bok Mitja!

Hvala za nasvet!

Upam da mi uspe, danes bom pa začela in vstrajala sam nesmem zgubit volje!

Tvoj zadnji stavek mi skoz roji po glavi "počasi se daleč pride" in res je sej sem enkrat že to probala in mi je uspel!

Lep dan, Tanja
  2.  
    @Tanč6 - Malenkost!

Seveda ti bo uspelo! Res pa, da za zdrav proces izgubljanja potrebuješ malo več časa. Tudi nabiranje kilogramov ni "uspelo" čez noč.

Samo pogumno naprej,

Lp, Mitja
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):