Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

•  
      CommentAuthorsandrika
    • CommentTime2. Aug 2011

Živjo !! kako ste? že dolgo se vam nisem javila(natančno 1 leto) . Lani med poletjem sem se odločila za to dieto... lani sem zdržala mesec in pol...izgubila sem 8kg! ampak mi je morje pokvarilo vse načrte. nisem več zmogla. pa na polovici sem že bila. tako sem stopila na tehnico in šokirano videla da imam zopet enako kg kot lani pred poletnjem! velika sem 160 in imam 86 kg! le 2 kg manj od lani v takšnem času. torej sem se od lani zredila za 6kg.Tako sem spet trdno odločena da ju3 začnem s to dieto saj ji najbolj zaupam, ker se rezultati dejanko vidijo. poskusila sem že mnooogo teh diet, pa dobena nima takšnega učinka kot ta. tako vas lepo lepoo prosim če se mi javite vse ki ste pričele v kratkem s to dieto, da bi se skupaj spodbujale :))
    lep pozdrav vsem :)
    •  
      CommentAuthorprimorka
    • CommentTime2. Aug 2011

Eeeem, glede na to, da si odprla novo diskusijo in govoriš o "tej" dieti, je bolj težko vedeti, o kateri govoriš. :cool:
    • CommentAuthorbrezlj
    • CommentTime8. Aug 2011

Sandrinka, upam, da v tem času še nisi izgubila upanja in prav uspešno nadaljuješ s tisto dieto, za katero si se pač odločila. Če je bila dieta, za katero si se odločila pred enim letom dobra in se tvoje stanje praktično nič ne razlikuje od lanskega, potem so zagotovo na pravi poti. Vsekakor pa ti svetujem, da se zraven tudi rekreiraš, saj so rezultati na ta način bistveno boljši in se ne zgodi ta jo-jo efekt, kot se je tebi. Seveda mora bit telesna vadba redna in ti bo postala zelo všeč in se boš rekreirala še tudi takrat, ko boš z dieto prenehala. Le odločno in pogumno naprej. :wink:
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):