Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthormokest
    • CommentTime23. Jul 2011

Pozdravljene!
    Sem cisto nova na tem forumu lotila pa sem se diete z omejenim OH pa me zanima ce je se kaksna kandidatka ki hujsa z omejeno dieto :-) ali pa kaksen nasvet ,motivacija:-)drugace pa imam 62 kilogramov rada pa bi prisla na takooooo zeljeno tezo 55 kilogramov!!! se enkrat en lep pozdravcek uporabnicam tega foruma
  1.  
    Pozdravljena.
    Lepo, da si se odločila pisat na ta forum. Upam, da boš našla kake uporabne informacije.

Sem osebna wellnes svetovalka za zdravo prehrano in šport. Glede te diete je tako. Vse sestavine rabimo, da naš organizem pravilno deluje, ampak pomembno je razmerje med njimi. Rabimo beljakovine, OH, mašbobe, vitamine, minerale, vlaknine.... V naši prehrani je preveč OH in maščob, premalo pa je vlaknin, beljakovin in vitaminov. Tak način življenja nam daje odvečne kilograme. Lepo je, da si se odločila za dieto z omejenim OH, ampak mora biti vsa prehrana uravnotežena. Vsekakor pa je najbolj ključno gibanje. Treba je veliko telovadit in pravilno jest, pa bodo rezultati prišli. Samo omejen vnos OH, pa naprimer več maščob pa nič gibanja ne bo pomagal h hujšanju. Treba je spremenit način življenja. Velika verjetnost je, da ko boš opustila to dieto se boš nazaj zredila. Priporočam ti, da kontroliraš vnos vseh sestavin v prehrani in da se dovolj giblješ.
    • CommentAuthormokest
    • CommentTime25. Jul 2011

pozdravljeni ! naprej se vam zahvaljujem za vse nasvete in se strinjam s tem,da se ponavadi kilogrami kar hitro vrnejo nazaj po takšnih dietah :-) sprobano in preverjeno že večkrat :-) ampak še kar vztrajam je pa res da sem tokrat vključila še tek tako da upam da tokrat uspe.....

lep pozdravček
  2.  
    pridna. :D
    Pomembno je, da to ostane tvoj način življenja. Vsak dan pol ure teka pa kontroliran vnos hrane, pa veliko vode in boš videla, da bo rezultat dober. Še ena informacija. Vode je treba spit 1l na 25 kg. Torej če maš 50 kg potrebuješ 2 litra vode na dan, če maš 75 pa 3 litre na dan. Na ta način se bojo maščobe hitrej topile.
    Srečno
    • CommentAuthorbrezlj
    • CommentTime8. Aug 2011

<blockquote><cite>Posted By: kineziologinja</cite>Pozdravljena.
    Lepo, da si se odločila pisat na ta forum. Upam, da boš našla kake uporabne informacije.

Sem osebna wellnes svetovalka za zdravo prehrano in šport. Glede te diete je tako. Vse sestavine rabimo, da naš organizem pravilno deluje, ampak pomembno je razmerje med njimi. Rabimo beljakovine, OH, mašbobe, vitamine, minerale, vlaknine.... V naši prehrani je preveč OH in maščob, premalo pa je vlaknin, beljakovin in vitaminov. Tak način življenja nam daje odvečne kilograme. Lepo je, da si se odločila, da bo dieta z omejenim OH tvoj način hujšanja, ampak mora biti vsa prehrana uravnotežena. Vsekakor pa je najbolj ključno gibanje. Treba je veliko telovadit in pravilno jest, pa bodo rezultati prišli. Samo omejen vnos OH, pa naprimer več maščob pa nič gibanja ne bo pomagal h hujšanju. Treba je spremenit način življenja. Velika verjetnost je, da ko boš opustila to dieto se boš nazaj zredila. Priporočam ti, da kontroliraš vnos vseh sestavin v prehrani in da se dovolj giblješ.</blockquote>

Se popolnoma strinjam s sestavo pravilnega jedilnika. Me pa zelo veseli, da končno vem, koliko je prava količina vode za mojo težo. Večinoma vsi govorijo, da moramo na dan zaužit od 2,5 do 3 litre vode, pa se je meni to vedno zdel, da to ne bo držal. Res hvala za tole informacijo.
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):