Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthordejann
    • CommentTime14. Jul 2011

lahko shujšam z vodo..... pomočččččččččččččččččč
  1.  
    Voda nima hranil, kot jih ima hrana. Lahko, ampak verjetno bi si škodoval.

Lp, Mitja
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime14. Jul 2011

Odgovor si ze dobil.
    A.
    • CommentAuthordejann
    • CommentTime15. Jul 2011

aha hvala star sm 15 let pa mam 170 cm pa 65 kg rad bi meu 60 pa nemorm met nobene diete kr sm preveč lačen da bi zdržu kaj če bi samo jedu zelenjavo pa sadje pa piu vodo bi blo okk
    •  
      CommentAuthorAicha

Rajsi pocasi shujsaj kot pa da "noris" s stradanjem.Ce se ne mores drzati diete potem tudi post ni zate.
    A.
    • CommentAuthordejann

aicha res vidim da si zelo priljubljena usem pomagaš a mi lahko poveš če je uredu tu bi zdržu dvodnevna dieta z mlekom
    2l mleka na dan pa lh zgubiš do 2 kg? hvaalaa
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime15. Jul 2011 urejeno

Lahko poskusis in mogoce vzames liter mleka in liter jogurta.
    Manj mastnega seveda.
    Ampak ne vec kot 2 dni 4 dan bos pa spet imel tista 2 kg viska :devil:
    A.
    • CommentAuthordejann
    • CommentTime16. Jul 2011

danes še nisem še nič jedu sam pijem vodo pa kakšn sok :D
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime16. Jul 2011

No le porocaj.
    A.
    • CommentAuthordejann
    • CommentTime18. Jul 2011

dva dni sm sam piu pa nč jedu sm dou dol 2.3kgg :DDDDDDD
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime18. Jul 2011

super.
  2.  
    Čestitam Dejan, poročaj kako bo kasneje.

Lp, Mitja
    • CommentAuthordejann
    • CommentTime17. Oct 2011

moraš prid dieti jesti hrano tko kot je napisano po vrsti?
    •  
      CommentAuthortehtnica
    • CommentTime17. Oct 2011

Seveda!
    • CommentAuthordejann
    • CommentTime18. Oct 2011

oprostite vem da sem mogoče prenaporen vendar bi se dalo shujšati če bi 2-3 dnni jedeu samo grozdje belo in piu vodo z okusom kot so zala,oaza,al pa navadna voda bi se dal shujšat usaj 2-3 kg???
    •  
      CommentAuthortunna

najbrž ja, ampak bi jih potem v naslednjih 2-3 dneh nazaj dobil 5.
    • CommentAuthordejann

kako pa nej shujšam da jih nebi dobil nazaj kaj pravite?
    •  
      CommentAuthortunna
    • CommentTime19. Oct 2011

http://maxximum-portal.com/clanek/aerobne-aktivnosti-in-izguba-mascobe.html

definitivno ne v 2-3 dneh ampak prej verjetno kakšen mesec.
    • CommentAuthordejann

kua pa če bi en mesc spušču večerjo bi se dalo kaj s tem?
    •  
      CommentAuthorAicha

Kaj ti se norca delas al kaj?
    Saj ti lepo pise, ce si prebral link.
    Ce ga nisi ga preberi!
    A.
    •  
      CommentAuthortunna

ne, dejann se ne dela norca, samo izredno butast je.

ampak kar daj, delaj kakor hočeš. kar ti mi tukaj napišemo ti gre itak skozi eno uho notr, čez drugo ven. pa poizkusi svoj način pa boš videl, če se bo obrestovalo. če ne - ops, slaba poteza, pa saj si itak tako pameten da boš že pogruntal kaj novega.

enkrat te bo že srečala pamet, do takrat se pa meni niti ne da na dolgo in široko pisati kaj je edini pravi način. če si pa bolj vizualen tip si pa zlovdaj kakšno sezono serije The Biggest Loser pa boš videl kaj v čem je fora ...
    •  
      CommentAuthorulala
    • CommentTime19. Oct 2011 urejeno

o joj..takšne besede in razne žaljive oznake so res, milo rečeno, neprimerne..star je 15 let, mislim pa da bi ostali naj bili odrasli..
    dejann, le preberi link..to z izpuščanjem večerj pa je povsem v redu..lp
    •  
      CommentAuthortunna

no mislim ulala da je iz njegovih komentarjev jasno razvidno da mora še veliko reči pošlihtati v glavi. ker mu v prvi fazi ne gre za bolj zdravo življenje ampak samo za neko hitro rešitev svojih težav, ki so očitno par kg preveč. in to je butasto. kdorkoli misli da je hitra dieta rešitev, je butast. ker ni rešitev :D ker hitre diete so butaste in mišljene, da se bo z njimi kaj doseglo, povzroči samo to, da se meče stran čas in naredi (huda) škoda telesu, medtem ko bi lahko dosegel rezultate, ki bodo nekaj pomenili in bodo naložba za prihodnost.

pa saj ga noben ne sili v nič - na koncu se bo že sam odločil kako in kaj bo naredil s sabo in svojim telesom in čez par let opisoval težave v stilu "ja sedaj, ko nekaj malega pojem za večerjo, en prepečenec, se zredim pol kile. kaj naj naredim?" ... in podobno.

in zato stojim za tem, ko sem rekla da je butast. dokler bo tako razmišljal in iskal hitro rešitev na svoje težave, bo butast. ko bo pa začel razmišjati in psolušati nasvete, bo pa na poti k uspehom in malce bolj realnemu in razmunemu razmišljanju.

lp
    • CommentAuthordejann

dj ljo riba tuna kua si že ti si butastaa ti je kjr sploh reku da morš pisat kej pjel
    • CommentAuthordejann

ulala. bi s tem lahko izgubiu usaj 5 kg na mesec če nebi jedu večerje ?
    • CommentAuthorKenzooki

Point proven, I rest my case bi lahko rekla tunna. je s svojim postom točno dokazal da bo namesto maščobe izgubil 5kg sivih celic. če jih ni že..
    •  
      CommentAuthorulala

tunna in kenzooki..označiti otroka, ki ga ne poznata za butastega ali pač kogarkoli za bilokaj(!), največ pove o vaju samih..pa brez zamere

dejann..to s spuščanjem večerj bi šlo..ker si še precej mlad in se še razvijaš, niti ne potrebuješ drastične diete..poleg tega je pa tudi tvoja teža povsem normalna..tako, da ti priporočam, da omejiš sladkarije, sladke in gazirane pijače, junk food..imej vsaj 4 obroke na dan, en od tega naj bo le sadje..večerjo pojej vsaj 4 ure pred spanjem in to nekaj lahkega, npr. kakšen jogurt, sendviček s sirom in solato..zajtrk in kosilo jej normalno..in sigurno boš na zdrav in zanesljiv način izgubil tistih 5 kg, ki verjetno motijo samo tebe..uspešno! :)
    • CommentAuthordejann

ulala hvalaaa :) vi2 če bi biu nenormalen nebi imeu tako dobrih ocen :)
    •  
      CommentAuthorAicha

Ulala oprosti, ampak vecerje se ne sme preskociti.Cetudi si najstnik.
    A.
    Dejann poglej si kaksen forum s nasveti BB, ki imajo prehrano v malem prstu.
    Pise, da mores pojesti vsaj 3 do 5 obrokov.
    •  
      CommentAuthorulala
    • CommentTime20. Oct 2011

dejann.. super za dobre ocene, potem pa tako veš, da se je treba čimbolj informirat in to iz različnih virov, nato usvojeno prilagoditi sebi in to bo to..na splošno in tudi glede hujšanj oz. bolj zdravega življenja..dobil si že nekaj namigov kje poiskati več informacij..saj razumem, da bi vsi radi čimprej in hitro videli rezultate, pri tvojih letih je to izvedljivo brez prevelikega odrekanja (ki ti lahko škodi), vsekakor ti bo uspelo :)
    aicha..morda si prebrala le začetek mojega posta..imaš pa povsem prav :)
    •  
      CommentAuthorAicha

Samo zacetek :tongue:
    •  
      CommentAuthortunna

primerjat dobre ocene z mojo oznako "butast" (ki vsekakor ni bila namenjena kot komentar inteligenčnega količnika in umskih sposobnosti, ampak zgolj odziv na prejšnje komentarj dejann-a) ... kot bi rekla naša prof. angl. na fakulteti - you're still young (you'll learn eventually).

kakorkoli, dejann, jaz ti želim veliko uspehov na tvoji poti odraščanja, tako tistih, povezanih s težo, kot tudi tistih malo bolj "življenjskih" ...

in se umikam iz te teme, preden me kdo obsodi, da sem še bolj butasta, kot dejann (kar najverjetneje sem, glede na to sem se sploh spustila v to debato ...)
    • CommentAuthorKenzooki
    • CommentTime20. Oct 2011 urejeno

fino da ste moj odgovor zbrisali z debate. ne da se mi sploh ubadat s tem.
    • CommentAuthordejann

ulala-danes sem pojedel samo sendivč v šoli i n za kosilo malo solate to pa je vse je to uredu?
    •  
      CommentAuthorulala

dejann, premalo..dodaj še kakšno sadje in normalno kosilo, pa bo ..
    • CommentAuthordejann
    • CommentTime21. Oct 2011

aha okk
    sj sm eno mandarino
    • CommentAuthordejann

če se bom tko držu bom že v enem tedni zgubu 5 kg
    • CommentAuthordejann

si naredim solato zeleno pa dva jajca kuhana lepo zrežemm pa vržem not i ti pojem pa je to to je to uredu?
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):