Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorjasminabr
    • CommentTime18. Oct 2011

Živjo,

mene pa zanima če bi bil učinek enak če za kosilo namesto 1 jajčka+1 prepečenca pojem 2 jajčka+2 prepečenca. Kombinacija ostaja ista, gre le za sorazmerno povečanje obeh živil. Jaz mislim da bi moral biti učinek isti, ali mi lahko kdo razloži kako je s tem?

hujšika:::bigsmile:
    •  
      CommentAuthortunna
    • CommentTime18. Oct 2011

poskusi, se stehtaj, poskusi znova s spremenjeno količino, se stehtaj, in boš videla.
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime19. Oct 2011 urejeno

Jasminabr - hujšika:: najprej da te malčice okregam: odprla si novo temo na že odprto!!! Dieta kemičnega razkroja, samo malo bi bilo potrebno pogledat.....

Če si se odločila za to dieto se je drži kot piše, drugače je brez veze.
    Ne povečaj kosila količinsko ali zajtrka ali večerje. No večerje so sorazmerno obilne. Sicer pa en jajček več ne bo škodil, pri prepečencu pa se drži nazaj.
    Pri V je mišljeno 1 par hrenovk
    skodelica pa je 2,5 dcl.
    Če pa boš pretirano lačna pa lahko do kosila poješ še kos sadja, ki ni preveč sladek ne banane. Po možnosti pa se drži napisanega in ti bo uspelo. Meni je!!!!!!!!!
    Pij veliko vode, to zelo pomaga in čaj brez sladkorja.S tem tudi lakoto ublažiš.

Lp Kozoroginja:clap::thumbup:
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime22. Oct 2011

:bigsmile:
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):