![]() | forum.SMSdieta.si |
Niste prijavljeni (Prijava) |
Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.
V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.
Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.
Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

največ problemov imam z trebuhom ki si zelo želim da bi bil raven.
sem pa že razmišiljala o tem a ne morem saj bi me mama poslala k psihiatru če bi videla kako jem ali kar koli izvedela. tečem vsak dan saj 2km velikokrat tudi 4 ali 6km
ali grem pa na sprehod 6km delam trebušnjake saj 3x tedensko 100 na dan :) nisem mišičasta imam bolj debele kosti ampak še zmeraj tisti ''špeh'' na trebuhu zato se pred drugimi sploh ne oblačim v kopalke
in velikokrat slišim od nekaterih iz moje družine naj shujšam ali pa naj ne jem toliko. ampak sploh nimam občutka da bi veliko jedla. vseeno me čustveno prizadane in bi se rada znebila teh odvečnih kg in imela raven trebuh 

a ona ne razume jaz vem kar vidim... ona pravi da nisem debela ker je bila ona še bolj ko je bila tako stara kot jaz. rekla je samo manj sladkarij. ne upam ji reči naj me upiše v fitnes tako ali tako pa nimamo toliko denarja
ona ne razume da mi je nerodno iti v kopalke in da raje sploh ne grem in se skrivam pod dolgimi hlačami in majicami 

probala sem že tako da pojem toliko kot moj brat ki ima 3 leta a on poje tako malo da mi je v želodcu krulilo cel dan

prosim pomagajte nočem priti na 1m.
1 do 20 od 20