Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

1.  
    anonimna se ponovno javlja zadala sem si pretežek jedilnik v katerem sem bila preveč lačna in nisem zdržala brez sladkarij.
    Zato sem se odločla da začnem z ločevalno dieto. kaj praviste ?
    •  
      CommentAuthorhope
    • CommentTime2. Aug 2011

Super odločitev. Najlažje je, da imaš en jedilnik, ki se ga moreš držat. Če tle pa tam si kaj prilagodiš, kaj izpustiš ali kaj dodaš v jedilnik, je tud uredi. Samo pojdi naprej. Kot sem danes prebrala v eni knjigi o samozavesti :''Vse kar imate je danes in edino ta trenutek lahko nadzorujete.'' Tako da, ne se obremenjevat kaj si učeri jedla ali s čim si se pregrešila, pusti slabe misli, ki ti jemlejo energijo. Osredotoči se na sedanjost in naredi, da boš ta trenutek ponosna nase, ker delaš neki dobrega zase.
  2.  
    no torej odločitev je padla jutri začnem z ločevalno dieto potrudla se bom po svojih najboljših močeh ker nočem niti enega dneva več zgubit z nepravilnim prehranjevanjem
    veliko lažje mi bo ker bova z mamo skupaj izvajali dieto danes napišemo jedilnik in jutri ZAČNEMO !
    •  
      CommentAuthorhope
    • CommentTime4. Aug 2011

Super da bo še mama zdravn. Trenutno jaz tud hujšam z mamo in je res fanj, ker se podpiramo :) Veliko sreče obem ;)
    • CommentAuthorjamaica
    • CommentTime4. Aug 2011

marinolinka!

ravno sem pogledala tvoje fotke pred in po dieti... O MOJ BOG!! ne morem verjet.. no, lahko :)
    sam da ti rečem, svaka čast! dobra si, res! čestitke!!
    no, tko da vse vidimo, da se res da, če se hoče!
    anonimna, tebi pa tudi želim, da ta "jutri" res že pride in da ti bo uspelo!

lp, jamaica
  3.  
    sporočam vam da mi je danes uspelo jutri nadeljujem z škrobnim dnevom :)
  4.  
    Bravo, pridna!
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime5. Aug 2011

anonimna_oseba super, le pogumno naprej.
    Vcasih moras riti kot krt, da prides do cilja.
    Ampak se izplaca.
    A.
  5.  
    Heila!
    A lahko prosm še men kdo pomaga s kakim nasvetom k jz ne najdm več motivacije za hujšat :(.. Ne vem zakaj ampak kot bi bila cepljena prot dietam. Mogoče zaradi vsega kar sem že prestala, samo vseeno mi je čudno. Ko sm pršla z morja sm mela 53kg, ta teden pa še eno kilco prdelala. Pridna ni kej :(((... Sedaj mam pa tud jaz talele večni jutr in me moti da nism več samodisciplinirana. Marolinka, Aicha, al pa kdo drug k ma s tem izkušnje, prosm pomagajte še men...
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime6. Aug 2011

Samo v glavi ti mora preklopiti.
    Vsi te lahko "tiscimo" naprej ampak ce sama ne bos nic storila, zal ne bo nic.
    Ce jutri ne pride, zacni z majhnimi spremembami, kot je brez kruha, sladkarij.....
    Vsaj malo dietke in potem naj bo jutri cez 5 dni.
    A.
    • CommentAuthorErika27
    • CommentTime6. Aug 2011

Marinolinka...prvo bi ti rada čestitala ob dosežkih glede hujšanja, to je resnično pohvale vredno!! BRAVO!!

moja zgodba je nekaj takšnega, začetek leta sem tehtala preko 120kg!!! kar seveda je resnično preveč, najbolj grozno je to ko stopiš na tehtnico in nemoreš verjeti da se je to dejansko zgodilo tebi...kako imam lahko toliko kg?!? ma dobro...valda da lahko če jemo preveč, sladkarije in se nič ne gibamo :((
    trenutno tehtam 104kg, na svoj dosežek -16kg sem izredno ponosna :)) to mi je uspelo z bolj zdravo prehrano in velikooo gibanja. začela sem namreč hoditi na ZUMBO in me je čisto zasvojila, tako da jo obiskujem poleti 3x tedensko, prej pa najmanj 5x tedensko...zame to sploh ni telovadba ampak užitek :))

Marolinka...prosila bi te če lahko malo opišeš tvoj potek hujšanja. prebrala sem da si se odločila za ločevalno dieto...tudi njaz razmišljam o njej. čeprav moram priznat da je težko jest pri beljakovinah in pri škrobu enako za kosilo na večerjo...mogoče bi šlo...sem se pa pred 10 leti držala ločevanja hrane (na splošno, ne po dnevih), sicer sem super shujšala ampak v teh letih prodobila še več nazaj :(( zavedam se da je potrebno prehrano spremeniti za ceeeelo življenje :)) kaj čmo, tako je :))
    zanima me kako si telovadila, bolj aerobne treninge ali bolj anaerobne treninge?

anonimna_oseba_: kar se tiče teka: ko si enkrat pridobiš malo kondicije je tudi to možno, pred pol leta si ne bi mislila da lahko tečem, zadnjič sva pa z mojim na morju šla tečt da se malo razgibava, tek v kombinaciji z malo hoje je trajal celih 5km!!! k temu je pa pripomogla udeležba zumbe večkrat tedensko :)) na vse rezultate sem ponosna...moram ti pa tudi povedati da sem tudi jaz odvisna od hrane, tudi jaz razmišljam skos o sladkarijah, pizzi itd., ampak moramo se prej ko slej zavedati da tako ne gre več razen če hočemo na koncu tehtati 200 kg, prehitro boš prišla do 120kg tako kot sem jaz..verjemi mi...!!! potrudi se...sploh tale ločevalna ko dejansko 2x na teden ješ torto :)) zavedi se da je telovadba ene 30% ostalo je prehrana!!! UPAM DA TI USPE!!!
  6.  
    Nataska hvala za lepe besede.
    enkrat te dni bom napisala en tak esejćek pa dam gor,glede celega poteka hujšanja pa to,ampak rabim malo časa da vse skup spravim:)
    drugače na hitro:ločevalna dieta prve tri mesece držanja v nulo:minus 24,25 tu nekje...edino:jaz sem recimo jedla drug jedilnik za večerjo,vmes tudi pač polovico od kosila,dostikrat pa drug meni iz iste skupine,recimo na B dan kosilo:meso,večerja:sir solata,brez kruha ,š DAN:kosilo:RIžota z bučkami,zvečer.porova juha pa solata,ali krompir pa solata itd...samo sem pazila na porcije.to sem se pa odločila zatoo da bo bolj raznoliko ker sem bila velik jedec oboževala vso hrano in sem si mogla malo polepšati dieto da mi je bilo še lažje držati.ugottovila sem da hujašam kar hitro na ta način in mi je šlo.zdaj enemu morda ne ustreza tak fejs ta način meni je,zato vedno poudarjam da treba sporbat stvari če zate delujejo.obvezno priporočam dnevnik prehrane in beleženje kg in pol vidiš kje gre bolj dol kdaj ne itd...
    naslednjih 90 dni sem se tudi v nulo držala,shujšala še 15,16 kg...zdaj imam 63,3,imela sem 104,¸105
    naslednjih 90 dni mi je bilo težje,ker ni več vsak 4.dan sladice!
    tak da sem se v naslednjih 3eh mesecih navadila na novo zdravo prehrano še bolj,zato priporočam tudi nadaljevanje same diete oz. da res utrdiš nov vzorec prehranjevanja.
    glede telovadbe:2-3x na teden plesne,doma plesala,trebušnjaki vaje za noge in rit..bila sem rahlo omejena zaradi poškodbe zapestja,pa natrgane stegenskle mišice ampak sem se potrudila vsaj s sprehodi takrat...ni bilo dosti telovadbe in rek drži:70 procentov hrana,30 telovadba..je pa res da ko si starejši je telovvadba verjtno pše bolj pomembna zaaradi same napetosti kože,jaz imam tako bolj hvaležno pa je fajn skup skočila in ni nekih velikih posledic...tak da to je to...hrana je tričetrt diete,vsaj zame,ker ti nič ne pomaga če ti laufaš vsak dan zraven pa žreš,ker sem sama tudi v preteklosti igrala košarko,z treningi 5x na teden in za vikedn 2 tekme pa sem vseeno imela 90 kil takrat ker sem po treningu jedla sladkarije:)tak da,.pametno pri hrani...
    drugače to je na hitro to:)
    obljubim pa da v kratkem nekaj daljšega sestavim pa to,ker resnično vem kak fejs velika stvar je tole vse,saj se ne gre samo za hujšanje ampak predvsem za izboljšame samega sebe,kot telesno tak čustveno in najhuje je kaj nam dela v glavi ko smo debele in nezadovoljne same s sabo.tak da upam da bom lahko še komu pomagala.vsem pa povem da ni tak težko ko enkrat začneš.začetek je tisti hud in razumem da je težko spremeniti vse kar si delal do zdaj kar naenkrat.ampak če si zadosti želimo...nam bo uspelo!
    lp
    • CommentAuthorErika27
    • CommentTime8. Aug 2011

Marolinka...ja super si!! Hvala za vso to informacijo!!
    Pri meni je tako, enkrat v preteklosti imela 110 kg takrat sem se odločila shujšati po ločevalno (rinine diete še ni bilo), in sem pač ločevala živile ni pa takrayt še bilo te diete po dnevih, in telovadila sem kr veliko. Uspelo mi je shujšati na 85 kg!!! fuuul dosežek takrat zame, sem se pa mazala z izdelkom od JUST (sam takrat še to pri nas ni bilo kej preveč znano) in tudi nisem imela nobenih problemov z kožo! potem sem se pa seveda lepo zredila počasi na 120KG!!!in se nisem mazala in sem dobila strije... GRRROZAAA....ampak tako pač je, kaj čmo narediti. treba je rešiti težavo :))

sedaj sem shujšala na 104 kg, pazila sem se na prehrani in telovadba, aerobna telovadba nekje 4x tedensko, včasih 2uri skupaj. Sedaj sem se odločila da bi spet po ločevalno jedla, in sem ravno razmišljala o rinini dieti ampak tako kot si se jo ti držala, torej kombinacija ampak večerja po svoje...dnevnik je reeees dobra ideja da bom videla ali mi s tem uspeva ali ne :) nujno pa mazanje z mojo kremico da slučajno ne dobim še kakšno strijo pa še fuuul pomaga proti celulitu :))--vsaj nekaj dobrega hehe :))

ti si pa spodbuda vsem nam...da JE možno, da LAHKO uspemo...svaka čast :))super je da imamo takšne forum, da lahko vidimo uspehe drugih ki nam pomagajo doseči naše uspehe :))
  7.  
    Hej nataska:)
    Čestitam ti da si začela ker je to dejansko pol uspeha. najtežje je začeti ker včasih se nikakor ne moreš izkopati iz tega nekega začaranega kroga in prestavljaš dieto na jutri na ponedeljek na nevem kaj a ne:) tak da pridna si zelo. in res menim da ti bo z vztrajnostjo uspelo.dejstvo je da ne smeš misliti o moj bog zdaj pa bom 3 mesece na dieti. ne,moreš misliti samo na ta dan,in ta trenutek kaj boš dala v usta.in vsak zvečer ko izpišeš devnik in vidiš da si se držala,boš zmagovalka.ker dnevi se samo enkrat nakopičijo in kile bodo letele. najpomembneje pa je,da je zadeva res učinkovita,saj na začetku gre res fajn dol in to ti še dodatno motivacijo in zagon da stopnjuješ svoj ritem in dosežeš še več.
    recimo jaz sem na začetku pojedla dosti več količinsko kot zdaj.ker sem na začetku samo zamenjala hrano.ker sem rada jedla sem si privoščila dva zrezka in ogromno solate.zdaj pojem enega in ogromno solate:)počasi sem zmanjševala skratka ne smeš vse naenkrat in na hard ker se ti priskuti in zagabi samo hujšanje.ti moraš uživati v tem proscesu in jesti hrano ki jo imaš rada ampak manj,ob drugi uri,pripravljeno na drug način,...saj veš,tu vstopijo vsa načela zdravega prehranjevanja in zdrave pameti .tak da pristopi k temu lagano ampak še vedno strogo.ne obremnjuj se preveč sprejmi se da si taka tudi ql ampak da boš še boljša. in bo šlo.
    glede na to da si na istih kilah kot sem bila jaz na začetku predlagam da poskušiš mogoče tak kot sem sama delala. menim da bi bilo tvoje hujšanje prav tak uspešno,pa ker vejretno res hočeš malo več dol dati bo verjetno tudi trajalo in tako ti bo lažje saj bo malce več raznolike hrane in boš bolj zadovoljila svoj okus na dolgi rok.
    ti probaj seveda po svoje ,dnevnik si omisli nebi bilo slabo,ker res vidiš kaj vse si pojedel pa še 3x premisliš če boš pojedel tisti en keks ki kao ne šteje.moraš ga napisati a ne:)
    nić držite se lepo pa bo.
    glede krem pa je tak.še gospa v lekarni mi je rekla da vseeno kaj je,glavno da je mastno:torej:olivno olje,olje za dojenčke,kakšno mandeljveo olje ali pa samo res dober vlažilen gel,mleko in se mazat vsak dan.ker glavno da je koža vlažna a ne,ker če ni pride do pok pri krčenju same kože in to ti je naša ljuba strije-ki je v bistvu brazgotina.ampak naj bo...se vidi da smo bile v bitki!!!:))))))))
    glede strij se jaz nebi sekirala,ker ajde da si zadaš leto dni da res v nulo si porihtaš postavo,seveda če hočeš,in potem bojo že neki laserčki v akciji in če bo tak hudo boš pač porihtala;) hehe,malo heca,ampak jaz jih imam tudi par,sicer niso fejs moteče in ti povem da sem se kot debela vbolj pritoževala o strijah kot zdaj:)
    držte se,lp
    •  
      CommentAuthorkatja007
    • CommentTime13. Aug 2011

Mandolinka... po doooooooolgem času spet malo brskam po sms dieti in moram povedat da je tvoja zgodba zelo navdihujoča. Ne bom dolgovezila, ker sem ipak na dopustu hvala lepa ampak ti samo želim še naprej toliko uspehov. Res si pridna in si nam vsem vzor. ravno zaradi tebe sem si zadala ne dieto, ampak spremembo življenjskega stila kar se prehrane in gibanja tiče. Hvala bogu se letos kak kg več tudi na mojemu Igorju pozna in se mi bo celo pridružil ker do sedaj sem morala za njega posebej kuhat (same dobrote seveda!)

p.s.: zelo mi je všeč da si napisala, da so strije bojne rane.... hehehehe zelo domiselno!
  8.  
    katja007:) džizs lubica na dopustu si!;) pusti zdaj hujšanje,lepo se lupčkaj z dragim vsak večer hujšale bomo ko prideš domov;)
    drugače hvala,i'm flattered:shamed::smile:
    super da bosta skupaj začela.to masta lahko pravo tekmo:)
    lep pozdrav,dosti sončka!:cool:
    • CommentAuthorbrezlj
    • CommentTime18. Aug 2011

<blockquote><cite>Posted By: nezadovolna</cite>Heila!
    A lahko prosm še men kdo pomaga s kakim nasvetom k jz ne najdm več motivacije za hujšanje :(.. Ne vem zakaj ampak kot bi bila cepljena prot dietam. Mogoče zaradi vsega kar sem že prestala, samo vseeno mi je čudno. Ko sm pršla z morja sm mela 53kg, ta teden pa še eno kilco prdelala. Pridna ni kej :(((... Sedaj mam pa tud jaz talele večni jutr in me moti da nism več samodisciplinirana. Marolinka, Aicha, al pa kdo drug k ma s tem izkušnje, prosm pomagajte še men...</blockquote>

nezadovolna, ne vem, če si že dobila kaj motivacije v prejšnjih postih. Predvsem ti predlagam, da se nehaš prav vsak dan obremenjevat z dieto in hujšanjem. Dej svoji glavi mal pavze, pol pa bo. Pa predvsem probej tako. Ješ vse, ampak manjše obroke, pa boš vidla, da je tud to ok. Pol pa magar spet probej s hujšanjem. Je pa ponavad tud tko, da sprememba ozračja lahko povzroči dodaten kg.
    Samo samozavestno naprej, pa bo.
    •  
      CommentAuthorkroksi
    • CommentTime23. Aug 2011

Heii tudi jaz sem najstnica(16let),shujala sem že 5kg...ampak jih imam še vedno preveč, morala bi imeti kakšnih 65,torej še 8kg moram izgubiti...upam da mi bost pomagali s podporo,saj je doma skorajda nimam...:shamed:
  9.  
    Tukaj boš našla podpore kolikor je boš želela,ampak na koncu bo še vse odvisno od tebe. Podpiramo te lahko, a korak za korakom boš morala opraviti sama.

Lp, Mitja
    • CommentAuthorEzi
    • CommentTime5. Sep 2011

anonimna_oseba, kako ti gre? Sta z mamo še na ločevalni dieti? Držim pesti, da obe veselo hujšata.
    •  
      CommentAuthortehtnica
    • CommentTime5. Sep 2011

Anonimna, kje si? Nisi sama, jaz na primer vidim sebe v tebi! Zdaj sem se vzela skupaj in mi gre fajn (trkam na les), še posebej s pomočjo tega foruma, kjer vzpodbujamo drug drugega.:clap: Javi se kaj! LP!
    tehtnica
  10.  
    moram nekaj povedati,upam da nebo huda anonimna:)
    midve sve si nekaj pisale na mailu z anonimno osebo,je taka fajn deklica,ampak po parih začetnih mailih je poniknila:( žal...sevedda pa nemoreš človeku klikera vklopit za hujšanje,pač še ni bila pripravljena odvrsti celotno čustveno prtljago skrito v kilah:(
    anonimna če boš kaj brala:nisem pozabila nate in ti držim pesti in verjamem da ti bo enkrat uspelo!
    samo ne se zapret med štiri stene in pustit vse iz rok a ne:)boljše je na temle našem super forumu viset makar celi dan če te hrana muči,:))
    upam da se bo javila kaj,ker njena zgodba je tudi moja(bila::)) in verjetno od marsikoga a ne:)

jaz upam da se bo celi planet zbudil,ker kriza bo velka...glede kil ker prinašajo hude bolezni s sabo.
    držte se,anonimna javi se!!!!!!!!!!!!
    • CommentAuthorKenzooki
    • CommentTime13. Sep 2011

Jaz mislim da si zapadla v tisti začaran krog "začnem-obupam" pa tako naprej.. Jaz sem tudi bila v tem, ampak enkrat se moraš enostavno spravit. Če nimaš, ali pa misliš da nimaš dovolj močne volje ti ne preostane drugega kot pa da se sprijazniš s tem kako izgledaš. Ker pa, anonimna, predvidevam da tega nočeš, se potrudi. Če si v teh LETIH prenesla kakršnekoli žaljivke in obsojajoče poglede boš pa tudi 3 MESECE diete.

Javi se, mene tudi že zanima
  11.  
    škoda res....pa taka žalost pa vse v zvezi s tem...včsih ne gre in ne gre...saj jaz sem tudi še 100x hujšala prej.dokler se nisem PSIHIČNO pripravila na dieto in poštimala razmere v glavi in v srcu...do tedaj je vse brezveze.ker moraš pri sebi ugotoviti zakaj si imel teh 30,40 kil viška...in to ni bilo samo od tega ker rad ješ.
    kar je pa včasih še težje od same diete.in zato ljudje obupajo...pa tudi zato ker bi vsi rADi quick fix..tega pa žal ni.je samo dolga in včaih trnova pot,ki pa se zelo izplača.
    anonimna če kaj bereš,držim pesti zate da zbereš pogum in se nam ponovno pridružiš.
    drugače pa ti pošiljam polno podzravčkov!!!
    • CommentAuthorvovky
    • CommentTime15. Sep 2011

zdravo! mislim da sem že povedal na ene 2-3 forumov nekaj v sebi ( aicha ti se zagotovo spomneš)..

zanima pa me še samo nekaj..
    namreč občutek imam da imam ogromen želodec... doma se domači najedo npr. od 200g krompirja.. jaz pa ga lahko pojem krepko ćez 800g pa sem še kar lačen oz. sem po tistem še bol lačen kot pa pred obrokom.. zato me zanima kaj mi priporočate-- jem pa tudi 5 obrokov na dan tko da ni uno da ješ 2x obroka na dan pa se ful nažreš--

prosim za odgovor
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime15. Sep 2011

Mogoce bi namesto krompirkja pojedel meso?
    Bolj nasiti in za dlje casa.
    A.
    • CommentAuthorvovky
    • CommentTime16. Sep 2011

krompir sem dal samo za primer.. sej drugače vseeno kaj pojem pojem 3x kot ostali pa je zgodba enaka da sem še vedno lačen kot hijena
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime16. Sep 2011

Mogoce bi pocasi zacel zmanjsevati kolicino hrane, da se zelodec malo skrci.
    Ali pa ga pred obrokom napolni z vodo.
    In jabolki.
    Nato pa pojej samo 1/2 kolicine in bos potem videl kaj in kako.
    Tezko je nekomu svetovati, najlazje sam sebi korigiras kolicino zauzite hrane.
    Jaz sem po 50 g piscancjih prsi (v ovitku) sita, mirne duse pa lahko pojem 200 testenin.
    Ne morem pa vec kot eno breskev npr. pojesti.
    A.
  12.  
    Pred obrokom popij kozarec vode (kot je omenila Aicha) in nato pojej solato. Šele nato se loti glavne jedi. Pojedel boš manj, ampak boš sit. Imej več obrokov, lahko tudi do 7-8, ampak manjših. Seveda, če se ukvarjaš s športom. Kalorije je treba skuriti :)
  13.  
    Hojla spet se malo javljam na formu do zdej sem bila še kr pridna in sem se trudla vendar nikoli mi ni uspelo popolnoma obrdžat ritma
    tako da sem skoraj na istih kilcih kot na začetku vendar se že ceu mesec psihično pripravljam in mislim da vem zakaj preveč jem in zakaj iščem tolažbo v hrani
    tako da čez en teden 3 oktobra začnem ponovno se truditi in poskušati ker mislim da sem pripravljena zdej pa res sej veste kaj pravijo če ti ne uspe moraš poskušati in poskušati ker nekoč ti bo uspelo
    nesmeš obupat in tako tudi jaz nisem nad sabo Lp vsem se še kej javim
    PS:marinolinka ni problema nisem nič jezna nate ti naslednji teden kaj odpišem na meil ;) samo zdej imam bolj malo časa šola učenje opravki se tipkamo ;)
    • CommentAuthorKenzooki
    • CommentTime26. Sep 2011

dokler boš prelagala začetke vedno na drug dan, v stilu "jutri pa res", "takrat pa res začnem", po mojem mnenju nebo nič.. ni nujno da začneš karkoli s ponedeljkom, ker to ni nujno začetek, jaz naprimer sem mojo dieto s torkom, ker sem se pač odločila da se nebom veš šla "prelaganja" in to je bilo to. verjamem da imaš dovolj volje, kažeš že tako, samo še odločit se moraš-kar pa vem da je najtežje, ampak saj veš uno "žabo je težko v vodo porint" :p po enem tednu ti steče, boš videla
    •  
      CommentAuthortehtnica

Tudi meni ni jasno, zakaj to prelaganje na večni jutri. Ne vem, sicer pa vsak zase ve. Glavno je, da sem se vrgla v to in v četrtek bo že en mesec. Sicer pa, za druge je najlaže govorit. Tudi sama sem prelagala, potem mi je bilo pa vsega dovolj. Ne moreš no.
    • CommentAuthorKenzooki

My point exactly :p ker gledam in sem prebrala celo temo, in vleče se že uhhhhh časa. Oprosti anonimna (nočem te užali), ampak če bi si tako želela shujšat in bi ti blo tako hudo kot praviš, bi se spravila k temu in nebi prelagala v nedogled..
    tehtnica, midve mava dejansko iste dni, in isti dan tudi vodni dan :D haha kako se poklapa :p
    •  
      CommentAuthortehtnica

Moram ti povedat, da jaz nimam več vodnih dni, ker imam slabe izkušnje (PRENAJEDANJE). Ampak v petek se absolutno tehtam! Koliko časa si že na ločevalni?
    •  
      CommentAuthortehtnica

Sem malo pobrskala in ugotovila, da si začela komaj kak dan prej kot jaz. Res vse klapa!:bigsmile:
    • CommentAuthorKenzooki

hehe ja :D jaz se tudi v petek. Sem rekla da bom mela vodni dan da vidim kako je kaj z mojo samokontrolo :p pa bomo potem videli. Samo je malo čudno, zadnje dni se počutim malo drugače kot na začetku-v smislu da se počutim kot malo napihnjeno, pa spijem veliiiikkkooo vode, držim se več ali manj skoz (ajd kakšen prekršek), pa veliko se gibam. :/ čudno, bmo videli kaj bo tehtnica povedala :p
  14.  
    hm babe...jaz pa jo razumem nekako.sama sem se tudi sto let pripravljala.moraš predelati vsa čustva v sebi in dejansko mora preklopiti tisti kliker v glavi da zdaj pa resno in dokončno da rešiš problem...psihična priprava je pol tega.ker na dolgi rok,je težko če nisi trden.sploh če si mlajši in nimaš še tako trdnega karakterja.anonimna dekline imajo tudi prav po svoje,ne odllašaj nonstop,začni samo pa te bo odneslo.in stisni zobe ko je težko.
    jaz ti držim pesti na polno,ker vem da ni lahko,ni pa tudi taaak ttežko.probaj pa boš videla.samo začeti je treba.
    ampak začetek je včasih najtežji.premislite treba o vseh aspektih diete,najbolj pa se treba v glavi uštimat.in če hočeš biti suh,moraš misliti suho:)suhice se nebojo basale z čipsi.vzele bodo jabke pa makar tri dokler niso site.to mentaliteto osvojimo pa bo.
    držim pesti,vsem!!!!
  15.  
    tehnica in Kenzooki pišem obema jaz nisem v tem času samo jedla jedla in jedla sem poskušala to nekaj šteje ne !!! vendar mi ni uspelo ker nimam psihično sega poštimano v glavi
    vem da ssem začela že miljonkrat vendar vsaj nekaj poskušam ni tako lahko ko nimaš NOBENEGA doma ki te podpira in je skoraj vsem najbljižnim vseeno...
    in zdej ko sem pri sebi malo rajznasila bom spremenila svoje življenje in tudi zdej se držim vendar ni še tako kot bi moglo bit ni da se jaz prenajedam jem mastno in sladko ne
    vendar vem da se lahko še bolj potrudim !
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):