Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorimAgirl
    • CommentTime3. Jul 2011

hey! to sem že nekje napisala a sem šele potem ugotovila kako odpreti novo diskusijo :bigsmile:
    torej imam 165cm in 64kg rada bi shujšala 10 kg v 2 mesecih a nevem kako :sad: največ problemov imam z trebuhom ki si zelo želim da bi bil raven.
    prosim pomagajte
    lp imAgirl :)
    • CommentAuthorsandrica
    • CommentTime3. Jul 2011

lepo pozdravljena,

vabim te, da se prikljucis v diskusijo - locevalna dieta.

Osebno ti to priporocam, saj meni osebno locevanje ne predstavlja dieto ampak nacin prehranjevanja. Z locevalno so punce shujsale v treh mesecih tudi po 20-30 kg. Ti nimas veliko za shujsati tako, da bos teh 10 z lahkoto v dveh mesecih dala dol. Koliko pa si stara? Predlagam ti, da se spravis vsaj 3x na teden tudi na kaksen tek ali vsak vecer kaksne daljse sprehode, rolanje.

Če te pa še kaj zanima pa kar vprašaj, srecno :)
    • CommentAuthorimAgirl
    • CommentTime3. Jul 2011

stara sem pod 18. ker mi kuha mama se pač ne morem odločiti z ločevalno dieto :cry: sem pa že razmišiljala o tem a ne morem saj bi me mama poslala k psihiatru če bi videla kako jem ali kar koli izvedela. tečem vsak dan saj 2km velikokrat tudi 4 ali 6km :bigsmile: ali grem pa na sprehod 6km delam trebušnjake saj 3x tedensko 100 na dan :) nisem mišičasta imam bolj debele kosti ampak še zmeraj tisti ''špeh'' na trebuhu zato se pred drugimi sploh ne oblačim v kopalke :cry: in velikokrat slišim od nekaterih iz moje družine naj shujšam ali pa naj ne jem toliko. ampak sploh nimam občutka da bi veliko jedla. vseeno me čustveno prizadane in bi se rada znebila teh odvečnih kg in imela raven trebuh :bigsmile:
    hvala sandrica :bigsmile:
    lp imAgirl
  1.  
    živjo imAgirl!
    Zakaj bi te pa mama poslala k psihiatru, če praviš da ti govorijo da bi bilo dobro če shujšaš? Jaz sem mela anoreksijo, fajn hudo, pa mi zdej k mam par kilc odveč, mislim sej ni panike, sam mene motjo, mami useeno pomaga in me spodbuja sam se pa nekako držim sklepa da pod 47kg ne grem.
    pogovori se z njo, prepričana sem da ti bo pomagala!
    lep pozdrav
    :wink::bigsmile:
    • CommentAuthorimAgirl
    • CommentTime3. Jul 2011

saj sem se že pogovorila pa me je nadrla da sploh nisem debela :cry: a ona ne razume jaz vem kar vidim... ona pravi da nisem debela ker je bila ona še bolj ko je bila tako stara kot jaz. rekla je samo manj sladkarij. ne upam ji reči naj me upiše v fitnes tako ali tako pa nimamo toliko denarja :sad: ona ne razume da mi je nerodno iti v kopalke in da raje sploh ne grem in se skrivam pod dolgimi hlačami in majicami :cry:
    hvala nezadovolna :bigsmile:
    lp imAgirl
    • CommentAuthorimAgirl
    • CommentTime3. Jul 2011

aja pa še pozabila sem napisati:
    moji mami ne povem kateri član naše družine mi to govori saj mi je nerodno in bi čisto ponorela :cry: :shamed:
  2.  
    aja.. no potem ti pa predlagam da zmanjšaš obroke na polovico in ješ kar jedo drugi, pa da mogoče izpustiš večerjo (jaz na primer po peti uri ne jem, če sem pa ress lačna pojem jabolko, dva)..in telovadi pa boš videla da bodo rezultati!
    :wink:
    lepo se imej:bigsmile:
    • CommentAuthorimAgirl
    • CommentTime3. Jul 2011

v tem je problem imam občutek da ne jem veliko danes sem pojdla:
    zajtrk:nektarina
    malica: nič
    kosilo:solata + kos kruha z maslom
    malica:sladoled
    po malici sem malo tekla
    večerja:nič
    • CommentAuthorimAgirl
    • CommentTime3. Jul 2011

drugi jedo bolj nezdravo :cry: probala sem že tako da pojem toliko kot moj brat ki ima 3 leta a on poje tako malo da mi je v želodcu krulilo cel dan :shamed: :sad:
    hvala ti za pomoč :) bom vseeno zmanjšala obroke
    lp imAgirl
    • CommentAuthorimAgirl
    • CommentTime3. Jul 2011

zdajle sem se zmerila okrok bokov oz. pasu merim 97cm :shocked: :cry: prosim pomagajte nočem priti na 1m.
    kaj naj naredim vem zdravo se prehranjujem saj delno in športam tudi saj 3x tedensko pa sem še zmeraj debela :cry:
    kaj sploh še lahko naredim?
    lp imAgirl
  3.  
    @ImAGirl - morala boš spremeniti prehrano, kjer ni nič delno ampak striktno. Diete se moraš držati natančno, če želiš rezultate. Vsaka stvar, ki se je lotimo naspol, ne bo uspela. Tako pač je. Gibaj pa najmanj 4x tedensko, po najmanj 40 minut (vključno z ogrevanjem).

Vedi, da od prehrane je ZELO veliko odvisno.

Lp, Mitja
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime5. Jul 2011

ImAgirl treba bo res vztrajati.
    Do pikicie natancno.
    A.
    •  
      CommentAuthortunna
    • CommentTime5. Jul 2011

pri hujšanju je baje 70% pomembna prehrana in 30% telovadba, ne vem, koliko to drži, ampak mene to silno veseli :P
    • CommentAuthorMare91
    • CommentTime5. Jul 2011

Nočem spamat foruma ampak ponujam pomoč pri hujšanju na naslednjem e-mail naslovu: markohlf@yahoo.com
    Lp, pa veliko uspeha z vašimi kilogrami!
  4.  
    @Tunna - tako je, če pa ješ/piješ še dodatke, potem je razmerje 60%-30%-10% :)
    • CommentAuthorimAgirl
    • CommentTime22. Aug 2011

heyy!!
    bla sem na morju :) tko da nism mogla veliko pisati :) hvala vam za vaše odgovore :) bom se držala ter vam na vsake toliko sporočala kako gre :)
    lp imAgirl
  5.  
    Dobrodošla nazaj!

Upam, da si se imela lepo in da si nabrala novih moči! :)

Lp, Mitja
    • CommentAuthorimAgirl
    • CommentTime1. Oct 2011

ja zdej mam že 63kg :D zjutri se tehtam predn jem :D
  6.  
    Pravilno, ker se moraš tehtati na tešče. Čestitam za kilažo! :)
    • CommentAuthorbrezlj
    • CommentTime10. Feb 2012

Kako kaj zdaj napreduje hujšanje? Me res zanima, da imAgirl nisi obupala nad hujšanjem in upam, da je bila dieta uspešna.
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):