Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorKlaricna
    • CommentTime7. Dec 2006

Zdravo Petra!!
    Stara sem 21let visoka 160cm in tehtam 56kg.
    Kupila sem si uteži, drugače pa dokaj redno telovadim (aerobika).
    Jem dokaj zdravo hrano, skušam čim manj sladkarij, kruha, mesa...
    Zanima me, če mi lahko priporočaš kakšne dobre razgibalne vaje in vaje za moč...
    Rada bi na zdrav in ni nujno najhitrejši način pridobila mišice in izgubila nekaj teže.
    Najlepša hvala že vnaprej
    Lp:wink:
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime8. Dec 2006

Živjo Klaricna,

v naslednjem letu (2007) bomo na naši spletni strani ponudili uporanikom tudi telovadne vaje, ki bodo prišla prav pri hujšanju.
    Tako da mogoče takrat obiščeš našo spletno stran in si malce več pogledaš o samih vajah.:wink:

lp,
    Petra
    • CommentAuthorAngelina
    • CommentTime11. Dec 2006

Mene pa zanima, katero dieto priporočate ob telesnih aktivnostih (3-krat na teden aerobika, 3-krat pa pilates). Za izgubiti imam pa še ene par kilc, ampak povem vam, da je teh par kilc izgubiti, meni prava neznanka, ker ne grejo in ne grejo dol - spravila sem jih pa dol že 12 kg - skoraj brez problema!
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime11. Dec 2006 urejeno

Živjo Angelina,

ker se toliko giblješ (si izredno aktivna), mislim, da ne bi smelo biti problema, da zgubiš še teh nekaj kilogramov.:wink:
    Priporočila bi ti dieto kemičnega razkroja (http://www.smsdieta.si/dieta/dieta-kemicnega-razkroja-11/), saj jo naši uporabniki najbolj pohvalijo.
    Dolžino diete si izberi sama.
    Upam, da sem ti bila v pomoč.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorAngelina

Petra, res ste ekspresni glede odgovorov!! Kaj pa dieta pospeševanja metabolizma? Sama sem se jo kakšno leto nazaj že lotila (zelo uspešno), poleg tega mi pa še jedilnik odgovarja. Sicer takrat sploh nisem vedela, da je to dieta za pospeševanje metabolizma in če zavrtim film za nazaj opažama, da se mi je od takrat naprej resnično izboljšal!
    Bo kaj narobe, če se jo lotim? Voljo imam, pa še jedilnik mi je znan, ker trenutno nimam veliko časa preživljati v kuhinji.
    •  
      CommentAuthorPetra

Živjo Angelina,

ja včasih smo res ekspresni, včasih pa malce manj (odvisno od natrpanosti urnika, kar pa vsi poznamo:wink:).
    Absolutno se lahko lotiš tudi diete za pospeševanje metabolizma, sploh pa če ti odgovarja jedilnik:smile:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorkavica
    • CommentTime6. Jan 2007

Lep pozdrav!

Tudi jaz se odločam za dieto.Imam pa en problem. Sem zelo izbirčna in ne jem nobene zelenjave.Pri tej dieti sem videla predvsem za večerjo kar veliko zelenjave, pa me zanima če jo lahko nadomestim s sadjem . Hvala za odgovor.

Maja
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime7. Jan 2007

Živjo Kavica,

načeloma bi se morala strogo držati jedilnika diete, ampak ker ne maraš zelenjave in ker je zelenjava v vsaki dieti, jo pač zamenjaj s sadjem. Samo banan ne smeš jesti, ker imajo veliko sladkorja.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorrenata
    • CommentTime27. Feb 2007

dej no povej mi nasvet brez diete ampak telovadba da že enkrat se znebim te ogromne riti:shamed::shamed::cry::cry:
    •  
      CommentAuthorPetra

Draga Renata,

svoje "ogromne riti" se boš znebila samo z telovadbo (hoja, tek, plavanje, rolanje). Lahko se vpišeš na aerobiko.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorrenata

upam da bo delovalo ker mam res debelo rit in to sem že velikokrat tekla sem 2km pa niti kg nism shujšala:cry::cry:
    • CommentAuthorMolkič
    • CommentTime27. Mar 2007

fhf
    • CommentAuthorluci
    • CommentTime10. Jul 2008

POSKUSILA BOM DIETO IZ JAJC.KAJ PRAVIŠ NA TO DIETO ALI JE VREDU?
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime10. Jul 2008 urejeno

Luci pridi na SMS diete, tam nas je več. Jajčna dieta je v redu. Boš pa kaj več napisala,
    če rabiš nasvet ali pomoč.

kozoroginja:bigsmile::bigsmile:
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):