Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorNejc301
    • CommentTime3. Dec 2011

Evo še nekaj iz moje strani glede hujšanja. Danes so prehranska dopolnila že kar nujna za hujšanje. Vendar opozarjam, da ne vsa dopolnila.
    Moje mnenje je tako, probal sem že nešteto različnih metod hujšanja.Sam sem imel velike probleme s kilogrami pri svojih rosnih 23 letih. Odločil sem se za Herbalife prehranska dopolnila. ZAKAJ?

1.Herbalifove inovativne proizvode so zasnovali znanstveniki, zdravniki in prehranski strokovnjaki s ciljem čim bolj učinkovitega doseganja vašega wellness rezultata.

2.Ker so Herbalifovi naravni izdelki zasnovani tako, da vam približajo vseživljenjsko dobro počutje, je Herbalifova poslovna priložnost še toliko bolj zanimiva in privlačna.

3.Herbalifov medicinsko-svetovalni odbor, znanstveno-svetovalni odbor in skupina za splošno zdravje so gonilne sile razvoja in uspeha Herbalifa. Skupina mednarodno priznanih znanstvenikov in strokovnjakov skrbi za nenehne raziskave, razvoj in testiranja, kar zagotavlja Herbalifu, da zadosti najvišjim zahtevam po kakovosti in učinkovitosti.

4.S Herbalifovimi vrhunskimi proizvodi in ogromnim timom strokovnjakov boste zlahka dosegli odlično počutje, ogromno energije in postavo, kot si jo želite.

To so samo nekatera dejstva vsega tega zakaj sem se Jaz odločil prav za Herbalife. Vse to in še več pa so tudi osebni rezultati naših uporabnikov.
    Če želite izvedeti kaj več imam tudi svojo spletno stran ali pa na mojem mailu nejc_kniplic@hotmail.com

www.mojaprihodnost.weebly.com/
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):