Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorbubi
    • CommentTime23. Nov 2006

Moj problem je da sem nenačrtovano zanosila (kar pa ne pomeni da se otročka ne veselim) ravno v času ko se odločam za neko konkretno dieto, saj mi je po prvem otroku ostalo nekaj odvečnih kilogramov. Sedaj pa me je strah da se ne bi še dodatno (zavedam se da se nekaj kg sigurno bom) preveč "zaokroglila...", zato me zanima, če dieta kemičnega razkroja ali pa 90 dnevna ločevalna dieta sploh prieta v poštev v mojem primeru? In če ne, katero dieto mi priporočate, če mi sploh katero lahko, rada pa bi izgubila najmanj 10 kg. Hvala za vse odgovore in predloge.
    BUBI MA VAS RADA...
    • CommentAuthorbubi
    • CommentTime23. Nov 2006

Dodala bi še to, da sem velika 178 cm in težka 81 kg.
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime24. Nov 2006

Živjo Bubi,

nikakor ti ne priporočam diete kemičnega razkroja ali 90 dnevne ločevalne dieta, saj si noseča in moraš poleg sebe gledati tudi na razvijajočega otročka, ki ga nosiš. S hujšanjem bo otroček trpel veliko škodo, saj ne bo dobil potrebnih vitaminov in ostalih hranljivih snovi za razvoj.
    Svetovala bi ti, da ješ normalno hrano. Izogibaj pa se naprimer velikim količinam krompirja in kruha ter sladicam seveda. Jej veliko sadja, zelenjave in mlečnih izdelkov z manj maščobami. Najbolj pomembno pa je, da ješ pet obrokov na dan in vsak dan ob isti uri.

Po rojstvu pa se lahko brez problema prijaviš na katerokoli dieto želiš:wink:

Upam, da sem ti bila v pomoč.:wink:

lp,Petra
  1.  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime23. Mar 2009

NO MERCI
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):