Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

•  
      CommentAuthorEucika
    • CommentTime9. Sep 2011

Nisem nikjer našla te teme, pa bi odprla novo. Zanima me če ima katera doma stepper in bi ga prodala? Pa ne tistega kjer so samo pedala, takšnega ki ima držalo.
    V fitnesu sem ugotovila da na stepperju kurim kalorije skoraj 3krat hitreje kot na sobnem kolesu!

Pa še ritko bi malo dvignila.Poleg tega me zanima če bi kdo vedel ali vaja na stepperju velja za kardio vadbo?
    No neki takega bi mela
    •  
      CommentAuthorprimorka
    • CommentTime9. Sep 2011

Meni tudi najbolj odgovarja steper, ki seveda sobi pod kardio vadbo, saj ti pošteno dvigne srčni utrip. :wink:
    •  
      CommentAuthorulala
    • CommentTime9. Sep 2011 urejeno

stepper je super..samo v noge nisem izgubila nikoli kaj veliko..rit je bila pa taka, da sem bila prav ponosna..:) v fitnesu sem ponavadi kakšno uro gor, ker bi to naj bila kardio vadba..doma imam tistega brez ročajev, pa je tudi ok, sam se bolj spotikam ob njega kot ga uporabljam..eucika, na bolhi preveri, mogoče najdeš kaj..
    •  
      CommentAuthorEucika
    • CommentTime9. Sep 2011

Sej iščem, iščem, iščem....
    •  
      CommentAuthortunna
    • CommentTime9. Sep 2011

a meni kdo donira kakšno tekalno stezo? :heartsabove::whorship:
  1.  
    A ni v naravi lepše? :)
    •  
      CommentAuthortunna
    • CommentTime9. Sep 2011

ne, ker pes lula na vsakih 5 m :P
    •  
      CommentAuthorEucika
    • CommentTime9. Sep 2011

U tekalne steze so drage, dvomim da jo bo kdo doniral.Tečt pa je lepše v naravi ja. Ampak pozim je hudič
  2.  
    Pojdi sama, psa pa pred tem pelji na sprehod. Vzelo bo malce več časa, se pa splača. Boljši zrak, lepa narava, sproščujoče za oči. Pozimi je malce nerodno, sploh ko je vsepovsod led. Takrat bolj obiskujem rekreacije.
    • CommentAuthorEzi
    • CommentTime10. Sep 2011

Poznam to s psom. Sama sem tako rešila, da najprej peljem psa, potem pa še sebe. Pa je še malce več gibanja.
    •  
      CommentAuthorprimorka
    • CommentTime10. Sep 2011

A vam posodim mojo psičko. Ona je tekačica, ma kaj ko jaz nisem. :tongue:
  3.  
    Ezi, tako je prav! :) Primorka, boš morala malce potrenirati, potem te pa tudi ona več ne bo dohitevala :)
    •  
      CommentAuthorprimorka
    • CommentTime12. Sep 2011

Ma tekla verjetno ne bom nikoli, morda me pa tudi prime. Bolj si želim nabrati kondicije za po hribih, ker sem jo v letih Ljubljane pošteno zapravila. Zato mi tudi paše, da sem si končno kupila uro, da bom imela za občutek, da je treba kondicijsko napredovati. :bigsmile:
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):