Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthortannia00
    • CommentTime29. Dec 2011

zanima me kako deluje ta dieta? v npr. 14 dneh ko shujšaš približno 12 kg, se ne opazijo nobenih oblog (npr.špeh ne visi iz trebuha)? ali so potrebne še vaje ?
    zanima me še to; koliko približno vnesemo kcal v telo na dan s to dieto?
    prosim povejte mi še to kako naj se izognem lakoti zvečer, saj čez dan se diete lahko zadržim, toda zvečer me napade lakota oz. sploh nisem lačna pa grem jest,.. :S
    :cry:
    :wink:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime29. Dec 2011

Ni varijante da v 14 dneh shujsas 12 kg.
    Zvecer jej korencek.
    Ce hitro hujsas izgubljas misicno maso in ne mascobe, ki ti potem visi naokoli.
    Telovadba in fizicna aktivnost sta zmeraj dobrodosli.
    A.
    • CommentAuthortannia00
    • CommentTime1. Jan 2012

kako pa učinkuje ta dieta če jo uporabiš 2x zaporedoma(vmes dva dni zmerno)?
    če v eni naj bi šlo ''7kg'' pol v 14 dneh 14? samo to je zelo nemogoče po mojem mnenju,..
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime1. Jan 2012

Nemogoce.
    V tednu dni lahko mogoce shujsas 2 kg v dveh 4.
    In 4 kg se ti bodo povrnili takoj ko bos zacela jesti.
    Te instant diete so recimo za nekoga, ki hoce za en dogodek na hitro izgubiti kilogram ali dva in nima recimo 20 kg viska.
    A.
    • CommentAuthortannia00
    • CommentTime1. Jan 2012

sepravi če hočem v enem tednu na hitro zgubiti 7 kg naj se držim te diete. kaj pa če bi hotela jih zgubit več, in bi se jo držala 14 dni do en mesec?
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime1. Jan 2012

Glej point ni samo da izgubis ampak tudi obdrzis verjetno.
    Drzi se diete 14 shujsala bos mogoce 7 kg ampak cez 14 dni jih bos dobila nazaj.
    Dieta je dieta. Tako, da ce zelis se je pac drzi.
    A.
    • CommentAuthorbrezlj
    • CommentTime16. Jan 2012

Jah, taka ekspresna dieta je fajna samo v primeru, da res hočeš izgubit kilograme za nekaj dni, ker potem jih itak spet nazaj dobiš. Drugače pa tako hujšanje sploh ni zdravo in prav zato je navedeno, da je ta dieta namenjena samo 14 dnem. Mislim, da tudi piše, če jo sploh lahko kdo "izrablja" večkrat zaporedoma, ker res ni to tisto, kar rabiš. Če hočeš res pravilno izgubit kilograme, jih moraš pač izgubljat dolgo časa, kot jih tudi pridobivaš.
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):