Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorwhatever
    • CommentTime25. Dec 2011 urejeno

Živjo,

Sem nova tukaj in upam,da mi boste vedele svetovati. Odločila sem se,da bom poskusila z dieto, ki se nahaja na tem linku: http://www.n-tv.si/dieta-%E2%80%93-brez-ogljikovih-hidratov Zanima me, če je katera to dieto poskusila in, če je učinkovita. V dieti je napisano,da se moraš odreči kruhu vglavnem vsem ogljikovim hidratom, kar zame ne predstavlja problema. Zakaj? Ker moja postava vpliva na mojo samozavest, ki zaradi tega zelo,zelo,zelo pada. V trgovino nimam volje iti, ker sem debela,kaj šele,da bi šla ven. Namreč zredila sem se,zelo. Prej, ko sem imela manj kilogramov sem rekla - pa saj bom že začela, saj bo šlo sedaj in mi je primanjkalo volje in sem se šla dobesedno nažirat z hrano. V teh počitnicah želim shujšati za 7 kg na voljo pa imam 8 dni to se pravi vse do šole. Zanima me vaše mnenje, je dieta, ki sem si jo izbrala na zgornjem linku učinkovita in ali bodo po tem vidne spremembne? So pri vas bile (vse tiste,ki ste s katerokoli dieto shujšale!) Kako se prehranjevati po dieti? Namreč vsi trdijo, da takoj, ko začnem jesti nazaj stvari, ki jih med dieto nisi smel se kilogrami vrnejo? Jas mislim se tako po dieti prehranjevati,da bom pojedla vsaki dan največ pol do celega kruha in zelo se mislim začeti migati bom po takem prehranjevanju res dobila kilažo nazaj? in, če mi ne priporočate zgornje diete katero bi mi priporočle? Želela bi imeti tako, da bi izgubila do 7 ali 9 kg (lahko tudi več a manj ne) v 8 dneh.

Najlepša hvala za vse nasvete! :boogie:
    • CommentAuthorbrezlj
    • CommentTime6. Jan 2012

Ta dieta je pa res nekaj najboljšega, kar lahko človek sploh prebere. Ne verjemi temu. Kako lahko v 24 urah zgubiš 20 kg? Res kr neki, drugega pa res ni možno tu napisati. Če nič ne ješ, ne moreč izgubit niti kilograma, kvečjemu kakšen dekagram, če je zraven seveda rekreacija. Vse kar narediš je izključno to, da ne vneseš v telo dodatne hrane, torej dodatne teže. Mislim, da je za zdravo hujšanje na tem forumu prenekatera dieta in si raje od vseh teh izberi eno. Ne loti pa se tudi diete, pri kateri izgubiš toliko kilogramov v tako kratkem času, saj po koncu zagotovo dobiš nazaj.
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):