![]() | forum.SMSdieta.si |
Niste prijavljeni (Prijava) |
Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.
V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.
Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.
Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

Bila sem izredno družabna in vedno v družbi, ki je pač hodla vn in tako sem tud js ob petkih se napila. Ampak imela vedno uro ob kateri sem mogla bit doma, če je bla to pozna (ko avtobus ni več vozil) je vedno po mene prišel eden od staršev, tko da sem bla vedno pod kontrolo. Tko da nikol ni blo tok hudo, če ne bi doma "šiba pela" (hec)
Uglavnem...seveda je vedno po pijančevanju pasal kakšen burek, poleg tega je že alkohol dosti kaloričen. Res je, da sem imela v srednješolskih letih hudičevo srečo, da sem lahko jedla po mili volji in se me ni nič prijelo. No potem so prišla študentska leta in prvo leto v Ljubljani, kjer je tako noro k greš lahko kadarkoli se ti zljubi žurat. In to je seveda prineslo tudi odvečne kilograme. Še vedno grem na kakšno fešto (v primerjavi s prej sem pravi penzionist) in po fešti se ustavimo na bureku. Kako popravit napako? Zjutraj spijem lepo eno kavico, velikoooo vode potem pa čez dan LAHKO hrano, kakšno juhico, jogurt, sadje, čaj da se mal želodček pomiri in pa treba se je upret mačku in it tečt pa je.
1 do 12 od 12