Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthortannia00
    • CommentTime10. Jan 2012

zanima me ali je vseeno če umes ne puščam dneva ko si brez diete?
    kolikokrat lahko to dieto uporabim?:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorulala
    • CommentTime10. Jan 2012

Hej tannia00,
    lahko spuščaš proste dneve, čeprav je priporočljivo, da jih ne..dieto lahko uporabiš x-krat, pač do željene teže..drugače pa veliko informacij najdeš pri sami dieti na povezavi za diskusijo..uspešno!
    • CommentAuthortannia00
    • CommentTime17. Jan 2012

ewo danes sem začela 64kg, 171 cm pa gremo tja do 48 kg :)
  1.  
    oprosti tannia ampak nisem si mogla pomagati da ne bi pripomnila slednje,hm...res je da te ne poznam ampak pri tej višini in teži 48 bi imela bmi 16,4. kot veš je do vse pod 18.5 podhranjeno...za tvojo višino so zadnje kile ko bi bila še zdrava 54...defintiivno pa ne 6 manj.moje osebno mnenje samo seveda. zakaj bi hotela biti tako fejs suha? pa seveda dieta je zelo stroga in ni glih najbolj zdrava,sama sem jo večkrat ponavljala in kile izgubila ampak vse dobila nazaj pa sem samo nazaj normalno jedla,takrat nisem žrla...tako da par dni za očistit se ni slabo,da pa bi 16 kil shujšala s to dieto pa je po moje katastrofa. raje jej zdravo,5 obrokov na dan,dopoldne sadje,ne jej mesa pa kropmpirja skup,ne večerjaj po 18ti in ne jej sladkarij. dvomim da ti ne bi šlo.
    pa ne razmišljaj samo o videzu,ker ko tako drastično hujšamo se tudi zdravje poruši
    želim ti dosti sreče,čeprav imaš že zdaj normalno težo,ampak vsakemu svoje.
    lp
    •  
      CommentAuthorAicha

Tannia mislim, da ima marinolinka prav.
    Vazno je kaj vidimo v ogledalu (in na plazi) in ne koliko kilogramov imamo.
    A.
    •  
      CommentAuthorulala

jah, aicha, se strinjam..kg niso bistveni..ko sem začela bolj intenzivno športati, so mi vsi spraševali, če sem shujšala(po kakšnem letu šele sicer, hehe), a sem imela nekaj kg plusa..:)
    tannia00, tudi na miganje ne pozabit, drugač pa je ta dieta super za prečistit se, kot je že marinolinka povedala..osebno več kot 2 cikla nikoli nisem zdržala, uporabim jo pa rada po obdobju prenajedanja (po praznikih!!:)), potem pa zmerno naprej..veliko uspeha, pa ne pretiravat, lepa si že zdaj! :)
    • CommentAuthortannia00
    • CommentTime18. Jan 2012

in kaj natrediti če prekršiš dieto? naj nadaljujem ali še enkat od začetka? :/
    • CommentAuthortannia00
    • CommentTime18. Jan 2012

drugače sem pa že pred dwema letoma dastično shujšala, in se mi je teža držala tam od 50-53 kg,. :) sedaj so me pa žiuci zdelali preveč in sem se na žalost zelo poredila. :(
    •  
      CommentAuthorulala
    • CommentTime20. Jan 2012

tannia00, tudi če se prekršiš, nadaljuj..v bistvu gre le za zmanjšanj vnos kcal..ahaaa, super, potem si že bila na toliko nižji teži..upam, da ti ponovno uspe..čeprav nihanje za 10-15kg gor in dol ni zdravo..probaj nato najti srednjo pot, da boš kg obdržala, ampak tako, da ne boš non stop pazila na to kaj daš v usta in ti bo večino življenja krulilo po želodčku..včasih je za vzdrževanje res nizke teže potrebna konstantna dieta oz. lakota..jaz imam že leta podobno težo(trenutno 60kg/170cm), pa ne pazim kaj posebej(a obdobja prevelike sladkosnednosti in lenobe hitro "plačam"(kratka dieta,intenzivno gibanje), preden se začnem pošteno rediti), pri nižji sem pa bila konstantno obremenjena s hrano..mislim, da ima telo neko "idealano" težo okoli katere se z lahkoto vrtiš in to je vsekakor v okviru normalnega itm..uspešno ;)
    • CommentAuthortannia00
    • CommentTime22. Jan 2012

no super :)
    meni je tista teža potem skoz stala tud če sm jedla sladkobo, sem pa pazila da sem redno se gibala in po 18 uri zwečer končala s hranjenjem.
    upam da mi use pridoiti nazaj tisto težo, saj si tako tudi bolj samozavesten :)
    pri tej dieti ne jem edino sladoleda, ker ga ne maram :) nadomestim pa ga z jogurtom manj mastnim :)
    in kdaj se pokažejo prvi rezultati? :)
    po 7 dneh že kaj? :)
    • CommentAuthorbrezlj
    • CommentTime23. Jan 2012

tannia00 mislim, da so ti že zelo dobro svetovati in mislim tudi, da si že sama tudi spoznala, da je teža, ki so jo včasih imela veliko bolj primerna kot samo 48 kg. Kdaj se bodo začeli prvi pokazatelji, da je dieta začela delovati in kdaj se bo hujšanje začelo, pa je zagotovo zelo odvisno od začetne teže. Tvoja začetna teža ob hujšanju niti slučajno ni tako visoka. Zato bo tudi hujšanje počasnejše, kot če bi imela na primer 30-40 ali več kilogramov več.
    • CommentAuthortannia00
    • CommentTime27. Jan 2012

pri meni imam občutek da gre teža en dwa tri dol.
    kaj pa kajenje ovira?
    • CommentAuthorEzi
    • CommentTime30. Jan 2012

Kajenje je ovira za zdravje, za hujšanje pa ne. Super, da lahko hitro izgubiš težo, bi ti pa svetovala tako, kot so ti že zgoraj, najbolj pomembno je zdravo prehranjevanje in miganje, ne pa drastične, zdravju škodljive diete. Če ti grejo kile hitro dol, ni hudič, da jih boš s pametno prehrano hitro zgubila.
    • CommentAuthordeniz23
    • CommentTime11. Feb 2012

zdravo vsi

nekaj mojih stavkov, pred enim letom sma z mamo furala to dieto 1 mesec v tem času, sem jaz shujšal 16kg,mama pa 10kg, je zelo zdrava( dieta za pospeševanje metabolizma preveč škodi koži in ima premalo vitaminov ter mineralov).
    in sedaj v zimskem času so se kile zopet nabrale.
    tako da danes prvi dan. če koga kaj zanima naj me kotom vpraša.
    p.s. stem da sem na proste dneve jedel tudi pizzo ali hamburger
    lp deniz
    • CommentAuthortannia00
    • CommentTime13. Feb 2012

no jaz začnem v sredo :)
    jutri je še lih valentinovo potem pa nad kilograme! :)
    • CommentAuthorgladiator
    • CommentTime6. Mar 2012

imam eno vprašanje....

po tej dieti sem v 15 dneh shujšala 6 kg...in sem jo nadaljevala....
    ampak...se mi je ustavilo.....ne shujšam niti dkg več....zakaj???
    • CommentAuthormelody
    • CommentTime6. Mar 2012

Pozdravljena gladiator!

Te lahko vprašam koliko kg imaš sedaj, ko si shujšala? Ponavadi se ustavi, če nimaš predhodno preveč kg in je potem hujšanje počasnejše... Poskusi še hitro dieto z jajci ali pa petdnevno sadno pa bo počasi...
  2.  
    lahko pa poskusite s kako bolj dolgoročno dieto, oz.spremenite način prehranjevanja. sama sem poskusila v preteklosti tudi s tole dieto, ampak vsi kilogrami se vrnejo nazaj ker je dieta res striktna,pod 1000 kcal kar pa ni najblj zdravo.seveda babe ve veste kaj vam najbolj paše ampak vse pa tudi vemo da hitrega hujšanja ni. no je,ampak ni zdravo in kilce se ponavadi vrnejo. shujšati 6 kg v 15 dneh ni mogoče, vsaj ne na račun maščobe.bolj voda in ostalo. in seveda se ustavi ker je premalo hrane. in telo gre v safe mode in vse lepo špara, ker ve da nebo dosti dobilo. in potem kile stojijo in po " dieti" tudi če ješ normalno nebo ostalo 6kil minusa. tako je bilo pri meni, ni nujno da bo pri vas in upam da izguibljene kilce obdržite! ne me razumet narobe ampak če si zadaste mesec dva da shujšate, je to dosti boljše-v dveh mesecih lahko sklestite 6,7 kil če računate da je zdravo od 0,5-1kg na teden...in bo vam to bolj ostalo.
    moj predlog ko se ustavi: dva tri dni več jejte!dobre hrane:sadja zelenjave mesa...in potem spet zmanjšajte.preverjena metoda-zmedemo telo in hujšanje gre naprej.
    srečno in ne pozabite da se vse da in da ni važno v kolikem času;)držim pesti!
    • CommentAuthorara
    • CommentTime13. Mar 2012

zdravo,
    js začnem jutri s to dieto.....upam da mi uspe držat.
    javljam rezultat sproti....
    če ima kdo izkušnjo s to dieto naj kr napiše kako je šlo?=))

uživajte:bigsmile:
    • CommentAuthortannia00
    • CommentTime17. Mar 2012

ara :) prve par dni je težko zelo verjemi, tod z malo volje bo šlo :)
    jzt imam namreč danes 1 dan, čeprav nič nimam časa za miganjetoda šle so mi usaj 3.5 kg dol :)
    drug teden ko bo 10 dan diete pa sporočim koliko sem že izgubila :)
    • CommentAuthortannia00

5 dan** zmotila sem se :)
    • CommentAuthormelody

tannia00, super, čestitke, to je zelo dober rezultat! :bigsmile::clap:

ali se striktno držiš diete, tako kot piše ali kaj spreminjaš? Tudi jaz sem 2leti nazaj veliko shujšala s to dieto, ampak zadnje čase se mi zdi res tako težko držati se diete...Ampak bo treba stisnit zobe :wink::wink:
    Imam ene 9kg (še vedno) preveč in jih želim izgubiti do poletja...
    • CommentAuthortannia00

včasih me zagrabi lakota ampak imam tako voljo da se nič ne pregrešim :)
    stročjega fižola nimam pa namesto sladoleda imam jogurt z manj maščob. :)
    kaj pa nesladkan čaj lahko pijm ? :) ker vode sem tok navelicana :/
    a si se takrat striktno držala diete, si zvečer jedla sladoled? :)
    sicer pa ali lahko uporabljam stročji fižol okisan? ker drugje ga trenutno ne morem dobiti :)
    • CommentAuthormelody

ja, voljo sem takrat res imela močno, se skušam motivirati in imam zaenkrat napisan urnik, kako v ponedeljek začnem spet! :bigsmile: zelo mi pomaga, ko berem vaše komentarje :wink:

jaz sem jedla sladoled takrat, ja, ampak je bilo poletje in je malo bolj pasal. V bistvu je pa to neke vrste sadni jogurt :wink::wink: in tudi sem se precej striktno držala. Fižol sem pa tudi jaz jedla okisan.

ja, čaj sem pa jaz ves čas pila. Sadnega nesladkanega ali pa zelenega z mlekom, ker zelo topi maščobo. Saj čaj nikoli ni prepovedan :bigsmile::bigsmile:
    • CommentAuthortannia00
    • CommentTime18. Mar 2012

verjamem da ti bo uspelo, jaz sem namreč veliko časa rabila da sem pošlihtala v svoji glavi,.
    jutri bo že 7 dan :)) sicer newem kile so se mi nekako dozti ustavile samo kar verjamem da bodo potem spet začele kar padati,.
    prvih par dni je težko nato pa gre :)danes zjutraj ko sem imela meni za 3 dan, nisem mogla vsega pojesti, sem samo pol jabolka ker me je preveč nabasal,.prov čutm kuko mi je trebuh noter zategnil. :)
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime18. Mar 2012 urejeno

Saj bo šlo!
    :bigsmile::peace:
    • CommentAuthormelody
    • CommentTime18. Mar 2012

Evo, jutri bo moj 1.dan diete kemičnega razkroja, ki se je imam namen držati 15.dni in potem sporočiti rezultate...prej ne bom stopila na tehtnico :wink:

Mislim, da je res zadnji čas, da se vzamem v roke :wink::wink:
    veliko lažje mi je ob branju tega foruma :bigsmile:

Lahko noč :fingersear:
    • CommentAuthorara
    • CommentTime19. Mar 2012

danes začnem tudi js zares.....pa da vidimo....
    zadnji čas da kaj naredim iz sebe in telesela....
    držala se bom 15 dni.....da vidimo kako bo šlo.....

vidim da tudi ti melody začneš danes.....lahko sobelujeva,da vidiva kako nam bo šlo....
    lažje nam bo.....=)))

tehtala se bom vsaki 4 dan...da spremljam situacijo=)))

uživajteeee=)))))))))))))):bigsmile:
    • CommentAuthormelody

Pozdravljena Ara!

Ja, seveda, z veseljem ti poročam, kako mi gre :) super, je kar vzpodbudno imeta "sotrpina", kateremu se lahko zaupaš! ;)) za zajtrk sem danes imela pomarančo, 2prepečenca in zeleni čaj. Pa že me daje lakota, ampak imam za sabo 2uri fitnesa :D ob ponedeljkih hodim, upam na čimhitrejše rezultate :))

za kosilo pa čez eno urco mehiško tuno in prepečenec. Potem grem pa po nakupih za večerjo in ostale dni :))

se tipkamo, lep dan! :))
    • CommentAuthorara

super....evo jaz iz nakupov po trgovinah....
    zjutraj sem tudi jaz eno pomarančo in kavo.....

čim migam ne mislim na hrano,tako da....vedno neki si moram poiskat za delat....
    ni težko....danes je super za jest...pa gremo naprej=)))

lep dan tudi tebi=)))
    • CommentAuthormelody
    • CommentTime20. Mar 2012

Pozdravljene vse in ti Ara :wink:

Včeraj sem pojedla za večerjo malo puranjega mesa popečenega na čebuli in 2žlici stročjega fižola ter 2žlici pese. Namesto sladoleda sem pojedla jogurt z malo maščobe, jabolke pa sploh nisem mogla več...
    :bigsmile:

Lačna nisem bila, tako da upam, da tudi danes ne bom :wink: za zajtrk imam jajco, majhno banano in zeleni čaj :bigsmile: kosilo bo danes bolj kritično, ampak bo minilo :bigsmile:

Sem zelo vesela, da nisem sama v tem in sem se spomnila na vzpodbudo, ki mi jo dajete, ko sem zagledala čokolado, me je kar hitro minilo do nje :wink::wink:

Ara, kaj pa planiraš jesti 4.dan, ko ješ normalno, a zmerno? Jaz razmišljam o kakšni solati s tuno in sadjem preostanek dneva :hungry:
    • CommentAuthorara

no super,prvi dan je mimo....
    gremo veselo naprej.....

joj,študiram da bi jedla kr naprej....brez pristanka....15 dni tako,da vidimo če bo šlo.....
    za zdaj ni problemov...nisem lačna in gre.......
    če bo kriza,se bom pregrešila z kakšnim sadjem...ali jogurtom....drugače pa čim bolj striktno se držat....

gremo punce=)))))
    • CommentAuthormelody

Potem bom pa jaz tudi poskusila tako, da ne bom imela pavze :)

se tipkamo, lep dan :)))):bigsmile::thumbup:
    • CommentAuthortannia00

punce v nedeljo sem zgubila uso voljo in se mi je do danes use povrniloo :((
    od jutri naprej bom na 31 dnevni dieti, grem do 46 kg!! prosim vzpodbujajte me more mi uspeti!!:)
    • CommentAuthormelody

Evo, moj drugi dan je za mano :bigsmile:

Za zajtrk sem se striktno držala, za kosilo isto, zdaj sem pa povečerjala puranje meso namesto hrenovk in sem ga začinila z domačim čilijem in malo vegete...imela sem kuhano zelenjavo s cvetačo in korenjem...sedaj bi mogla pa pojest sladoled/jogurt in banano, pa punce odkrito povedano, NE MOREM :sad: :sad:
    čisto sem sita...

Je kaj narobe če to izpustim???

Tannia00, KAR POGUMNO!! Moj fant je zdajle jedel pico, veš kakšne lušte sem imela :cry::confused:
    Ampak sem vztrajala in pojedla svoj jedilnik, ker vem da hočem bit samozavestna poleti v kopalkah! :wink::wink: Punce, to delamo zase in SAMO ZASE, tako da voljo v roke in bo :clap::clap:
    • CommentAuthorara
    • CommentTime21. Mar 2012

gozno....danes sem se pregrešila z par napolitank,ker nisem zdržala......
    moram bit bolj stroga do sebe....
    upam da mi uspe....
    se vagam jutri po 3 dneh,da vidimo.....

ne bom vrgla puške v koruzu,samo težko mi je to jest,ker končam delat ob 16 ...in pojem šele kosilo od 17 ko pridem domov,...pa večerjo kdaj....???
    težko to...si moram nekako to razporedit da bo ok=)))

drugače upam, da drugim gre....še posebej tebi melody=)))

jutri js pa brez premora.......gremo narej...=)))
  3.  
    ženske nočem preveč pametovati spet ampak verjetno veste da to dieto dajejo resnično predebelim ljudem pred večjimi operacijami ker morajo hutro in nujno shujšati da jih sploh lahko operirajo?
    mislim ajde 15 dni zdrži telo,ampak lepo vas prosim realno mislite da boste zgubile 5 ali več kil? na račun česa? vode in da se bo telo samo razkrajalo ker je to premalo kcal za preživeti,poleg tega pa migate na polno....nevem punce,zakaj preprosto ne jeste zdravo in kam se vam vsem mudi?saj se zredile niste čez noč in tudi shujšati ne gre hitro. ena je pisala da se bo 31 dni držala..kar kar,pa vsake 3 dni iste jedilne,pol se ti bo pa zagabilo in vse kar boš pojedla-sploh ni mus daa nezdravo ti bo šlo v špeh ker je telo tako dolgo bilo brez...govorim iz svojih izkušenj-da se shujšati s temi dietami, tudi dosti kg...jaz sem jo terala več kot 30 dni v preteklosti, se osušila za več kot 20kil.pol pa sem začela samo noormalno jesti nazaj in so kilce priše,plus bonus...kar je logično ker je telo prej dobivalo tako malo.
    vem da ne rabite nekega pametovanja,vsaka bo po svoje naredila in kakorkoli se čuje, jaz vam vseeno držim pesti in upam da vam bo vse ok...samo nevem kam se vsem mudi...in vedite da izguba kg s to dieto,sploh hitra,ni nobeno salo ampak voda in lasstne mišice ki jih telo razgrajuje ker nima zadosti hrane.
    pojdite jedilnik preračunat v kcal...niti 800 ne doseže,tisti sladoled kao nekaj ven vleče...in iz te diete se je naredil cel kaos, čeprav je mišljena kot 3 dnevna.sajj vidite da se urnik spet ponavlja.če bi bila mišljena za dalj časa bi verjetno bilo več različnih menujev a ne?
    samo pravim da mnogim ženskam je ta dieta prinesla jojoefekt,slabo počutje itd...izberite kaj bolj dologoročnega in že zdrava pamet vam pove da za kosilo eno jajce pojest....škoda no,da se takoo mučite.
    seveda samo mnenje...vseeno upam da vam uspe vse kar ste si zadale!
    • CommentAuthormelody
    • CommentTime22. Mar 2012

Hej! :bigsmile:

Ara, ne ženi si toliko k srcu, tudi jaz sem pojedla par čokoladnih jajčk, za energijo :wink::wink: res pa je, da se ne smeš nažirat, če cel dan malo ješ...
    Marinolinka, se popolnoma strinjam s tabo, imaš popolnoma prav. Problem pri meni je, da moram izgubiti "samo"? 9kg in to se zavedam, da ne bo šlo hitro dol. Res pa je, da pri tej dieti nisem jedla čisto čisto striktno po tem kar piše, ker mi je eno jajce za kosilo res absolutno premalo!! Namesto tega sem si raje privoščila zrezek in vseeno nekaj zelenjave. Sem se pa striktno držala večerje in zajtrka, razen (zaenkrat) ene večerje... Mi je bilo res preveč, ker tudi ogromno popijem čez dan...

Problem nastane, ko sem na dieti nekaj časa in se nikamor ne prestavi...Pred leti sem s to dieto in jajčno shujšala vsega skupaj 13kg v cca.10mesecih, kar vem DA JE zdravo hujšanje, ampak se tudi spomnim, kako hitro sem na začetku shujšala...sedaj mi je pa cilj 3kg in tega ne dosežem...Tako, da danes je moj 4.dan in upam, da se bo jutri na tehtnici že kaj poznalo! :bigsmile: ostajam optimistična :wink::wink:

Drugače pa SEVEDA punce, poslušajmo svoja telesa, saj je res da kdaj potrebuješ več, kdaj mogoče manj...Mene še vedno sladkarije pokončajo, to je moja napaka :wink::wink:

Lahko noč in se tipkamo jutri:clap::clap::swingin:
    • CommentAuthormelody
    • CommentTime23. Mar 2012

Dobro jutro punce :bigsmile:

Danes sem se tehtala po 4.dnevu diete in sem shujšala 1,7kg. Torej imam trenutno 67,4kg. Naslednji cilj mi je shujšati do 65kg. Mislim, da se bom še kar držala 11dni in videla kako bo. Restriktivna kosila si bom pa res malce priredila in pojedla malenkost več :wink::wink:
    • CommentAuthormelody
    • CommentTime26. Mar 2012

Živjo punce :bigsmile:

Nobena se ne javi kaj zadnje dni... vikend sem preživela grešno, ampak danes nadaljujem po tej dieti, ker mi je prav pasala prejšnji teden. In upam, da mi še uspe kakšna 2 ali pa 3 runde :wink::wink:

trenutna teža: 67,3kg
    • CommentAuthorara
    • CommentTime26. Mar 2012

evo me,med vikendom sem grešila,
    ne morem se upreti dobri hrani....
    moram dobit še večjo željo ,da premagam to,da ne jem....
    danes gremo naprej.....do kosila je blo super...še večerja in gremo naprej.....=)
    ta teden se ne vagam,ker imam mestruacijo in sem vsa napihnjena,se mi zdi kot da sem še bolj debela....
    ko gre mimo sporočim rezultat=)))

gremo punce:angry::smile:
    • CommentAuthormelody
    • CommentTime3. Apr 2012

Hej :)

Dolgo se tudi jaz nisem javila. Napredujem lepo, diete se sicer ne pazim več, sem si prikrojila svojo. In opažam velike spremembe na telesu... :rolling::crazy:

vsako jutro pojem 2vrsti svežega sadja (jagode, banane/jabolka, banane...) in popijem zeleni čaj
    za malico imam ananasov jogurt
    za kosilo imam velikoooo zelenjave (solata s piščancem, solata s tuno, piščanec in špinača itd.)
    za večerjo pa samo kak jogurt s prepečencom, privoščim si pa tudi košek temne čokolade :bigsmile:

poskusite, meni se zdi, da je takšno prehranjevanje super in zdravo ter da zaužijem dovolj vsega kar moje telo potrebuje. Zraven vsak večer naredim par trebušnjakov in počepov.

Poročam o rezultatih v petek :wink:
    • CommentAuthorDasha
    • CommentTime28. Apr 2012

hej a je kera dejavna s to dieto...jst sem na 3.dnevu pa me zanima,če se kera tut matra? :bigsmile::wink:
    • CommentAuthortannia00
    • CommentTime3. May 2012

ja jz sm :) groza je težkaaa:D
    ali umes lahko pijem radensko ker vode in čaja sem naveličana ,limonade pa pomoje nesmem piti.
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):